از طرح تعدیل هاشمی تا طرح تسهیل قالیباف
از طرح تعدیل هاشمی تا طرح تسهیل قالیباف

      دکتر حسن خلیل خلیلی- وکیل پایه یک دادگستری/   مجلس با تصویب طرح تسهیل و کسب و کار شناختن وکالت نشان داد که طرح تعدیل اقتصادی علیرغم تمام دعواهای زرگری دو دهه اخیر؛ هنوز در حال پیاده شدن بر سر بینوای این ملت زخم خورده از همه کس است! این طرح ادامه […]

 

 

 

دکتر حسن خلیل خلیلی-
وکیل پایه یک دادگستری/

 

مجلس با تصویب طرح تسهیل و کسب و کار شناختن وکالت نشان داد که طرح تعدیل اقتصادی علیرغم تمام دعواهای زرگری دو دهه اخیر؛ هنوز در حال پیاده شدن بر سر بینوای این ملت زخم خورده از همه کس است!
این طرح ادامه همان مسیر غلطی است که از سال ۶۵ (نه از سال ۶۸) آغاز شده و در پیام سالگرد جمعه خونین امام خمینی (ره) به مناسبت سالگرد جمعه خونین مکه، اصطلاح «اسلام آمریکایی» نثارشان شد و بانیانش همانهایی هستند که امام را هم وادار به نوشیدن جام زهر نمودند. اگر خوب بررسی کنیم، می بینیم که این طرح قرار است از تحصیلکرده های حقوق؛ کارگرانی بسازد که با حقوق ناچیز و اداره کاری برای کارتلهای بزرگ و نامشروع اقتصادی به بیگاری کشیده شوند و استثمار شوند.
دسترسی مردم به نیازهای اساسی شان حق ملت است و حق دفاع یکی از این حقوق بنیادین و اساسی است و تامین آن، وظیفه حاکمیت است نه اینکه یک شغل ممتازه را با تصمیم غلطی به بیراهه بکشانند.
ورود در عرصه دفاع؛ مقدس است و نمی شود این مهارت را ظرف سه ماه تزریق کرد.
این طرح بنظر من ادامه طرح تعدیل اقتصادی است که ضربات جبران ناپذیری را به اعتماد و اخلاق و اصالت جامعه ایران وارد کرده است.
این طرح فقط و فقط برای راضی نگهداشتن کارتلهای نامشروع اقتصادی است که با سرمایه ملت فربه شده اند و ازین پس قرار است نظام قضایی را هم بازیچه قرار دهند.
همانهایی که نهاد علم را با اضافه کردن یک لفظ «اسلامی»؛ به این روز انداخته اند و همانهایی که نهادهای دیگر را از کارکرد درستش خارج کرده اند، همانها کارگردان اصلی و پشت پرده این طرحند!
نمایندگان محترم و مخصوصا آقای قالیباف باید بدانند که آنها هم یک روز به وکیل مستقل و باسواد نیاز پیدا خواهند کرد نه تولیدات طرح تسهیل ….!!!
همانطور که اشاره شد، در این شکی نیست که جامعه نیازمند دسترسی آسان و ارزان به وکیل است، ولی تامین وکیل و تسهیل در دسترسی به وکیل، وظیفه کیست؟
به راستی، این وظیفه ذاتی دولت است نه اینکه با زیرپا گذاشتن حق داشتن وکیل باسواد، فقط به طبقات مرفه و شرکتها و بانکهای خصوصی خدمت ارائه شود.
واقعا کجای این طرح برای عامه مردم است؟
نهاد وکالت و همه وکلا، پذیرای رفع انحصار هستیم اما بشرطی که از همه جا انحصار برداشته شود.
کارگردانان اصلی این طرح باید بدانند که بد نیست دنبال رفع انحصار واردات از آقایان و آقازاده ها با ارز دولتی هم باشند. همینطور رفع انحصار از ورود در مزایده های صوری برای به اصطلاح خصوصی سازی های دولتی!!!
براستی چرا در مورد کمبود ده برابری قضات برای دادرسی عادلانه صحبتی نمی شود؟
فراموش نکنیم که پله را از بالا می‌شویند نه از پایین!
اگر قرار است انحصار را برداریم بهتر است، اول از بالادستیها و دولتی‌ها شروع کنید.
