اجرای مستمر و جدی طرح هر مسجد یک وکیل در کلانشهر تبریز
اجرای مستمر و جدی طرح هر مسجد یک وکیل در کلانشهر تبریز

مشاور حقوقی استاندار آذربایجان شرقی گفت: به منظور عمل به تاکیدات رئیس قوه قضاییه مبنی بر تسهیل دسترسی شهروندان به وکیل، طرح هر مسجد یک وکیل در سطح کلانشهر تبریز برگزار می شود. مرتضی عبدی در حاشیه میز خدمت که در مقبره سید حمزه تبریز برگزار می شد، اظهار داشت: هر هفته سه شنبه ها […]

مشاور حقوقی استاندار آذربایجان شرقی گفت: به منظور عمل به تاکیدات رئیس قوه قضاییه مبنی بر تسهیل دسترسی شهروندان به وکیل، طرح هر مسجد یک وکیل در سطح کلانشهر تبریز برگزار می شود.

مرتضی عبدی در حاشیه میز خدمت که در مقبره سید حمزه تبریز برگزار می شد، اظهار داشت: هر هفته سه شنبه ها میز خدمت با حضور وکلا و مشاورین متخصص در این مکان و مساجد دیگر در مناطق محروم کلانشهر تبریز به منظور رسیدگی به مشکلات حقوقی شهروندان برگزار می شود.
وی با بیان اینکه علاوه بر این، میزهای خدمت گروه های جهادی حقوقی هم به ارائه خدمات در مساجد محله های کم برخوردار تبریز می پردازند گفت: گروه جهادی شهید بابایی در قسمت مردان و گروه جهادی سلاله در قسمت زنان فعال هستند.
مشاوره حقوقی استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به سالروز شهادت دکتر بهشتی و هفته قوه قضاییه خاطر نشان کرد: قوه قضاییه به عنوان یکی از ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی، نقشی بی بدیل در پاسداری از ارزش ها، کرامت انسانی و آزادی های مشروع شهروندان ایفا نموده است و در راستای اجرای عدالت در بیش از سه دهه گذشته یاران بسیاری را تقدیم انقلاب و تحقق حکومت عادلانه اسلامی نموده است که شهادت مظلومانه آیت الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یارانش، گواهی روشن براین مدعاست.
مرتضی عبدی ادامه داد: امروز وظیفه همه ما در نظام مقدس جمهوری اسلامی و به خصوص جامعه حقوقی، دفاع از این آرمانها و زنده نگه داشتن خون شهدای قوه قضاییه است.
مشاور حقوقی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به تضعیف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران توسط دشمنان گفت: دشمن با استفاده از پروژه نفوذ در دهه های اخیر، سعی دارد که نظام را از درون تضعیف کند و همه ما باید در این زمینه هوشیار باشیم. وی گفت: یکی از محورهایی که دشمنان، بیشترین سعی را در نفوذ داشتند، حوزه صنعت هسته ای و سازمان انرژی اتمی بود که با نصب بیشترین دوربین ها، همواره در حال جاسوسی و رصد هستند. مشاور حقوقی استاندار آذربایجان شرقی افزود: از دل همین رصدها و بازرسی ها هست که دانشمندان هسته‌ای ما ترور شده و اطلاعات کشور، به رژیمی منتقل می شود که خود عضو پیمان ان پی تی و هیچ سازمان حقوق بشری نیست.
