آغاز شفاف‌سازی گردش مالی شرکت‌های   حمل و نقل
آغاز شفاف‌سازی گردش مالی شرکت‌های   حمل و نقل

    مدیرکل دفتر حمل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، گفت: هر ۴۶۰۰ شرکت حمل و نقلی با الزام به دریافت کارتخوان متعلق به حساب شرکت، مجبور به شفاف‌سازی گردش مالی خود شدند. به گزارش روزنامه جمله به نقل از وزارت راه و شهرسازی، غلامحسین دغاغله، مدیرکل دفتر حمل کالای سازمان راهداری […]

 

 

مدیرکل دفتر حمل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، گفت: هر ۴۶۰۰ شرکت حمل و نقلی با الزام به دریافت کارتخوان متعلق به حساب شرکت، مجبور به شفاف‌سازی گردش مالی خود شدند. به گزارش روزنامه جمله به نقل از وزارت راه و شهرسازی، غلامحسین دغاغله، مدیرکل دفتر حمل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، گفت:‌ در راستای شفاف‌سازی گردش مالی شرکت‌ها در بخش حمل و نقل کالا بخشنامه‌ای را ابلاغ کردیم تا شرکت‌ها دستگاه کارتخوان مورد استفاده خود را با شماره کد به این دفتر اعلام کنند و دستگاه باید به نام شرکت حمل و نقل باشد. وی افزود:‌ پیش از این شکایاتی مبنی بر دریافت مبالغ از طریق دو دستگاه کارتخوان واصل می‌شد که بنا به تکلیف سازمان و در راستای برخورد با تخلفات بخشنامه مذکور را در دستور کار قرار دادیم و به استان‌ها نیز ابلاغ کردیم.مدیرکل دفتر حمل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با تاکید براینکه در صورت عدم تمکین شرکت‌ها در بازه زمانی تعیین شده، خدمات شرکت قطع خواهد شد، ‌ عنوان کرد: به منظور تکمیل این طرح مقرر شد کمیسیون و مراودات مالی در همان دستگاه پز انجام شود، ‌ از این رو محاسبه مبالغ از ابتدای بهمن ماه سال جاری به صورت سیستمی انجام می‌شود.دغاغله با اشاره به اینکه کمیسیون شرکت‌ها و کارمزدی که رانندگان به شرکت حمل و نقل پرداخت می‌کنند به صورت سیستمی خواهد بود، ‌ گفت: این مبالغ را پس از محاسبه سیستمی به همراه کد رهگیری به شرکت‌ها اعلام می‌کنیم تا میزان پرداختی به صورت مستند در دستگاه ثبت شود و اگر تخلفی صورت گرفت سریعا رسیدگی شود. مدیرکل دفتر حمل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با بیان اینکه به چهار هزار و ۶۰۰ شرکت تابعه مهلت زمانی دو هفته‌ای داده شده است، ‌ عنوان کرد: خوشبختانه با ابلاغ بخشنامه سازمان امور مالیاتی و بانک مرکزی نیز در این خصوص، مقرر شده از یکم اسفند ماه دستگاه‌های پوز (کارتخوان) به نام شرکت‌های حمل و نقل باشد و کارتخوان‌های حقیقی که مالک واقعی ندارند غیر فعال شوند.

 

