اصلاح اساسنامه صندوق پالایش یکم و دارایکم در مراحل نهایی است
اصلاح اساسنامه صندوق پالایش یکم و دارایکم در مراحل نهایی است

رئیس سازمان‌بورس و اوراق بهادار از اصلاح اساسنامه صندوق پالایش و دارا در دولت خبر داد و گفت: بند به بند اساسنامه این دو صندوق، باید در دولت تصویب شود. مجید عشقی رئیس سازمان بورس اظهار داشت: دو سال سخت برای سهامداران و تصمیم‌گیران بازار سپری شد. با توجه به صعود بورس در سال ۹۹ […]

رئیس سازمان‌بورس و اوراق بهادار از اصلاح اساسنامه صندوق پالایش و دارا در دولت خبر داد و گفت: بند به بند اساسنامه این دو صندوق، باید در دولت تصویب شود.

مجید عشقی رئیس سازمان بورس اظهار داشت: دو سال سخت برای سهامداران و تصمیم‌گیران بازار سپری شد. با توجه به صعود بورس در سال ۹۹ چالش جدی که وجود داشت ورود تعداد زیادی از مردم به بازار و در نهایت ریزش آن بود. نکته دردآور آن سال این بود که مردم عادی بر اساس تبلیغ‌های صورت گرفته درگیر این بازار شدند. وظیفه ما حرکت در راستای حمایت از حقوق سهامداران و شفافیت است بنابراین سعی کردیم التهابات را مدیریت کنیم. سال گذشته تعاملات خوبی با دولت داشتیم. تصمیمات گرفته شده در دی، بهمن و اسفند ماه آرامش نسبی را حاکم بر بازار کرد؛ اما بازار مالی، بازاری زنده است که تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار می‌گیرد و همین موضوع موجب شد بازار روند خود را حفظ نکند و دچار نوسان بشود.
وی افزود: اتفاقاتی که در سطح جهانی افتاد مانند جنگ و تغییرات نرخ‌ها سبب نوسان در بازار ما نیز شد. برای اینگونه مواقع سازوکارهایی را مانند صندوق تثبت بازار در نظر گرفته‌ایم تا بتوان اثرات منفی وارده بر بازار را کمتر کنیم. در حال حاضر ارزش بازار بورس ۷ هزار هزار میلیارد تومان، تقریباً معادل GDP کل کشور است، بنابراین بسیار مهم است که اگر قرار باشد اتفاقی در اقتصاد بیفتد، مسیر همین بازار سرمایه باشد. باید ثبات تصمیمات دولت حفظ و به آن عمل شود. باید وزیران وقتی تصمیمی را می‌گیرند اثر آن بر بازار سرمایه را بسنجند و سنجیده عمل کنند.
رئیس هئیت‌مدیره سازمان بورس گفت: تصمیماتی حمایتی که سال گذشته گرفته شد یکی نرخ سوخت گاز صنایع بود که اگر برای آن تصمیمی گرفته نمی‌شد بسیاری از شرکت‌ها با زیان مواجه می‌شدند. مورد بعد نرخ بهره بین بانکی بود که در جلساتی با آقای صالح‌آبادی رئیس کل بانک مرکزی در این خصوص تصمیماتی گرفته شد. مورد بعد کمک به صندوق تثبیت بود که تاکنون ۴ مورد از سال گذشته واریزی داشته و پیگیر ادامه واریزی‌ها به آن هستیم. همچنین از سال ۸۸ هیچ مجوزی برای تاسیس کارگزاری بورس صادر نشده بود که بعد از ۱۲ سال مجوز تاسیس ۱۵ کارگزاری را صادر کردیم. اکوسیستم کارگزاری‌ها بسته شده بود و با این مجوزها نسل جدیدی از کارگزاری‌ها برای کمک به بازار اضافه خواهند شد. بالغ بر ۲۹ مجوز جدید نیز برای فعالیت سبدگردان‌ها صادر شده است.
