امروز تکیه بدخواهان ایران و اسلام به جنگ نرم است
امروز تکیه بدخواهان ایران و اسلام به جنگ نرم است
ایشان فداکاری عشایر در دوران انقلاب و دفاع مقدس را جلوه‌ی دیگری از وفاداری آنان دانستند و خاطرنشان کردند: عامل اصلیِ وحدت، پیشرفت و از خودگذشتگی مردم از جمله عشایر، عامل «دین» بود که امام بزرگوار با استفاده از آن عنصر حیاتی، انقلاب را به پیروزی رساند و پس از انقلاب نیز در مقابل انبوه پشتیبانی‌های قدرتهای بیگانه و دولت‌های مرتجع از صدام به منظور از پا درآوردن انقلاب، موجب مصونیت و حفظ کشور شد

در سخت‌ترین شرایط باید به کمک الهی و همت خود امیدوار بود

 

بیانات رهبر انقلاب اسلامی در دیدار دست‌اندرکاران کنگره ملی شهدای عشایر که ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ برگزار شده بود، صبح امروز در محل برگزاری این همایش در شهرکرد منتشر شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری ایرنا، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار با اشاره به تعبیر امام بزرگوار از عشایر به‌عنوان ذخایر کشور، برگزاری این کنگره را فرصتی مناسب برای توجه و آشنایی مردم با عشایر دانستند و گفتند: امروز تکیه بدخواهان ایران و اسلام به جنگ نرم است بنابراین همه آحاد ملت از جمله عشایر به امور و تولیدات فرهنگی نیاز دارند البته در کار فرهنگی همچون تولید فیلم و کتاب باید بازخورد و تأثیر تولیدات مورد توجه و اندازه‌گیری قرار بگیرد.
رهبر انقلاب با اشاره به ایستادگی عشایر در مقابل تلاش‌های پر شمار بیگانگان در طول دو سه قرن گذشته، گفتند: هدف از این تلاشها وادار کردن عشایر به خیانت به کشور و اقداماتی همچون تجزیه و جنگ داخلی بود که هرگز موفق نشدند، بنابراین عشایر ایران جزو وفادارترین قشرهای ملت هستند.
ایشان فداکاری عشایر در دوران انقلاب و دفاع مقدس را جلو+ه‌ی دیگری از وفاداری آنان دانستند و خاطرنشان کردند: عامل اصلیِ وحدت، پیشرفت و از خودگذشتگی مردم از جمله عشایر، عامل «دین» بود که امام بزرگوار با استفاده از آن عنصر حیاتی، انقلاب را به پیروزی رساند و پس از انقلاب نیز در مقابل انبوه پشتیبانی‌های قدرتهای بیگانه و دولت‌های مرتجع از صدام به منظور از پا درآوردن انقلاب، موجب مصونیت و حفظ کشور شد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای شهیدان را مظهر زیبا و با شکوه ایمانِ دینی خواندند و با تأکید بر نقش منحصر بفرد انگیزه دینی در مجاهدت رزمندگان و همچنین صبر و آرامش خانواده‌های شهدا، گفتند: البته بعضی‌ها که سر و کاری با دین ندارند به‌دنبال دست بردن در انگیزه‌های دینی شهدا و رزمندگان هستند اما نباید انگیزه‌های عزتمندانه شهدا را به چیزی کمتر از انگیزه دینی و کسب رضای خداوند فروکاست.
ایشان از مهمترین ابعاد جنگ نرم را خاموش یا تضعیف کردن انگیزه‌های دینی در کشور خواندند و افزودند: امروز هر کاری در کشور علیه دین، سنتها، مقدسات و شعائر دینی انجام می‌شود، متکی به یک انگیزه سیاسی و مورد استفاده دشمن است اگرچه ممکن است عامل انجام آن کار از این واقعیت غافل و ناآگاه باشد.
رهبر انقلاب، تضعیف ایمان دینی، تضعیف امید و خوش‌بینی به آینده کشور را از جمله مؤلفه‌های جنگ نرم علیه ملت دانستند و خاطرنشان کردند: القاء بی‌آینده‌گی، بن‌بست و اینکه مسئولان اداره کشور را بلد نیستند از جمله کارهای بدخواهان ایران است و امروز هر کس مردم را از آینده ناامید، یا ایمان‌های مردم را تضعیف، یا مردم را به تلاشها و برنامه‌ریزی‌های مسئولان بی‌اعتقاد یا بدبین کند، چه بداند و چه نداند به سود دشمن کار می‌کند.
ایشان درس مهم شهیدان را درس امید خواندند و خاطرنشان کردند: رزمندگان ما در شرایطی وارد میدان رزم شدند که بر اساس محاسبات عادی امیدی به پیروزی وجود نداشت اما در اثر آن مجاهدتهای امیدوارانه، جنگ با عزت جمهوری اسلامی و منکوب شدن متجاوزان خاتمه یافت و این یعنی در سخت‌ترین شرایط نیز باید به کمک الهی و همت خود امیدوار بود.
رهبر انقلاب همچنین با تقدیر از فعالیت‌ها و خدمات بسیج در بخش‌های عشایری، شناسایی و رفع مشکلات عشایر به‌ویژه برنامه‌ریزی و اقدام برای حل مسائل فرهنگی را وظیفه همه مسئولان ذی‌ربط خواندند.

