در آذر ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته در آذرماه امسال بیش از ۵۳ میلیون تردد بین استانی در راه های کشور انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۸ درصد افزایش و نسبت به ماه گذشته ۴ درصد کاهش نشان میدهد. به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و […]
در آذر ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته
در آذرماه امسال بیش از ۵۳ میلیون تردد بین استانی در راه های کشور انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۸ درصد افزایش و نسبت به ماه گذشته ۴ درصد کاهش نشان میدهد.
به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای علی اکبر آشوری مدیر مرکز مدیریت راهها با اشاره به تردد بین استانی وسایل نقلیه در آذرماه سال جاری بیان کرد: بر اساس آخرین اطلاعات دریافتی از ۲۵۶۲ تردد شمار فعال در محورهای برون شهری، تعداد ۵۳ میلیون و ۴۸۹ هزار و ۴۴۴ وسیله نقلیه در محورهای مواصلاتی کشور تردد داشتند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۸ درصد افزایش داشته است.
وی افزود: متوسط تردد روزانه بین استانی وسایل نقلیه سبک نسبت به آذر سال گذشته، ۷۵ درصد افزایش داشته است، که مهمترین عامل آن محدودیت سراسری تردد بین استانی و تعطیلی دوهفتهای ابتدای آذرماه مشاغل در سال گذشته بوده است. همچنین متوسط تردد روزانه بین استانی وسایل نقلیه سبک نسبت به آبان ماه ۱۴۰۰، چهار درصدکاهش داشته که نشان دهنده کاهش سفرها به دلیل شرایط جوی و عدم وجود تعطیلات در آذر ماه بوده است.
آشوری بیان کرد: بر مبنای آمار دریافتی، کمترین تردد وسایل نقلیه، ۲۷ آذر با تردد یک میلیون و ۶۳۲ هزار و ۳۱۳ وسیله نقلیه و بیشترین تردد در تاریخ ۱۹ آذر با یک میلیون و ۹۲۹ هزار و ۵۲۲ وسیله نقلیه بوده است.
وی با اشاره به گزارش تردد تجمیعی ورود و خروج استانهای کشور گفت: بر اساس گزارش دریافتی از سامانههای تردد شمار منصوب در محورهای مواصلاتی کشور، استان سیستان و بلوچستان با هفت درصد، استان کرمان با ۱۳ درصد، استان آذربایجان شرقی با ۱۳ درصد کمترین و استان های مازندران، گیلان و گلستان نیز با ۱۲۵ درصد، ۱۲۱ درصد و ۱۰۳ درصد بیشترین افزایش را نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشتهاند.
مدیرمرکز مدیریت راهها با بیان این که بالغ بر ۷۳۸ هزار و ۵۲۸ تماس با سامانه تلفنی ۱۴۱ در آذر ماه امسال برقرار شده است، افزود: بیشترین سهم از مجموع تماسهای برقرار شده در آذر ماه مربوط به استان تهران با ۳۱ درصد، مازندران با ۲۸ درصد و استان البرز با ۵ درصد بوده است.
آشوری گفت: کل تماسهای بخش پاسخگویی ۱۴۱ در ستاد و استانها در آذر ماه با ۱۶/۱ درصد کاهش به ۷۷ هزار و ۷۹۲ تماس رسید که سهم پاسخگویی ستاد سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای از تماسها برابر با ۳۴ هزار و ۵۸۰ تماس معادل ۴۴ درصد و سهم پاسخگویی مرکز مدیریت راه های ادارات کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان ها با ۴۳ هزار و ۲۱۲ تماس معادل ۵۶ درصد با متوسط ۸۴ ثانیه بوده است.
آشوری با بیان این که مجموع بازدید کاربران وب سایت ۱۴۱ در آذر ماه به ۵۲۳ هزار و ۲۰۸ بازدید رسید، افزود: بازدید کاربران وب سایت ۱۴۱ نسبت به آبان ماه ۱۴۰۰، کاهش ۱۷/۷ درصدی داشته است، همچنین کل درخواست کاربران در اپلیکشن ۱۴۱ در آذر ماه ۲۲۴ هزار و ۳۱۳ درخواست بود که نسبت به آبان ماه ۷/۸ درصد کاهش داشته است.
