افتتاح اولین پروژه های طرح اقدام ملی مسکن   در اردیبهشت ۹۹
افتتاح اولین پروژه های طرح اقدام ملی مسکن   در اردیبهشت ۹۹

    بخش دوم محمود محمودزاده، معاون وزیر راه و شهرسازی کشورمان در خصوص آورده متقاضیان برای مرحله دوم طرح اقدام ملی اعلام کرد: این طرح برای دهک‌های ۴ تا ۷ است بین ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان آورده اولیه است و حدود ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات دولتی و مابقی هزینه ساخت که بستگی به […]

 

 

بخش دوم

محمود محمودزاده، معاون وزیر راه و شهرسازی کشورمان در خصوص آورده متقاضیان برای مرحله دوم طرح اقدام ملی اعلام کرد: این طرح برای دهک‌های ۴ تا ۷ است بین ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان آورده اولیه است و حدود ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات دولتی و مابقی هزینه ساخت که بستگی به تعداد واحد و تعداد طبقه و شهر مورد احداث دارد باید توسط متقاضی در طول دوره ساخت که حدود ۱۸ ماه و دو سال به طول می انجامد به حساب واریز شود.

به گفته وی، در این مرحله آورده متقاضی به اضافه تسهیلات بانک معادل قیمت تمام شده واحد مسکونی به حساب واریز می شود که بسته به شهر موردتقاضا، متفاوت خواهد بود.

محمودزاده در خصوص اعتراضات نیز اعلام کرد: از روز اول اسفندماه شرایط فراهم شد تا مردم اعتراضات خود را از طرح اقدام ملی مسکن اعلام کنند که باز هم به دلیل شرایط بهداشتی کشور مراجعه حضوری منتفی شد و کار به تعویق افتاد. این امکان از شنبه گذشته فراهم شد تا متقاضیان با مراجعه به سایت مسکن ملی تقاضا را ثبت می کنند، بررسی مجدد انجام می شود و چنانچه اشتباهی انجام شده باشد قطعا مورد بررسی قرار گرفته و روند ثبت‌نام بازگشت داده می‌شود و جای نگرانی وجود ندارد. حتما این دسته از متقاضیان با اثبات به روند خود باز می‌گردند.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: مواردی در خصوص تشابه اسمی وجود داشته است. مواردی را در طرح های قبلی از جمله مسکن مهر داشتیم که متقاضی ثبت نام کرده و منتج به واگذاری مسکن نشده بود و فرم ج این دسته از متقاضیان به رغم استفاده نکردن از مسکن همچنان قرمز است که این موارد بررسی خواهد شد و مشکل این عده برطرف می شود.

محمودزاده همچنین توضیح داد: افرادی که نسبت به ثبت نام مرحله اول اعتراض دارند با مراجعه به سایت در بخش اعتراضات با درج نام و کدملی خود، کد رهگیری دریافت کرده و با ثبت کد، علت رد تقاضای اولیه خود را مشاهده می کنند. چنانچه اشتباهی شده باشد، اعتراضات ثبت و متقاضیان با ارایه مدارک سجلی، در زمان مقرر و اعلام شده مراجعه کرده و وضعیت آنها کنترل و نتیجه نهایی اعلام خواهد شد.

 

ثبت انصراف متقاضیان طرح اقدام ملی از امروز ۱۲ اسفند

وی در خصوص شرایط انصراف متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن نیز، توضیح داد: از امروز ۱۲ اسفند این فرصت به متقاضیانی که درخواست انصراف از طرح اقدام ملی را دارند و فاقد شرایط اعلام شده به ویژه سابقه عدم سکونت در شهر موردتفاضا هستند داده شده است. بدین معنا متقاضیان می توانند، تقاضای انصراف خود را از طرح اقدام ملی ثبت کنند. این تقاضای انصراف تا روز جمعه ۱۶ اسفند فراهم است. متقاضیان با ثبت انصراف خود این امکان را خواهند یافت تا در طرح های جدید و در مرحله دوم ثبت نام که از ۱۷ ام آغاز می شود در شهری که سکونت دارند ثبت نام کنند.

 

برخی پروژه های مسکن ملی ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند

محمودزاده همچنین در پاسخ به این پرسش که در کدام استان‏ها ساخت مسکن ملی آغاز شده است؟، گفت: هم اکنون پروژه‏هایی وجود دارند که بالای ۷۰ و بعضا ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند که امیدواریم ابتدای سال ۹۹ و در ماه های فروردین و اردیبهشت بتوانیم اولین پروژه های طرح اقدام ملی مسکن را افتتاح کنیم.

وی ادامه داد: هم اکنون پروژه هایی داریم که در مراحل مختلف اجراست و در مرحله فوندانسیون، خاکبرداری، اسکلت و مراحل مختلف قرار دارد. برنامه ریزی دقیق و به شکل تمام وقت در حال انجام است و تلاش می شود تا در زمانبندی اعلام شده کار انجام شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: از جمله شروطی که باید حتما انجام شود تا کار در زمان مقرر خود به اتمام برسد این است که متقاضیان در زمان اعلام شده آورده خود را واریز کنند. زیرا روند ساخت به آورده متقاضیان و تسهیلات بانکی بستگی دارد. اگر آورده متقاضیان با تاخیر واریز شود طبیعتا روند تحویل به تاخیر می افتد. بنابراین انتظار است تا متقاضیان به موقع به تعهد خود عمل کنند.

وی همچنین اعلام کرد: در شهرهای کوچک و مناطقی که برای وزارت راه و شهرسازی امکان امکان ارایه زمین وجود دارد، زمین به صورت مشارکتی به متقاضیان واگذار می شود. نزدیک به ۱۶۵۰۰ واحد تاکنون شناسایی شده است که به گروه های زیر چهارنفر واگذار می شود تا خود مردم با مدیریت خود واحد مسکونی را بسازند.

 

رعایت الزامات مدیریت مصرف آب 

در ساختمان‌های هرمزگان الزامی می‌شود

نشست مشترک رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان هرمزگان و اعضای کمیسیون تخصصی مکانیک با نمایندگان شرکت آب و فاضلاب آن استان در خصوص راه اندازی بازرسی آبفا و پیاده سازی ضوابط و الزامات مدیریت مصرف تقاضا و مصرف آب برگزار شد. بر اساس شیوه نامه اجرایی و تفاهم نامه نظارت بر طراحی و اجرای استاندارد تاسیسات آب و فاضلاب کلیه اماکن، شرکت آب و فاضلاب استان و سازمان نظام مهندسی ساختمان با یکدیگر همکاری می کنند.

با انعقاد این تفاهم نامه، ضمن نظارت بر طراحی و اجرای استاندارد تاسیسات آب و فاضلاب، رعایت الزامات مدیریت مصرف آب در ساختمان‌ها الزامی می شود. با توجه به اینکه استان هرمزگان در بحران کم آبی قرار گرفته است، قطعاً کنترل و مدیریت مصرف در منازل کمک شایانی به این موضوع و کاهش هدر رفت آب خواهد کرد.