آمادگی وزارت راه برای همکاری  با سازمان نظام مهندسی ساختمان
آمادگی وزارت راه برای همکاری  با سازمان نظام مهندسی ساختمان

  با سازمان نظام مهندسی ساختمان رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی وزارت راه و شهرسازی از آمادگی وزارت راه و شهرسازی برای همکاری با سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور خبر داد و بر تقویت جایگاه روابط‌عمومی‌ها در تصمیم‌سازی تاکید کرد. سیدقاسم بی‌نیاز در سمینار روابط عمومی سازمان‌های نظام مهندسی ساختمان بر تقویت جایگاه روابط عمومی‌ها […]

 

با سازمان نظام مهندسی ساختمان
رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی وزارت راه و شهرسازی از آمادگی وزارت راه و شهرسازی برای همکاری با سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور خبر داد و بر تقویت جایگاه روابط‌عمومی‌ها در تصمیم‌سازی تاکید کرد. سیدقاسم بی‌نیاز در سمینار روابط عمومی سازمان‌های نظام مهندسی ساختمان بر تقویت جایگاه روابط عمومی‌ها تاکید کرد و گفت: حضور مهندس خرم به عنوان مدیری شناخته شده برای روابط عمومی سازمان‌های نظام مهندسی ساختمان، فرصت مغتنمی است که انتظار می‌رود روابط عمومی‌ها به آن توجه ویژه داشته باشند.
رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی وزارت راه و شهرسازی ادامه داد: تسلط مهندس خرم بر مسند سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور موجب اقتدار سازمان است و باید فاصله بین روابط‌عمومی‌ها و رییس سازمان به حداقل ممکن برسد.
بی‌نیاز در ادامه سخنان خود به قانون نظام مهندسی کشور و به مواد قانونی آن اشاره کرد و تاکید کرد: موشکافی در مواد قانونی سازمان نظام مهندسی و کنترل ساختمان حکایت از آن دارد که اساسا ماهیت سازمان، ماهیتی فرهنگی است و یکی از اهدافش ایجاد نظام فرهنگ ساخت و ساز در کشور بوده و باید این هویت و فرهنگ که در بطن قانون نهفته است توسط روابط‌عمومی‌ها به سازندگان و آحاد مردم بازشناسانده شود.
وی بر اهمیت جایگاه روابط عمومی های سازمان‌های نظام مهندسی ساختمان در سراسر کشور تاکید کرد و گفت: برای پیشبرد اهداف کلان در حوزه ساخت و ساز که یکی از ماموریت های وزارت راه و شهرسازی و همچنین سازمان نظام مهندسی ساختمان است باید تعامل بین معاونت مسکن و ساختمان، مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان، سازمان نظام مهندسی ساختمان و روابط عمومی سازمان‌های نظام مهندسی ساختمان در سراسر کشور تعامل سازنده ایجاد و هماهنگی و یکپارچگی افزون شود.
رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی وزارت راه و شهرسازی بر ابرپروژه ها در همکاری و تعامل بین وزارت راه و شهرسازی و سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور تاکید کرد و افزود: یکی از وظایف روابط‌عمومی‌‌های سازمان‌های نظام مهندسی ساختمان کشور دفاع از عملکرد مهندسان است که باید این مهم تقویت شود.
بی‌نیاز به وظایف وزارت راه و شهرسازی در ساختن پل‌ها، ابینه، راه‌ها، آزادراه‌ها و بیمارستان‌ها اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه بخش بزرگی از وظایف وزارت راه و شهرسازی توسط مهندسان در سراسر کشور در رشته‌های گوناگون، اجرایی وعملیاتی می‌شود، باید در تعامل و ارتباطی تنگاتنگ این وظایف بازشناسایی شده و ارتقا یابد.
به گفته وی، سازمان های نظام مهندسی ساختمان باید بر کم کردن مراجعات حضوری به سازمان ها اهتمام داشته باشند که در این میان روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران پیشتاز بوده؛ همانطور که اداره کل راه و شهرسازی استان تهران نیز در این مهم توانسته کسب رتبه نخست را داشته باشند.
وی بر استفاده از مصالح بومی به منظور بالابردن کیفیت ساخت و ساز در هر منطقه تاکید کرد و گفت: برگزاری نشست ها وکنفرانس های مطبوعاتی متعدد می تواند در بازشناسایی اهداف سازمان و تعامل سازنده با جامعه بسیار مناسب باشد.
رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی وزارت راه و شهرسازی افزود: سیاست های طرح جامع مسکن، تکمیل مسکن مهر و سایر سیاست‌های حوزه مسکن سیاست‌هایی هستند که در تعامل می توانند به شایسته ترین شیوه و با لحاظ تمامی جوانب تدوین و اجرایی و عملیاتی شوند.
وی عضویت ۵۵۰ هزار مهندس در سازمان های نظام مهندسی ساختمان فرصت مغتنمی برای جامعه مهندسی کشور برشمرد و گفت: درخواستم از رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور این است که همکاران روابط عمومی‌ها در عالی‌ترین جلسات و تصمیم‌سازی ها حضور داشته باشند.
وی بر تقویت جایگاه رسانه در سازمان‌های نظام مهندسی ساختمان کشور تاکید کرد و افزود: همکاران روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور با همکاران شورای روابط عمومی ادارات کل راه و شهرسازی استان‌های سراسر کشور بیشترین تعامل و ارتباط را داشته باشند.
وی در عین حال بر آمادگی ارایه خدمات و امکانات روابط عمومی ادارات کل راه و شهرسازی با روابط عمومی سازمان‌های نظام مهندسی ساختمان کشور تاکید کرد.

