از توهمات دن کیشوتی تا در دست گرفتن انجیل
از توهمات دن کیشوتی تا در دست گرفتن انجیل

    آنچه نیاز به تفسیر دارد، اظهارات ترامپ، پس از اوج گرفتن تظاهرات و انتقال سریع آن از یک ایالت، به ایالت دیگر است، که طی آن، اعتراض‌های موجود را توطئه آمیز تفسیر کرد، تا آنجا که اگر به انگلیسی صحبت نمی‌کرد، تصور می‌کردیم با یکی از حاکمان دیکتاتور کشور‌های جهان سومی مواجهیم . […]

 

 

آنچه نیاز به تفسیر دارد، اظهارات ترامپ، پس از اوج گرفتن تظاهرات و انتقال سریع آن از یک ایالت، به ایالت دیگر است، که طی آن، اعتراض‌های موجود را توطئه آمیز تفسیر کرد، تا آنجا که اگر به انگلیسی صحبت نمی‌کرد، تصور می‌کردیم با یکی از حاکمان دیکتاتور کشور‌های جهان سومی مواجهیم .
سامح راشد در وبسایت روزنامه عرب زبان «العربی الجدید» متعلق به قطر که دفتر آن در لندن قرار دارد، نوشت: تظاهرات گسترده در ایالات متحده، که با پاسخ خشونت آمیزی مواجه شد، در طول دو دهه گذشته، بی سابقه نبوده است، همانطور که خشونت آمیز‌ترین تظاهرات مردمی در ایالات متحده، در سال ۱۹۹۲ اتفاق افتاد، زمانی که جرج بوش پدر مجبور شد برای مهار اعتراضها، به نیرو‌های ارتش متوسل شود.
در ادامه این مطلب آمده است: اگر دونالد ترامپ تهدید خود را عملی کرده و نیرو‌های مسلح فدرالی را در سطح وسیع در کشور مستقر کند، از زمان پایان جنگ داخلی آمریکا، این دومین بار است که چنین اتفاقی می‌افتد.
در این میان، آنچه نیاز به تفسیر دارد، اظهارات ترامپ، پس از اوج گرفتن تظاهرات و انتقال سریع آن از یک ایالت، به ایالت دیگر است، که طی آن، اعتراض‌های موجود را توطئه آمیز تفسیر کرد، تا آنجا که اگر به انگلیسی صحبت نمی‌کرد، تصور می‌کردیم با یکی از حاکمان دیکتاتور کشور‌های جهان سومی مواجهیم که تظاهرات بر حق مردم را حاصل یک توطئه خارجی می‌دانند!
دشمنان فعلی واشنگتن، چین، کره شمالی و ایران هستند. اما هیچ یک از اینها، بحران آمریکا را ایجاد نکرده، یا یک افسر آمریکایی را تشویق به کشتن شهروند سیاه پوست نکرده اند، بلکه این یک حادثه نژادپرستانه و تکراری از سوی پلیس آمریکاست. چه بسا اگر مسئولان دولت فدرالی زودتر به خواسته‌های تظاهر کنندگان پاسخ مثبت می‌دادند و سعی در آرام کردن آن‌ها می‌نمودند، این بحران تا کنون مهار و متوقف شده بود.
ترامپ به نسخه برداری از نظریه توطئه اکتفا نکرد، بلکه به سرعت به سمت تخریب گری پیش رفت و بدون آنکه به خطر ناشی از ادامه تظاهرات و شکست شیوه امنیتی دولت او در مهار این بحران اشاره‌ای کند، با حماقت تمام، باب فتنه افکنی دشمنان را در میان جامعه آمریکا گشود! ترامپ حتی باب فتنه دینی/سکولار را رها نکرده و انجیل را در برابر یکی از کنیسه‌ها بالا گرفت و شروع به صحبت با متدیّن‌ها کرد.
وی در تحریک عده‌ای مردم آمریکا علیه عده‌ای دیگر، وقاحت تمام را به خرج داد و از راه پیمایی‌های محدودی که در مخالفت با سیاه پوستان انجام شده بود، تمجید نمود!
این حماقت شدید ترامپ، حاکمان ایالت‌های مختلف که مخالف پیشنهاد فاجعه بار او در مورد مقابله خشونت آمیز با معترضان بودند را ناتوان کرد. رئیس جمهور آمریکا به جای فکر کردن به دلایل اعتراض‌های مردمی و ناخشنودی انها، به پرش‌های دون کیشوتی خود ادامه داده و نامزد‌هایی را برای عهده داری وزارت دفاع، در نظر گرفته است، که دلیل آن، استعفای احتمالی مارک اسپر است. به این ترتیب، به نظر می‌رسد هر کسی که رفتار‌های حماقت آمیز ترامپ را تایید نکند، رئیس جمهور، وی را در نظریه توطئه فرضی اش شریک می‌کند!
امروز کاملا مشخص است که دونالد ترامپ ایالات متحده را نه تنها با تفکر یک تاجر، بلکه مانند کسی اداره می‌کند که مدعی حکمت مطلق و مقدسی است که به او افاضه شده است؟! طبق دیدگاه ترامپ، وی شخصیتی مقدس است که حسادت به او، باعث دسیسه گری و توطئه علیه او می‌شود و هر کسی که با وی مخالف است، حقیر و غرض ورز، نادان و خائن است.