معاون گردشگری از تمدید اعتبار مجوزهای گردشگری تا پایان سال ۱۳۹۹ خبر داد. ولی تیموری در نامهای که برای مدیران کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فرستاده، تاکید کرده این تصمیم به دنبال تشدید بیماری کووید-۱۹ و با هدف کاهش مراجعه فعالان گردشگری گرفته شده است. معاونت گردشگری پیشتر از تمدید […]
معاون گردشگری از تمدید اعتبار مجوزهای گردشگری تا پایان سال ۱۳۹۹ خبر داد. ولی تیموری در نامهای که برای مدیران کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فرستاده، تاکید کرده این تصمیم به دنبال تشدید بیماری کووید-۱۹ و با هدف کاهش مراجعه فعالان گردشگری گرفته شده است. معاونت گردشگری پیشتر از تمدید اعتبار کارت راهنمایان گردشگری تا پایان سال خبر داده بود. در نامه معاون گردشگری که پنجم آذرماه به استانها ابلاغ شده، آمده است: «به استناد بند ۱۱ مصوبات چهل و پنجمین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا مورخ ۱۳۹۹/۱/۱، ابلاغی رییس دفتر رییسجمهور و سرپرست نهاد ریاستجمهوری، با توجه به شیوع و گسترش بیماری کووید-۱۹ و ضرورت رعایت مسائل و پروتکلهای بهداشتی به منظور صیانت از سلامت عمومی جامعه و گذار از وضعیت کنونی تشدید کرونا، با هدف کاهش مراجعات حضوری و تسهیل شرایط و تسریع فرایند بهرهمندی فعالان حوزه گردشگری از تسهیلات بانکی، به اطلاع میرساند مدت زمان اعتبار تمام مجوزهای فعالیت حوزه گردشگری صادره از سوی وازرتخانه متبوع اعم از پروانه بهرهبرداری، گواهینامه حرفهای، کارت مدیریت و … تا پایان سال ۱۳۹۹ دارای اعتبار بوده و در صورت انقضای اعتبار، نیازمند تمدید دوباره نیست.»
صدور ویزای ایران برای گردشگران تجاری و درمانی
معاون گردشگری در جریان اجلاس جهانی گردشگری کشورهای دی هشت( D-8)، از صدور ویزای ایران برای گردشگران «تجاری» و «درمانی» خبر داد. این درحالی است که صدور ویزای توریستی ایران از اوایل امسال، همزمان با همهگیری ویروس کرونا متوقف شده است. وی گفت: از تجربیات بهدستآمده در طول کرونا دو مورد را میتوان نتیجه گرفت، یکی این که رونق گردشگری داخلی با رویکرد هوشمندانه و مسؤولانه بویژه با محوریت سفرهای خانوادگی میتواند در حفظ حیات بنگاههای گردشگری در دوران کرونا موثر باشد. دیگر اینکه، با توجه به ترس و نگرانی شدید جهانی به واسطه شیوع کرونا، به احتمال خیلی زیاد الگوی سفر گردشگران بینالمللی در این دوران و در پساکرونا دستخوش تغیرات خواهد شد و گردشگران، سفرهای نزدیکتر، ایمنتر، با میانگین اقامت کمتر و در فضاهای بازتر را ترجیح خواهند داد؛ لذا تجدید نظر در رویکرد بازاریابی و بازتعریف محصولات گردشگری و روی آوردن به تورهای طبیعتگردی، گردشگری روستایی، اکوتوریسم، گردشگری کشاورزی و بومگردی میتوانند اولویت بیشتری پیدا کنند.
هشتمین شماره گیلگمش منتشر شد
در جدیدترین شماره فصلنامه انگلیسی میراث و گردشگری گیلگمش به بناهای تاریخی ایران و شگفتیهایی مانند راهنشانها (میل)، باغهای ایرانی، بازار و هنر گچبری پرداخته شده است. هشتمین شماره از فصلنامه انگلیسی میراث و گردشگری گیلگمش با رویکرد بناهای تاریخی ایران در پاییز ۱۳۹۹ منتشر شد.
در این شماره و در بخش جغرافیا از شکلگیری یکجانشینی شهری در نقاط مختلف ایران میخوانید. همچنین تأثیر فرهنگ و تمدن بر معماری شهری مورد توجه قرار گرفتهاست.
در بخش ایرانشناسی از واکاوی راهنشانها (میل راهنما) و باغهای ایرانی به عنوان نُمودی از تمدن ایرانزمین لذت خواهید برد.