مدیرمرکز مدیریت راهها با اشاره به دریافت ۵۳ هزار و ۳۹ پیامک ارسالی به سامانه پیام کوتاه ۱۰۰۰۱۴۱ در آذرماه امسال گفت: میزان پیامکهای دریافتی کاربران جادهای نسبت به آبان ماه ۱/۶ درصد کاهش داشته است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی گیلان خبر داد؛
رشد ۳۲۴ درصدی تخلیه و بارگیری کانتینر
ر بندر آستارا
مدیرکل بنادر و دریانوردی گیلان با اعلام رشد ۳۲۴ درصدی بندر آستارا در تخلیه و بارگیری کانتینر، گفت: در ۹ ماهه نخست سال جاری تخلیه و بارگیری کالا در بنادر گیلان ۱۲ درصد رشد یافته است. به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهر سازی ، حمیدرضا آبایی با اشاره به عملکرد رو به رشد بنادر انزلی و آستارا در ۹ ماهه نخست سال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، اظهار داشت: تاکنون یک میلیون و ۳۲۵ هزار تن کالا در بنادر آستارا و انزلی تخلیه و بارگیری شده است است.
وی افزود: سهم بندرانزلی از این میزان یک میلیون و ۱۴۸ هزار تن بوده است که نسبت به عملکرد ۹ ماهه سال گذشته توانست رشد ۱۱ درصدی را به ثبت برساند.
رشد ۲۰ و ۹۵ درصدی صادرات کالاهای غیرنفتی از بنادر آستارا و انزلی
مدیرکل بنادر و دریانوردی گیلان با اشاره به رشد ۱۲ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بنادر گیلان، خاطرنشان کرد: در مبحث داشتند.
آبایی با اشاره به انواع کالاهای تخلیه و بارگیری شده در بنادر گیلان، اذعان داشت: غلات، کالاهای اساسی، روغن نباتی، فلزات، محصولات کشاورزی، کالاهای معدنی و ساختمانی، شیشه، کاشی مواد اولیه و شیمیایی، تخته و چوب، کاغذ و مقوا، کانتینر و سایر موارد از جمله کالاهایی بوده که در بنادر استان گیلان تخلیه و بارگیری شده است.
وی با بیان اینکه در ۹ ماهه نخست سال شاهد رشد ۲۰۷ و ۸۷ درصدی ترانزیت کالاهای غیرنفتی به ترتیب در بنادر آستارا و انزلی بودیم، تصریح کرد: در مدت مشابه یاد شده ۴ هزار و ۷۴۶ TEU در بنادر گیلان تخلیه و بارگیری شده است که بندر آستارا با رشد ۳۲۴ درصدی، عملکرد قابل ملاحظه ای در این راستا داشته است.
۱۴ سفر دریایی توسط کشتی رو-رو در مجتمع بندری انزلی
مدیرکل بنادر و دریانوردی گیلان با بیان اینکه تاکنون ۱۴ سفر دریایی توسط کشتی رو-رو در مجتمع بندری انزلی در سال جاری انجام شده، بیان داشت: امیدواریم با هماهنگی و حمایت ارگان های مربوطه شاهد حضور هفتگی و منظم کشتی رو-رو در بندرانزلی باشیم.
ظرفیت بالقوه ی تخلیه و بارگیری سالانه ۱۰ میلیون تن کالا درمجتمع بندری انزلی
به گزارش سازمان بنادر و دریانوردی، مجتمع بندری انزلی با ۱۷ پست اسکله و امکان تخلیه و بارگیری ۱۰ میلیون تن کالا در سال بزرگترین و مجهزترین مجتمع بندری ایرانی حاشیه دریای خزر محسوب می شود.