اجرای ۵ پروژه برای جاری سازی استاندارد در پالایشگاه گاز ایلام
اجرای ۵ پروژه برای جاری سازی استاندارد در پالایشگاه گاز ایلام

    رئیس امور اداری شرکت پالایش گاز ایلام گفت: برای بررسی نظام‌مند، جامع و یکپارچه سیستم مدیریت منابع انسانی با یک رویکرد علمی، در سال۹۷ پروژه آسیب شناسی فرآیندهای منابع انسانی شرکت با استفاده از استاندارد ۳۴ هزار دانشگاه تهران صورت پذیرفت. به گزارش روزنامه جمله و به نقل از روابط عمومی پالایشگاه گاز […]

 

 

رئیس امور اداری شرکت پالایش گاز ایلام گفت: برای بررسی نظام‌مند، جامع و یکپارچه سیستم مدیریت منابع انسانی با یک رویکرد علمی، در سال۹۷ پروژه آسیب شناسی فرآیندهای منابع انسانی شرکت با استفاده از استاندارد ۳۴ هزار دانشگاه تهران صورت پذیرفت.
به گزارش روزنامه جمله و به نقل از روابط عمومی پالایشگاه گاز ایلام، «سید سعید موسوی» افزود: برای ارتقای سطح بلوغ مدیریت منابع انسانی از مقدماتی به بهینه در یک بازه زمانی پنج ساله برنامه ریزی لازم صورت پذیرفت که در همین  راستا در گام اول، پنج پروژه طراحی و تدوین سند توسعه و راهبردهای کلان و برنامه‌های اجرایی حوزه منابع انسانی، کارسنجی و برآورد نیروی انسانی با رویکرد بهره‌وری، طراحی نظام ارتباطات سازمانی و سنجش اثربخشی کانال‌های ارتباطی و ارائه راهکارهای بهبود، طراحی و تدوین مدل شایستگی برای مدیران و باز مهندسی و مدیریت فرآیندهای مدیریت منابع انسانی جاری سازی شد.
وی به پروژه طراحی و تدوین سند توسعه و راهبردهای کلان و برنامه های اجرایی حوزه منابع انسانی اشاره کرد و اظهار داشت: واحد منابع انسانی به عنوان اولین واحد شرکت اقدام به تدوین استراتژی وظیفه‌ای کرد که این پروژه همراه با استراتژی شرکت و به عنوان چارچوب کاری پنج سال آتی حوزه منابع انسانی اولین و مهمترین پروژه  حوزه منابع انسانی تدوین شده است که مراحل پایانی آن در حال تدوین است..
رئیس امور اداری شرکت پالایش گاز ایلام اظهار داشت: شناسایی مشاغل کلیدی و استراتژیک شرکت و شایستگی های مورد نیاز این مشاغل به عنوان اولین گام در راستای مدیریت جانشین پروری و شناسایی استعداد کارکنان و تدوین کارراهه شغلی،کمک به فرآیند تصمیم‌گیری انتخاب مدیران شایسته، شناسایی و جهت‌دهی به رفتارهای مقتضی و مناسب برای مدیران در جهت تحقق اهداف چشم انداز، از جمله اهدافی است که در پروژه تدوین مدل شایستگی شرکت مد نظر است.
وی با اشاره به اینکه کارسنجی و برآورد نیروی انسانی با رویکرد بهره‌وری باعث افزایش عملکرد سازمانی شده و مدیران را در امر تخصیص بهینه منابع انسانی، مالی و غیره یاری می‌کند، تصریح کرد: چابک سازی واحدهای سازمان بر اساس حجم فعالیت‌های موجود، افزایش راندمان و بهره‌وری نیروی انسانی، تخصیص دقیق و علمی منابع انسانی، استفاده بهینه از منابع موجود از مزایای فنی و اقتصادی این پروژه است.
رئیس امور اداری شرکت پالایش گاز ایلام به اجرای پروژه طراحی نظام ارتباطات سازمانی و سنجش اثربخشی کانال‌های ارتباطی و ارائه راهکارهای بهبود، در این پالایشگاه اشاره کرد و گفت: آسیب شناسی وضعیت ارتباطات موجود، کمک به تصمیم گیری‌های مدیران، افزایش بهره‌وری، تدوین نظام ارتباطات موثر و کارآمد، ساده سازی ارتباطات و سنجش اثربخشی کانال‌های ارتباطی و حذف کانال‌های غیر ضروری از مزایای پیاده سازی این پروژه در این مجتمع اقتصادی در ایلام است.
وی به بازمهندسی و مدیریت فرآیندهای مدیریت منابع انسانی اشاره کرد و اظهار داشت: این پروژه در تلاش است تا با استفاده از ابزارها، استانداردها و الگوهاي موفق به دنبال مستندسازي فرآيندهاي موجود، تجزيه و تحليل فرآيندهاي جاري و شناسايي مشكلات فرآيندهاي جاري و نيز شناسايي فرآيندهاي مغفول مانده و در نهايت، بهبود و مديريت فرآيندهاي مديريت منابع انساني بتواند به صورت اثربخش‌تر به ارائه خدمات در حوزه منابع انساني بپردازد.