وی در ادامه افزود: توصیه همیشگی ما این بوده که مردمی که آشنایی کافی به بازار ندارند به صورت غیر مستقیم در بورس سرمایه‌گذاری کنند. صندوق تضمین اصل سرمایه یکی از موارد مورد نیاز بازار بود که اصل مبلغ را تضمین می‌کند ولی هرچه سود باشد متعلق به خود سرمایه‌گذار است. همچنین صندوق اهرمی را برای افرادی که بخواهند ریسک بیشتری بپذیرند، ایجاد کرده‌ایم. اینگونه هر فردی صندوق مورد نظر خود را متناسب با نیاز خود خواهد داشت. صندوق املاک و مستغلات صندوق دیگری است که به دنبال راه‌اندازی آن هستیم و در این خصوص تصمیماتی نیز گرفته شده است.
دبیر شورای عالی بورس بیان کرد: یکی از برنامه‌های اصلی ما در بازار سرمایه، افزایش نفوذ بازارهای کالایی در اقتصاد است تا علاوه بر بهبود وضعیت اقتصاد، شرایط شرکت‌ها نیز شفاف و مطلوب شود. همان‌طور که شاهدیم بحث عرضه خودرو در بورس کالا پیروزی شفافیت بر دلالی بود. تا اطلاعیه عرضه خودرو منتشر شد قیمت در بازار آزاد کاهش پیدا کرد و بعد از معامله نیز قیمت کاهش داشت. اما ادامه این روند نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها است که اگر ادامه‌دار باشد قطعاً مسیری خواهد بود که به مصرف کننده و تولیدکننده کمک کند.
او افزود: یکی از خطوط قرمز ما بسته شدن نمادها است. چرا که بسته شدن نماد سبب می‌شود سرمایه‌گذار به جای خود شرکت تنبیه شود. از سال گذشته برای رفع تعلیق نمادها بسیار تلاش شد. برخی نمادها بازگشایی اما برخی از نمادها ایرادات شدیدی دارند که تلاش خواهیم کرد با کمک دستگاه‌ها از جمله دستگاه قضا مشکلات را حل کنیم.
او در ادامه تاکید کرد: حل مشکل دو صندوق پالایش و دارایکم از موضوعاتی بود که فکر می‌کردیم زودتر به نتیجه برسیم. برای حل این موضوع باید اساسنامه این دو صندوق در هیئت دولت اصلاح شود که فرآیند آن سخت و طولانی است. امیدواریم در آینده نزدیک اساسنامه این دو صندوق در هیئت دولت اصلاح و تصویب شود تا این صندوق‌ها به ارزش ذاتی خود نزدیک شوند. اکنون پالایش یکم ۲۵ درصد زیر ارزش ذاتی خود در حال معامله شدن است.
او گفت: سامانه هوشمند پایش بازار را راه‌اندازی کرده‌ایم تا هر اتفاقی که رخ می‌دهد سریع شناسایی شود. بازار را دیگر نمی‌توان با نظارت چشمی رصد کرد. یکی دیگر از کارهای خوب صورت گرفته الزام شرکت‌ها به پرداخت الکترونیکی سود سهامداران بود. مورد بعد حل مشکلات سودهای رسوب شده مجامع سال‌های گذشته بود که اکنون به صورت الکترونیکی در حال پرداخت شدن است. یکی از مصادیق بی‌عدالتی در میان کارگزار و بازارگردان و مردم عادی که به معامله سهام می‌پرداختند، عدم نمایش عمق مظنه بود. سازمان بورس برای رفع این بی‌عدالتی، عمق مظنه را در اختیار همه افراد قرار داد؛ اگرچه که در هیچ کجای دنیا عمق مظنه به صورت رایگان در اختیار عموم قرار نمی‌گیرد.او در پایان تصریح کرد: بازارهای مالی به صورت چرخشی حرکت می‌کنند. میزان سودآوری شرکت‌ها ۴۵ درصد رشد داشته و میزان سود تقسیمی امسال بیش از ۶۰ درصد سال گذشته بوده است و شرکت‌ها از نظر بنیادی مشکلی ندارند.

