در این بازدید ابتدا «امید نیکنژاد» مدیر عامل شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران ضمن ارائه گزارشی اجمالی در خصوص روند فعالیت شرکت و مشکلات و معضلات موجود، از اراده مدیران و کارکنان این مجموعه جهت دستیابی به خودکفائی کاغذ چاپ و تحریر خبر داد و گفت: در شرایط کنونی در تلاش هستیم تا با حمایت دولت رکورد جدیدی را در سالهای اخیر در تولید کاغذ چاپ و تحریر کشور ثبت کنیم.
مدیر عامل چوب و کاغذ مازندران با اشاره به قرارداد اخیر با وزارت آموزش و پرورش برای تولید ۷۰ درصد از کاغذ مورد نیاز ۱۴ میلیون دانشآموز این کشور به میزان ۳۰هزار تن کاغذ افزود: سال آینده به لطف الهی یک سوم نیاز کشور به کاغذ چاپ و تحریر در این مجموعه تأمین خواهد شد.
امید نیکنژاد همچنین از اراده و عزم مدیران دولت سیزدهم در حمایت از این مجموعه تولیدی قدردانی کرد و گفت: این حمایت موجب دلگرمی کارگزان، کارمندان و مدیران این مجموعه شده است و همین دلگرمی بر تولید اثرگذار
بوده است.
در ادامه این نشست دکتر بابائی و دکتر زارعی نمایندگان مردم ساری در مجلس شورای اسلامی به لزوم حمایت از مجموعه چوب و کاغذ مازندران اشاره و خواستار حمایت کلیه دستگاههای اجرائی در تولید کاغذ شدند.
همچنین دکتر نجار زاده قائممقام مدیر عامل بانک ملی کشور و دکتر فروزانمهر مدیر عامل هولدینگ آینده پویا نیز با اشاره به نگاه حمایتی بانک ملی به این مجموعه خواستار تداوم تولید و افزایش آن و تحقق منویات مقام معظم رهبری گردیدند.
در ادامه این مراسم دکتر خاندوزی وزیر اقتصاد و دارائی ابتدا ضمن تقدیر از مدیریت و کارکنان مجموعه خاطر نشان ساخت: اعتماد وزارت آموزش و پرورش موجب گردید تا روح امید در مجموعه به جریان بیافتد.
وزیر اقتصاد و دارائی به اهتمام وزارت اقتصاد در ایجاد ارتباط با سایر نهادها و حل مشکلات موجود در شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران اشاره و افزود: هیچ اولویتی مهمتر از این نیست که به سرعت اینجا را
احیاء نمائید.
وی با اشاره به لزوم ثبات مدیریت در این مجموعه تاکید کرد تا قبل از هفته دولت تسهیلات مورد نیاز چوب و کاغذ تأمین و مدیریت شرکت ضمن پیگیری گزارشی از روند همکاری دستگاههای مختلف را به اینجانب ارائه نماید.
گفتنی است این مجموعه، بزرگترین مجموعه تولیدی و کارگری در مازندران است که این ظرفیت را دارد که کشور را در زمینه کاغذ چاپ و تحریر به خودکفایی برساند و از خروج سالانه ارز در این بخش جلوگیری کند ضمن اینکه ظرفیتهای صادراتی بالایی دارد.
متأسفانه این مجموعه طی چندسال اخیر هم به دلیل فقدان حمایت دولت و افتادن در چرخه تغییر پیاپی مدیران، چند بار به ماده ۱۴۱ و ورشکستگی نزدیک شد و مدیران استان نیز نگران تنشهای کارگری در مرکز استان بودند که با فعالیت دولت سیزدهم، چند اتفاق برای چوب و کاغذ مازندران رقم خورد. نخست اینکه «امید نیکنژاد» که از مدیران خوشسابقه به مدیرعاملی این مجموعه، منصوب شد و دوم اینکه وزیر فرهنگ و ارشاد، رییسجمهور و بسیاری از مدیران ارشد دولت سیزدهم چندین بار از این مجموعه بازدید کردند و در نهایت متوجه ظرفیت عظیم آن شدند و در نهایت، وزارت آموزش و پرورش با چوب و کاغذ قرارداد بست تا ۳۰ هزار تن کاغذ تحریر مورد نیاز برای کتب درسی سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ را تأمین کند.
این اوج حمایت دولت سیزدهم از مجموعه چوب و کاغذ مازندران بود و در نهایت موجب شد این واحد بزرگ تولیدی و کارگری، بر تولید کاغذ چاپ و تحریر تمرکز کند و امروز بیشترین رونق را در مقایسه با ده تا ۱۵ سال اخیر دارد.