 

یادداشت «جمله» درخصوص نقل قول عجیب و اغراق‌آلوده رییس‌جمهوری از رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛

به صورت «چاپلوسان» خاک بپاشید !

سرویس سیاسی جمله
حمله ویروس کرونا در دو ماه پایانی سال ۹۸ برای ما ایرانی‌ها بی‌شباهت به حمله صدام حسین معدوم در ۳۱ شهریور ۵۸ نبود. در آن روزها و سال‌ها همه مردم اعم از نظامی و غیرنظامی، زن و مرد هرکدام به سهم خود، تلاش کردند جلوی تهاجم دشمن را بگیرند اما بدیهی است که صف اول جنگ و جهاد را سرفرازان سپاه، ارتش، بسیج و نیروهای نظامی بودند. آنان بودند که در هر حمله جان خود را در کف دست می‌گرفتند و بر دل سیاه شب می‌زدند تا خواب دشمن را آشفته سازند و موفق شدند و دشمن بعثی دو سال بعد از آغاز تجاوز خود، از غلطی که کرد، پشیمان شد و تا پایان جنگ تحمیلی هم به ۲ درصد از اهدافی که داشت، نرسید.
در ماجرای کرونا هم آحاد ملت، همت کردند از کاسبان و اصناف که واحدهای کسب و کار خود را تعطیل کردند تا فعالان رسانه و رادیو و تلویزیون که اخبار مربوط به این «پندمی» را پوشش می‌دادند تا دهیاران روستاهای دورافتاده که به‌صورت دوره‌ای محوطه‌های عمومی و معابر روستایی را گندزدایی می‌کردند، اما نیازی به گفتن نیست که مبارزه اصلی با این ویروس منحوس را پزشکان، پرستاران، پرسنل بیمارستانی و کادر درمان برعهده داشتند و اگر مروری به لیست شهدای حوزه سلامت در این دو ساله بیندازیم، متوجه خواهیم شد چرا نام آنان را «فرشتگان سلامت» نهادند.
جنگ تحمیلی تجاوز دشمن به سرزمین بود که از طرف مردم تحمل نشد و همه شهروندان برخود وظیفه دانستند در مقابل این تهاجم بایستند و کرونا نیز تجاوز به حوزه سلامت بود و یک بار دیگر همه آحاد مردم بر خود وظیفه دانستند در برابر آن بایستند تا به امروز رسیدیم.این‌که رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با رییس‌جمهوری تماس بگیرد و با اطلاعات نادرست، مدعی شود نیروهای جهادی، به پرستاران و کادر درمان یاد می‌دادند چگونه از مردم در برابر کرونا دفاع کنند، سخنی سخیف است و احتمالاً با انگیزه مجیزگویی و چابلوسی گفته شده و رییس‌جمهوری نیز باید به دستور امام علی (ع) عمل کند و به صورت مجیزگو و چابلوس خاک بپاشد.
توقع این بود که رییس‌جمهوری این تماس تلفنی را فراموش کند چون خود بهتر از هر کسی شاهد تلاش صادقانه فرشتگان سلامت بود و اساساً طرح چنین مرزبندی‌هایی در ساحت جامعه، هیچ نفعی برای کسی ندارد.
