آغاز پرداخت وام ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی از این هفته
آغاز پرداخت وام ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی از این هفته

رئیس بنیاد مسکن گفت: متقاضیان وام ۲۰۰ میلیونی نوسازی مسکن روستایی می‌توانند با مراجعه به بانک‌های دولتی از این هفته تسهیلات خود را دریافت کنند. اکبر نیکزاد رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در برنامه زنده تلویزیونی صف اول سیما گفت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به بانک‌های دولتی تسهیلات خود را دریافت کنند. به گفته نیکزاد […]

رئیس بنیاد مسکن گفت: متقاضیان وام ۲۰۰ میلیونی نوسازی مسکن روستایی می‌توانند با مراجعه به بانک‌های دولتی از این هفته تسهیلات خود را دریافت کنند.
اکبر نیکزاد رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در برنامه زنده تلویزیونی صف اول سیما گفت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به بانک‌های دولتی تسهیلات خود را دریافت کنند.
به گفته نیکزاد پرداخت این تسهیلات به صورت سفته زنجیره سه نفره خواهد بود.
رئیس بنیاد مسکن بیان کرد: حدود ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار واحد مسکونی روستایی در کشور وجود دارد که نیمی از آن‌ها تاکنون نوسازی شده‌اند و ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد دیگر واجد شرایط هستند که با اخذ پروانه مسکن خود را نوسازی کنند.
نیکزاد افزود: مطابق قانون جهش تولید سالانه ۲۰۰ هزار مسکن روستایی باید در کشور نوسازی شود که هم اکنون ۱۸۵ هزار واحد مسکونی روستایی در همه جای روستاهای کشور در حال ساخت است که از این تعداد حدود ۱۰۰ هزار واحد به مرحله سقف رسیده است.
رئیس بنیاد مسکن در خصوص مسکن محرومان اظهار کرد: ۲۰ هزار واحد مسکن محرومان طبق توافقنامه با بنیاد مستضعفان و ۴۰ هزار واحد دیگر برای خانواده‌های دارای دو معلول طی توافق با کمیته امداد و بسیج سازندگی در دست ساخت قرار دارد.
نیکزاد در خصوص مشارکت بنیاد مسکن در ساخت مسکن شهری تصریح کرد: بیش از ۱۰۲ هزار واحد مسکن شهری در مناطق مختلف کشور با مسئولیت این بنیاد در حال ساخت است که تعدادی از آن‌ها در هفته دولت بهره برداری شد.
وی در پاسخ به پرسشی درباره طرح هادی روستایی یادآور شد: حدود ۴۰ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار در کشور هست که همه آن‌ها دارای طرح هادی مصوب هستند.

 

شهردار تهران:
نوسازی حمل و نقل و ایجاد هویت برای معماری شهر اولویت برنامه‌های شهرداری است

شهردار تهران با اشاره به اینکه داعیه ما در مدیریت شهری ایجاد سه تحول است، گفت: تحول نخست، تحول در کالبد شهر است، بنابراین با نوسازی شهری بر محور حمل و نقل و با ایجاد یک هویت معمارانه جدید سعی می‌کنیم آسایش، ایمنی و امنیت شهر را تامین و کمبودهای آن را جبران کنیم.
آیین تبادل تفاهم‌نامه همکاری مشترک فی مابین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و شهرداری تهران به منظور هم افزایی و به اشتراک گذاری ظرفیت‌های این دو مجموعه با یکدیگر، با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران و محمدعلی زلفی گل وزیر علوم در محل ساختمان شهرداری برگزار شد.
علیرضا زاکانی در این مراسم اظهار کرد: افتخار داریم امروز تفاهم نامه‌ای امضا کنیم که به اداره درست شهر، رشد آگاهی و دانش، توسعه فناوری و شکل گیری شهر هوشمند کمک کند و از طرفی دیگر با توجه به ظرفیت‌های بالایی که در شهر تهران وجود دارد این تفاهم نامه به بزرگ‌ترین مجموعه دانشی کشور کمک کند تا از سطح بالایی از خدمات برخورد شود.
او با بیان اینکه در این دوره از مدیریت شهری، مدیریت مشارکتی را تجربه می کنیم تا از این طریق به ارتقا و پیشرفت مادی و معنوی در ابعاد مختلف برسیم، افزود: بزرگی و عظمت علم، نزد همه مشخص است. امروز مفتخریم تفاهم نامه‌ای را با یکی از کانون‌های علمی داشته باشیم و در پس آن نیازهای شهر را به اهل دانش اعلام کرده و تلاش می‌کنیم خدمات خودمان را نیز به دانشگاه ارائه کنیم.
زاکانی با اشاره به اینکه داعیه ما در مدیریت شهری ایجاد سه تحول است، ادامه داد: تحول نخست، تحول در کالبد شهر است، بنابراین با نوسازی شهری بر محور حمل و نقل و با ایجاد یک هویت معمارانه جدید سعی می‌کنیم آسایش، ایمنی و امنیت شهر را تامین و کمبودهای آن را جبران کنیم. در واقع با این نوسازی شهری به دنبال شهر الگو هستیم.
شهردار تهران اضافه کرد: تحول در حوزه نرم و روح شهر دومین سطح تحول است که کلیه حوزه‌های مرتبط با این بخش در فرهنگ و اجتماع هدف گذاری شده و این مسأله باید منجر به ایجاد شهروند الگو شود.
او با بیان اینکه سطح سوم تحول که پیوستگی بین این دو بخش را انجام می دهد تحول فناورانه است که به شهر هوشمند منجر می‌شود، عنوان کرد: امیدواریم این تحولات را ایجاد و در مشارکت با وزارت علوم از سود و ارزش افزوده نظام آموزش عالی برای شهر استفاده کنیم و البته مدیریت شهری نیز در خدمت خالق این ارزش افزوده قرار گیرد.