عبدی توجه به مسائل حقوق بین‌الملل را یک ضرورت در مواجهه با زورگویی های استکبار دانست و گفت: باید با استفاده از حقوقدانان و وکلای متعهد و انقلابی، کوچکترین اجازه را برای زورگویی دشمن ندهیم و در ای راستا، ما یکی از بزرگترین پرونده های بین المللی تاریخ حقوقی ایران را توسط خانواده شهدای مدافع حرم ، خانواده شهید سردار سلیمانی و … در شعبه ۵۵ دادگاه روابط بین المللی تهران باز کرده ایم که به دنبال احقاق حق ضایع شده کشور هستیم.
مرتضی عبدی در بخش دیگری از این گفتگو با بیان اینکه متأسفانه در بخش آموزش و سواد حقوقی شهروندان، ضعیف عمل کرده ایم گفت: اغلب مردم با مسائل حقوقی، آشنایی کافی نداشته و به همین دلیل ، مشکلات حقوقی زیادی دارند.
وی افزود: ما در جامعه ای سنتی با قوانین صنعتی زندگی میکنیم که در برخی از موارد، این قوانین و عرف و نحوه تفکرات ما، همخوانی ندارد و اتفاقا به این دلیل هم مشکلات حقوقی زیادی گریبانگیر مردم شده است که اگر اطلاعات حقوقی مردم را بالا ببریم و از طرفی برخی از قوانین را بازنگری و اصلاح کنیم ، جلوی بسیاری از پرونده های بی مورد حقوقی را گرفته ایم.
مشاور حقوقی استاندار آذربایجان شرقی افزود: باید بین بازار کار و رشته های دانشگاهی، توازن ایجاد کنیم چرا که عدم توازن در این زمینه ، باعث افزایش فارغ‌التحصیلان بیکار دانشگاهی شده است و از طرفی هم سطح کیفی آموزشها هم پایین آمده است.
در حوزه بانوان، نگاه های متفاوتی به وکلای زن وجود دارد
مسئول گروه جهادی سلاله هم در حاشیه این مراسم با اشاره به اقدامات گروه جهادی سلاله گفت: این گروه جهادی متشکل از وکلای تخصصی و فارغ‌التحصیلان رشته حقوق، با هدف کمک به شهروندان کم بضاعت که توان مالی مراجعه به وکیل را ندارند، ایجاد شده است و هر هفته سه شنبه ها در محل امامزاده سید حمزه تبریز، میز خدمت برگزار می کند.
خانم سعادتی افزود: اغلب شهروندان به دلیل مشکلات و مسائل مربوط به خانواده، برای مشاوره گرفتن به ما مراجعه می‌کنند و این موضوع نشان می‌دهد که، مسائل اجتماعی و روابط خانوادگی، با چالش هایی رو به رو است که حتما باید کار اساسی برای حل آن انجام شود.
وی گفت: در حوزه بانوان، نگاه های متفاوتی به وکلای زن وجود دارد و شاید برخی از مردم چنین تصور بکنند که وکلای زن، نسبت به وکلای مرد، سطح و توان پایین تری دارند اما در واقعیت این موضوع درست نیست و بانوان وکیل هم، توانمندی ها و شایستگی های منحصربفرد دارند.
سعادتی در خاتمه با اشاره به ضرورت بازنگری در برخی از قوانین و مصوبات در خصوص زنان گفت: هم در اسلام و هم در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ، نسبت به زنان، دیدگاه های والا و محترمانه‌ای وجود دارد، اما در دهه های اخیر یک سری مصوبات و قوانین موجود، برای بانوان، موانعی را ایجاد کرده است که می توان آنها را اصلاح کرد.
گفتنی است که میز خدمت حقوقی، به طور مستمر و جدی توسط مشاور حقوقی استاندار آذربایجان شرقی و گروههای جهادی، علاوه بر محل مقبره سید حمزه تبریز، در مساجد دیگر کلانشهر تبریز هم برگزار می شود که با استقبال خوب مردم، مواجه شده است.

