احیای یک سینمای ۷۰ ساله در تبریز
احیای یک سینمای ۷۰ ساله در تبریز

پردیس سینمایی ۲۹ بهمن تبریز با عنوان «دوباره سینما»، شب گذشته ۴ اسفندماه در شهر تبریز افتتاح شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی سوره، آیین افتتاحیه پردیس سینمایی ۲۹ بهمن تبریز با عنوان «دوباره سینما»، عصر روز پنجشنبه ۴ اسفندماه با حضور مدیران سینمایی، هنرمندان مطرح آذری زبان و مسئولان استانی […]

پردیس سینمایی ۲۹ بهمن تبریز با عنوان «دوباره سینما»، شب گذشته ۴ اسفندماه در شهر تبریز افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی سوره، آیین افتتاحیه پردیس سینمایی ۲۹ بهمن تبریز با عنوان «دوباره سینما»، عصر روز پنجشنبه ۴ اسفندماه با حضور مدیران سینمایی، هنرمندان مطرح آذری زبان و مسئولان استانی در شهر تبریز برگزار شد.
در ابتدای این برنامه سیدمحمدحسین بلاغی مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و مدیر حوزه هنری این استان با اشاره به آنکه امروز این استان صاحب ۲۰سالن سینماست، تصریح کرد: ان شاالله تا خردادماه سال ۱۴۰۲ تعداد سالن‌ها به ۳۰سالن خواهد رسید و ۱۰ سالن به مجموعه سینمایی استان اضافه می‌شود.به گفته بلاغی، عملیات بازسازی پردیس سینمایی ۲۹ بهمن تبریز از سال ۹۸ آغاز شد و یک کار سخت مقاوم‌سازی به همت مجموعه فنی موسسه بهمن‌سبز به خوبی طی شد. امروز حوزه هنری صاحب یک تیم کاربلد و سینماساز در استان آذربایجان شرقی است.در ادامه حجت‌الاسلام محمدرضا میر
تاج ‌الدینی رئیس مجمع نمایندگان شمال‌غرب در مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و تشکر از زحمات کسانی که پردیس سینمایی ۲۹ بهمن را برای مردم تبریز آماده کردند، مطرح کرد: حوزه هنری همزاد با انقلاب اسلامی است. از زمانی که محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری شد شاهد شکوفایی و تلاش همه جانبه در عرصه مختلف هنری هستیم. بسیاری از هنرمندان متعهد، انقلابی و آن‌هایی که با این مردم هستند و در فضای مجازی مسیر را گم نکردند، در حوزه هنری پرورش یافتند و این راه را ادامه خواهند داد. ما در مجلس شورای اسلامی همه جانبه از برنامه‌های هنری به ویژه برنامه‌های حوزه هنری و سازمان سینمایی‌اش استقبال می‌کنیم.
سپس محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری عنوان کرد: تلاش ما در سه سال اخیر این بوده است که هنر انقلاب اسلامی را در سراسر ایران دنبال کنیم. ایران محله‌به محله، منطقه به منطقه و کوچه به کوچه، ظرفیت و فرصت فرهنگی و هنری است. به برکت انقلاب اسلامی در گوشه گوشه این خطه هنرمند درجه یک، کاربلد و فهمیم در دسترس قرار گرفته و سوژه‌های مورد نظر و خرده فرهنگ‌های بی‌نظیر، زمینه‌هایی را فراهم کرده است تا حرف ریشه‌ای و عمیق مردم را با زبان
هنر بیان کند.
وی ادامه داد: امیدواریم با نگاه درست مدیران حوزه فرهنگ، روزی فرا برسد که جوان مستعد بدون آنکه نیاز باشد برای دیده‌شدن به مرکز کشور بیاید، بتواند به توان خود امید داشته باشد تا در شهرش فعالیت کند، درباره مسایل مردم حرف بزند و کارش مورد تحسین قرار گیرد. در این نگاه قطعاً تبریز جایگاه ویژه‌ای دارد.
رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه تلاش کردیم با طرح احیا سینماهای قدیمی، زنجیره سینماداری مهر را توسعه دهیم، گفت: تلاش‌مان بر این است که سینما به محیطی تبدیل شود که خانواده‌های ایرانی بدون دغدغه و با آرامش خاطر حضور پیدا کنند. از این جهت تلاش می‌کنیم به ایده پروژه مجتمع فرهنگی به معنای واقعی نزدیک شویم. امیدوارم این ظرفیت برای همه مردم و اهالی فرهنگ و هنر در دسترس قرار بگیرد تا در سال‌های آتی، هنرمندان دغدغه زیرساختی نداشته باشند.
سپس نوید ناصر، مدیر جدید حوزه هنری آذربایجان شرقی در سخنانی عنوان کرد: مقام معظم رهبری در سال ۹۹ فرمودند که روایت ایران، بدون روایت دقیق آذربایجان ممکن نیست. این مساله حقیقتاً وظیفه سنگینی است و متاسفانه با روایت دقیق آذربایجان خیلی فاصله داریم.پردیس سینمایی ۲۹ بهمن تبریز با نام قدیم سینماآسیا که از قدیمی‌ترین و ماندگارترین سینماهای تبریز با قدمت ۷۰ ساله محسوب می‌شود، پس از سال‌ها فرسودگی از اواسط سال ۱۳۹۸ به همت موسسه بهمن‌سبز وارد فاز بازسازی شد و هم‌اکنون به پردیس مجهزی با ۱۰ سالن نمایش تبدیل شده است که از هفته آینده فعالیت خود را به طور رسمی آغاز خواهد کرد.