 

آغاز فعالیت غارعلیصدر و تله‌کابین‌گنجنامه

همدان – خبرنگار روزنامه جمله: معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابل با کرونا، شرکت سیاحتی علیصدر و مجموعه تله کابین گنجنامه فعالیت خود را آغاز کردند.
علی خاکسار اظهار داشت: در روزهای آغاز شیوع بیماری کرونا، مجموعه‌های گردشگری غار علیصدر و تله کابین گنجنامه، به‌منظور پیشگیری از شیوع و انتقال بیماری، به‌صورت داوطلبانه درخواست تعطیلی مجموعه‌ها را داشتند و ستاد استانی مقابله با بیماری کرونا نیز با ابلاغ مصوبه‌ای فعالیت مراکز گردشگری، پارک‌ها و بوستان‌ها را ممنوع و شهروندان و مسافران را از حضور در این مجموعه‌ها منع کرد. معاون گردشگری همدان گفت: با توجه به برطرف نمودن محدودیت‌های تردد بین استانی و آغاز سفرهای هموطنان، کمیته گردشگری و فضاهای ورزشی و مذهبی ذیل ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا دستور العمل بهداشتی شماره ۳ با عنوان «سفر+سلامتی» را صادر کرد و مقرر گردید در صورت سفر هموطنان به مقاصد گردشگری، تاسیسات گردشگری با رعایت پروتکل‌هایی برای ارائه خدمات به مسافران و گردشگران آمادگی داشته باشند.
وی ادامه داد: این پروتکل‌ها به تمامی تاسیسات گردشگری ابلاغ و توسط کارشناسان گردشگری و دیگر مراجع مرتبط رصد می‌شوند و  در آخرین جلسه ستاد مقابله با کرونای استان همدان نیز بازگشایی و ارائه خدمات مجموعه‌های غارعلیصدر و تله کابین گنجنامه با تاکید بر رعایت تمامی دستور العمل‌ها و پروتکلهای ابلاغی تصویب گردید.
خاکسار گفت: این دو مجموعه از روزهای آتی مصادف با تعطیلات عید سعید فطر مجاز به فعالیت و ارائه خدمات به گردشگران و هموطنان علاقمند سفر به استان تاریخی همدان هستند.
وی افزود: توصیه و تاکید ما به هموطنان عزیز در درجه اول احتیاط و رعایت فاصله گذاری هوشمند، در همه فعالیتهای روزمره و در بازدید از جاذبه های تاریخی فوق الذکر است.
معاون گردشگری همدان ادامه داد: قطعا مدیران و بهره برداران این مجموعه‌ها با آگاهی از دغدغه‌های شهروندان، شرایط و بستر لازم را با رعایت کامل نکات بهداشتی برای بازدید ایمن و خاطره انگیز برای مسافران و گردشگران فراهم خواهند کرد.