آواربرداری از پلاسکوهای مدیریتی
آواربرداری از پلاسکوهای مدیریتی

-پس از عزل یا استعفای «حجت‌الله عبدالملکی» می‌توان پیش‌بینی کرد احتمالاً در آینده نزدیک «سعید محمد»، «فاطمی امین» و «احسان خاندوزی» نیز در لیست نفرات بعدی باشند‌. تیم اقتصادی که غالب آنها در نقش سخنور و تئوری‌پرداز کاغذی ظاهر شدند و شوربختانه نسبت به باورهای غیرکاربردی خود تعصّب دارند نظراتی که بیشتر یخی و پشمکی […]

-پس از عزل یا استعفای «حجت‌الله عبدالملکی» می‌توان پیش‌بینی کرد احتمالاً در آینده نزدیک «سعید محمد»، «فاطمی امین» و «احسان خاندوزی» نیز در لیست نفرات بعدی باشند‌. تیم اقتصادی که غالب آنها در نقش سخنور و تئوری‌پرداز کاغذی ظاهر شدند و شوربختانه نسبت به باورهای غیرکاربردی خود تعصّب دارند نظراتی که بیشتر یخی و پشمکی و غوغاسالارانه است که با اولین تابش آگاهی‌بخشی و مطالبه‌گری مردم نقش بر آب می‌شود. موضوعی که مصداق آنرا در مورد طلوع و سقوط عبدالملکی به روشنی دیدیم وزیری که دستوری برکنار شد و دردناک‌تر این‌که بدون عذرخواهی از مردم می‌رود ولی بابت وعده‌های دروغینش که از قبیل «فقر را تا آخر امسال به‌طور کامل حذف میکنیم» کسی او را محاکمه نکرد و چه‌بسا به‌زودی جایزه طلایی هم بگیرد و محسن رضایی و یا سعید محمد را اجاره‌نشین نماید و بر کرسی آنان تکیه زند.
«حجت‌الله عبدالملکی» رفت اما دانشمندان و اقتصاددانان بزرگ هنوز به این جمله حبابی او حیرت‌زده می‌اندیشند که چگونه می‌شود با یک میلیون تومان، شغل ایجاد کرد؟ او رفت ولی الگوهای ذهنی بسته‌اش، وزارتخانه که نه همه جامعه را به‌هم ریخت و هزاران پلاسکوی مدیریتی در تهران و سایر شهرهای ایران به‌وجود آورد که برای آواربرداری از این حجم ویرانی به سال‌ها زمان و منابع کلان نیاز است و شاید پاک‌سازی انتصاب‌های سمی فامیلی و خانوادگی‌اش هم تا پایان دوره رییس‌جمهور زمان ببرد، کسی که یک ماه قبل برای پاسخگویی به سوالات نمایندگان مجلس فراخوانده شد ولی در کمال حیرت در زمان پاسخگویی اکثر کسانی که طرح سوال کردند، شمشیر نظارتی خود را غلاف کردند و تنها یک نفر در میدان مانده بود.
امروز مقصر اصلی مجلسی است که به برنامه‌های شعاری و غیراجرایی وزیری رای اعتماد داد که بیشتر به جوک و طنز نزدیک بود مجلسی که با دیدن دپوی انبوه ناکارآمدی و زایش هزینه‌های سنگین این فرد و همراهانش که تخریب گسترده و غیرقابل جبرانی را بر سرمایه‌های مدیریتی و اجتماعی و تشکل‌های صنفی و کارگری کشور به‌همراه داشت مجدد در اردیبهشت‌ماه گذشته مهر تایید به تفکرهای منجمد و یخی عبدالملکی‌هایی زدند که با سقوط خود دوباره بازتولید می‌شوند و این سیکل معیوب همچنان ادامه دارد، وزیری که در مجلس ادعا می‌کند چهار هزار مورد رزومه افراد را بررسی کرد و ملاک گزینش مدیرانش شایستگی و کارکرد رزومه‌ای و پیشنهاد مردم بود ولی در عمل این یک شوخی بی‌مزه و دروغ بزرگ بود مدیرانی با اندیشه‌های افزاطی، آسیب‌شان از هزار بمب اتم و هزاران تحریم هوشمند مخرب‌تر و نابودکننده‌تر است. هنوز اشک مردم و به‌ویژه کارگران شریف از وقاحت محاسباتی معاون وزیر در مورد خط فقر رسمی یازده میلیون تومانی به سطح چهار میلیون تومانی پاک نشده است و مردم می‌پرسند مگردولتمردان و تصمیم‌سازان بر سرنوشت آنها، در این کشور زندگی نمی‌کنند ؟ مردم می‌پرسند مگر نمایندگان مجلس منتخب و وکیل آنها نیستند چطور مردم در مورد ریاکارانه بودن برنامه‌های این قبیل نامدیران ناکارآمد و نابالغ به درک و تشخیص رسیده اند ولی وکلای آنها متفاوت با آنها فکر می‌کنند آیا نمی دانند کند شدن شمشیر نظارتی مجلس موجب کوچک‌تر شدن سفره مردم می‌شود و مشارکت شایستگان و نخبگان در مدیریت‌ و تصمیم‌سازی و اجرا به پایین‌ترین حد ممکن می‌رسد و در مقابل رانت و فساد و انتصاب‌های فامیلی و تبعیض و شکاف طبقاتی رشد مهارنشدنی می‌یابد.