واقعا این سوالات جدی است که: واقعا کدام بخش این طرح برای مردم است؟ مگر طبق این طرح فقط شرکتها و بانکهای خصوصی قرار نیست تحصیلکرده های حقوق را استثمار کنند؟ مردم که شما ادعا می کنید کجای این طرح دیده شده اند؟
این که خودش بدترین نوع انحصار است!
به پیاده نظامهایی که پیگیر این طرحند نیز باید گفت:
ترسم نرسی به کعبه ای اعرابی!
کمی تردید و تأمل کنید و ببینید چه کسی خط دهنده اصلی است؟ ببینید کارگردان واقعی کیست؟ خدای ناکرده بعداً نفهمیم پیاده نظام بودیم و خودمان هم نمی‌دانستیم.
واقعیت این است که؛ این طرح هیچ نفعی برای توده های زحمتکش مردم ندارد. فقط و فقط به نفع کارتلهای بزرگ و نامشروع اقتصادی است.
این طرح بنظر من، نظام قضایی را از این که هست و آقای رییسی فاش گفت، بدتر می‌کند.
انحصار خودروسازی یا بهتر بگویم مونتاژ خودروی بی کیفیت و جلوگیری از تولید با کیفیت داخلی، انحصار واردات اکثر اقلام ضروری و غیرضروری، انحصار در ورود به مزایده های دولتی برای به اصطلاح خصوصی سازی، انحصار رسانه، انحصار احزاب و صدها انحصار دیگر، مرهون نگاه تعدیل و شکاف طبقاتی است و تنها نهادی که می‌تواند در مقابل این ناحقی‌ها دفاع کند یعنی نهاد وکالت هم باید درگیر این انحصار بشود!
آقای قالیباف باید توضیح بدهد که چرا این طرح فقط برای شرکتها و بانکهای خصوصی اجرا شده نه توده مردم؟
بنظر من این طرحی که قراراست اجرا بشود انحصاری است:
انحصار تسهیل وکالت در خدمت به کارتلهای دزد اقتصادی.
باید به این مجلس تبریک گفت. بهتر است بروید و بررسی کنید که این بانکهای خصوصی پولهایشان را از کجا آورده اند؟ از جیب من و تو!
و این شرکتهای بزرگ خصوصی چگونه بزرگ شده اند؟ آن هم از جیب من و تو.
پس کجایش به نفع توده مستضعف مردم است؟
چرا باید فقط بانکها و شرکتهای خصوصی از یک حق غیرمتعارف بهره مند بشوند؟ و چرا در این طرح هیچ جایگاهی برای مردم پیش بینی نشده است؟
این طرح دقیقا در ادامه مسیر طرح تعدیل اقتصادی است که فاجعه ای بزرگ برای انقلاب اسلامی و حقوق ملت شریف و شهید پرور ایران و مبنای اصلی ایجاد شکاف طبقاتی و فساد در ایران بوده و است!
آقای قالیباف ما جواب می خواهیم.
من و امثال من ناچاریم وقتمان را صرف پیاده نظامهایی بکنیم که متاسفانه نمی دانند که کارگردان اصلی این طرحهای استثماری چه کسانی هستند:
همانهایی که در مجلس برای زدن کارگران بی دفاع قانون وضع کرده اند؛ همانهایی که برای به تاراج دادن بیت المال، اصل ۴۴ را بهانه کرده اند و همانهایی که با انحصارشکنها نه با زبان و قلم بلکه با تندی و درشتی سخن گفته اند.
آقایان تعدیلی هم زیاد دم از رقابت و انحصارشکنی میزدند ولی تاریخ نشان داد که انها از ابتدا هم می دانستند دارند چکار می کنند؟ دیدیم که همانها از جیب ملت، کارتلهای بزرگ انحصاری درست کرده اند.
قوه قضاییه با چه استدلالی این طرح رو می پذیرد و اعتراضی نمی کند؟ وقتی قضات محترم محاکم، اهمیت و ضرورت حضور وکیل خبره را درک می کنند؟ قوه قضاییه چطور و با چه راهکاری می خواهد بر این نمایندگان حقوقی که ظرف سه ماه با قرص جوشان وکیل شدند، نظارت کند؟
ما اینک فهمیدیم که با پیاده نظامها بحث کردن بیفایده است، باید اصل کاری‌ها رو هدف گرفت.