قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت از استقرار بازرسان سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان در واحدهای تولیدی الکل و شوینده خبر داد و گفت: تعرفه واردات الکل صفر و واردات بدون تشریفات گمرکی در حال انجام است. به گزارش ایسنا، مدرس خیابانی با بیان اینکه تولید کارگاه های داخلی برای ماسکهای قابل شستشو، […]
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت از استقرار بازرسان سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان در واحدهای تولیدی الکل و شوینده خبر داد و گفت: تعرفه واردات الکل صفر و واردات بدون تشریفات گمرکی در حال انجام است.
به گزارش ایسنا، مدرس خیابانی با بیان اینکه تولید کارگاه های داخلی برای ماسکهای قابل شستشو، با روزانه دو میلیون ماسک آغاز شده است، گفت: در عین حال تعرفه واردات نیز صفر شده و واردکنندگان با حداقل تشریفات گمرکی میتوانند اقلامی همچون ماسک و لباس پزشکی را وارد کشور کنند.
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: در جلسه عصر روز گذشته نیز تصمیمات خوبی در رابطه با شبکه توزیع مواد ضدعفونی کننده همچون الکل با حضور نمایندگان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اتخاذ شد که بر این اساس، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان مکلف شد تا بازرس مقیم در تمامی کارخانجات تولیدکنندگان الکل داشته باشد.
وی تصریح کرد: هم اکنون در ۲۲ واحد تولیدکننده مواد شوینده، آرایشی و بهداشتی که زیر نظر انجمن صنایع شوینده هستند، بازرسهای سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان مقیم شدهاند؛ ضمن اینکه ۱۸ واحد تولیدی الکل دارای کد IRC از وزارت بهداشت نیز، به تولید الکل مشغول بوده و بازرسان سازمان حمایت نیز در این کارخانجات، مستقر شدهاند.
مدرس خیابانی ادامه داد: بر این اساس، سهمیه الکل هر یک از کارخانجات تولیدکننده مواد شوینده و ضدعفونیکننده، با نظارت سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان تخصیص مییابد و بازرسان بدون تائید حواله و تائیدیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اجازه خروج محمولههای الکل از کارخانجات تولیدی الکل را نمیدهند؛ ضمن اینکه مقاصد این محمولهها مراکز درمانی یا داروخانههای مورد تائید وزارت بهداشت هستند.
وی اظهار کرد: به نظر میرسد شبکه توزیع خوبی در روزهای گذشته برای توزیع مواد شوینده و الکل شکل گرفته و به زودی بازار روی آرامش بیشتری خواهد دید.
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه واردات الکل نیز بلامانع و با کمترین تشریفات گمرکی در حال انجام است، گفت: دپوی قابل توجه ۶ میلیون لیتری الکل نیز در کشور وجود دارد که سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان به شدت مراقبتهای لازم را صورت خواهد داد تا بتوان شبکه توزیع را به خوبی ساماندهی کرد؛ این در حالی است که کلیه داروخانه نیز در صورت صدور مجوز و ابلاغیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تحت نظارت سازمان حمایت قرار خواهند گرفت تا از حیث دپو و گرانفروشی نیز کنترل شوند.
وی گفت: در حوزه تولید ماسک و لباس پزشکی نیز ظرفیتهای تولیدی خوبی در کشور شکل گرفته و هم اکنون کارگاههای تولیدی داخلی در حال تولید هستند؛ این در حالی است که میزان نیازی که وزارت بهداشت اعلام کرده، روزانه ۱۰۰ هزار دست لباس است که بر این اساس، تولیدکنندگان شناسایی شده اند؛ ضمن اینکه تعرفه نیز صفر شده است.
وی از تولید و پخش انیمیشن و فیلم آموزشی مرتبط با تولید ماسک بهداشتی از سوی وزارت بهداشت خبر داد و گفت: با توجه به اینکه فرآیند تولید ماسک پیچیده نیست، مردم خود در منزل میتوانند آن را تهیه کرده و استفاده کنند.
شایان ذکر است بر اساس آخرین اطلاعات همچنان مردم از کمبود و شاید توزیع نامناسب وسایل مورد نیاز بهداشتی گله مند هستند و از مسوولان درخواست دارند تا با جدیت این موضوع را پی گیری کرده و دستان احتمالی محتکران و سودجویان را که این روزها جان مردم را دستمایه زیاده خواهی های خود کرده اند، کوتاه کنند.