 

 

رئیس سازمان صمت خبرداد:
بهره‌برداری از چند هزار میلیارد طرح صنعتی در کرمانشاه در سال جاری

é کرمانشاه – فرهادی
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت: امسال طرح‌های بزرگ و مهم صنعتی در استان به بهره‌برداری می‌رسد.
محسن دارابی به مناسبت روز صنعت و معدن به سیاست‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت اشاره کرد و ادامه داد: چهار اولویت مهم تعریف شده که شامل راه‌اندازی طرح‌های نیمه تمام، تامین مالی طرح‌ها، احیا واحدهای راکد و تکمیل ظرفیت تولیدی واحدهای موجود است که ما هم این مهم را در استان در اولویت کارها قرار دادیم.
به گفته دارابی، برای استان کرمانشاه در سال جاری تامین منابع مالی ۴۰ واحد تولیدی و صنعتی، احیا ۲۰ واحد صنعتی و پنج واحد معدنی، اتمام و تکمیل چند طرح نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد و پیگیری و تکمیل چند طرح مهم صنعتی در نظر گرفته شده که کرمانشاه سعی کرده حتی بیش از هدف‌گذاری و برشی که وزارت برای استان تعریف کرده، برای خود تعهد ایجاد کند. رئیس سازمان صمت استان کرمانشاه از پیگیری چند طرح مهم و عظیم استان کرمانشاه در سال جاری خبر داد و عنوان کرد: یکی از مهمترین این طرح‌ها پروژه ذوب آهن بیستون است که بسیار امیدواریم تا پایان نیمه اول سال به بهره‌برداری برسد. وی با بیان اینکه این پروژه ظرفیت تولید ۴۰۰ هزار تن آهن اسفنجی را در سال دارد، اعتبار ذوب آهن بیستون را رقمی نزدیک به ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ میلیارد تومان برآورد کرد.
به گفته وی، در کنار پروژه ذوب آهن بیستون، نیروگاه ۱۲ مگاواتی نیز با سرمایه‌گذاری نزدیک به ۳۰۰ میلیارد تومان تعریف شده که به بهره‌برداری خواهد رسید.
رئیس سازمان صمت استان کرمانشاه یکی دیگر از پروژه‌های مهمی که امسال مورد تمرکز قرار دارد را بیواتانول اعلام کرد که بر اساس وعده سازمان گسترش امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.
دارابی سرمایه‌گذاری پروژه بیواتانول را هم نزدیک به ۷۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد که ظرفیت تولید سالانه ۶۰ میلیون لیتر بیواتانول در سال را دارد و با بهره‌برداری از این واحد سالانه ۶۰ میلیون دلار صرفه‌جویی به همراه دارد.
رئیس سازمان صمت استان کرمانشاه سرم سازی ایمان سرم را نیز از دیگر طرح‌های مهم صنعتی استان اعلام کرد که اگر مشکل خاصی رخ ندهد امسال به بهره‌برداری می‌رسد.
دارابی ظرفیت این واحد را نیز تولید ۱۲ میلیون عدد سرم در سال عنوان کرد و افزود: سرمایه‌گذاری این طرح نیز بین ۲۳۰ تا ۲۴۰ میلیارد تومان است و به ۶۰ میلیارد تومان تسهیلات هم نیاز دارد.
دارابی با بیان اینکه طرح‌های مهم دیگری هم داریم که تا سال ۱۴۰۲ به بهره‌برداری می‌رسند و تامین اعتبار آنها در دست انجام است، خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین این طرح‌ها توسعه پتروشیمی کرمانشاه ( اوره و آمونیاک) است.
وی تاکید کرد: ظرفیت این پروژه هم اکنون یک میلیون و ۵۰ هزار تن در سال است که با اجرای طرح توسعه دو برابر خواهد شد.
رئیس سازمان صمت استان کرمانشاه از پیشرفت فیزیکی ۵۷ درصدی این طرح خبر داد و افزود: برای این طرح نیز ۱۲۰ میلیون یورو اعتبارات ارزی گذاشته شده که اگر به موقع تامین شود این پروژه نیز تا پایان ۱۴۰۲ به بهره‌برداری می‌رسد.
دارابی اظهار کرد: یکی دیگر از این طرح‌ها کاغذ بیستون تامین از پروژه‌های شستا است که ۵۳ درصد پیشرفت دارد.
وی با اشاره به نیاز تسهیلاتی ۲۵۰ میلیارد تومانی که این طرح دارد، خاطرنشان کرد: معادل همین رقم نیز آورده شستا است.
به گفته این مسئول، تکمیل این پروژه تاثیر بسزایی در تکمیل زنجیره ارزش سلولزی در کرمانشاه دارد.
وی همچنین از در دست اقدام بودن دو پروژه کاشی و سرامیک هم در استان خبر داد که ظرف ۱۸ تا ۲۴ ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسند و ظرفیت تولید کاشی و سرامیک استان را دو برابر خواهد کرد.
رئیس سازمان صمت استان کرمانشاه عنوان کرد: نگاه این دو واحد عمدتا صادراتی و به بازارهای عراق است.
دارابی یکی دیگر از پروژه‌های مهمی که تامین اعتبار آن دنبال می‌شود را طرح توسعه ایران خودرو کرمانشاه اعلام کرد که ظرفیت این واحد را به صد هزار دستگاه در سال می‌رساند.
وی با بیان اینکه ظرفیت کنونی این واحد نزدیک به ۴۰ هزار دستگاه است، افزود: برای توسعه ایران خودرو رقمی نزدیک پنج تا شش هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی معتقد است، برای تامین این میزان اعتبار نیازمند تشکیل سندیکای بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات هستیم. رئیس سازمان صمت استان کرمانشاه اضافه کرد: با افزایش ظرفیت ایران خودرو کرمانشاه، اشتغالزایی آن نیز به حدود دو برابر یعنی نزدیک به هزار نفر می‌رسد.
دارابی در ادامه با بیان اینکه در سال گذشته به عمده وعده‌هایی که در حوزه صنعت استان داده شده بود، عمل شد، خاطرنشان کرد: بهره‌برداری مجدد از پروژه خمیرمایه بعد از چند سال رکود، پاکت سازی سیمان غرب و سرمایه‌گذاری خارجی فروسیلیکومنگنز (پروژه متحد شرق آسیا) از جمله این موارد بود.
وی از وضعیت کنونی صنایع و معادن استان هم یاد کرد و ادامه داد: هم اکنون ۸۵۴ واحد صنعتی دارای پروانه بهره‌برداری در کرمانشاه داریم و تعداد واحدهای معدنی دارای پروانه بهره‌برداری نیز ۲۲۲ مورد است.

 

 

استاندار فارس:
تا پایان سال ۲۵درصد از چاه‌های غیرمجاز اطراف تالابها بسته شوند

استاندار فارس با اعتقاد به اینکه به همه فرمانداران تکلیف شده که با نظارت آب منطقه‌ای باید سالی ۱۵ درصد از چاه‌های غیرمجاز پلمب و بسته شوند، گفت: فرمانداران مکلف شدند که تا پایان سال ۲۵ درصد چاه‌های غیرمجاز اطراف تالاب‌ها را پلمب کنند و برداشت آب نداشته باشند.
محمدهادی ایمانیه در جلسه کارگروه تالاب‌ها، با بیان اینکه پیگیری مصوبات و ارائه گزارش از کارهای عملیاتی در جلسات کارگروه ضرورت دارد، گفت: بدون شک مطالعات در خصوص ارائه نقشه راه احیای تالاب‌ها به عنوان پیش‌فرض‌هایی برای تصمیم‌گیری است که از اهمیت بسیاری برخوردار است. قطعا بدون مطالعه، پژوهش و تحقیق هر تصمیمی که گرفته شود تصمیماتی تشریفاتی است که قابلیت اجرایی ندارد اما نباید به کارهای مطالعاتی اکتفا شود بلکه باید کار عملیاتی انجام شود.
استاندار فارس ادامه داد: سالها جلساتی برگزار می‌شود و در این جلسات هم گزارش ارائه می‌شود اما متأسفانه آن طور که باید کار عملیاتی انجام نشده است. وی با اعتقاد به اینکه باید برنامه‌ زمان‌بندی شده برای احیای تالاب‌های استان فارس تدوین شود، گفت: پس از نابودی تالاب‌ها دیگر نمی‌توان اقدام‌ سازنده‌ای برای احیای آنها انجام داد. لذا ضروری است که هر چه سریع‌تر اقدامات لازم برای احیای تاب‌های صورت بگیرد.
ایمانیه بر لزوم تهیه جدول زمان‌بندی تکالیف دستگاه‌های استان برای احیای تالاب‌ها تأکید کرد و افزود: نمی‌توانیم برای بارش باران تصمیم بگیریم اما می‌توانیم تصمیم بگیریم که چه درصدی از چاه‌های غیرمجاز را شناسایی کنیم.
این مقام مسئول گفت: به همه فرمانداران تکلیف شده که با نظارت آب منطقه‌ای باید سالی ۱۵ درصد از چاه‌های غیرمجاز پلمب شوند. پلمپ چاه‌های غیرمجاز در اطراف تالاب‌ها نیز باید ۲۵ درصد باشد.
وی با بیان اینکه نظارت آب منطقه‌ای نافی مسئولیت فرمانداران نیست، گفت: البته نمی‌توانیم این اقدام را یک شبه انجام دهیم‌ چراکه استفاده از برخی چاه‌ها نان شب کشاورزان را تأمین می‌کند. لذا تا پایان امسال باید آب منطقه‌ای نظارت کند و فرمانداران مکلف شوند که ۲۵ درصد چاه‌های غیرمجاز اطراف تالاب‌ها را پلمب کنند.
استاندار فارس عنوان داشت: این اقدام بایستی از افرادی که از وضعیت مالی بهتری برخوردار هستند، شروع شود و برای کسانی که نان شبشان به این چاه‌ها وابسته است تدبیر دیگری مانند شغل جایگزین( اشتغال غیرکشاورزی) اندیشیده شود.

