مهندس نوروزی مدیرعامل منطقه مخابرات مازندران در خصوص اصلاح تعرفه تلفن ثابت در جمع خبرنگاران اظهار داشت :متاسفانه در گذشته مغفول ماندن تعرفه تلفن ثابت منجر به عدم توسعه زیرساختهای ارتباطی و همچنین نارضایتی مشتریان، کارکنان مجموعه مخابرات و سهامداران شرکت به دلیل عدم تامین منابع مالی شده بود ولی بسیاری از این مسائل و […]
مهندس نوروزی مدیرعامل منطقه مخابرات مازندران در خصوص اصلاح تعرفه تلفن ثابت در جمع خبرنگاران اظهار داشت :متاسفانه در گذشته مغفول ماندن تعرفه تلفن ثابت منجر به عدم توسعه زیرساختهای ارتباطی و همچنین نارضایتی مشتریان، کارکنان مجموعه مخابرات و سهامداران شرکت به دلیل عدم تامین منابع مالی شده بود ولی بسیاری از این مسائل و مشکلات فوق در اصلاح تعرفههای جدید تلفن ثابت برطرف خواهد شد. وی افزود: آخرین تغییرات در تعرفه ۱۳ سال پیش صورت گرفت که همین موضوع بهدلیل برخی لجاجتها سبب ایجاد چالش برای مخابرات گردید .
مدیرعامل منطقه مخابرات مازندران با بیان اینکه نقاط مهم شهرهای استان در اختیار ما نیست بیان داشت : یکی از مهمترین موانع توسعه در شهرها عدم گفتمان مشترک بین شهرداری و مخابرات است، برای توسعه شهر همدلی بین بخشی میان ادارات بسیار لازم است .
وی افزود: استان دیجیتال یکی از پیشنهادهای استراتژیک استاندار محترم بود؛ اشتغال دیجیتال میتواند مازندران را در سالهای آینده نجات دهد.
مهندس نوروزی در خصوص هزینه نگهداری خطوط اظهار داشت : هزینه نگهداری هر خط ۲۷ هزارتومان است ولی درآمد همان خط ۴۵۰۰ تومان بوده چیزی حدود یک هفتم آیا با چنین وضعیت مالی میشود مخابرات را مدیریت کرد؛ اساسیترین کار در توسعه و رشد خدمات ارتباطی در اصلاح تعرفهها نهفته است.
مدیرعامل منطقه مخابرات مازندران در پایان با بیان اینکه در سال گذشته ۲۷۹ میلیارد تومان زیان دادیم افزود : با این درآمدها توسعه امکان پذیر نبود، بسیاری از مشترکین به دلیل نبود توسعه ناراضی هستند که به حق هم هست، با ابلاغ تعرفه جدید و ایجاد منابع بخش عظیمی از این مشکلات رفع خواهد شد.
مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمانشاه خبر داد؛
استاندارد سازی سیستم گرمایشی ۹۴ مدرسه در شهرستان اسلامآباد غرب
ë کرمانشاه – الهه فرهادی
نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان اسلام آبادغرب با حضور فرماندار شهرستان اسلام آبادغرب، مدیرکل آموزش و پرورش، مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمانشاه و مسئولین شهرستان اسلام آبادغرب برگزار گردید.
مهندس نظری؛ مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمانشاه در این جلسه گفت: در شهرستان اسلام آبادغرب تعداد ۲۴۹ مدرسه با ۱۰۴۳ کلاس درس موجود بوده که از این تعداد کلاس ۲۰۴ کلاس درس آن نیازمند نوسازی و مقاوم سازی است.
مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمانشاه عنوان نمود: از سال ۱۳۹۶ تاکنون تعداد ۲۱ پروژه آموزشی و ورزشی با ۶۹ کلاس درس و زیربنای ۵۶۴۷ مترمربع با هزینهای بالغ بر ۱۶۵ هزار میلیون ریال در سطح شهرستان اسلام آبادغرب به بهرهبرداری رسیده است.