متأسفانه رییس‌جمهور در یکی از جلسات، تماس تلفنی رییس دانشگاه گیلان را با آب و تاب نقل می‌کند و می‌گوید:« به رییس دانشگاه علوم پزشکی رشت و گیلان زنگ زدم، تلفنی خسته نباشید بگویم، به من گفت فلانی! اتفاقی افتاده از خود مسأله کرونا مهم‌تر، چهره‌های بسیجی و جهادی و انقلابی( در ایام‌ کرونا) به بیمارستان‌ها رفته‌اند و به پزشک و پرستار ما یاد می‌دهند چگونه باید برای مردم کار کرد. من خودم وقتی رفتم کنار خانواده‌های داغدار دیدم طلبه‌های ما هستند و تنها دل خانواده‌ها را حضور آن‌ها آرام می‌کند.»
لازم است تأکید مجدد کنیم که در ایام کرونا افراد بسیاری زحمت کشیدند و جان خود را به خطر انداختند و در یک حرکت ملی، موفق شدند این بیماری را کنترل کنند و امروز اگر یک رییس دانشگاه نزد رییس‌جمهوری چنین اظهارنظری می‌کند و خواسته یا ناخواسته تلاش می‌کند در جبهه مبارزه با کرونا شکاف ایجاد کند، رییس‌جمهور باید این مسیر را سد کند چون تردیدی نیست که این فرد با چنین سخنانی، به دنبال هدف خاصی است.
پس از سخنان رییس‌جمهوری بود که سیل حملات نسبت به آیت الله رییسی آغاز شد ازجمله «سیدموید علویان» رییس نظام پزشکی تهران بزرگ در یادداشتی خطاب به ابراهیم رییسی خواستار عذرخواهی وی از کادر درمان به دلیل اظهارات اخیرش شد. وی همچنین به رییسی هشدار داد اگر اشتباه خود را هرچه زودتر اصلاح نکند، ادبیاتش در تاریخ ثبت خواهد شد.
همچنین رییس کل سازمان نظام پرستاری در بیانه‌ای با عنوان «جناب آقای رییس جمهور؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان غلط زیادی کرده است» به سخنان حجت‌الاسلام رییسی واکنش نشان داد.
محمد میرزابیگی در ادامه نوشت: در روزگاری که کرونای منحوس همه کشور را تیره و تار کرده بود، این مدافعین سلامت یعنی پرستاران ؛ پزشکان و پیراپزشکان بودند که با ترک خودخواسته خانه و کاشانه خود و استقرار در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی با تقدیم بالغ بر سیصد شهید (۱۵۹ شهید پرستار) بعد از دوسال و صد روز جهاد شبانه‌روزی،
امنیت کامل را به حیات و سلامت مردم این مرز وبوم برگرداندند.
نتیجه این‌که در چنین مواقعی رییس‌جمهوری باید در نقل بیشتر جانب احتیاط را رعایت کند و برای موضوعی که شائبه چابلوسی دارد، با روان بازماندگان مدافعان سلامتی که جان خود را از دست داده‌اند، بازی نکند و به باور ما سخنگوی دولت باید هرچه سریعتر در این خصوص اعلام موضع کند و رییس دانشگاه مورد نظر نیز باید از جایگاه خود عزل گردد.