 

سرپرست تیم ارزیابی و پایش سازمان بیمه سلامت ایران:
تغییر مدل پرداخت ارز ترجیحی به خدمات دارویی دست افراد سودجو را از منابع ملی کوتاه می کند

سرپرست تیم ارزیابی و پایش سازمان بیمه سلامت ایران، با اشاره به طرح تغییر مدل پرداخت یارانه دارو گفت: با این اقدام که بصورت ضربتی اجرا شد، از دست درازی افراد سودجو به منابع ملی جلوگیری گردید.
مهدی قنادی گفت: اجرای طرح تغییر مدل پرداخت ارز ترجیحی دارو، در ابتدای طرح باعث ایجاد اضطراب بین بیمه‌شدگان شده بود، ولی با مدیریت صحیح در استان ها علیرغم شروع ضربتی، توانستیم فرصت برنامه ریزی را از دست افراد سودجو گرفته و بازار دارو را به سمت منافع بیمه شدگان ( بیماران) هدایت نماییم بصورتی که ضمن افزایش تعداد در تعهد، در بسیاری از داروها، سهم پرداختی بیمه شده نسبت به قبل کاهش داده شد.
وی هدف از اجرای ضربتی این طرح را جلوگیری از جبهه گیری و فرصت طلبی عده ای منفعت طلب دانست.
قنادی قاچاق دارو را بخشی از سودجویی های قبل دانست و افزود: با اجرای این طرح دست افراد زیادی از این بازار بریده شده است و طبیعی است که عده‌ای معترض باشند.
وی گفت: کار با سامانه نسخه نویسی الکترونیکی دارای پیچیدگی های خاصی بوده و در واقع زحمت اصلی بر دوش تک تک همکاران استانی است که شایسته تقدیر و تشکر می باشند.سرپرست تیم ارزیابی و پایش سازمان بیمه سلامت ایران، با اشاره به جبهه گیری و مقاومت عده ای در اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی تاکید کرد: علیرغم تمام مانع پراکنی ها، همکاران ما در استان ها توانستند جبهه مقاومت را شکسته و به اهداف خود در این زمینه برسند به نوعی که پس از اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک مراکز تشخیصی و درمانی حاضر به برگشت به نسخه کاغذی نمی باشند و اجرای قبلی نسخه الکترونیک موجب پیاده سازی پرداخت یارانه دارو در کمترین زمان ممکن و با کمترین هزینه اجتماعی گردید و بدون زیر ساخت الکترونیک پرداخت یارانه به دارو تقریبا غیر قابل تصور بوده و موجب آشفتگی در نظام درمان می شد و تلاش سنوات قبل سازمان‌های بیمه پایه برای الکترونیکی نمودن امور مربوط به درمان، موجب اجرای راحت قوانین و احقاق حقوق بیمه شدگان گردید.
وی هدف از ارزیابی میدانی و نظارت بر فعالیت ها را شناسایی نقاط قوت، نقاط ضعف و اشکالات موجود در ارائه خدمات بهتر به مردم عنوان کرد.قنادی با اشاره به راه‌اندازی سامانه های هوشمند در سازمان بیمه سلامت گفت: با توجه به تغییرات صورت گرفته باید مدل های سازمانی نیز تغییر یابند و یکی از نتایج همین پایش های استانی می تواند تغییر مدل ها باشد. وی با تاکید بر اهمیت مسئله نظارت در فرآیند ها افزود: ما سه نوع نظارت در سازمان داریم که مرحله نخست قبل از ارائه خدمات صورت می گیرد تا در صورت مشاهده نقص ها و کاستی‌ها، مشکلات قبل از ارائه خدمات به بیمه شدگان رفع شود. نظارت بعدی نظارت حین خدمت است که توسط سامانه ها به صورت آنلاین کنترل می شود و در نهایت نظارت بعد از ارائه خدمات را داریم که به بررسی عملکرد ها از طریق بررسی انحراف معیار در داده ها طی ماههای بعد از ارائه خدمت مورد ارزیابی قرار می گیرد.سرپرست تیم ارزیابی و پایش سازمان با تاکید بر اینکه ما به مرحله ای رسیده ایم که باید نظارت بر کیفیت ارائه خدمات داشته باشیم افزود: قبل از راه اندازی سامانه های الکترونیک امکان کنترل و نظارت منسجم بر انجام فرآیند ها چه در مرحله قبل از ارائه خدمت، چه حین خدمت و چه بعد از خدمت نداشتیم، اما اکنون می توانیم ریز به ریز عملکردها را بررسی نماییم.