در هجدهمین کنفرانس بین‌المللی روابط‌عمومی ایران 

صورت گرفت؛

تقدیر از روابط‌عمومی سازمان راهداری 

در زمینه مدیریت روابط رسانه‌ای

روابط عمومی سازمان در هجدهمین کنفرانس بین‌المللی روابط‌عمومی ایران و نخستین جشنواره ملی مردم‌داری، موفق به دریافت جایزه مدیریت روابط رسانه‌ای و لوح تقدیر و تندیس مربوطه شد. به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، این کنفرانس با حضور جمعی از اساتید، مدیران و کارشناسان نهادها و سازمان‌های بخش‌های دولتی و خصوصی و با موضوع «روابط‌عمومی متاورس و استانداردهای جهانی و حرفه‌ای روابط‌عمومی» در تاریخ ۱۴ اسفند ماه جاری در مرکز همایش‌های سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد. بر اساس این گزارش، در این کنفرانس پروفسور سعیدرضا عاملی دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی به موضوع «روابط‌عمومی آرمانی- واقعی، ذهنی- عینی، فراحسی متاورس، کارکردها و کاربردهای فرامکانی»، دکتر حسن بشیر استاد ارتباطات بین‌الملل دانشگاه امام صادق به موضوع «مدل جهانی ارتباطات و روابط‌عمومی ۲۰۲۱”، دکتر حسینعلی افخمی مدیر گروه روابط عمومی دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی به «استانداردهای آموزش روابط‌عمومی، دانش، روش و اخلاق حرفه‌ای»، دکتر مریم سلیمی پژوهشگر ارتباطی به موضوع «نگاهی به آینده ارتباطات و تبلیغات در دنیای متاورس» و دکتر احمد یحیایی ایله‌ای نویسنده و حوزه مدرس حوزه ارتباطات به مبحث «مسئولیت‌های متخصصان روابط عمومی قرن ۲۱” پرداختند. در بخشی از کنفرانس نیز ویدیوئی از پروفسور فرانک اویت رییس و مدیرعامل سابق موسسه روابط‌عمومی با موضوع «استانداردهای پژوهش و سنجش روابط‌عمومی» ارائه شد. در کنفرانس مذکور، همچنین از جلد اول کتاب «استانداردهای جهانی و حرفه‌ای روابط‌عمومی» تالیف دکتر مهدی باقریان و زهرا بابازادگان رونمایی شد. تقدیر از دکتر احمد یحیایی ایله‌ای دارای ۳۰ سال سابقه فعالیت حرفه‌ای و مولف ۱۶ جلد کتاب تخصصی در زمینه ارتباطات و روابط‌عمومی به عنوان چهره ماندگار روابط‌عمومی ایران، بخش دیگری از این کنفرانس بود. این گزارش حاکی است همزمان با برگزاری کنفرانس، نخستین جشنواره ملی مردم‌داری نیز با هدف ارتقای تصویر سازمانی روابط‌عمومی‌ها، فراهم کردن فضای مناسب برای تبادل تجارب روابط‌عمومی‌ها، شناسایی و معرفی خلاقیت‌های روابط‌عمومی‌ها، ایجاد محیط علمی و آموزشی برای مدیران و کارشناسان روابط‌عمومی و بسترسازی برای توسعه فعالیت‌های تخصصی روابط عمومی‌های کشور در ۲ بخش «مدال‌های روابط‌عمومی ایران» و «جوایز ویژه روابط‌عمومی ایران» برگزار شد.

 

معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور:

تامین منابع پایدار دغدغه جدی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای است

معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت: برای نگهداری راه‌ها و ارتقای شبکه حمل و نقل جاده‌ای، تامین منابع درآمدی پایدار از مهم‌ترین دغدغه‌هایی است که این سازمان راهکارهای آن را با جدیت پیگیری می‌کند. به گزارش روابط‌عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای محمد تیموری در نشست شورای اداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین افزود: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تنها در بخش راهداری، متولی نگهداری ۲۲۱هزار کیلومتر راه در کشور است که برای نگهداری آن سالانه حداقل ۶۰هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است. وی با بیان اینکه نگهداری این میزان راه در کشور نیازمند تامین درآمدهای پایدار بدون اتکا به درآمدهای نفتی و یا خزانه است اضافه کرد: اگر نتوانیم منابع درآمدی پایداری ایجاد کنیم بهسازی وضعیت جاده‌ها با این اعتبارات فعلی امکان پذیر نیست. تیموری ادامه داد: از سوی دیگر نیز حجم عظیمی از کارکنان این سازمان هم برای معیشت و هم تامین تعمیرات و تجهیزات به اعتبارات مالی نیاز دارند و ما باید بتوانیم راه‌های جدیدتری برای آن ایجاد کنیم. وی گفت: البته در بودجه سال ۱۴۰۱ تصمیم‌های خوبی به نفع سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اتخاذ شده که در صورت تصویب نهایی در مجلس شورای اسلامی می تواند افق‌های روشنی برای آینده این سازمان ترسیم کند. تیموری همچنین به برخی اقدامات مثبت در بخش حمل و نقل نیز اشاره کرد و گفت: امسال استفاده از ماده۳۰ قانون احکام دایمی برنامه‌های توسعه کشور مبنی بر واردات کامیون های استاندارد با عمر کمتر از سه سال باعث شد که ۳۰هزار ثبت سفارش برای ناوگان داشته باشیم. معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور افزود: این سازمان در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز عملکرد خوبی طی سال‌های اخیر داشته و همگان اذعان دارند که در این زمینه از سازمان‌های پیشرو در کشور بوده‌ایم.