استرداد کلاهبردار ۲۰ هزار میلیارد تومانی  به کشور
استرداد کلاهبردار ۲۰ هزار میلیارد تومانی  به کشور

رئیس پلیس بین‌الملل فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از دستگیری و استرداد فردی به اتهام ۲۰ هزار میلیارد تومان کلاهبرداری به کشور خبر داد. سردار هادی شیرزاد در تشریح این خبر اظهار داشت: براساس دستور مقامات قضائی، فردی به اتهام کلاهبرداری به مبلغ ۲۰ هزار میلیارد تومان تحت پیگرد قانونی قرار گرفت. وی افزود: متهم […]

رئیس پلیس بین‌الملل فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از دستگیری و استرداد فردی به اتهام ۲۰ هزار میلیارد تومان کلاهبرداری به کشور خبر داد.
سردار هادی شیرزاد در تشریح این خبر اظهار داشت: براساس دستور مقامات قضائی، فردی به اتهام کلاهبرداری به مبلغ ۲۰ هزار میلیارد تومان تحت پیگرد قانونی قرار گرفت.
وی افزود: متهم با همدستی چند نفر دیگر، با ایجاد چندین شرکت صوری و گشایش اعتبار اسنادی جهت واردات کالا به ایران در خارج از کشور با استفاده از جعل اسناد، کالای تقلبی را به جای کالاهای واقعی به کشور ارسال می‌کرد.
رئیس پلیس بین‌الملل فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: پس از تحقیقات انجام شده مشخص شد، متهم به یکی از کشورهای منطقه متواری شده که با استفاده از ظرفیت‌های موجود در بانک‌های اطلاعاتی سازمان اینترپل محل اختفای وی شناسایی شد.
وی اظهار داشت: با هماهنگی های لازم با مراجع مربوطه داخلی و سازمان اینترپل، علیه وی اعلان قرمز صادر و متعاقبا این متهم اقتصادی با همکاری اینترپل آن کشور دستگیر شد.
سردار شیرزاد با بیان اینکه با استفاده از ظرفیت‌های موجود در کشور محل اختفاء، متهم امروز از طریق مرز هوایی و فرودگاه امام خمینی(ره) به کشور انتقال یافت، افزود: برای طی کردن مراحل قانونی و پلیسی تحویل مقامات قضائی شد.

تشریح برنامه‌های آموزشی هلال‌احمر
در هجدهمین سالگرد زلزله بم
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر برنامه‌های آموزشی هلال‌احمر در هجدهمین سالگرد زلزله بم را تشریح کرد.
مهراب شریفی سده گفت: مانور سراسری پناه‌گیری برای بیش از ۶ هزار خانه‌هلال در سراسر کشور از مهم‌ترین اقدامات اداره‌کل آموزش‌های همگانی این معاونت است که به مناسبت سالگرد زلزله بم برگزار خواهد شد.
وی افزود: کمپین بزرگ «برای هم بمانیم» با همکاری خانه‌های هلال، دفتر تهران کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با هدف پیشگیری از مخاطرات طبیعی و بیماری کووید۱۹ از دیگر اقدامات اداره کل آموزش‌های همگانی در یادبود درگذشتگان فاجعه بم است.
شریفی سده همچنین از آغاز طرح « چله‌نشینی امدادی» کمک‌های اولیه و آمادگی در برابر مخاطرات خبر داد.
وی افزود: علاقه‌مندان می‌توانند از پنجم دی‌ ماه، سالروز زلزله ویرانگر بم، به مدت چهل شب، صفحه رسمی جمعیت هلال احمر در اینستاگرام را دنبال کنند و پس تماشای چهل قسمت از ویدیوهای آموزشی چله‌نشینی امدادی، آزمون مربوطه برگزار و گواهینامه معتبر صادر خواهد شد.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر از آغاز دوره آموزش تخصصی تربیت مربی با ظرفیت ۶۰ نفر در دو رشته امداد و نجات حمل‌ونقل (جاده‌ای) و جست‌وجو و نجات در کوهستان خبر داد و گفت: این دوره آموزشی از امروز تا ۶ دی‌ ماه جاری در مرکز آموزش‌های تخصصی جمعیت هلال احمر کرمان برگزار می‌شود.
وی افزود: نجاتگران حاضر در این دوره، ضمن ادای احترام در مزار سردار سلیمانی در شهر کرمان به شهر بم عزیمت می‌کنند و با حضور در قبرستان این شهر به درگذشتگان فاجعه زلزله پنجم دی سال ۱۳۸۲ ادای احترام خواهند کرد.

اجرای نسخه نویسی الکترونیک
از روز گذشته اول دی ماه آغاز شد
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایرانیان گفت: اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک و عدم پذیرش نسخ کاغذی در راستای اجرای تکالیف قانونی سازمان بیمه سلامت، از ابتدای دی ماه سال جاری، آغاز شد.
محمد مهدی ناصحی افزود: بیمه سلامت از اول دی ماه امکان پرداخت خارج از نسخه الکترونیکی را به موسسات و مراکز درمانی ندارد.
وی اظهار داشت: انتظار می رود که جهت جلوگیری از ایجاد هرگونه مشکل در مراکز درمانی و موسسات در خدمات دهی به بیمه شدگان، همکاری های لازم تمامی نهادها و سازمان های دخیل در بحث نسخه الکترونیکی صورت گیرد، عدم همکاری نهادها با سازمان های بیمه گر در اجرای این طرح ملی ما را در دستیابی به اهداف نهایی دچار مشکل می کند.
ناصحی با بیان اینکه زیرساخت های نسخه الکترونیکی در اختیار همه مراکز و موسسات درمانی قرار دارد تصریح کرد: مشارکت قابل قبول پزشکان در مطب‌ها و درمانگاه‌ها افزایش پیدا کرده و ما به مراکز درمانی چه آنهایی که تحت قرارداد با بیمه سلامت بوده یا موسسات غیر طرف قرارداد پیشنهاد می کنیم، در این مقطع زمانی با رویکرد تعاملی خود حوزه سلامت را در اجرای این پروژه ملی یاری دهند؛ پزشکان غیر طرف قرارداد می توانند با مراجعه به سامانه بیمه سلامت درطرح نسخه الکترونیکی ثبت نام کنند. وی ادامه داد: پزشکان می توانند از بسته‌های آموزشی درطرح نسخه الکترونیکی استفاده کنند و در حال حاضر استان های بسیاری در طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی مشارکت داشته و جای نگرانی از این بابت وجود ندارد، ضمن اینکه استان های دیگر هم به مرور زمان به این طرح پیوسته و پروژه نسخه نویسی الکترونیکی برای کل کشور تکمیل خواهد شد.
به گفته ناصحی، نسخه الکترونیک تنها جزیی از پرونده الکترونیک سلامت است؛ این موضوع دراغلب کشورهای پیشرفته دنیا اجرایی و عملیاتی شده و ما نیز به دنبال آن هستیم، که با همکاری دولت، مجلس و سازمان های بیمه گر مصوبات قانونی نهاد قانونگذاری کشور را به درستی اجرایی کنیم.