فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران تاکید کرد: کنترل تردد معتادین در سطح شهر به هیچ عنوان نباید به زمان سپرده شود و سریعا اقدامات پیشگیرانه باید در دستور مار باشد. فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران با اشاره به این که تمهیدات ویژه ای […]
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران تاکید کرد: کنترل تردد معتادین در سطح شهر به هیچ عنوان نباید به زمان سپرده شود و سریعا اقدامات پیشگیرانه باید در دستور مار باشد.
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران با اشاره به این که تمهیدات ویژه ای برای جمع آوری معتادین در سطح شهر اندیشیده شده است اظهار کرد: با همکاری نیروی انتظامی و شهرداری تهران اقدامات موثری در حال اجراست.
وی ادامه داد: نیازهای اساسی و اعتباری لجستیکی توسط ستاد مقابله با کرونا در حال طراحی و اجراست.
زالی با بیان این که تردد معتادین در سطح شهر می تواند مشکلات جدی و ملی برای از کنترل خارج شدن ویروس کووید ۱۹ ایجاد کند تاکید کرد: بر اساس پروتکلهای وزارت بهداشت اقدامات لازم برای پیشگیری از کرونا انجام خواهد شد.
فرمانده عملیات مقابله با کرونا گفت: معتادان بدلیل انجام رفتارهای پرخطر و عدم رعایت توصیههای بهداشتی می توانند خود و سایرین را در معرض ابتلا به ویروس کرونا قرار دهند.
وی با بیان این مهم که برخی از معتادین نیز به دلیل نداشتن محل اقامت مشخص و دائم زمینه ابتلا به کرونا را بالا می برند افزود: این افراد به دلیل چرخش در نقاط مختلف شهر و عدم رعایت اصول در خانه ماندن می توانند چرخه بیماری را گسترش دهند.
زالی ضرورت مداخلات جدی تر از سوی سازمان شهرداری و نیروی انتظامی را خواستار شد و توضیح داد: تاکنون اقدامات موثری از سوی این نهادها انجام شده ولی بدیهی است برای انجام اقدامات تکمیلی باید رویکردهای جدی تری در دستور کار قرار بگیرد. تامین اعتبارات برای فراهم کردن زمینه های لجستیکی برای کنترل و قطع زنجیره کرونا از طریق معتادان یکی دیگر از مواردی بود که زالی مورد توجه قرار داد.
وی ادامه داد: کنترل تردد معتادین در سطح شهر به هیچ عنوان نباید به زمان سپرده شود و سریعا باید اقدامات پیشگیرانه انجام شود.
زالی درباره شیوع کرونا در شهر تهران خاطرنشان کرد: تهران هنوز به شرایط مطلوب کنترل کرونا نرسیده و این مهم نیازمند بررسی های بیشتر در روزهای آتی خواهد بود.
فرمانده عملیات مقابله با کرونا گفت: اگرچه شتاب شیوع کرونا در تهران کمی کند شده ولی هنوز به حد قابل قبول نرسیده و هنوز هم شاهد مراجعه مردم به اورژانس ها و مراکز درمانی برای درمان کرونا هستیم.
وی با اشاره به این که میزان مراجعات به مراکز بهداشتی و درمانی نیز طی روزهای اخیر افزایش یافته توضیح داد: تهران هنوز در شرایط مطلوب کنترل کووید ۱۹ قرار ندارد.
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران ادامه داد: هنوز نگرانی های بازگشت موج دوم مسافراننوروزی به قوت خود باقی است تا بتوانیم تحلیل دقیق تری از شرایط ارائه دهیم.
احتمال انتقال ویروس کرونا از طریق تنفس و صحبت کردن
رئیس کمیته ملی علوم آمریکا، از امکان انتقال ویروس کرونا از طریق صحبت کردن و تنفس در محیط آلوده خبر داد.
طی روزهای گذشته یک گروه علمی معتبر در آمریکا نتایج تحقیقات خود درباره ویروس کرونا را به مقامات کاخ سفید اعلام کرد.
بر اساس نتایج تحقیقات این گروه، ویروس کرونا علاوه بر عطسه و سرفه از طریق صحبت کردن و حتی تنفس نیز قابل انتقال و انتشار است.
«هاروی فینبرگ» رئیس کمیته ملی علوم ایالات متحده آمریکا، در این باره اعلام کرده است؛ هرچند که هنوز میزان تحقیقات درباره کرونا محدود است اما نتایج به دست آمده حاکی از آن است که این ویروس از طریق تنفس طبیعی نیز قابلیت ورود به بدن و ابتلاء را دارد.
به گفته رئیس کمیته ملی علوم ایالات متحده آمریکا، تحقیقات انجام شده در بیمارستانهای چینی نشان میدهد که ویروس کرونا در هنگامی که کادر درمانی وسایل خود را جابهجا میکنند، در زمان تمیز کردن کف بیمارستانها و سطوح و زمان حرکت پرسنل در هوا معلق میماند و قابلیت انتشار دارد.
وی اعلام کرد: ویروس کرونا میتواند در هوا و محل تنفس فرد بیمار باقی بماند و با عبور شخصی از آن محل، به دیگری منتقل شود.
فینبرگ با توضیح درباره میزان معلق ماندن این ویروس در هوا گفت: این موضوع به عوامل مختلفی از جمله میزان تنفس فرد بیمار در محیط و شمار ویروسهای آزاد شده بستگی دارد.
وی افزود: حضور در محیطهای بسته به دلیل تجمع ویروس کرونا، احتمال انتقال آن به افراد را افزایش میدهد اما حضور در محیطهای باز میتواند با گردش هوا و وزش باد، از تجمع و انتشار ویروس جلوگیری کند.