استفاده از ظرفیت بانک صادرات برای تامین منابع مالی مورد نیاز پروژه های عمرانی و شهری مرکز استان
استفاده از ظرفیت بانک صادرات برای تامین منابع مالی مورد نیاز پروژه های عمرانی و شهری مرکز استان

به گزارش روابط عمومی دفتر ارتباط مردمی دکتر بابایی کارنامی، جلسه مشترکی با حضور ایمانی مدیرعامل بانک صادرات کشور، دکتر بابایی کارنامی و حاجی زارعی نمایندگان ساری و میاندورود، مدیرعامل بانک صادرات استان، فرماندار شهرستان ساری، شهردار ساری و رئیس شورای شهر، مدیرعامل آب منطقه ای و مدیرعامل آب و فاضلاب استان مازندران برگزار شد […]

به گزارش روابط عمومی دفتر ارتباط مردمی دکتر بابایی کارنامی، جلسه مشترکی با حضور ایمانی مدیرعامل بانک صادرات کشور، دکتر بابایی کارنامی و حاجی زارعی نمایندگان ساری و میاندورود، مدیرعامل بانک صادرات استان، فرماندار شهرستان ساری، شهردار ساری و رئیس شورای شهر، مدیرعامل آب منطقه ای و مدیرعامل آب و فاضلاب استان مازندران برگزار شد و تامین منابع مالی برای پروژه های عمرانی شهرستان ساری مورد پیگیری قرار گرفت.
دکتر بابایی کارنامی تامین منابع مالی و تسهیلات مورد نیاز برای پروژه‌های حوزه آب منطقه‌ای، آب و فاضلاب و شهرداری ساری را مطالبات اصلی در سفر مدیرعامل بانک صادرات عنوان کرد و ضمن تشکر از آقای ایمانی افزود: توقع داریم در این سفر دستوراتی صادر گردد تا تامین منابع مالی مورد نیاز پروژه های عمرانی مرکز استان صورت گیرد.
نماینده مردم ساری و میاندورود پروژه های فاضلاب شهری و سد های در حال احداث، و پروژه های شهرداری ساری را نیازمند توجه دانست و افزود: ساری در مدیریت مهار آب های سطحی و خط انتقال آب شرب بسیار ضعیف است.
دکتر کارنامی از بانک صادرات به عنوان یکی از بزرگترین بانک های کشور یاد کرد و افزود: با چنین ظرفیتی توقع داریم تفاهم نامه ها بین شهرداری ساری و بانک صادرات عملی شود و در حد تفاهم نامه نماند.
نماینده ساری به پروژه های نیمه کاره پل غیرهم سطح سمسکنده ، پل سه راه جویبار، تقاطع غیر هم سطح ورودی شهر اشاره کرد و افزود: این پروژه ها بیش از ۱۰ الی ۲۰ سال از عمرشان میگذرد اما همچنان نیمه کاره مانده است و تنها راه حلی که میتواند به ما کمک کند و موجب تسریع در فرایند شود، حمایت بانک ها برای تامین مالی این پروژه هاست.
دکتر بابایی کارنامی پیگیری و حمایت از پروژه های شهر ساری و تیم مدیریت شهری را وظیفه ذاتی خود دانست و افزود : هدف ما این است که به دور از حواشی از پروژه هایی که خدمات به مردم را تسهیل میکنند حمایت کنیم و این جلسه یکی از گام ها برای پیشبرد این هدف است.
نماینده مردم ساری خطاب به مدیرعامل بانک صادرات افزود: خواهش ما این است که سه مصوبه آب و فاضلاب ، آب منطقه ای و شهرداری ساری را مورد توجه ویژه قرار دهید و اقدامات عملی برای این مصوبات انجام و گام خوبی برای خدمت به مردم ساری
برداشته شود.
در پایان با قول مساعد مدیرعامل بانک صادرات مقرر شد ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای پروژه های آب منطقه و آب و فاضلاب و ۲۰۰ میلیارد تومان برای پروژه های شهرداری ساری تامین گردد.
پس از این نشست نیز بازدیدی از پروژه های سطح شهر ساری، از جمله پروژه پل تا پل، ورودی شهر ساری، پل سه راه جویبار و… انجام شد و به صورت میدانی وضعیت این پروژه ها مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت.