اهمیت شرکت ساخت در احداث راه‌آهن و توسعه حمل و نقل ریلی
اهمیت شرکت ساخت در احداث راه‌آهن و توسعه حمل و نقل ریلی

    سرپرست مرکز حقوقی امور مجامع و نظارت بر قراردادهای وزارت راه و شهرسازی با اشاره به برنامه‌ریزی در تغییر حمل و نقل جاده‌ای به حمل و نقل ریلی گفت: نقش ویژه شرکت ساخت در احداث راه آهن و توسعه حمل و نقل ریلی بسیار مهم است. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه […]

 

 

سرپرست مرکز حقوقی امور مجامع و نظارت بر قراردادهای وزارت راه و شهرسازی با اشاره به برنامه‌ریزی در تغییر حمل و نقل جاده‌ای به حمل و نقل ریلی گفت: نقش ویژه شرکت ساخت در احداث راه آهن و توسعه حمل و نقل ریلی بسیار مهم است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، جلسه مجمع عمومی رسیدگی به گزارش حسابرسی طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور با حضور نورایی نماینده تام‌الاختیار وزیر راه و شهرسازی در مجمع عمومی شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور و خادمی مدیر عامل و و اعضای هیأت مدیره و نمایندگان اعضای مجمع عمومی شرکت برگزار شد.

در این جلسه نورایی باتوجه به رویکرد و اهتمام دولت مردمی درخصوص سرعت بخشی به توسعه و تعالی اقتصادی کشور و سطح خدمات رسانی به مردم ضمن تقدیر از زحمات شرکت در سالهای گذشته،  تغییر جهت گیری شرکت به سمت توسعه زیربناهای حمل و نقل ریلی کشور را ضروری دانست و بیان کرد: هم اکنون ۹۰ درصد حمل و نقل کشور بصورت حمل و نقل جاده‌ای است در حالی که ضروری است در راستای افزایش سرعت و کیفیت و کاهش هزینه‌های تمام شده حمل و نقل نسبت به تغییر این شیوه به شیوه حمل و نقل ریلی برنامه ریزی شود. نقش ویژه شرکت ساخت در احداث راه آهن و توسعه حمل و نقل ریلی از این حیث بسیار مهم است.

از دیگر موضوعاتی که از سوی رئیس مرکز امور مجامع وزارت راه و شهرسازی مورد اشاره قرار گرفت: توسعه آزادراهی و بزرگراهی خصوصا در مناطق محروم و کمتر برخوردار کشور بود.

سرپرست مرکز حقوقی امور مجامع و نظارت بر قراردادهای وزارت راه و شهرسازی همچنین درخصوص اجرایی شدن اخذ الکترونیکی عوارض در آزادراه ها از ابتدای تابستان سال جاری با توجه به تکلیف مقرر در قانون بودجه سال ۱۴۰۱ تاکید نمود و تصریح کرد: کاهش زمان سفر، کاهش مصرف سوخت، صرفه‌جویی در استهلاک خودرو، پرداخت آسان عوارض، کاهش خرابی‌های رویه‌های آسفالتی در محل توقف دروازه‌های عوارض بخشی از مزایای الکترونیکی شدن اخذ عوارض در آزادراه‌های کشور است.

 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه 

اعلام کرد؛

جابه‌جایی ۲۰۶ هزار نفر مسافر با ناوگان 

حمل و نقل عمومی

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه گفت: ۲۰۶ هزار مسافر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی برون شهری استان کرمانشاه جابجا شده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی(کرمانشاه) فریبرز کرمی گفت: طی فروردین ماه سال جاری ۲۰۶ هزار و ۵۵۳ نفر مسافر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی جاده‌ای استان کرمانشاه جابه‌جا شده است.

وی گفت: از ابتدای فروردین ماه سال جاری بیش از ۲۰۶ هزار مسافر توسط ناوگان عمومی حمل و نقل جاده‌ای جابجا شده‌اند که نسبت به سال گذشته با جابه‌جایی بیش از ۲۰۸ هزار مسافر کاهش ۱ درصدی تردد مسافر را داشته‌ایم.

کرمی افزود: تعداد مسافران جابجا شده با اتوبوس طی فروردین ماه ۷۱ هزار و ۶۶۸ هزار نفر بوده است که نسبت به سال گذشته شاهد رشد ۲۶ درصدی هستیم.

فریبرز کرمی عنوان کرد، بیش از ۷۶ هزار نفر در سال ۱۴۰۱ برای سفرهای خود از مینی بوس استفاده کرده‌اند که نسبت به سال گذشته شاهد کاهش ۱۸ درصدی هستیم و ۵۹ هزار نفر نیز سواری بین شهری را برای جابجای انتخاب کرده‌اند.

او با اشاره به علت کاهش سفر بیان کرد: فرا رسیدن ماه مبارک رمضان از جمله عوامل کاهش تعداد سفر در استان کرمانشاه بوده است.

کرمی ادامه داد: در باجه متمرکز فروش بلیط قبل از صدور بلیط وضعیت کرونای مسافر را از طریق ارسال کدملی به سامانه سروا (سازمان فنی اطلاعات ایران) استعلام می‌کنند و پروتکل‌های بهداشتی ابلاغ شده در حال اجرا است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه افزود: فعالیت غیر مجاز سایت ها و اپلیکیشن های اینترنتی، تاکسی های اینترنتی درون شهری در بخش حمل و نقل بین شهری موجب بروز مشکلاتی برای هوطنان شده است که توصیه می‌گردد، از ناوگان حمل و نقل عمومی برای جلوگیری از هرگونه مشکل استفاده کنند.

کرمی در پایان افزود: مسافران می‌توانند هرگونه انتقاد و شکایت خود از پایانه‌های مسافربری و یا رانندگان حوزه حمل و نقل مسافر را از طریق سامانه ۱۴۱ به این اداره کل اطلاع دهند تا در کمیسیون‌های مربوطه به تخلف شرکت و رانندگان رسیدگی شود.

 

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران عنوان کرد؛

تلاش شبانه روزی راهداران برای میزبانی شایسته رویداد ساری ۲۰۲۲

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مازندران اظهار داشت: تلاش شبانه روزی راهداران برای میزبانی شایسته رویداد بین المللی ساری ۲۰۲۲ بی نظیر بود.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهر سازی از مازندران، حسن جهانیان خاطر نشان ساخت: هدف مهم رویداد ساری‌۲۰۲۲ در کنار شناساندن مازندران به عنوان یکی از قطب‌های اصلی گردشگری در منطقه و بین کشورهای همسایه، معرفی فرصت‌ها و ظرفیت‌های ملی گردشگری است .

وی تصریح نمود: این اداره کل در راستای وظایف ذاتی خود و طبق دستور العمل ابلاغی از سوی استانداری مازندران مبنی بر زیباسازی و پاکسازی حریم راه های ارتباطی استان علی الخصوص محورهای ارتباطی شهرستان های ساری و میاندورود جهت میزبانی رویداد ساری ۲۰۲۲ در یک اقدام جهادی و ضربتی با بسیج امکانات و تجهیزات خود و همچنین نیروهای راهداری ، فعالیت های گسترده ای را در ظرف روزهای گذشته در محور های  ارتباطی مرکز استان و محورهای منتهی به آن در دستور کار خود قرار داد.

جهانیان اهم اقدامات انجام یافته در حوزه راهداری را عملیات پاکسازی و زیبا سازی حریم راه‌ها، عملیات لکه گیری آسفالت، عملیات ساماندهی حفاظ میانی، عملیات رفع خاموشی، عملیات اجرای خط کشی، عملیات نصب انواع علائم عنوان کرد.