این مقام مسئول درخصوص استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس اظهار داشت: از ابتدای طرح استاندارد سازي سيستم گرمايشي مدارس (۱۳۹۲) تاکنون تعداد ۹۴ مدرسه با ۲۶۲ كلاس درس با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال در شهرستان اسلام آبادغرب و ۵۱ مدرسه با ۸۲ کلاس درس با اعتبار ۶۵۰۰ میلیون ریال در بخش حمیل استاندارد سازي شده است.
مهندس نظری تصریح کرد: هم اکنون در شهرستان اسلام آبادغرب تعداد دو پروژه آموزشی و ورزشی با ۱۲ کلاس درس و زیربنای ۱۴۳۰ مترمربع در دست اجرا است. در ادامه سفر یک روزه مدیرکل آموزش و پرورش و مدیرکل نوسازی مدارس استان به شهرستان اسلام آبادغرب نشست هم اندیشی با مدیران آموزش و پرورش این شهرستان برگزار گردید.
در این نشست تعدادی از نمایندگان مدیران مدارس در مقاطع مختلف نسبت به ارائه گزارش وضع موجود و درخواستهای مدیران مدارس و ارائه راهکارهای تجربیات معلمان بحث و تبادل نظر شد. گفتنی است در پایان این نشست مدیرکل نوسازی مدارس استان ضمن تشکر از تلاش و زحمات مدیران مدارس دیدار چهره به چهره با مدیران مدارس این شهرستان داشت و با بیان راهکارهای مناسب درخصوص مسائل مربوط به ساختمان و تجهیزات مدارس مورد بحث و گفت گو قرار گرفت.
استاندار البرز:
نقاط حادثهخیز البرز طی تدوین سندی جامع احصا شود
استاندار البرز با بیان اینکه زمینههای بروز حوادث طبیعی شناسایی و رفع شوند، گفت: نقاط حادثهخیز استان طی تدوین سندی جامع احصا شود
مجتبی عبداللهی در جلسه شورای پدافند غیرعامل استان که در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، با بیان اینکه بررسی زمینههای بروز بحران ضرورت دارد، افزود: مدیریت بحران استان باید طی تدوین سندی جامع از نقاط حادثهخیز استان نسبت به پیشگیری از حوادث احتمالی اقدام کند.
وی ادامه داد: بسیاری از حوادث طبیعی بواسطه دخالت انسان در طبیعت رخ میدهد که ساخت و ساز غیر مجاز در حریم و بستر رودخانهها، دامنه کوهها و از بین بردن پوشش گیاهی از جمله آنها است. عبداللهی گفت: با جدیت از ساخت و سازهای غیر مجاز جلوگیری میکنیم تا بیش از این به طبیعت آسیب وارد نشود. وی افزود: توسعه فضای سبز استان میتواند از عواملی همچون بروز سیل و گرد و غبار جلوگیری کند.
عبداللهی گفت: از سوی دیگر مدیریت بحران و شورای پدافند غیرعامل استان، علاوه بر پیشگیری باید درصدد پیش بینی حوادث طبیعی و غیرطبیعی باشند. وی افزود: ضرورت دارد با راه اندازی درگاهی جامع، امکانات و تجهیزات تمامی دستگاهها و ادارات استان احصا شود تا در مواقع بحران مورد بهره برداری قرار گیرند. استاندار البرز گفت: شناسایی بناها و ساختمانهایی که احتمال بروز حوادث در آنها وجود دارد و همچنین اتخاذ تدابیر لازم جهت پیشگیری نیز ضروری است. وی افزود: عموم مردم و مسئولان استان باید برای مواجهه و مدیریت بحران، آموزشهای روز دنیا را ببینند. عبداللهی گفت: نحوی مدیریت و برخورد با بحرانها و حوادث، نقشی اساسی در کاهش خسارات جانی و مالی دارد.
مدیر مخابرات منطقه هرمزگان :
ثابت ماندن تعرفهها باعث اختلال و فرسودگی شدید شبکه تلفن ثابت شده است
مهندس حیدری مدیر مخابرات منطقه هرمزگان اصلاح منطقی تعرفههای تلفن ثابت برای دستیابی به اهداف و استمرار بخشیدن به فعالیتهای مخابرات نقش به سزایی دارد .