 

 

رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی:

نمایندگان نباید در عزل و نصب‌ها دخالت کنند

رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: اصلاح ساختاری بودجه و عدم ورود نمایندگان در عزل و نصب ها جدی گرفته شود، وظیفه ما این نیست بلکه وظیفه ما نظارت بر اقدامات دولت است.حجت الاسلام مرتضی آقا تهرانی در نطق میان دستور خود گفت: باید بدانیم رابطه مقام معظم رهبری با ما مجلسی ها چه ارتباطی است به اعتقاد بنده مجلس محل تحقق مطالبات مقام ولایت است، حاکمیت ما حاکمیت ولایتی است باید ببینیم که آن بزرگوار از ما چه می خواهند، پس باید به ابلاغیه های حضرت آقا توجه شود باید به منشور مجلس انقلابی که حضرت آقا درباره آن صحبت کردند و نیاز مجلس ما بود توجه بیشتری شود.نماینده مردم تهران ادامه داد: اصلاح ساختاری بودجه و عدم ورود نمایندگان در عزل و نصب ها جدی گرفته شود، وظیفه ما این نیست بلکه وظیفه ما نظارت بر اقدامات دولت است و اینکه ببینیم چه قانونی را داشته باشیم.رییس کمیسیون فرهنگی مجلس بیان کرد: نشست روسای کمیسیون ها در مجلس کار بسیار مبارکی بود. اگر رئیس مجلس و اعضای هیات رئیسه، رئیس فراکسیون انقلابی نشوند بهتر است، برای اینکه این فراکسیون به اتاق خلوت مجلس تبدیل شود و بتوان در آنجا گفت‌وگوها پخته تر شود و به مجلس بیاید.وی اظهار داشت: مجلس و دولت انقلابی هستند بنابراین نباید با یکدیگر نزاعی داشته باشیم باید بیشتر همیاری کرد و به یکدیگر اعتماد بیشتری داشت پس دولت لوایحی را که لازم دارد هر چه سریع تر به مجلس ارسال کند، در کمیسیون آمادگی لازم برای رسیدگی داریم.آقاتهرانی گفت: بیگانگانی مثل اوباما خاورمیانه را قطب عالم و ایران را قطب خارمیانه می داند، توجه داشته باشید گاهی از اوقات فقط نقاط ضعف را می بینیم و بنا را به سیاه نمایی می گذاریم الان وضع ایران ما نسبت به کل دنیا بهتر است همه دنیا مشکل دارند و ناراحت هستند، بحث اقتصادی همه جایی است منتهی الان در حال جراحی هستیم و امیدواریم این جراحی جواب دهد البته جراحی درد دارد اما بعد از آن باید شادی و سلامت به جامعه برگردد و امیدوارم به زودی شادابی دیده شود.وی افزود: دولت ادعا می کند دولت تحول است باید همین طور باشد سفرهای استانی دولت بسیار خوب است کار اجرایی قبل و بعد از سفر خوب است اما باید کارها استراتژیک شود مثلا مرکز استراتژیک دولت باید بیشتر در این جهت فعال شود مثال اصفهان و خوزستان که رفت و آمد می شود و بحث آب دنبال می شود باید گفت این مسئله بحث منطقه ای نیست و جدی تر از این حرفا است بنابراین با یک سفر رئیس جمهور مسئله حل نمی شود باید قبل و بعد سفر بیشتر روی آن کار شود که جابیافتد.

 

فرمانده نیروی زمینی ارتش مطرح کرد؛
همکاری و اتحاد نیروهای چهارگانه ارتش برای تحقق اهداف
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: در میان نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران، تفاوتی وجود ندارد و همگی با همکاری و اتحاد همه‌جانبه، در راستای اجرای هرچه بهتر اهداف ارتش گام برمی‌داریم.
امیر کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش در جمع دانشجویان دوره عالی مرکز آموزش پشتیبانی شهید امانی این نیرو، با اشاره به اینکه فرماندهان باید هم در نقش فرماندهی و هم در نقش یک پدر انجام وظیفه کنند گفت: نگاه یک فرمانده به یگان تحت امرش باید مثل نگاه او به خانه و خانواده خودش باشد.
وی با تأکید بر خوشایند سازی و بانشاط کردن محیط خدمتی برای کارکنان تصریح کرد: این مهم از دغدغه‌های فرماندهان نیروی زمینی ارتش است که موجب ایجاد جو خوش‌بینی و امید به آینده در یگان‌های ارتش می‌شود.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه در ارتش از نظر زیربنای فکری، دارای یک تفکر واحد هستیم، خاطرنشان کرد: در میان نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران، تفاوتی وجود ندارد و همگی با همکاری و اتحاد همه‌جانبه، در راستای اجرای هرچه بهتر اهداف ارتش گام برمی‌داریم.

