آغاز عملیات اجرایی مسکن فرهنگیان در نیمه اردیبهشت
آغاز عملیات اجرایی مسکن فرهنگیان در نیمه اردیبهشت

  معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی از آغاز عملیات اجرایی بخشی از واحدهای طرح اقدام ملی مسکن، موضوع تفاهم‌نامه وزارت راه و شهرسازی با وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: نتایج پالایش متقاضیان اینترنتی مرحله دوم اقدام ملی مسکن پایان اردیبهشت، اعلام می‌شود. محمود محمودزاده از آغاز عملیات اجرایی بخشی […]

 

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی از آغاز عملیات اجرایی بخشی از واحدهای طرح اقدام ملی مسکن، موضوع تفاهم‌نامه وزارت راه و شهرسازی با وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: نتایج پالایش متقاضیان اینترنتی مرحله دوم اقدام ملی مسکن پایان اردیبهشت، اعلام می‌شود.
محمود محمودزاده از آغاز عملیات اجرایی بخشی از واحدهای طرح اقدام ملی مسکن، موضوع تفاهم‌نامه وزارت راه و شهرسازی با وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: پیرو تفاهم‌نامه با وزارت آموزش و پرورش برای احداث ۱۷۰ هزار واحد مسکونی فرهنگیان، عملیات اجرایی بخشی از واحدهای مسکونی فرهنگیان، دوشنبه ۱۵ اردیبهشت، آغاز می‌شود.
معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: تمامی فرهنگیانی که متقاضی دریافت مسکن ملی بودند، پالایش و افراد واجد شرایط، مشخص شده‌اند و بر اساس ظرفیتی که هر کدام از استان‌ها دارند امکان واگذاری اراضی به طرح اقدام ملی در دست بررسی قرار دارد. در برخی از استان‌ها، بررسی‌ها انجام و اراضی موردنیاز تخصیص یافته است و روز دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۹ قرار است تا این مراسم به شکل ویدئوکنفرانس کلنگ‌زنی شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص بازار اجاره بها، اعلام کرد: در این باره پیشنهادی را به ستاد ملی کرونا ارائه کردیم و آنچه که این ستاد تصویب کند، ملاک عمل است. زیرا در این خصوص، دستگاه‌های مختلف اظهارنظر می‌کنند.
محمودزاده در خصوص آخرین وضعیت احداث ۴۰۰ هزار واحد مسکونی طرح اقدام ملی مسکن برای دهک‌های ۴ تا ۷ درآمدی، و پیش‌بینی زمان افتتاح بخشی از آن‌ها، اعلام کرد: در این‌باره دو مرحله ثبت‌نام انجام و پالایش‌های مرحله اول که بررسی و استعلام از سه سامانه بود انجام شد و برای پالایش چهارم که شرط سکونت بود، متقاضیان به استان‌های محل سکونت معرفی شدند. بخشی از این تعداد که حدود ۵۰ هزار نفر بودند قبل از بحران کرونا، پرونده‌هایشان در استان‌ها تشکیل و جمع بندی های این تعداد، انجام شد. وی افزود: به لحاظ محدودیتی که بحران کرونا پیش آورد باید تاریخی مشخص شود تا دیگر متقاضیان واجد شرایط بتوانند تشکیل پرونده دهند و چنانچه همه موارد برای آنها کامل باشد به بانک مراجعه کنند. همچنین افرادی که اعتراض داشتند که بیشتر آنها مربوط به قرمز بودن فرم ج و مشابهت اسمی بود، با پیگیری‌هایی که از سوی سازمان ملی زمین و مسکن انجام شد، این کنترل به استان‌ها تفویض شد.
به گفته محمودزاده، هم‌اکنون، وزارت راه و شهرسازی، اطلاعات ثبت‌نام‌شدگان طرح اقدام ملی مسکن را در اختیار استان‌ها قرار داده تا در خصوص پالایش و بررسی‌ها، استان‌ها خود راسا کنترل کنند و چنانچه اشتباهی انجام شده، اصلاح کنند.
معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: در مرحله دوم طرح که حدود یک میلیون و ۳۶۰ هزار نفر در آن ثبت‌نام کردند بیش از ۵۰۰ هزار نفر از طریق سامانه اینترنتی tem.mrud.ir و بیش از ۸۰۰ هزار نفر از طریق پیامک ثبت نام کردند. آنهایی که از طریق سامانه اینترنتی، ثبت نام کردند، اطلاعاتشان کامل روی سامانه ثبت شده و مراحل پالایش اطلاعات آنها در حال انجام است که نتایج پالایش این عده تا پایان اردیبهشت ماه اعلام می‌شود.
محمودزاده گفت: آن تعدادی از متقاضیانی که از طریق پیامک ثبت‌نام کرده‌اند اگر تا پایان ماه شرایط مراجعه حضوری مهیا شود باید نسبت به تکمیل مدارک و اطلاعات خود اقدام کنند. به نظر می‌رسد بسیاری از شهرها از نظر بهداشتی به‌عنوان شهرهای سفید اعلام شوند که در آن شهرها مشکلی از نظر مراجعه و تکمیل مدارک وجود ندارد که به زودی به متقاضیان برای مراجعه اعلام خواهد شد.