تاکید رئیس مجلس بر تدوین سند حکمرانی آب
محمدباقر قالیباف در دیدار وزیر نیرو با بیان اینکه بحران آب و مدیریت منابع آبی یکی از مشکلات اساسی کشور و جزو مسائلی است که باید در برنامه توسعه هفتم مورد توجه قرار گیرد، گفت: لازم است با همکاری دستگاه‌های مسئول و مرتبط، سند حکمرانی آب تدوین شده و مبنای عملکرد بخش‌های مختلف در این باره باشد.وی تاکید کرد: ما در مجلس آمادگی داریم تا در قوانین مختلف و نیز برنامه هفتم توسعه به وزارت نیرو کمک کنیم تا تصمیمات اصولی درباره کاهش اشکالات در مدیریت منابع آبی گرفته شود و همچنین کمیسیون‌های تخصصی مجلس آماده‌اند در فرایند تدوین یک سند برای چگونگی حکمرانی در موضوع آب به دولت کمک کنند.رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اتاق تصمیم گیری درباره آب نباید تاریک باشد، گفت: معتقدم برای حل بحران کنونی و پیش رو درباره آب باید در سه سطح اقدامات اساسی انجام دهیم؛ نخست اینکه باید با استفاده از ظرفیت‌های ایجاد شده و قرارگاه‌های جهادی به صورت ضربتی مشکل آب روستاها و مناطقی که دچار تنش آبی شده‌اند حل شود، همچنین لازم است به پروژه‌های منتخب این حوزه توسط وزارت نیرو نیز توجه ویژه شود تا در زمان مقرر به بهره برداری برسد و مردم از منافع آن بهره مند شوند و سوم اینکه باید حتماً سند حکمرانی آب را در یک زمان منطقی تدوین و نهایی و برای اجرای آن برنامه ریزی و اقدام کنیم.

امیرعبداللهیان:
بر گفت و گو و همکاری منطقه‌ای تاکید داریم
وزیر امور خارجه کشورمان با بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه سلطنت عمان در مورد مهم‌ترین موضوعات در دستور کار دوجانبه و همچنین برخی مسائل مورد اهتمام مشترک در عرصه منطقه‌ای و بین المللی به صورت تلفنی گفتگو و تبادل نظر کرد.
حسین امیرعبداللهیان با بیان اینکه ما بر گفتگو و همکاری منطقه‌ای تاکید داریم، تاکید کرد: مقامات منطقه نباید اجازه دهند که بیگانگان، همکاری و ثبات منطقه‌ای را تحت تاثیر قرار دهند.
وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به سفر رئیس جمهور کشورمان به عمان، این سفر را نقطه عطف جدیدی در روابط دو کشور بر شمرد.وی با توجه به اهتمام ویژه سران دو کشور برای توسعه بیش از پیش مناسبات تهران و مسقط، بر ضرورت پیگیری و اجرایی شدن توافقات انجام شده در این سفر تاکید کرد.
رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان نقش عمان را در تحولات منطقه‌ای مهم ارزیابی و از تلاش‌های این کشور در استقرار صلح و ثبات و همکاری در منطقه تقدیر کرد.
امیرعبداللهیان با اشاره به سفر آتی بایدن رئیس جمهور آمریکا به منطقه یادآور شد: مقامات منطقه نباید اجازه دهند که بیگانگان، همکاری و ثبات منطقه‌ای را تحت تاثیر قرار دهند. ما بر گفتگو و همکاری منطقه‌ای تاکید داریم. معتقدیم اهل منطقه باید در مورد آینده منطقه تصمیم بگیرند.