 

 

معاون بازاریابی بیمه ملت مطرح کرد:
همیار راهی برای توانمندسازی شبکه فروش

معاون بازاریابی شرکت بیمه ملت با اشاره به آغاز به کار جشنواره همیار که از یکم شهریورماه برگزار می‌شود، اظهار کرد: این جشنواره همزمان با آغاز هفته دولت شروع به کار می‌کند و چند منظوره طراحی شده است بطوریکه هدف اصلی از برگزاری آن ارتقای توانمندی فروش نمایندگان و در کنار آن بهبود وضعیت سبد پرتفوی است.
امیر حسین قربانی افزود: این جشنواره به مدت چهار ماه ادامه دارد که فعالیت در رشته‌های بیمه‌ای آتش‌سوزی، باربری، مسئولیت، مهندسی، عمر و حادثه و درمان کسب و کارهای کوچک در این جشنواره مدنظر است.
معاون بازاریابی شرکت بیمه ملت در تشریح دلایل برگزاری این جشنواره تصریح کرد: جشنواره همیار مبتنی بر دانش coaching طراحی شده است و توسط مدیریت بازاریابی برگزار می‌شود تا با هدایت و آموزش تمام نمایندگان، آشنایی کامل نسبت به رشته های بیمه ای، بازار هدف آنها، روش بازاریابی تخصصی هرکدام و نحوه صدور هر بیمه‌نامه به طور تخصصی بر پایه تجارب نمایندگان برتر آموزش داده شود.
قربانی اضافه کرد: یکی از اهداف مهم این جشنواره توسعه و فعال‌سازی شبکه فروش و تغییر رویکرد ایشان برای تمایل به خرده فروشی در جهت ایجاد پرتفوی ماندگار می باشد تا در گام نخست شاهد ارتقا سطح دانش نمایندگان بوده و در ادامه با افزایش فروش محصولات تخصصی ضمن بهبود ترکیب سبد پرتفوی، و افزایش سطح درآمد نمایندگان، شاهد تحقق بودجه مورد نظر در بازه زمانی جشنواره شبکه فروش باشیم.
وی همچنین درباره نحوه حضور در جشنواره همیار گفت: روش اجرایی طرح به این صورت است که با اطلاع‌رسانی و ارسال فرم برای تمام نمایندگان، ضمن ثبت نام و درخواست نمایندگان، گروه بندی و رتبه بندی نمایندگان توسط مدیریت بازاریابی انجام خواهد شد و در هر گروه نماینده برتری براساس تجربه و تسلط بر تمام بیمه‌نامه‌ها به عنوان سرپرست گروه تعیین می شود تا گروه خود را بر پایه بازارهدف هر بیمه‌نامه، نحوه بازاریابی و نحوه صدور آن بیمه‌نامه آموزش دهد. در تمام مراحل نظارت مدیریت بازاریابی، مدیران شعب، مدیران فنی و سرپرستان فروش برای پیشبرد اهداف جشنواره انجام خواهد شد.
معاون بازاریابی شرکت بیمه ملت درباره جوایز جشنواره همیار با بیان اینکه این جشنواره در بازه زمانی چهار ماهه از ۰۱/۰۶/۱۴۰۱ تا ۳۰/۰۹/۱۴۰۱به صورت ۲ بازه ۲ماهه اجرا خواهد شد، خاطرنشان کرد: جایزه گروه برنده معادل ۲% مابه‌التفاوت مازاد فروش محقق‌شده کل گروه‌ها نسبت به فروش پیش‌بینی شده در بازه جشنواره است که در صورت احراز شروط ذکر شده، در پایان مدت جشنواره به نسبت ۲۰ به ۸۰ بین سرگروه و اعضای گروه
تقسیم می‌شود.
وی ادامه داد: به منظور افزایش انگیزه رقابت به گروه‌ها در پایان ماه دوم، در صورت احراز شرایط، ۱% مابه‌تفاوت مازاد فروش محقق‌شده کل گروه‌ها نسبت به فروش پیش‌بینی شده در بازه ۲ ماهه به گروه برنده دوماهه نخست تخصیص می‌یابد. همچنین به برترین شعبه که در راهبری، آموزش و بهبود نمایندگان زیر مجموعه خود (فارغ از اینکه نمایندگان زیرمجموعه کدام گروه جشنواره هستند) فعالیت مناسب داشته باشد و بیشترین درصد افزایش فروش نسبت به مدت مشابه سال قبل در بازه جشنواره را کسب نماید، در پایان مدت جشنواره جایزه‌ای به عنوان جایزه شعبه برتر در قالب پاداش یا کارانه پرداخت خواهد شد.