é ظرفیت تهران را در اختیار هیات علمی قرار می‌دهیم
شهردار تهران در حاشیه تبادل تفاهم‌نامه همکاری مشترک با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه مدیریت شهری نیاز بسیار جدی به دانش برای رفع مشکلات شهری دارد، گفت: باید توجه به پیشرفت کلانشهر تهران در ابعاد مالی، معنوی و همچنین تحول سه گانه در حوزه کالبدی بر مبنای دانش؛ نرم و فناورانه اتفاق افتد.
او بیان اینکه کلانشهر تهران به عنوان بزرگ‌ترین مجموعه دانشی کشور در حوزه دانشگاه‌هاست که ظرفیت فوق‌العاده‌ای دارد، افزود: مدیریت شهری نیاز بسیار جدی به دانش برای رفع مشکلات شهری دارد.
شهردار تهران با بیان اینکه ما مدیون دانشگاه هستیم، گفت: باید توجه بیشتر و بهتری نسبت به نخبگان کشور داشته باشیم. مدیریت شهری ظرفیت‌هایی در این خصوص دارد که در اختیار اعضای هیات علمی، اساتید دانشگاهی و دانشجویان قرار خواهد گرفت تا این دین به خوبی ادا شود.
شهردار پایتخت عنوان کرد: تلاش شده تا در این تفاهم نامه، ظرفیت‌ها مدنظر قرار گیرد تا علاوه بر منتفع شدن شهر از این علم و دانش، در مسیر فناورانه شهر و شهر هوشمند گام برداریم. شورای ششم و مدیریت شهری برخاسته از این شورا، برای خودش افتخار می‌داند که در خدمت علم و عالم قرار گیرد. زاکانی با بیان اینکه ظرفیت‌های تجمیع دانشگاه خواجه نصیر هدف گذاری شده، افزود: امیدواریم که بتوانیم این امکان را برای دیگر دانشگاه‌ها و مراکز علمی هم قرار دهیم.

 

 

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن خبر داد؛
برنامه‌ریزی برای فروش ۶۰۰۰ واحد خانه سازمانی در کشور

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از برنامه‌ریزی برای فروش ۶۰۰۰ واحد خانه سازمانی در کشور خبر داد و گفت: خانه‌های سازمانی واگذار شده خارج از قاعده قانونی را پس می‌گیریم.
علیرضا فخاری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: با قاطعیت آن دسته از کسانیکه به هر نحو ممکن و خارج از قاعده قانونی واحدهای مسکونی را تحت عنوان خانه‌های سازمانی در اختیار گرفته‌اند را تخلیه خواهیم کرد.
وی ادامه داد: این خانه‌ها فروخته شده و وجوه حاصل از آن به خزانه دولت واریز خواهد شد.
وی افزود: هیچ قالبی برای نگهداری خانه‌های سازمانی در کشور وجود ندارد و این خانه‌ها همگی فروخته خواهد شد.
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: حدود ۶۰۰۰ واحد خانه سازمانی در زمان حاضر در اختیار دستگاه‌های دولتی است که در برنامه فروش قرار گرفته است.

