افزایش ظرفیت طبخ غذا در نجف تا سقف ١١٠ هزار پرس در هر وعده
افزایش ظرفیت طبخ غذا در نجف تا سقف ١١٠ هزار پرس در هر وعده

جانشین رییس ستاد اربعین کشور از افزایش ظرفیت طبخ غذا تا سقف ١١٠ هزار پرس در هر وعده در شهر نجف خبر داد. گودرزی گفت: تا دو روز گذشته ظرفیت طبخ غذا در سه منطقه ثورة العشرین، پارکینگ طبقاتی و صحن حضرت زهرا(س) در نجف حدود ۴۵ هزار پرس در هر وعده بود اما با […]

جانشین رییس ستاد اربعین کشور از افزایش ظرفیت طبخ غذا تا سقف ١١٠ هزار پرس در هر وعده در شهر نجف خبر داد.
گودرزی گفت: تا دو روز گذشته ظرفیت طبخ غذا در سه منطقه ثورة العشرین، پارکینگ طبقاتی و صحن حضرت زهرا(س) در نجف حدود ۴۵ هزار پرس در هر وعده بود اما با توجه به افزایش بی سابقه جمعیت و دستور استاندار تهران این ظرفیت افزایش یافت.
وی افزود: برابر آنچه که در ستاد اربعین کشور مقرر شد بود، ستاد اربعین استان تهران باید در روزهای منتهی به اربعین حسینی و پیک جمعیت ظرفیت طبخ غذا را به ٨۵ هزار پرس در هر وعده می رساند که باتوجه به افزایش جمعیت در شهر نجف و با مشورت استاندار تهران مقرر شد ما از ظرفیت تعیین شده در ستاد اربعین کشور عبور کنیم.
وی ادامه داد: به این ترتیب در حال حاضر در هر وعده بیش از ١١٠ هزار پرس در نجف برای پذیرایی زایرین طبخ می شود. علاوه بر این موکب‌ها نیز در هر وعده ٧٠٠ هزار پرس غذا طبخ می کنند.
وی تاکید کرد: در بحث اسکان نیز مقرر بود در پیک جمعیتی اسکان ١٧ هزار نفری در پارکینگ طبقاتی و ثورة العشرین داشته باشیم که این عدد تا حدود ٢٠ هزار نفر پیش رفته و در صحن حضرت زهرا(س) نیز در حال حاضر بیش از ٧٠ هزار نفر اسکان داده شده‌اند.