مدیر امور اعتباری بانک‌ مسکن خبر داد:
رایزنی برای عقد قرارداد ۲۰۰۰۰ واحد جدید اقدام ملی مسکن در بافت‌ فرسوده
مدیر امور اعتباری بانک‌مسکن با اعلام اینکه از سال گذشته تاکنون ۱۱ هزار و ۸۰۰ متقاضی از تسهیلات بانک مسکن در بافت فرسوده استفاده کرده‌اند از رایزنی برای عقد قرارداد ۲۰ هزار واحد جدید اقدام ملی مسکن در بافت فرسوده خبر داد.
محمدحسن علمداری، در خصوص پرداخت تسهیلات بافت فرسوده در سال ۹۹ با یادآوری این مطلب که تسهیلات بافت فرسوده در تهران، سایر کلانشهرها، مراکز استان‌ها و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت، و شهرهای کوچک برای سازندگان حرفه‌ای، توسعه‌گران و افرادی دارای پروانه اشتغال انبوه سازی در صورت استفاده از تکنولوژی جدید، فناوری نوین و کاهش مصرف انرژی، به ترتیب ۲۵۰، ۲۴۰، ۲۲۰ و ۱۸۰ میلیون تومان شده است که رقم مناسبی برای سرمایه‌گذاری در این بخش به شمار می‌رود، گفت: سیاست‌های جدید برای بافت فرسوده، ابلاغ شده است.
مدیر امور اعتباری بانک‌مسکن ادامه داد: با ادامه سیاست‌های سال گذشته، بر اساس آخرین آمار، ۱۱ هزار و ۸۰۰ مالک در بافت‌فرسوده از تسهیلات بافت استفاده و اقدام به نوسازی کرده‌اند.
علمداری استقبال از طرح‌های جدید بانک‌مسکن را مناسب ارزیابی کرد و افزود: سال گذشته قرارداد عاملیت با ۲۰ هزار واحد مسکونی طرح اقدام ملی مسکن در بافت فرسوده به امضا رسید که برای امسال نیز در حال انعقاد قرارداد با ۲۰ هزار واحد دیگر هستیم و رایزنی در این خصوص ادامه دارد.
وی بخشی از اقدامات بانک را کاهش نرخ سود برای متقاضیان عادی و متقاضیان دارای حساب‌های صندوق پس‌انداز مسکن یکم عنوان کرد و گفت: نرخ سود متقاضیان استفاده کننده اوراق در بافت فرسوده ۱۶ درصد شده است که پیش تر این نرخ ۱۷.۵ درصد بود. همچنین نرخ سود افراد دارنده حساب صندوق پس انداز مسکن یکم در بافت فرسوده به ۶ درصد کاهش یافته است. علمداری این مجموع اقدامات بانک را سیاست های تشویقی برای متقاضیان برشمرد.