امام خمینی(ره) بارها نظامیان را از دخالت در رقابت‌های سیاسی منع کرده‌‌اند
امام خمینی(ره) بارها نظامیان را از دخالت در رقابت‌های سیاسی منع کرده‌‌اند

    محمد عطریانفر عضو شورای مرکزی کارگزاران با بیان اینکه عدم حضور نظامیان در رقابت‌های سیاسی همواره مورد تاکید امام خمینی(ره) بوده است، اظهار داشت: «اتفاقی که موجب ناراحتی می‌شود بی‌توجهی نمایندگان نسبت به برخی از پایه‌های اصلی گفتمان و دکترین امام خمینی(ره) است، ایشان بارها و بارها نظامیان را از حضور و دخالت […]

 

 

محمد عطریانفر عضو شورای مرکزی کارگزاران با بیان اینکه عدم حضور نظامیان در رقابت‌های سیاسی همواره مورد تاکید امام خمینی(ره) بوده است، اظهار داشت: «اتفاقی که موجب ناراحتی می‌شود بی‌توجهی نمایندگان نسبت به برخی از پایه‌های اصلی گفتمان و دکترین امام خمینی(ره) است، ایشان بارها و بارها نظامیان را از حضور و دخالت در رقابت‌های سیاسی و جناحی پرهیز داده‌ و منع کرده‌‌اند. در نظریات محوری امام(ره) بارها بر این مساله تاکید شده است.اما متاسفانه برخی می‌خواهند فضایی را فراهم کنند تا نظامیان بتوانند از ظرفیت مداخلات سیاسی بهره‌مند شوند».
عضو شورای مرکزی کارگزاران سازندگی ادامه داد: «نمایندگان با این کارها دغدغه نظامیان را در تامین منافع ملی و حفظ و حراست از تمامیت ارضی کشور کاهش می‌دهند و آن‌ها را با تصویب این نوع مواد قانونی تحریک می‌کنند که از انجام تکالیف خود فاصله بگیرند و به سمت فضاهای انتخاباتی متمایل شوند که این آسیب به رکن اساسی رسالت مهم نظامی و دفاعی کشور بواسطه آنهاست. وقتی از این زاویه به مساله نگاه می‌شود به‌نظر می‌رسد که اقدام مجلسیان خیرخواهی نیست اگرچه در ظاهر اینگونه به‌نظر می‌آید و برغم اینکه گفته میشود قصدکمک و ایجاد فرصت برای نظامیان هستند اما به اصل تکلیف محوری نظامیان آسیب می‌زنند وبا ادبیات ساده آنها را هوایی می‌کنند».
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب دغدغه‌ حضور در فضای سیاسی را برای نظامیان یک «انگیزه‌ی غیراصیل» دانست و گفت: «ممکن است تحت تاثیر چنین فضایی برای نظامیان خلق تحریک به سوی مسائل سیاسی ایجاد شود و می‌توان گفت این موضوعات انگیزه‌های غیراصیل برای آنان است. تکالیف ذاتی آن‌ها در قانون اساسی و بر اساس منویات رهبری انقلاب و بنیانگذار نظام مندرج ومنقش است که اگر تحت تاثیر مسائلی مانند حضور در سیاست قرار گیرد می‌تواند آن سنت ملی و اعتماد مردمی به نظامیان را به عنوان نیرویی که باید در بزنگاه‌ها از کشور حمایت و صیانت کنند دچار مشکل ‌کند. از این جهت اقدام نمایندگان در خوش‌بینانه‌ترین حالت کج‌سلیقگی و حاصل شتابزدگی است و اگر نگاه غیرخوش‌بینانه داشته باشیم اقدامی شبهه‌ برانگیز است».
عطریانفر گفت: «این نوع اقدامات از سوی مجلس می‌تواند انتخابات ریاست جمهوری را به انتخاباتی یکسویه تبدیل کند و این یکجانبه گرایی سیاسی انتخابات باعث کاهش مشارکت خواهد شد. اگر ما بتوانیم مشارکت مردم را تقویت کنیم، امنیت کشور را تامین کرده‌ایم. با این سیاست‌های جناحی، مشارکت روندی تقلیلی و کاهشی پیداخواهد کرد که به نفع کشور نیست و به منافع ملی آسیب می‌زند»./ایلنا