شرکت تولیدی چوب و کاغذ مازندران با دو خط تولید «مستمر و بدون توقف»، یکی از ظرفیتهای بزرگ تولید انواع کاغذ مقوا و فلوتینگ و کاغذ تحریر است که علاوه بر تأمین نیاز داخلی میتواند به صادرات نیز برسد اما طی چندسال اخیر اسیر مدیریتهای ناکارآمد شده بود و یک خط تولید آن تقریباً خاموش […]
شرکت تولیدی چوب و کاغذ مازندران با دو خط تولید «مستمر و بدون توقف»، یکی از ظرفیتهای بزرگ تولید انواع کاغذ مقوا و فلوتینگ و کاغذ تحریر است که علاوه بر تأمین نیاز داخلی میتواند به صادرات نیز برسد اما طی چندسال اخیر اسیر مدیریتهای ناکارآمد شده بود و یک خط تولید آن تقریباً خاموش بود.
با آغاز به کار دولت سیزدهم و با شروع مأموریت «امید نیکنژاد» ورق برگشت و چرخهای تولید در این مجموعه روغنکاری شد، تولید در هر دوخط رونق گرفت و و وزیر فرهنگ و ارشاد از مجموعه دیدن کرد و وزارت آموزش و پرورش برای کاغذ مورد نیاز کتب درسی با شرکت چوب و کاغذ مازندران، قرارداد امضا کرد و مدیریت این مجموعه، سایه حمایت همهجانبه را بر سر خود احساس کرد تا در سال «تولید دانشبنیان و اشتغالآفرین» هم شاهد رونق این مجموعه باشیم و هم از خروج ارز از کشور برای خرید کاغذ تحریر جلوگیری شود.
روز گذشته و در ادامه حمایت عملی دولت رییسی بانک ملی جمهوری اسلامی ایران به این مجموعه آمد، مجموعهای که هلدینگ «آینده پویا» وابسته به بانک ملی از سهامداران اصلی آن است.
مدیرعامل بانک ملی ایران در حاشیه این بازدید گفت: بانک ملی برای تقویت روند تولید در شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران آمادگی دارد تا پشتیبانیهای لازم را داشته باشد.
محمد رضا فرزین در بازدید از بخشهای مختلف شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران با اشاره به خروج این شرکت از زیاندهی و آغاز سوددهی در سال ۱۴۰۰ اظهار کرد: بانک ملی ایران برای تقویت روند تولید در این شرکت آمادگی دارد تا پشتیبانیهای لازم را داشته باشد.
فرزین با اشاره به تکلیف بانک مرکزی برای واگذاری بنگاههای اقتصادی، گفت: بانک ملی ایران، در موضوع واگذاری شرکتها، نگاه ملی دارد و منافع کارکنان و کارگران شرکتها و مصالح مردم آن شهر را در اولویت قرار میدهد.
وی افزود: واگذاری شتابزده بنگاههای اقتصادی، هم به زیان کارگران این واحدهای تولیدی و هم به زیان بانک ملی ایران است.
مدیر عامل بانک ملی تاکید کرد: یکی از اولویتهای مهم در این بانک رسیدگی به وضعیت شرکتها است که با جدیت دنبال میشود.
وی ادامه داد: بانک ملی ایران وظیفه دارد که با خروج از بنگاهداری، فعالیتهای بانکداری را توسعه دهد، چرا که یکی از اساسیترین آسیبهای کشور در حال حاضر مشکل تامین مالی برای مردم، تولیدکنندگان و بخشهای مختلف دولتی است.
فرزین اظهار کرد: برای تقویت روند تامین مالی و فاصله گرفتن از بنگاهداری باید به روشی در واگذاریها دست پیدا کنیم که ضمن حفظ اشتغال کارکنان و توسعه فعالیت واحدهای واگذار شده، بانک هم به هدف خود در توسعه بانکداری، دست پیدا کند.
مدیرعامل بانک ملی ایران با اشاره به اینکه بانک ملی ایران مجموعهای از شرکتها را در همه صنایع کشور در زیر مجموعه خود دارد، گفت: واگذاری این شرکت ها باید با هدف تامین منافع مردم و توجه به نیازهای صنایع مربوطه باشد. وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی، ادامه داد: قطعا در واگذاریها، صلاحیت بخش خصوصی برای تصدی مالکیت این واحدهای تولیدی در نظر گرفته میشود.
این مسئول افزود: قصد بانک ملی ایران از خروج از بنگاهداری،کسب سود نیست. خریداران شرکتها باید بتوانند علاوه بر حفظ اشتغال با اجرای طرح توسعه به تقویت روند تولید بپردازند.
فرزین تاکید کرد: بانک ملی ایران نمیگذارد که واحدهای واگذار شده به بخش خصوصی به بنگاههای تجاری تبدیل شوند.
مدیرعامل بانک ملی ایران با اشاره به تصمیم بانک برای تامین مالی واحدهای واگذار شده، گفت: دغدغه ما رفع نگرانی مردم بومی درباره حفظ واحدهای تولیدی و تقویت روند اشتغال جوانان آن منطقه است.
در این بازدیدها که «علی بابایی کارنامی» و «منصور علی زارعی» نمایندگان ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی، «جواد بخشی» سرپرست ادارهکل بازرسی بانک ملی ایران، «محمد حسین فروزانمهر» سرپرست شرکت سرمایهگذاری گروه توسعه ملی، «خانعلی رشیدی» رییس اداره امور شعب استان مازندران و تعدادی از مدیران استانی حضور داشتند، محمد رضا فرزین ضمن گفت و گو با کارگران از نزدیک شرایط تولید و مشکلات این شرکت را بررسی کرد.
در این بازدیدها نمایندگان ساری در مجلس شورای اسلامی و مدیران این استان ضمن تقدیر از رویکرد بانک ملی ایران در تقویت بخش تولید در استان مازندران بر رویکرد اشتغال محور در واگذاری بنگاهها توسط این بانک تاکید کردند.