مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور گفت: ارائه جدیدترین دستاوردها و همچنین معرفی پروژههای جدید ریلی از مهم ترین برنامههای امسال شرکت در نمایشگاه حمل و نقل است. خیرالله خادمی، مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل کشور در گفت وگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی با اشاره به اینکه در […]
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور گفت: ارائه جدیدترین دستاوردها و همچنین معرفی پروژههای جدید ریلی از مهم ترین برنامههای امسال شرکت در نمایشگاه حمل و نقل است.
خیرالله خادمی، مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل کشور در گفت وگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی با اشاره به اینکه در حال حاضر استفاده از توان ملی در تمامی بخشهای زیرساختی در دستور کار قرار گرفته و امروزه هم در این شرایط ما سعی خواهیم کرد از ظرفیتهای این حوزهها استفاده کنیم، گفت: اصلیترین اولویتها در این بخشها توسعه زیرساختها و همچنین در اولویت قرار دادن پروژههای آزادراهی و همچنین پروژههای حمل ونقل ریلی است.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل کشور توضیح داد: در سال ۱۴۰۰ تکمیل ریلگذاری طرحهای مهم عمرانی در بخش راهآهن است که با توجه به تاکید دولت در خصوص تغییر در وضعیت شبکه ریلی اعم از تحول در بخش زیرساخت، خدمات مسافری، سرعت قطارها و رونق ترانزیت چشم انداز روشنی از سیر تحولات در بخش حمل و نقل ریلی را به نمایش میگذارد.
خادمی با بیان اینکه دولت همچنین تصمیم دارد از طریق فاینانس خارجی برنامه تامین مالی طرحهای احداث راهآهن را رو به جلو ببرد، افزود: همزمان مذاکرات بینالمللی با هدف افزایش بار ورودی ریلی از کشور نیز در دستور کار است.
معاون وزیر راه وشهرسازی با بیان اینکه برنامه شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملو نقل کشور در سال ۱۴۰۰ تکمیل ریلگذاری طرحهای مهم عمرانی در بخش راهآهن است که با توجه به تاکید دولت در خصوص تغییر در وضعیت شبکه ریلی اعم از تحول در بخش زیرساخت، خدمات مسافری، سرعت قطارها و رونق ترانزیت چشم انداز روشنی از سیر تحولات در بخش حمل و نقل ریلی را به نمایش میگذارد، افزود: میانگین ریلگذاری سالانه در کشور ۱۵۰ کیلومتر است، عملکرد دولت در ۱۰۰ روز گذشته منجر به ریلگذاری ۶۴ کیلومتر مسیر جدید در چندین استان کشور شده است.
وی با بیان اینکه در نمایشگاه حمل و نقل امسال شرکت ساخت و توسعه زیرساختهای حمل ونقلی جدیدترین پروژهها و دستاوردهای خود را نمایش خواهد داد، گفت: تکمیل پروژههای نیمه تمام که پیشرفت فیزیکی آنها بیش از ۷۰ درصد است از مهمترین و جدیدترین برنامههای ما است که امیدوار هستیم در آینده نزدیک آنها را به مرحله بهرهبرداری و افتتاح برسانیم.
معاون وزیر راه وشهرسازی تصریح کرد: برنامه شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملو نقل کشور در سال ۱۴۰۰ تکمیل ریلگذاری طرحهای مهم عمرانی در بخش راهآهن است که با توجه به تاکید دولت درخصوص تغییر در وضعیت شبکه ریلی اعم از تحول در بخش زیرساخت، خدمات مسافری، سرعت قطارها و رونق ترانزیت چشم انداز روشنی از سیر تحولات در بخش حمل و نقل ریلی را به نمایش میگذارد .
خادمی با اشاره به شعار هفته حملونقل مبنی بر توسعه زیرساخت، نوسازی ناوگان، حملونقل کارآمد، تصریح کرد: نمایشگاه حملونقل، عرصهای برای ایجاد تعامل اجتماعی و اقتصادی میان فعالان صنعت و بهرهبرداران محسوب میشود و تاثیر بسزایی در افزایش سطح کمی و کیفی مراودات و بهرهمندی مستمر از خروجی و نتایج آن دارد.
براساس این گزارش نمایشگاه حمل ونقل لجستیک و صنایع وابسته از ۲۸ آذر تا ۳۰ آذرماه به مناسبت هفته حمل ونقل در مصلی امام خمینی (ره) برگزار میشود.
