ایجاد ۱۱ هزار شغل در روستاهای استان فارس
ایجاد ۱۱ هزار شغل در روستاهای استان فارس

  استاندار فارس در ایین افتتاح پروژه های روستایی و عشایری به صورت ویدیو کنفرانس  بیان کرد: در هفته دولت نیز ٣٨٩ پروژه توسط دستگاه های اجرایی با اعتباری بالغ بر ٩ هزار و ٣٩١ میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است. عنایت الله رحیمی گفت: از سال ٩۶ تاکنون از طریق سیستم کارا بیش […]

 

استاندار فارس در ایین افتتاح پروژه های روستایی و عشایری به صورت ویدیو کنفرانس  بیان کرد: در هفته دولت نیز ٣٨٩ پروژه توسط دستگاه های اجرایی با اعتباری بالغ بر ٩ هزار و ٣٩١ میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است.

عنایت الله رحیمی گفت: از سال ٩۶ تاکنون از طریق سیستم کارا بیش از سه هزار و ٣٣٠ میلیارد ریال تسهیلات به دو هزار و ٢٨٨ طرح پرداخت و ١١ هزار شغل ایجاد شده است.

وی با اشاره به اینکه ٩٠ درصد جمعیت روستایی دارای دهیاری هستند اضافه کرد: طی سال گذشته بیش از هزار و ۵٠٠ میلیارد ریال اعتبار به حساب دو هزار دهیاری استان واریز شده تا در جهت بهبود و بهسازی محیط روستاها اختصاص یابد.

رحیمی در خصوص پروژه هایی که در روستاهای استان قرار است به بهره برداری برسد نیز عنوان کرد: بیش از ٢٢٨ پروژه با اعتباری بالغ بر ۵٧۴ میلیارد و ٣٧٠ میلیون ریال در مناطق روستایی و عشایری به بهره برداری رسیده است. وی افزود: اداره کل فناوری ارتباطات و فناوری اطلاعات با ١٣٩ پروژه و شرکت توزیع برق با ٣٧ پروژه از جمله سازمان های هستند که بیشترین طرح ها را در روستا ها دارا می باشند.  رحیمی در خصوص اهمیت اشتغال زایی در روستا ها نیز گفت: از ابتدای سال ٩۶ تاکنون مبلغ ٧١٠ میلیارد ریال تسهیلات کم بهره به ٩٩ طرح اشتغالزایی روستایی فارس پرداخت شده است.

 

 

 

 

شورای توسعه در روستاهای آذربایجان غربی تشکیل می شود

محمدمهدی شهریاری در همایش دهیاران و شورای استان که به مناسبت روز ملی روستا برگزار شد، روستاها را از کانون های اصلی توسعه کشور عنوان کرد و افزود: دهیاران با تشکیل شورای توسعه روستا و استفاده از ظرفیت شوراها و نخبگان محلی، مسائل و مشکلات روستاها را پیگیری کنند و برای تحقق این خواسته، تشکیل شورای توسعه روستاها در هر روستا لازم و ضروری است.

استاندارآذربایجان غربی گفت: دهیاران با مشارکت نخبگان و ریش سفیدان روستایی، تشکیل شورای توسعه روستاها را در دستور کار قرار دهند. وی با بیان اینکه روستاهای این استان ظرفیت‌های بالایی را در بخش‌های مختلف گردشگری و اقتصادی و فرهنگی دارد که باید با تلاش دهیاران و مسوولان احصا شود اظهار داشت: دهیاری‌ها باید تلاش کنند با برنامه‌ریزی مناسب در راستای شناسایی توانمندی‌ها و توسعه روستاها اقدامات مناسبی را داشته باشند. شهریاری با بیان اینکه روستاها می‌تواند یکی از عوامل مهم توسعه در کشور باشد افزود: شرایط آذربایجان‌غربی بسیار برای این امر مناسب است و می‌توان اقدامات مناسبی را در این راستا شاهد بود.

 

شایعه هورمونی بودن مرغ‌ها

اساس علمی ندارد

مدیرکل دامپزشکی استان یزد با اشاره به شایعاتی که در مورد هورمونی بودن مرغ‌ها در فضای مجازی منتشر شده است، گفت: این شایعه کذب است و از نظر علمی امکان آن وجود ندارد. علی اکبر حدادزاده اظهار داشت: برخی افراد در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی علت رشد سریع مرغ‌ها را تزریق هورمون اعلام کرده اند که این موضوع پایه و اساس علمی ندارند و مردم نباید به آن توجه کنند.

وی افزود: امکان اینکه از نظر علمی و اقتصادی، به مرغ‌ها برای رشد سریع‌تر و عرضه زودتر به بازار مصرف، هورمون مصرف شود، وجود ندارد زیرا از نظر اقتصادی هورمون بسیار گران است و اگر تولیدکننده بخواهد هورمون تزریق کند، قیمت تمام شده مرغ به هر کیلو بالغ بر ۵۰ هزار تومان می رسد. حدادزاده یادآور شد: از آنجا که هورمون باید به صورت پالسی به مرغ تزریق شود، امکان اینکه هر روز یک نوبت صبح، یک نوبت عصر تزریق انجام شود، وجود ندارد. مدیرکل دامپزشکی استان یزد خاطرنشان کرد: علت رشد سریع مرغ‌ها، تغییر در ساعات خواب و بیداری و غذای آنهاست به نحوی که ساعت شبانه روز برای طیوری که در مرغداری‌ها نگهداری می شوند، چند بار تکرار می شود و طیور به جای دو مرتبه تغذیه در روز، چندین بار تغذیه می شوند.