 

 

همایش فصلی مدیران شرکت بیمه دی برگزار شد
همایش فصلی مدیران بیمه دی با حضور مدیرعامل، معاونین، مدیران ستاد و شعب سراسر کشور با عنوان «منحنی دوم؛ ارزش آفرینی پایدار» به میزبانی شعبه تبریز در استان آذربایجان شرقی برگزار شد.
محمدرضا كشاورز مدیرعامل بیمه دی هدف از برگزاری این همایش را تبیین هرچه بهتر استراتژی‌های نوین شرکت قلمداد و آن را حاصل ماه‌ها کار مطالعاتی و به مثابه نقشه‌ی راهی برای جهش به آینده‌ای روشن دانست. وی در ادامه، با بیان هفت نکته کلیدی جهت نیل به موفقیت‌های آتی، یعنی؛ شناخت واقعیت موجود، چشم‌انداز، ریسک استراتژیک، تیم همکاران، توجه به مشتری، نقش مدیران و دلبستگی و تعصب سازمانی را، از مواردی برشمرد که می‌توانند در اجرایی نمودن استراتژی‌های شرکت، مهم و مؤثر باشند.
محمدرضا کشاورز با بیان این نکته که رضایتمندی مشتریان و مطلوب نمودن تجربه‌ی ایشان با بیمه دی، از اهداف این شرکت در سال ۱۴۰۱ است، گفت؛ در این راستا تقویت شبکه‌ی فروش و ارائه‌ی خدمات فن‌آورانه دیجیتالی از برنامه‌هایی است که در سند استراتژیک شرکت بدان اشاره شده و تحقق آن اهتمام تمامی ارکان شرکت را طلب می‌کند. مدیرعامل شرکت بیمه دی همچنی افزود؛ توسعه‌ی کسب و کار بیمه‌ای در فضای دیجیتال، عاملی تعیین کننده و اثربخش در افزایش سطح رضایتمندی مشتریان است و از همین رو،‌ بیمه دی با ارائه‌ی اپلیکیشن “دِی‌دار” تلاش نموده تا صدرنشینی خود در خلاقیت‌های فن‌آورانه‌ و خدمت‌دهی دیجیتالی را حفظ نموده و بهترین تجربه از عملیات بیمه‌گری را برای مشتریان‌ خود رقم بزند.این همایش با برگزاری نشست‌های علمی و تخصصی و تبادل دانش و مهارت میان‌ معاونین و مدیران شرکت بیمه دی همراه بود.