پیش فروش بلیت قطارهای مسافری برای دی ماه آغاز شد
پیش فروش بلیت قطارهای مسافری در بازه زمانی یکم تا ۳۰ دی ماه سال جاری، به صورت اینترنتی و حضوری از صبح امروز چهارشنبه ۲۴ آذر ماه سال جاری در سراسر کشور آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی راهآهن جمهوری اسلامی ایران، پیش فروش بلیت قطارهای مسافری از ساعت ۷ صبح روز چهارشنبه ۲۴ آذرماه، برای کلیه مسیرها به غیر از مسیر تهران- مشهد، تهران- طبس و تهران- خواف و بالعکس، از طریق اینترنتی و مراکز مجاز فروش بلیت قطار به صورت حضوری در سراسر کشور آغاز شد.
پیش فروش بلیت مسیرهای تهران-مشهد، تهران- طبس، تهران- خواف و بالعکس نیز ساعت ۱۴ روز چهارشنبه ۲۴ آذرماه انجام خواهد شد.
هموطنان عزیز برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به صورت شبانه روزی با سامانه اطلاع رسانی راه آهن به شماره ۵۱۴۹-۰۲۱ تماس بگیرند یا به پایگاه اینترنتی www.rai.ir مراجعه کنند.
تشریح اقدامات سازمان بنادر در راستای توسعه و تسهیل خدمات دریایی و بندری
اقدامات سازمان بنادر و دریانوردی در راستای توسعه و تسهیل خدمات دریایی و بندری از ابتدای سال جاری تاکنون اعلام شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، این سازمان طی ۹ ماهه سال جاری اقدامات متعددی را در راستای توسعه و تسهیل خدمات دریایی و بندری مدنظر قرار داده است که در این زمینه می توان به موارد مهمی از جمله تدوین سند راهبردی واگذاری خدمات پهلودهی و جداسازی کشتیها به بخش خصوصی و تدوین پیشنویس طرح واگذاری امور اجرایی ثبت کشتیها به بخش خصوصی اشاره کرد.
برقراری ارتباط سیستم جامع دریایی با تامین اجتماعی، راه اندازی بارکد در فرم اجازه حرکت کشتیها جهت تسهیل در استعلام آن از سوی بنادر خارجی و کدنویسی نرم افزار راهنمایی جهت اجرا در سیستم جامع دریایی از دیگر اقدامات انجام شده از سوی سازمان بنادر و دریانوردی از ابتدای سال جاری تاکنون در راستای توسعه و تسهیل خدمات دریایی و بندری است.
جانمایی و تائید محدوده لنگرگاهی خرمشهر، کیش، جاسک، مدیریت راهبری پهلودهی و جداسازی کشتیهای تانکر در SPM های جاسک (بنجی)، راهاندازی دبیرخانه هیات رسیدگی کننده به تخلفات انضباطی دریانوردان و نیز هوشمندسازی خدمات دریانوردان شاغل روی شناورهای تجاری، خدماتی و صیادی از دیگر موارد مهمی است که از سوی سازمان بنادر و دریانوردی طی مدت مذکور انجام شده است.
هوشمندسازی پلاک شناورها، اخذ مصوبه و اجراییسازی آییننامه تردد اشخاص و وسایل نقلیه موتوری در بنادر کشور، بهرهگیری از رایانههای دستی در عملیات خروج کامیون در بنادر انزلی و نوشهر، فعالسازی زیرسیستم ورود از راه خشکی در سامانه CCS در بندر بوشهر و آمادهسازی زیرساخت نرمافزاری استفاده از دفاتر پیشخوان دولت جهت ارائه خدمات به شرکتهای بندری و دریایی را می توان به عنوان دیگر اقدامات صورت گرفته نام برد.
همچنین تهیه و تدوین و طی مراحل استصوابی آییننامههای شرکتهای کارگزاری بندری و دریایی، تدوین دستورالعمل تعیین نرخ بلیت شناورهای مسافری و ابلاغ آن به بنادر پس از تصویب شورای عالی هماهنگی ترابری کشور و اجرای پایلوت راهاندازی سامانه واقعیت مجازی بنادر کشور در بندر شهیدرجایی دیگر اقدامات مهم انجام شده از سوی سازمان بنادر و دریانوردی طی ۹ ماهه سال جاری در راستای توسعه و تسهیل خدمات دریایی و بندری است.