معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی آخرین اقدامات صورت گرفته در بندر بوشهر به منظور پشتیبانی هرچه بهتر از جام جهانی ۲۰۲۲ فوتبال در قطر را تشریح کرد و از راه اندازی ترمینال مسافری در سریعترین زمان ممکن خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، علی اکبر صفایی […]
معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی آخرین اقدامات صورت گرفته در بندر بوشهر به منظور پشتیبانی هرچه بهتر از جام جهانی ۲۰۲۲ فوتبال در قطر را تشریح کرد و از راه اندازی ترمینال مسافری در سریعترین زمان ممکن خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، علی اکبر صفایی در حاشیه بازدید از بنادر استان بوشهر، ضمن تبریک هفته دولت با اشاره به اینکه نگاه وزارت راه به مجموعه استان بوشهر در حوزه دریایی نگاهی بینالمللی، ملی و منطقهای است، اظهار داشت: با تلاشهای صورت گرفته از سوی وزارت راه، سازمان بنادر و دریانوردی، استانداری بوشهر و سایر دستگاههای ذیربط بر این مسئله معطوف شدهایم تا شاهد اتصال بوشهر به کشورهای همسایه از مسیر دریا، باشیم. وی توضیح داد: در همین راستا، توانستهایم ترمینال مسافری و اسکلههای پهلودهی شناورهای کروز با سایز بزرگ و تجهیزات مورد نیاز را فراهم و راهاندازی کنیم.
طراحی برنامه های مختلف برای بندر صادراتی «دیر»
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه در بندر دیر به عنوان یکی از قطبهای صادراتی کشور به قطر، برنامههای مختلفی از سوی سازمان بنادر طراحی شده است، خاطرنشان کرد: این برنامهها در حال پیشبرد است و به زودی بهره برداری خواهد شد تا هر چه سریع تر از ظرفیتهای همکاری ایران و قطر به بهترین شکل، استفاده کنیم.
توسعه بنادر جنوبی بوشهر در دستورکار سازمان بنادر
صفایی با اشاره به اینکه در سایر موضوعات منطقهای در استان بوشهر با توجه به مشکلات موجود در بنادر جنوبی این استان، توسعه و ایجاد شرایط مناسب دریایی و بندری در دستورکار قرار دارد، عنوان کرد: انجام مطالعات در این زمینه در حال اتمام است و امیدواریم تا پایان سال جاری، پروژههای عملیات اجرایی، مدنظر آغاز شود.
وی با اشاره به اینکه در بنادر جنوبی استان بوشهر نیز فعالیتهایی آغاز شده که به صورت جدی تر ادامه خواهد یافت، گفت: امیدوار هستیم با تلاش مجموعههای همکار با سازمان بنادر، وزارت راه، استانداری بوشهر و…ذیل سیاستهای اقتصاد دریامحور که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، بتوانیم نمودهای برنامههای طراحی شده و اقدامات صورت گرفته را هرچه سریع تر در استان بوشهر شاهد باشیم. مدیرعامل سازمان بنادر درباره آخرین اقدامات صورت گرفته در بندر بوشهر به منظور پشتیبانی هرچه بهتر از جام جهانی ۲۰۲۲ فوتبال در قطر و همکاری های دریایی و بندری با کشور میزبان، عنوان کرد: با تلاش های صورت گرفته امروز بازسازی ترمینال مسافری دریایی آغاز می شود و در حالی که این پروژه حداقل ۱۲ ماه زمان نیاز دارد اما در تلاش هستیم طی ۲ تا ۳ ماهه آینده بخش عمده پروژه را نهایی کنیم. صفایی افزود: اسکله شناور و اسکله ثابت طراحی شده برای کشتیهای بزرگ کروز طی مدت کوتاه به حدی رسیده که بسیار ارزشمند است و امیدواریم طی چند ماه آینده و هرچه سریع تر شاهد بهرهبرداری آنها باشیم. وی با اشاره به مذاکرات مطلوب با طرف قطری که در این زمینه بسیار خوب عمل کردهاند و همکاریهای لازم را داشتهاند، اظهار داشت: امیدوار هستیم مردم بتوانند با انجام سفرهای دریایی ضمن لذت بردن از سفر صورت گرفته، مسابقات جام جهانی را به بهترین شکل ممکن تماشا کنند.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: هدف ما تنها این نیست که صرفا در ایام جام جهانی با قطر مراوده داشته باشیم بلکه با توجه به ارتباطات تاریخی بوشهر با قطر، قطعا باید شاهد احیا شدن همکاری و سطح تعاملات تجاری بین ۲ کشور باشیم.
آخرین وضعیت آلودگی نفتی در کنگان
صفایی همچنین درباره آلودگی نفتی ایجاد شده در بندر کنگان و برنامههای مدنظر به منظور پاکسازی این آلودگی، تصریح کرد: سازمان بنادر و دریانوردی عضو کنوانسیون OPRC است؛ کنوانسیونی تحت عنوان کنوانسیون بینالمللی آمادگی، مقابله و همکاری در برابر آلودگی نفتی و به همین منظور برنامههای اقتضایی در سطح محلی، منطقهای و بین المللی طراحی شده است.