 

 

 

رئیس جمهور دلسوزترین نسبت به آحاد مردم است
عبدالکریم جمیری در نشست با مدیران حوزه صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر اظهار کرد: در این مسیر شاید این یا آن وزیر و یا حتی من به عنوان نماینده مردم در مجلس دچار یک سری کاستی‌ها باشیم اما شخص رئیس جمهور در کف جامعه با دلسوزی تمام قصد کرده حلال مشکلات مردم باشد.

بازاریان و کسبه در جراحی اقتصادی با دولت و نظام تعامل دارند
وی در بخش دیگری اظهار کرد: مجموع اصناف و بازار همواره برای انقلاب، نظام و دولت ها نه تنها بار نبودند بلکه بال بودند تا نظام بتواند در مسیر متعالی خودش گام بردارد و حرکت کند.
جمیری ادامه داد: در دوران انقلاب نیز همین بازاریان بودند که کمر رژیم شاهنشاهی را شکستند و در دوران بعد انقلاب و دفاع مقدس نیز بازاریان بیشترین کمک را به دفاع مقدس داشتند.
وی اظهار کرد: بازاریان در دفاع مقدس یا خود حضور یا با حمایت مادی داشتند و در شرایط کرونایی نیز استان بوشهر و بازاریان همکاری لازم را با ستاد مقابله با ویروس بخوبی انجام دادند.
جمیری افزود: در شرایط کنونی نیز دولت در حال انجام کاری بزرگ است که به تناسب همین بزرگی و مهم یک سری سختی‎هایی برای آحاد مردم و بویژه بازاریان دارد.
وی گفت: بازاریان نیز بزرگوارانه همکاری و تعامل دارند که این نشان از همراهی بازار و کسبه با دولت و نظام است.
نماینده بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی گفت: اکنون ایجاد اشتغال یکی از نیازهای اصلی جامعه است که باید با هزینه سنگین تامین شود ولی با این حال بازاریان هستند که علاوه بر اشتغال خود برای دیگران نیز ایجاد شغل می کنند که دولت باید تسهیلات و بستر کار موردنیاز این بخش را فراهم کند.
وی تاکید کرد: مسئولان استان بوشهر نیز باید در کنار بازاریان حضور داشته باشند تا بتوانند با آرامش کار و به مردم خدمت کنند.
قیمت بنزین تغییر نمی‌کند
وی در باره قیمت بنزین اظهار کرد: قیمت بنزین تغییر نمی‌کند که در این راستا در نشست کمیسیون در دو هفته گذشته نیز به طور رسمی از وی خواسته شد تا در مورد قیمت بنزین مصاحبه کند.
جمیری افزود: تاکنون هیچ بنایی برای تغییر قیمت بنزین وجود ندارد و به هیچ وجه این مهم اتفاق نخواهد افتاد.

محدودیت جا به جایی کالای همراه ملوان بطور کامل برطرف شود
وی درباره کالای همراه ملوان نیز اظهار کرد: در این موضوع خود استاندار بوشهر نیز اعلام داشتند که برای حمل و عرضه کالای همراه ملوان در استان اعمال محدودیت صورت نگیرد. وی افزود: در صورت حل نشدن موضوع در نشست با مسئولان استان بوشهر و در صورت نیاز مراجع بالاتر برای حل آن تلاش خواهد شد.