بیمه پارسیان همچنان در سطح اول توانگری مالی صنعت بیمه قرار دارد
با توجه به اعلام نسبت توانگری مالی شرکت های فعال در صنعت بیمه کشور در سال جاری، بیمه پارسیان توانست همانند سال های اخیر جایگاه خود در سطح اول توانگری مالی در صنعت بیمه را حفظ نماید.
با اعلام بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، شرکت بیمه پارسیان در سال۱۴۰۱ همچنان در سطح اول توانگری مالی قرار دارد.براساس متن تایید بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران؛ در اجرای ماده ۶ نحوه محاسبه و نظارت بر توانگری مالی موسسات بیمه برای بیمه پارسیان با توجه به صورت های مالی سال ۱۴۰۰ و همچنین محاسبات و تعدیلات جدید، این شرکت همچنان در سطح اول توانگری مالی صنعت بیمه کشور به کار خود ادامه می دهد.
گفتنی است توانگری مالی شرکت های بیمه ای در ایران در ۵ سطح، توسط بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران تعیین و اعلام می شود و سطح یک توانگری مالی به عنوان عالی ترین سطح به شرکت هایی تعلق می گیرد که برای ایفای تعهدات خود در مقابل بیمه گزاران از توانایی کافی برخوردارند. در همین راستا بیمه مرکزی همواره به این نکته تاکید دارد که بیمه گزاران در انتخاب بیمه گر خود این مورد را به دقت بررسی و مدنظر داشته باشند.بیمه پارسیـان همواره در فعالیت بیمه گری خود با اتکا به برنامه‌ریزی مدون، سعی در حفظ سبد پرتفوی مناسب، رشد فروش و توجه ویژه به مدیریت ریسک حرفه ای داشته تا همچنان با حفظ جایگاه خود به عنوان یک شرکت توانمند و حرفه ای در صنعت بیمه کشور در رشد و ارتقاء شرکت و ارایه خدمات هرچه بهتر به بیمه گزاران خود حرکت نماید.

اصلاح اساسنامه ETF ها در دولت
دستیار ویژه رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار از واگذاری سهام سایپا و ایران خودرو در نیمه دوم سال جاری خبر داد و در عین حال گفت که اصلاح اساسنامه ETF ها در جریان بررسی در دولت است.مهدی مساحی، دستیار ویژه رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در حاشیه نشست خبری معاون سیاستگذاری اقتصادی وزیر اقتصاد به مناسبت هفته دولت از واگذاری سهام سایپا و ایران خودرو در نیمه دوم سال جاری خبر داد و تأکید کرد: کار ارزش‌گذاری این سهام زمان‌بر بود و هنوز کار کارشناسی آن تمام نشده است که بتوان زمان دقیق واگذاری را اعلام کرد.وی همچنین با اعلام این‌که اصلاح اساسنامه ETF ها در هیأت دولت مطرح شد، اظهار کرد: نظرات در این مورد مثبت بود و احتمالاً با انجام این کار قیمت دارا یکم و پالایش یکم به ارزش ذاتی آنها نزدیک شود.مشاور رئیس سازمان بورس همچنین در مورد وضعیت بازگشایی نماد سرخابی‌ها در بازار فرابورس توضیح داد: باید قراردادهای دو تیم استقلال و پرسپولیس شفاف سازی می‌شد که بخشی از آن افشا شده و بخش دیگر هم افشا خواهد شد.مساحی با اشاره به عرضه چند خودرو در بورس کالا ادامه داد: در آینده خودروهای بیشتری در بستر بورس کالا عرضه خواهند شد.وی همچنین درباره وضعیت سهام عدالت متوفیان گفت: در این مورد مذاکراتی بین سازمان بورس و قوه قضاییه برای انتقال اطلاعات متوفیان سهام عدالت برای تعیین تکلیف این سهام صورت گرفته است.