 

 

مدیرکل راه و شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری خبر داد؛
تعریف ۳۸ پروژه بازآفرینی در سال جاری

مدیرکل راه و شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری خبر داد: در سال جاری ۳۸ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۰۱ میلیارد و ۶۲۲ میلیون ریال تعریف شده و پروژه‌ها در قالب شش محور بازآفرینی شهری در دست اجراست.
حسینعلی مقصودی شورابی مدیرکل راه و شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری در گفت و گو با خبرنگار شرکت بازآفرینی شهری ایران در خصوص پروژه‌های تعریف شده برای سال جاری توضیحاتی ارایه کرد و گفت: در سال جاری ۳۸ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۰۱ میلیارد و ۶۲۲ میلیون ریال تعریف شده و پروژه‌ها در قالب شش محور بازآفرینی شهری در دست اجراست.
مقصودی به پروژه‌هایی که در قالب برنامه اقدام مشترک در استان در دست اجراست اشاره و تصریح کرد: در قالب برنامه اقدام مشترک در حوزه بازآفرینی شهری در محورهای بهسازی و ارتقا فضاهای شهری و محله‌ای و توسعه قلمروی عمومی، توسعه امکانات و خدمات روبنایی در مقیاس شهری و محله‌ای، ارتقا زیرساخت‌های شهری و محله‌ای، تهیه طرح‌ها و برنامه‌های بازآفرینی در مقیاس شهری و محله‌ای و ارتقا توانمندی‌های اقتصادی، ظرفیت‌سازی اجتماعی و نهادی فعالیت‌هایی در حال انجام است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری مهمترین پروژه‌های در دست اقدام در حوزه سکونتگاه‌های غیررسمی استان را این گونه برشمرد: احداث کلینیک دندانپزشکی، احداث زمین چمن و بازی‌های ساحلی اشکفتک، احداث مدرسه ۹کلاسه هجرت مهدیه، جمع‌آوری آب‌های سطحی ناحیه غرب شهرکرد، ساماندهی حاشیه مسیل ناحیه غرب شهرکرد، احداث شبکه فاضلاب حاجی آباد لردگان از جمله این پروژه‎‎‎ها هستند.
او افزود: همچنین احداث عملیات پل و اجرای مسیل سنگی حاجی آباد، اجرای عملیات مسیل سنگی بین شیرانی و حاجی آباد لردگان و جمع‌آوری آب‌های سطحی محله تیر برزهای هفشجان از جمله پروژه‌هایی هستند که تاثیر بسزایی در افزایش کیفیت زندگی شهروندان این مناطق دارند.
او با بیان این که پروژه‌ها در مجموع ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند، تصریح کرد: علاوه بر این به منظور توانمندسازی ساکنان بافت‌های فرسوده، قراردادی با عنوان طرح توانمندسازی مهارتی، اقتصادی، اجتماعی و نهادی در محلات هدف بازآفرینی شهری با اداره کل فنی و حرفه‌ای استان منعقد شده است که بر اساس آن اداره کل فنی و حرفه‌ای استان ۲۸دوره در پنج شهر برگزار کرد و در مجموع ۸۵۰ نفر تحت آموزش قرار گرفتند.
او همچنین گفت: در استان چهارمحال و بختیاری ۸۴۳ هزار و ۴۰۳ متر مربع معابر خاکی وجود داشت که ۷۹ هزار و ۸۰۰ متر مربع آسفالت و بهسازی شد و اکنون ۷۶۳ هزار و ۶۰۳ متر مربع باقی مانده که نیازمند بهسازی است. در مجموع ۴۲۷ تن قیر معادل ۴۰ میلیارد ریال جذب شده است.
به گفته مقصودی از مجموع ۱۷۱ هزار و ۲۲۵هکتار بافت ناکارآمدی شهری، ۱۱۴ هزار ۷۲۵ هکتار بافت فرسوده میانی و ۵۶۵ هکتار سکونتگاه غیررسمی در استان وجود دارد و ۹۶ هزار و ۴۲۱ نفر در این بافت‌ها ساکن‌اند