اولین نیروگاه زباله سوز نوشهر به صورت ویدئوکنفرانسی توسط حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهوری افتتاح و در مدار تولید قرار گرفت. این نیروگاه دارای ۲۰۰ تن ظرفیت سوزاندن زباله در روز و تولید سه مگاوات برق است. این نیروگاه با مشارکت شهرداری نوشهر و از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری احداث شد. رئیس […]
اولین نیروگاه زباله سوز نوشهر به صورت ویدئوکنفرانسی توسط حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهوری افتتاح و در مدار تولید قرار گرفت.
این نیروگاه دارای ۲۰۰ تن ظرفیت سوزاندن زباله در روز و تولید سه مگاوات برق است. این نیروگاه با مشارکت شهرداری نوشهر و از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری احداث شد.
رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور در آئین افتتاح این طرح از انجام مطالعات جامع مدیریت پسماند در ۸۵۰ شهر کشور خبر داد و گفت: محل دفن زباله در کشور به ۷۰۰ نقطه کاهش مییابد.
مهدی جمالینژاد میزان تولید پسماند عادی در کشور را ۵۸ هزار تن اعلام کرد و گفت: سرانه تولید زباله شهری ۸۰۰ گرم و زباله روستایی ۵۰۰ گرم است. وی خواستار مشارکت بخش خصوصی در اجرای طرحهای مدیریت پسماند شد و با اشاره به تهیه اطلس پسماند در کشور گفت: در حال حاضر در ۸۵۰ شهر کشور مطالعات جامع مدیریت پسماند اجرا شده است. وی با اظهار اینکه پسماند در ۲۸۳ منطقه کشور مدیریت خواهد شد، رشد اعتبارات پسماند در سالهای اخیر را قابل توجه وبیش از ۳۰۰ درصد دانست و گفت: این اعتبارات برای مدیریت پسماند استانهای شمالی هزینه شده است. جمالینژاد با بیان اینکه پسماند از جمله دغدغههای مدیریت شهری هستند، یادآور شد: توسعه شهرها و رشد جمعیت سبب افزایش نرخ جمعیت پسماند در کشور شده است و روزانه ۵۸ هزار تن پسماند عادی در کشور تولید میشود.
رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور استفاده از تجهیزات برتر و نوین را برای مدیریت پسماند لازم دانست و گفت: لایحه کمک به ساماندهی پسماندهای عادی با مشارکت بخشهای غیردولتی مصوب شد و زمینههای مشارکت جدی بخش خصوصی برای راهبردی پروژههای مدیریت پسماند تسهیل شده است. جمالینژاد عنوان کرد: در ۸۵۰ شهر واجد شرایط مطالعات جامع مدیریت پسماند صورت گرفته است و پروژههای اجرایی پسماند متناسب با هرمنطقه پیشنهاد شده است و براساس برنامه منطقه بندی مدیریت پسماند کشور، سه هزار محل دفن پسماند در کشور وجود دارد که به ۷۰۰ محل کاهش مییابد. وی افزود: همچنین مقرر است کل پسماندهای تولیدی در ۲۸۳ منطقه مدیریت شود و براین اساس سه واحد پردازش، چهار واحد تأسیس دستگاه هاضم، ۱۵ واحد دستگاه زباله سوز اجرا میشود. وی گفت: بهرهگیری از سامانههای هوشمند و تشکلهای مردم نهادو استارتاپها برای مدیریت پسماند مدنظر است و برای تمامی شهرها و روستاهای استانهای شمالی پروژه مدیریت پسماند تعریف شده است.
استاندارزنجان:
۵۰ میلیاردریال برای مقابله با کرونا در زنجان اختصاص یافت
استاندار زنجان گفت: معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه، با اختصاص ۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین اقلام و اجرای مصوبات ستاد کرونای استان زنجان موافقت کرد. فتح الله حقیقی با تاکید بر لزوم مشارکت همه مردم و مسوولان برای مقابله با کرونا و قطع زنجیره انتقال این ویروس افزود: پیشگیری از هرگونه آسیب به سلامت مردم اولویت اول استان است و در این خصوص همه تلاشها و اقدامات به کار گرفته خواهد شد. وی با اشاره به اجرای طرح شهید قاسم سلیمانی اظهار کرد: برای تحقق اهداف این طرح همه مسوولان دستگاههای اجرایی باید پای کار باشند و از تمام توان و ظرفیت دستگاهها جهت پشتیبانی لازم از این طرح استفاده کنند. استاندار زنجان مشارکت خیران و صنوف را در اجرای موفق این طرح مهم دانست و گفت: کمیتهای جهت جذب و ساماندهی کمک های خیران تشکیل و امکانات لازم برای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی که در خط مقدم مبارزه با این بیماری هستند، فراهم شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه:
آب ۱۴ درصد مشترکین خانگی کرمانشاه از اول دی رایگان میشود
کرمانشاه – الهه فرهادی
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: آب مصرفی ۱۴ درصد مشترکین خانگی کرمانشاه از ابتدای دی ماه رایگان میشود.
علیرضا کاکاوند با اشاره به طرح رایگان شدن آب بهای مشترکین کم مصرف که از ابتدای دی ماه در سراسر کشور اجرا میشود، اظهار کرد: در استان کرمانشاه نیز مقدمات اجرای این طرح و شناسایی مشترکین کم مصرف انجام شده و از ابتدای دی ماه شروع میشود.
وی با بیان اینکه فقط مشترکین بخش خانگی مشمول این طرح هستند، خاطرنشان کرد: برآورد ما این است که در ابتدای طرح ۱۴ درصد مشترکین بتوانند از مزیت رایگان شدن آب بهرهمند شوند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه معتقد است، هرچه در اجرای طرح پیش برویم ممکن است مشترکین بیشتری ترغیب به صرفهجویی در مصرف آب بشوند و مشمولین این طرح تا ۲۰ درصد مشترکین خانگی هم افزایش دهد.
کاکاوند با بیان اینکه میزان الگوی مصرف آب برای مشترکین در استان کرمانشاه ۱۵ مترمکعب در ماه تعیین شده است، عنوان کرد: آب رایگان برای مشترکینی محاسبه خواهد شد که یک سوم الگوی مصرف را داشته باشند. به این ترتیب که بهای آب مصرفی برای مشترکینی که در ماه صفر تا پنج مترمکعب مصرف دارند، رایگان خواهد بود. وی تاکید کرد: تفاوتی بین میزان مصرف در نظر گرفته شده در نواحی سردسیر و گرمسیر استان وجود ندارد.
به گفته کاکاوند در استان کرمانشاه حدود ۳۴۷ هزار اشتراک فعال خانگی شهری و حدود ۱۲۰ هزار اشتراک فعال خانگی روستایی داریم.