وی با تاکید بر اینکه سازمان و دریانوردی با توجه به تجهیزات مقابله با آلودگی در حوزه دریایی، آمادگی بسیار مناسبی برای مقابله با هر نوع آلودگی دارد، گفت: هر زمان در خلیج فارس و دریای عمان شاهد آلودگی باشیم سازمان بنادر و دریانوردی در این زمینه آمادگی مقابله به بهترین شکل ممکن را دارد. صفایی با بیان اینکه در راستای جمع آوری آلودگی نفتی به وجود آمده در کنگان، گروه تحقیقی در معاونت دریایی سازمان بنادر و دریایی تشکیل شده و در حال رصد موضوع است، اعلام کرد: قطعا مقصران احتمالی شناسایی و با آنها برخورد صورت خواهد گرفت. وی ادامه داد: همه باید بدانند در آبهای جمهوری اسلامی ایران نمیتوانند آلودگی دریایی ایجاد کنند و با استفاده از پهبادها و سیستمهای پایش که در حوزه دریایی در کشور ما وجود دارد، هر نوع آلودگی دریایی شناسایی و با مقصران آن برخورد خواهیم کرد.
مرز مهران برای تردد زوار باز شد
شفقنا- پس از بازگشت شرایط به حالت عادی در کشور عراق مرز بین المللی مهران به روی زوار باز شد.
به گزارش شفقنا از پایگاه اطلاع رسانی استانداری ایلام، بر اساس این گزارش زوار اسکان داده شده در استان می توانند هماکنون با مراجعه به مرز بین المللی مهران به کشور عراق جهت سفر به عتبات عالیات
اقدام کنند.
گفتنی است، به علت وقوع ناآرامی ها در کشور عراق مرز مهران از شامگاه روز گذشته تاکنون به روی زائران بسته شده بود.
مديرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبري هوايي ايران:
فرودگاه بین المللی مهرآباد نیازمند یک ترمینال در شان نظام، پایتخت و مسافران است
نشست مشترک سردار جلالي رئيس سازمان پدافند غيرعامل و سيدي معاون وزير راه و شهرسازي و مديرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبري هوايي ايران پيرامون صنعت فرودگاهي و هوانوردي برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران؛ در این نشست که به میزبانی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران برگزار شد، حمیدرضا سیدی به تشریح فعالیتهای شرکت و اقدامات انجام شده در حوزه ناوبری و سامانههای فرودگاهی پرداخت.
وی در ادامه با اشاره به قدمت فرودگاه بین المللی مهرآباد و جایگاه این فرودگاه در سطح منطقه خاورمیانه گفت: این فرودگاه در سال ۱۳۰۷، و درست در زمانی که هیچ یک از فرودگاههای حاشیه خلیج فارس ساخته نشده بود، ایجاد و در سال ۱۳۳۷ ترمینال یک آن به بهره برداری رسید و امروز این فرودگاه باتوجه به اعزام و پذیرش ۱۵ میلیون مسافر و حجم ترافیکی که دارد نیازمند یک ترمینال در شان نظام، پایتخت و مسافران است.
سیدی با بیان موانع موجود در توسعه فرودگاه مهرآباد خواستار تعامل سازمانها و ارگانهای مستقر در این فرودگاه برای توسعه هستیم.
مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران در ادامه وضعیت شبکه راداری کشور را مناسب توصیف و از همکاری با دانشگاه صنعتی اصفهان برای تولید رادار خبر داد و گفت: این دانشگاه صنعتی در حال حاضر مشغول ساخت رادار برای فرودگاه آبادان است.
مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران در ادامه با اشاره به مقوله ایمنی و الزامات سازمان جهانی هواپیمایی کشوری از فرودگاهها به عنوان مناطق حیاتی و حساس یاد کرد و گفت: موضوع امنیت سایبری در دستور کار اداره کل حراست و امنیت فرودگاهی قرار
گرفته است.
در ادامه نیز سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل با اشاره به تهدیدات سایبری و نقش پدافند غیرعامل در کاهش این تهدیدات گفت: می بایست به سمت بومی شدن سامانههای سایبری و الکترونیکی حرکت کنیم و آسیبهای آن را شناسایی، برطرف و راهکارهای لازم را ارائه کنیم.
وی با دسته بندی آسیبهای موجود به سه بخش گفت: در این راستا دستورالعملهای لازم تهیه شده و اجرای آن ضروری است.
وی بر آمادگی کلیه دستگاههای کشور در برابر حملات سایبری به ویژه فرودگاهها تاکید کرد و گفت: در این راستا باید برنامههای مشترک برگزار کرد و نباید از آموزش غافل شد. سردار جلالی در بخش دوم صحبتهای خود بر آمادگی دستگاهها در برابر حوادث و اجرای حداقل یک مانور در هریک از فرودگاهها در سال تاکید کرد.
گفتنی است؛ پس از این نشست سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل از مرکز کنترل فضای کشور و پروژه بهسازی باند ۲۹ چپ فرودگاه بین المللی مهرآباد بازدید کرد.