همدلی و همراهی درکمک به زلزله زدگان ستودنی است
رئیس بسیج رسانه استان هرمزگان در حاشیه اعزام گروهی از خبرنگاران به روستاهای سایه خوش و قلاتو گفت : رسانه های استان از اولین لحظات این حادثه در کنار زلزله زدگان حضور یافته و گزارش‌ها و اخبار را به اطلاع مردم رسانده و می‌رسانند.
محمد رسول جلالی با اشاره اعزام خبرنگاران به مناطق زلزله زده افزود: بسیج رسانه استان ،تمهیدات لازم را برای اعزام خبرنگاران ،عکاسان وفعالان رسانه فراهم آورده تا از آخرین اقدامات صورت گرفته در جهت کمک به زلزله زدگان مطلع شده و مردم عزیز را در جریان قرار دهند .درهمین راستا دومین گروه خبرنگاران امروز دوشنبه ۱۳تیرماه ۱۴۰۱ به مناطق زلزله اعزام می شوند.
رئیس بسیج رسانه استان هرمزگان ضمن تاکید برهمراهی مردم، مسئولین، گروه‌های جهادی، دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان خاطر نشان کرد: از ساعات اولیه بروز این حادثه مسئولین استانی و کشوری، خیرین، مردم نوعدوست، گروه‌های جهادی، هلال احمر، سپاه، بسیج، دستگاه‌های خدمات رسان درکنار مردم حضور داشته و همچنان به ارائه خدمات لازم می پردازند.

وضعیت بودجه حوزه فرهنگ و هنر خوب نیست
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان گفت: با وجود اهمیت حوزه فرهنگ و هنر، متاسفانه وضعیت بودجه و اعتبار در این بخش خوب نیست.
امرالله حسنی در نشست خبری افزود: اختصاص اعتبار به حوزه فرهنگ و هنر در اولویت‌های پایین است ولی در همین شرایط هم نمی شود نشست و کاری نکرد بلکه باید با کمک همدیگر مشکلات را حل کرد.
وی بر لزوم توجه به حوزه فرهنگ اشاره کرد و اظهار داشت: البته همه جا هم مشکل، فقط بودجه نیست بلکه باید برنامه ریزی دقیق و جهتگیری مناسب داشته باشیم، تقویت اعتماد به نفس و عزت نفس در جامعه از جمله اموری هستند که پول نیاز ندارد، بلکه باید در این زمینه ها با برنامه مناسب حرکت کرد.
حسنی خاطرنشان کرد: چندان با اقتصاد فرهنگ آشنا نیستیم و باید در این زمینه بیشتر کار کنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان در بخش دیگری از سخنان خود به رسالت اصحاب رسانه در آگاهی بخشی و کمک به توسعه استان اشاره کرد و گفت: لازم است ظرفیت های استان در بخش های متعدد برای جذب سرمایه گذاری ها را در دستور کار داشته باشیم.
حسنی به لزوم امید آفرینی تاکید کرد و افزود: همه قبول داریم جامعه در معرض مشکلات و بحران هایی قرار گرفته که برخی از آنها متاثر از شرایط جهانی و برخی هم به واسطه بی مبالاتی مدیران بوده است ما نمی گوییم نقد و انتقادی انجام نشود بلکه باید رسانه ها نقد به همراه پیشنهاد را ارائه دهند.
وی تصریح کرد: اصحاب رسانه باید همراهی کنند تا فضای استان برای حضور سرمایه گذار آماده شود و در این حوزه اگر خلأ و مشکلی هست رسانه ها باید آن را شناسایی و منعکس کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان گفت: سعی کردیم پس از رفع شرایط شیوع کرونا، حالت یخ زدگی در بخش فرهنگ و هنر را با برگزاری جشنواره ها و رویدادها ذوب کنیم.
حسنی از برگزاری جشنواره مطبوعات استان در اواخر مرداد امسال خبر داد و افزود: امسال به سبب مصادف شدن روز خبرنگار با ایام ماه محرم، این جشنواره با تاخیر برگزار می شود.
وی همچنین از برگزاری بزرگداشت شیخ اشراق در روز دوم مرداد امسال در استان زنجان خبر داد و گفت: برنامه های دیگر گرامیداشت این حکیم گرانمایه و کم نظیر نیز تا پیش از هشتم مرداد سال جاری در شهر تهران و همچنین کشورهای سوریه و هندوستان براساس یک جدول زمان بندی شده برگزار خواهد شد.