قالیباف در نطق پیش از دستور:
شهید چمران فهم دقیقی از مسائل سیاسی جهان اسلام داشت
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: شهید چمران فهم و تحلیل دقیقی از مسائل سیاسی سراسر جهان اسلام داشت و الگوی نمونه و بی بدیلی برای تمام جوانان است.
محمدباقر قالیباف در نطق پیش از دستور جلسه علنی سه شنبه (۳۱ خردادماه) مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: فرا رسیدن سالروز شهادت مصطفی چمران و روز بسیج اساتید را گرامی می‌دارم.
وی بیان کرد: جمع شدن ویژگی‌های درخشانی چون شجاعت و پیشتازی در جهاد، انصاف و اعتدال، پرهیز از اقدامات شتاب زده و محاسبه نشده، صفای باطن و لطافت طبع، عشق و علاقه بی نظیر به امام راحل و آرمان‌های انقلاب اسلامی در کنار فهم و تحلیل دقیق از مسائل سیاسی سراسر جهان اسلام و اعتلای علمی کم نظیر، از شهید چمران فردی نمونه و بی بدیل برای تمامی جوانان ساخته بود که انقلابی و بسیجی بودن خود را در گره گشایی از مشکلات مردم و مستضعفان نشان می‌داد.
وی بیان کرد: شهید چمران با بی عملی و با بی حاصلی بیگانه بود. دستگاه تربیتی جمهوری اسلامی ایران چه در مدارس و چه در دانشگاه‌ها با همت جوانان و عموم دلباختگان به آرمان انقلاب اسلامی، باید به نحوی تحول یابد که تربیت جوانان شجاع و نخبه با الگوپذیری از امثال شهید چمران و سایر شهدای انقلاب اسلامی در آن استثنا و کمیاب نباشد. به روح پرفتوح امام راحل، دانشمند مجاهد شهید مصطفی چمران و به تمامی شهدای انقلاب اسلامی درود می‌فرستیم.

نماینده مردم تبریز:
رییس جمهور با شجاعت موانع سد راه اقتصاد سالم را بر می دارد
نماینده مردم تبریز گفت: رییس جمهور مردمی و ولایی با همتی بلند، پا به میدان گذاشته و با شهامت، شجاعت و برنامه موانع و سنگ های بزرگ سد راه اقتصاد سالم را برمی دارد.
سیدمحمدضا میرتاج الدینی مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود گفت: انقلاب اسلامی” در مسیر چهل و اندی سال، از بسیاری از موانع و فراز و نشیب ها به رهبری امامین انقلاب، عزتمندانه و پیروزمندانه عبور کرده است و اکنون ایران عزیز ما جایگاه خود را در جهان و در کل منطقه با اقتدار پیدا کرده است و به یکی از قدرت‌های منطقه‌ای تبدیل شده است.نایب رئیس فراکسیون نیروهای مردمی انقلاب در مجلس با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم، بیان داشت: در جبهه داخلی رئیس جمهوری پای کار؛ مجلس و قوه قضاییه همراه و همسو شرایطی را فراهم آورده است که ما بتوانیم به بسیاری از مشکلات فائق آییم .عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس افزود: انبوهی از مشکلات از سیاست های غلط و برنامه‌ریزی‌های نادرست گذشته، گرانی و تورم، مشکل مسکن مخصوصا اجاره، بیکاری جوانان، حقوق بازنشستگان؛ دهها و صدها و هزاران پروژه نیمه‌تمام به جا مانده است.نماینده مردم تبریز با اشاره به سفرهای استانی هیئت دولت تاکید کرد:خوشبختانه امروز آقای رئیسی، رئیس جمهور مردمی و ولایی با همتی بلند، پا به میدان گذاشته و به قلب مشکلات زده است. استان به استان و شهر به شهر با شهامت و شجاعت و با برنامه، موانع و سنگ های بزرگ سد راه اقتصاد سالم را برمی دارد.