به گزارش روابطعمومی مخابرات منطقه هرمزگان؛ مهندس حیدری ضمن تاکید بر این موضوع که ثابت ماندن تعرفهها در ۱۲ سال گذشته و همچنین افزایش بی رویه قیمت تجهیزات مخابراتی و سایر هزینهها مرتبط با اجرای پروژهها؛ بازنگری در تعرفههای مخابراتی امری ضروری برای ارائه خدمات مناسب به مردم شریف ایران و ساکنین سخت کوش و قدرشناس استان هرمزگان است. مدیر مخابرات هرمزگان در ادامه افزود: توسعه زیرساختهای مخابراتی و بهروزرسانی تجهیزات به خصوص در حوزه تلفن ثابت زیربنای ارائه خدمات مخابراتی مطلوب و به روز به مشترکین می گردد که زمینه ساز توسعه ارتباطات مخابراتی سرمایهگذاری و تأمین منابع است .
مهندس حیدری، بازنگری در نرخ تعرفههای مخابراتی را زمینه ساز رسيدن به توسعه هر چه بیشتر زیرساختهای مخابراتی، بهروزرسانی تجهیزات، افزایش و ایجاد اشتغال در این حوزه، بهبود خدمات مخابراتی و ارتباطی و ارائه تکنولوژیهای برتر و بهروز مخابراتی و در نتیجه ارائه خدمات بهتر به مشترکین و مردم و جلب رضایت هر چه بیشتر آنان عنوان کرد.
مدیر مخابرات منطقه هرمزگان در انتهای گفتگوی خود از متولیان کشور به خصوص، مجلس شورای اسلامی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات درخواست کرد با حمایت از بازنگری در تعرفههای مخابراتی، زمینه ساز توسعه زیرساختهای ارتباطی و مخابراتی و بهروزرسانی تجهیزات مخابراتی باشند تا همگی در این شرایط حساس کشور و استان هرمزگان شاهد ارائه خدمات مناسب به مردم شریف و قدرشناس ایران و رشد و توسعه صنعت مخابرات و ارتباطات در کشور باشیم.
مدیرکل بنیاد مسکن گلستان:
گلستان جزو ۵ استان پیشرو در مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی است
مدیرکل بنیاد مسکن گلستان گفت: استان گلستان جزو پنج استان پیشرو در مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی است.
سیدمحمد حسینی، در دیدار با با مدیرکل مدیریت بحران استانداری گلستان اظهارکرد: استان گلستان جزو پنج استان پیشرو در مقاوم سازی واحدهای مسکونی غیرمقاوم بوده و احداث حداقل هفت هزار واحد مسکونی روستایی در هر سال نشان از اراده بنیاد برای مقاوم سازی کل واحدهای غیرمقاوم روستایی تا سال ۱۴۱۰ است.
مدیرکل بنیاد مسکن گلستان افزود: ادامه این روند مستلزم مشارکت و همکاری بیش از پیش دستگاههای همکار بنیاد برای تحقق این هدف است. وی با اشاره به در معرض خطربودن بیش از ۳۰۰ روستای استان، گفت: تصویب ۵۵ میلیارد اعتبار برای ایمن سازی روستاهای در معرض خطر از محل اعتبارات سفر رئیس جمهور، گامی مهم برای ایمن سازی روستاها است.
حسینی عنوان کرد: تاکنون ۱۱۱ روستا ایمن سازی شده و ۲۱۵ روستا نیازمند ایمن سازی است. مدیرکل مدیریت بحران استانداری گلستان هم در این جلسه گفت: جهش قابل توجه در ساخت مسکن ایمن و مقاوم روستایی به ویژه برای اقشار محروم و نیازمند و همچنین ایمن سازی روستاهای در معرض خطر و اجرای طرحهای هادی در روستاها موجب ماندگاری روستاییان و مهاجرت معکوس را در پی خواهد داشت. وی وجود ۳۲۶ روستای در معرض خطر و مخاطره آمیز در استان را برای مسئولان هشداری جدی دانست و ضمن تشکر از مدیرکل بنیاد مسکن استان برای حساس کردن مسئولان استان در این خصوص، از پیگیری جدی تامین اعتبار برای مطالعات و اقدامات اجرایی در این روستاها خبر داد.