آموزش گسترده، همگانی و رایگان فیلم سازی در سراسر استان
آموزش گسترده، همگانی و رایگان فیلم سازی در سراسر استان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان در پیامی فرا رسیدن ۲۱ شهریور روز ملی سینما را به فعالان و خانواده سینمای هرمزگان تبریک گفت. به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، اسماعیل جهانگیری ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت یکسال گذشته سینماگران و فیلم سازان هرمزگان گفت: مهمترین رویکرد یکسال گذشته، […]

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان در پیامی فرا رسیدن ۲۱ شهریور روز ملی سینما را به فعالان و خانواده سینمای هرمزگان تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، اسماعیل جهانگیری ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت یکسال گذشته سینماگران و فیلم سازان هرمزگان گفت: مهمترین رویکرد یکسال گذشته، آموزش گسترده، همگانی و رایگان فیلم سازی در سراسر استان است که با حضور اساتید ملی و استانی برگزار شد.
وی افزود: توسعه عادلانه خدمات فرهنگی و هنری و امکان دسترسی همه علاقه مندان در سراسر استان به ویژه مناطق کمتر برخوردار و روستایی به امکانات آموزشی از مهمترین رویکردهای ترسیم شده بود که در حوزه فیلم سازی در همه‌ی شهرستان‌ها بصورت مستمر و رایگان برگزار شد و تا حصول نتیجه مورد نظر ادامه خواهد داشت.
دبیر شورای فرهنک عمومی استان هرمزگان به تشریح اهداف این رویکرد پرداخت و بیان داشت: آموزش نسل جدیدی از فیلم سازان و تولید محتوای مناسب در تراز ارزش‌های انقلاب اسلامی،کشف استعدادهای جدید، معرفی ظرفیت‌های هرمزگان از طریق فیلم و سینما از مهمترین اهداف این طرح است.
وی به خروجی این دوره‌های آموزشی فیلم سازی اشاره کرد و گفت: جشنواره فیلم اردیبهشت هرمزگان مهمترین بستر و عرصه برای حضور فیلم سازان هرمزگان و ارایه آثار خود است که امسال شاهد حضور پر رنگ فیلم سازان شهرستانی به واسطه برگزاری کارگاه‌های آموزشی بودیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان وضعیت سینماهای استان را رو به رشد و مطلوب ارزیابی کرد و افزود: پس از رفع محدودیت‌های کرونایی، سینماهای هرمزگان فعالیت عادی خود را آغاز کرده و هم اکنون فیلم‌های روز سینمای ایران هم زمان با تهران در سینماهای هرمزگان اکران می‌شود و استقبال مردم رو به فزونی است.
جهانگیری اضافه کرد: با توجه به تقارن روز ملی سینما و ایام اربعین حسینی، مراسم گرامیداشت روز ملی سینما در هرمزگان و تقدیر از فعالان این عرصه بر اساس بخشنامه وزارتخانه در دهه‌ی اول مهر ماه برگزار می‌شود.

 

استاندار تهران:
خسارت نهایی سیل در فیروزکوه ۳ هزار میلیارد تومان برآورد شد
استاندار تهران با اشاره به خسارت سه هزار میلیارد تومانی سیل به فیروزکوه گفت: این خسارت‌ها باید جبران شده و برای اجرای طرح‌های پیشگیرانه نیز به اعتبارات سنگین‌تری نیاز داریم.
محسن منصوری در خصوص آخرین وضعیت مناطق سیل زده فیروزکوه از تأمین کانکس توسط بنیاد برکت، ستاد اجرایی و بنیاد احسان برای اسکان سیل زدگان این شهرستان خبر داد و افزود: اگر خانواده‌ای علاقه‌مند به سکونت در کانکس نباشند برای آنان منزل رهن می‌کنیم، البته تعدادی از خانواده‌ها که مشکل اسکان دارند ترجیح دادند در منزل اقوام ساکن شوند.
استاندار تهران از پیشرفت خوب فرآیند خدمت رسانی به سیل زدگان فیروزکوه خبر داد و افزود: فرآیند اجرای کار در دستگاه‌های مختلف به ویژه در بخش عمرانی میان مدت و بلند مدت است، با توجه به نزدیک شدن به فصل بارش و این که سیل اخیر حجم زیادی از رسوبات سنگین را در مسیر رودخانه‌ها باقی گذاشته است، مقرر شد آب منطقه‌ای در اسرع وقت عملیات لایروبی و پاکسازی مسیل‌ها و رودخانه‌ها را آغاز کند.
وی با بیان این که در حال حاضر راه روستایی مسدود نداریم، گفت: امور مربوط به حوزه راهداری به خوبی اجرایی شده و تنها چند مورد مشکل مربوط به ابنیه باید اصلاح شود و به شوراها و دهیاران اعلام کردیم، از ظرفیت‌های خود برای انجام امور باقی مانده استفاده کنند، تجهیزات لازم را اجاره کنند ما هم تأمین اعتبار می‌کنیم.
استاندار تهران گفت: سیل اخیر سه هزار میلیارد تومان خسارت وارد کرده است، این خسارت‌ها باید جبران شود و برای اجرای طرح‌های پیشگیرانه به اعتبارات سنگین‌تری نیاز داریم در حال رایزنی هستیم تا اعتبار مورد نیاز محقق شود.