 

 

 

با هدف ارتقای ایمنی راه های روستایی اجرا شد؛
عملیات بهسازی و روکش آسفالت محورهای روستایی شرق مازندران
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مازندران ازعملیات بهسازی و روکش آسفالت محورهای روستایی شرق این استان با هدف ارتقای ایمنی راه های روستایی خبر داد.
عباسعلی نجفی ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: مازندران با توجه به نوع اقليم و شرايط توپوگرافي و به طبع تنوع فرآورده هاي كشاورزي ، مسئله راه هاي مناسب روستايي به منظور حمل ونقل هرچه سريعتر ، آسانتر و در عين حال رساندن ارزانترين فرآورده ها به بازار مصرف يكي از اصلي ترين دغدغه هاي ذهني مسئولان استان مي باشد.
وی در ادامه ضمن مهم ارزيابي نمودن محورهاي مواصلاتي مازندران به ویژه محورهاي روستايي عنوان کرد و گفت: تسهيل در امر تردد و ايمن سازي محورهاي روستايي يكي از اهداف مهم و اصلي سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای بوده ، از اين رو اين سازمان نگاه ويژه اي به استانهايي دارد كه تعدد روستاها در آنها زياد است.
نجفی با اشاره به اينكه اقدامات خوبي در حوزه راه هاي روستايي در دست اجراست ، اظهار داشت : به دليل تراكم و تعدد روستاها در مازندران ، در زمينه ايجاد راه هاي روستايي ايمن و مناسب اقدامات قابل توجهي در دست اجراست و درصدد هستيم با تامين اعتبارات كافي در زمينه آسفالت محورهاي روستايي گام موثري براي مردم شريف روستاها كه قدر مسلم لياقت و شايستگي آنها بيش از اينهاست ، برداريم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان در ادامه به اقدامات این اداره کل در حوزه راه های روستایی شرق مازندران اشاره و خاطر نشان ساخت : در ماه اخیر عملیات بهسازی و روکش آسفالت محورهای هزار جریب و پاسند _ غریب محله شهرستان بهشهر ، محور گلورد شهرستان نکا و محور روستایی سراج محله _ نصرت آباد شهرستان گلوگاه توسط این اداره کل به اجرا در آمد.
وی در پایان گفت: از ۷۸۹۷ کیلومتر راه روستایی موجود در مازندران ، مقدار ۱۰۱۷ کیلومتر در شرق مازندران واقع شده که از این مقدار ۴۰ درصد اسفالته است.