اخلاق» گمشده اصولگرایان»
اخلاق» گمشده اصولگرایان»

یکی از دلایلی که گفتمان اصولگرایان در جامعه به‌ویژه در میان نسل جدید، پیش‌روی ندارد و به‌سختی حتی توسط فرزندان برخی رجال نامدار این جریان سیاسی نیز مورد پذیرش قرار می‌گیرد این است که اعتبارِ عقلانی ندارد و در جهانِ امروز، قابل تحقق نیست برای همین همواره مشغول تخریب چهره مخالفان سیاسی خود هستند تا […]

یکی از دلایلی که گفتمان اصولگرایان در جامعه به‌ویژه در میان نسل جدید، پیش‌روی ندارد و به‌سختی حتی توسط فرزندان برخی رجال نامدار این جریان سیاسی نیز مورد پذیرش قرار می‌گیرد این است که اعتبارِ عقلانی ندارد و در جهانِ امروز، قابل تحقق نیست برای همین همواره مشغول تخریب چهره مخالفان سیاسی خود هستند تا با «شیطانی جلوه دادن نجیب‌ترین مخالفان خود در داخل کشور»، برای گفتمان سیاسی مورد نظر خود، جلب مشتری کنند و قدری
اعتبار بتراشند.
در میان چهره‌های افراطی و تندرو اصولگرا، برخی هستند که سخنان و ادعاهای آنان حتی در جبهه خودشان نیز مورد تشکیک قرار می‌گیرد، مانند «نماینده مشهد و عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس» که کسی حتی از اردوگاه خودشان نیز آنان را جدی نمی‌گیرد و به سخنان آنان توجهی نمی‌کند اما آنان بی‌محابا و بی‌توجه به نتیجه کار خود، مشغول طرح ادعا و تهمت هستند در حالی که آن میزان هوش و درایت ندارند که به تبعات اتهامات خود توجه کنند.
به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، «جواد کریمی قدوسی» نماینده مردم مشهد و عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در سخنانی به تبیین پشت‌پرده امنیتی اعتراضات اخیر پرداخت و ازجمله گفت: در زمان روحانی زیرساخت‌های براندازی آماده شد و قرار بود همان زمان عملیاتی شود که به علت کرونا برنامه‌های‌شان به‌هم ریخت.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از گسل‌های جامعه ما حجاب است. گسل‌های قومی و مذهبی از دیگر موارد مورد استفاده در جنگ ترکیبی دشمن است.
نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مرحوم فیروز‌آبادی در سال ۸۸ در کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت «خاتمی» در فتنه ۸۸ با فرمانده ناتو دیدار داشت و از آنها خواست کار ما در داخل که جلو رفت شما وارد شوید.
درخصوص این سه بند از ادعاهای «جواد کریمی قدوسی» چند نکته را لازم به طرح می‌دانیم تا افکار عمومی متوجه این نکته باشد که بسیاری از این ادعاها و اتهامات، بی‌اساس است تا جایی که حتی دستگاه قضایی و دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی که برای برخورد در این موضوعات، تکلیف دارند نیز آن را جدی نمی‌گیرند.
نکته اول این‌که نماینده اصولگرای مشهد، مدعی شد زیرساخت‌های براندازی در دولت حسن روحانی آماده شده بود اما به دلیل شیوع کرونا، موفق به اجرای آن نشدند. این سخن از نظر منطقی، بنای سستی دارد چون مدعی است دولت حسن روحانی تصمیم داشت علیه خود دست به کودتا یا براندازی بزند ضمن این‌که مقصود «کریمی قدوسی» از زیرساخت‌های براندازی که در دولت روحانی، آماده شده بود ناروشن است و اگر این زیرساخت‌ها، فیزیکی بود و نماینده مشهد از آن آگاهی داشت لازم بود اطلاع بدهد تا آن زیرساخت‌ها را نابود کنند و اگر مراد وی زیرساخت‌های نرم‌افزاری بود نیز باید روشن و مشخص می‌گفت تا تدابیر پیشگیرانه امنیتی لازم طی یک‌سال اخیر و با آمدن دولت سیزدهم اندیشیده شود و کار به امروز نرسد هرچند ما باور داریم چنین تحلیلی از اساس نادرست و مبنای آن کلام خلاف واقع است.
نکته دوم این‌که نماینده مشهد مدعی شد حجاب، موضوع قومیت و مذهب در کشور ما گسل‌هایی هستند که دشمن در اندیشه استفاده از آن برای ایجاد اختلاف است و در این خصوص نیز باید از «جواد کریمی قدوسی» خواسته شود وارد موضوعات مربوط به حوزه «جامعه‌شناسی سیاسی»، نشود چون نه تنها تخصص لازم را ندارد گویا آشنایی با آسیب‌ها و حفره‌های این حوزه نیز ندارد و حتی نمی‌داند منظور از گسل‌های اجتماعی چیست.
نکته بعدی و مهم این است که وی از قول کسی که در حال حاضر در قید حیات نیست، مدعی شد «خاتمی» در فتنه ۸۸ با فرمانده ناتو دیدار داشت و از آنها خواست کار ما در داخل که جلو رفت شما وارد شوید. در این زمینه نیز لازم است تأکید کنیم اگر چنین اتفاقی افتاده باشد، برابر قوانین جزایی، رییس دولت اصلاحات، با نماینده دولت یا دولت‌های متخاصم وارد مذاکره شد و برابر قانون، باید به اتهام اقدام علیه امنیت ملی، محاکمه شود اما چنین اتفاقی نیفتاد و سوال ما از کریمی قدوسی این است مگر وزارت اطلاعات و قوه قضاییه در سال ۸۸ و حتی سال‌های پس از آن در اختیار اصلاح‌طلبان بوده که از محاکمه خاتمی طفره بروند و اگر اصولگرایان حاکم بر این نهادها چنین نکردند، یا خیانت کردند و یا برای سخنان امثال «جواد کریمی قدوسی»، شأن و اعتباری
قائل نبودند.
نکته آخر این‌که اخیراً «عبدالرضا داوری» از مشاوران اقتصادی و از نزدیکان به «محمود احمدی‌نژاد» مدعی شد اتهام ملاقات خاتمی با جورج سوروس آمریکایی، دروغی بود که خودش نوشته و در «روزنامه کیهان» با یک نام مستعار انتشار داده است و حتی اضافه کرد در این خصوص در روزنامه کیهان، کارهای دیگری هم انجام داده که اگر عمری داشته باشد به افکار عمومی خواهد گفت.
ما باور داریم هیچ کدام از این اتهامات، صحت و سندیت ندارد و اگر داشت، حتماً نهادهای اطلاعاتی و قضایی باید به وظیفه خود عمل می‌کردند و امیدواریم روزی فرابرسد که «کریمی قدوسی» نیز به اندازه «داوری» صداقت داشته باشد و از این اتهام‌زنی‌ها و تلاش برای شیطان‌سازی‌ مخالفان سیاسی خود پرده بردارد و از افکار عمومی عذرخواهی کند.