استاندار خراسان رضوی:
اشتغال پایدار و مکمل به مهاجرت معکوس منتهی می‌شود
استاندار خراسان رضوی گفت: اشتغال پایدار و مکمل از جمله برنامه‌هایی است که می‌تواند به مهاجرت معکوس منتهی شود.
یعقوبعلی نظری در قرارگاه پیشرفت و آبادانی اظهار کرد: باید همزمان با حرکت و انجام برنامه‌ها، نگاه پژوهشی داشت و انجام کار پژوهشی نباید متوقف به عدم حرکت باشد.
استاندار خراسان رضوی گفت: باید ضمن شناسایی مزیت‌ها برای حل مسائل حرکت کنیم تا پیشرفت منطقه‌ای حاصل شود.
وی ادامه داد: نظام برنامه‌ریزی و بودجه درحال حاضر مبتنی بر منابع ریالی تعریف می‌شود و این در حالی است که باید نیاز محور و در سه سطح شهرستان، استان و کشور برنامه‌ریزی‌ها صورت گیرد. نظری بیان کرد: ایجاد تشکیلات باید با استفاده از نیروهای علاقه‌مند به آن موضوع باشد تا انجام فعالیت مستمر شده و کار متوقف نشود به همین دلیل برای رفع مشکل در هر منطقه از افراد علاقمند برای حل مشکل استفاده کرد.
استاندار خراسان رضوی در قرارگاه اشتغال گفت: موضوع اشتغال و مسکن، دو موضوع مهمی است که باید پیگیری شود تا وضعیت معیشت مردم ارتقا پیدا کند.
وی بیان کرد: برای انجام کارها، باید اراده نیز وجود داشته باشد تا به نتایج مناسب نیز دست پیدا کنیم.
نظری افزود: اشتغال پایدار و مکمل از جمله برنامه‌هایی است که می‌تواند به مهاجرت معکوس منتهی شود.
استاندار خراسان رضوی همچنین در نشست قرارگاه مالی نیز گفت: برای انجام کار جهادی، نیاز به اقدام و جسارت وجود دارد و از سوی دیگر، انجام کارها باید، همراه با دقت صورت پذیرد.
وی افزود: منابع مالی، ابزاری برای مدیریت و کنترل به حساب می‌آید و باید در جلسات قرارگاه، نحوه مدیریت این منابع بیان شود؛ از سوی دیگر دستگاه‌ها در ارتباط با موضوعات مرتبط باید اشراف کامل داشته باشند.

استاندار زنجان:
مولدسازی ثروت باید در دستگاه‌ها در اولویت قرار گیرد
استاندار زنجان گفت: مولدسازی ثروت باید در دستگاه‌ها در اولویت قرار گیرد و در دستگاه‌ها و ارگان‌ها ثروت تولید شود.
محسن افشارچی در جشنواره شهید رجایی استان و تجلیل از دستگاه‌های اجرایی برگزیده استان، گفت: باید متفاوت فکر کنیم، چراکه جریان حکمرانی، دیگر مبتنی بر نفت نیست.
وی با بیان اینکه متأسفانه هنوز مدیران در ذهنیت قبلی مانده‌اند که شیر نفتی هست، ابراز داشت: عایدات فروش آن از طریق سازمان برنامه تقسیم می‌شود؛ این تفکر باید کنار گذاشته شود.
استاندار زنجان بر لزوم ضرورت توجه مدیران نسبت به بهره گیری از تکنولوژی‌های روز اشاره کرد و گفت: باید این مهم مورد توجه قرار گیرد.
افشارچی با بیان اینکه دستگاهی برای انجام کاری منتظر اعتبار بماند، رویه‌ای منسوخ شده است، گفت: مولدسازی ثروت باید در دستگاه‌ها در اولویت قرار گیرد و در دستگاه‌ها و ارگان‌ها ثروت تولید شود. وی با بیان اینکه دستگاه‌ها باید داده‌های خام خود را در اختیار بگذارند، افزود: این داده‌ها و شفافیت حاصل از آنها افزایش بهره وری را در پی خواهد داشت.
استاندار زنجان بر لزوم همراهی نکردن مدیران دستگاه‌های اجرایی در مولدسازی دارایی‌ها اشاره کرد و گفت: ما در استان ساختمان‌های بزرگ و نیمه کاره زیادی داریم که معطل مانده‌اند در حالی که می‌توان این دارایی‌ها را تبدیل به ثروت‌های دیگر کرد.
اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان رتبه برتر در اجرای نهضت ملی مسکن و اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان زنجان رتبه برتر در گروه آموزشی پژوهشی و فرهنگی را کسب کردند. رتبه برتر در گروه تولیدی و خدماتی به اداره‌کل امور مالیاتی استان زنجان رسید. همچنین رتبه برتر در گروه سلامت و رفاه‌اجتماعی به اداره‌کل بیمه سلامت استان زنجان تعلق گرفت. شرکت آب و فاضلاب استان زنجان رتبه برتر در گروه زیربنایی و توسعه زیرساخت را از آن خود کرد. رتبه برتر در گروه عمومی و قضائی به اداره‌کل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان رسید و رتبه برتر در بیشترین درصد رشد عملکرد به اداره‌کل تعزیرات حکومتی استان زنجان تعلق گرفت.