ایران در لیست سیاه FATF باقی ماند
ایران در لیست سیاه FATF باقی ماند

  گروه ویژه اقدام مالی (FATF) اعلام کرد که نام ایران در لیست سیاه این کارگروه باقی مانده است. کارگروه ویژه اقدام مالی (FATF) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که نام ایران و کره شمالی همچنان در لیست سیاه این کارگروه باقی مانده است. کاگرو ویژه اقدام مالی از فوریه ۲۰۲۰ در سایه همه‌گیری ویروس […]

 

گروه ویژه اقدام مالی (FATF) اعلام کرد که نام ایران در لیست سیاه این کارگروه باقی مانده است.

کارگروه ویژه اقدام مالی (FATF) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که نام ایران و کره شمالی همچنان در لیست سیاه این کارگروه باقی مانده است.

کاگرو ویژه اقدام مالی از فوریه ۲۰۲۰ در سایه همه‌گیری ویروس کرونا فرایند بررسی وضعیت کشورهایی که در لیست سیاه قرار داشتند را متوقف کرده بود.

تحریم‌های کارگروه ویژه اقدام مالی علیه ایران شامل محدودیت در روابط مالی با شرکت‌های ایرانی، بررسی بیشتر تراکنش‌های مالی مرتبط با ایران، ارسال گزارش در خصوص انجام هرگونه مبادله مالی با ایران به این کارگروه و ممانعت از احداث شبعه جدید بانک‌های ایران در خارج و بالعکس می‌شود.

برخی دیگر از کشورهای منطقه از جمله ترکیه، پاکستان و اردن نیز در فهرست خاکستری FATF قرار گرفته‌اند.

FATF به بهانه تصویب نشدن دو لایحه مربوط به مقابله با پولشویی و پشتیبانی مالی از تروریسم از سوی ایران و عمل نکردن به تعهدات برخاسته از آن، ایران را در ایست سیاه خود قرار داده است.

بنت: درباره توقف فعالیت‌های هسته‌ای ایران با پوتین گفت‌وگو می‌کنم

نخست وزیر رژیم صهیونیستی که به روسیه سفر کرده است تاکید کرد که درخصوص سوریه و “توقف فعالیت‌های هسته ای ایران” با مسئولان این کشور از جمله پوتین رایزنی خواهد کرد.

به گزارش الجزیره، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه صبح دیروز از نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی استقبال کرد. وی تاکید کرد که در خصوص اوضاع خاورمیانه و مبارزه با تروریسم با بنت رایزنی خواهد کرد.

پوتین گفت که تبادل نظر و اطلاعات درخصوص آخرین تحولات منطقه امری مفید است.

از سوی دیگر، نفتالی بنت تاکید کرد که درباره اوضاع سوریه و توقف فعالیت های هسته ای ایران با پوتین رایزنی می‌کند.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی همچنین گفت که روابط با روسیه و تداوم آن ها برای اسرائیل مهم است.

زاخارووا: ایران و آذربایجان مشکلات را با روش‌های دیپلماتیک حل کنند

سخنگوی وزارت خارجه روسیه در کنفرانسی خبری بیان کرد که ایران و آذربایجان باید تنها از روش‌های سیاسی و دیپلماتیک مشکلات خود را حل کنند.

ماریا زخاراووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز پنج‌شنبه در کنفرانسی خبری گفت: ایران و آذربایجان که روابط نزدیکی با یکدیگر دارند باید تمامی مشکلات خود را بدون استثنا از طریق روش‌های سیاسی و دیپلماتیک حل کند.

وی با اشاره به کاهش تنش‌های میان ایران و آذربایجان گفت: ما در تلاشتیم تا تمام روابط اقتصادی و ترابری در منطقه فعال شود. در این زمینه منافع تمامی کشورها از جمله ایران فراهم شود.

نماینده آمریکا: اگر تهران می‌خواهد حسن‌نیت خود را ثابت کند، یمن نقطه آغاز خوبی است

نماینده ویژه آمریکا در امور یمن با طرح ادعاهایی علیه ایران تاکید کرد اگر تهران می خواهد چهره خوبی از خود به منطقه نشان دهد و حسن نیت خود را نسبت به ثبات در منطقه ثابت کند، یمن نقطه آغاز خوبی است. تیموتی لیندرکینگ، نماینده ویژه آمریکا در امور یمن در گفت و گو با شبکه سعودی العربیه مدعی شد که هیچ دلیلی وجود ندارد که نشان دهد ایران خواستار پایان دادن به جنگ یمن است.

وی با متهم کردن ایران به حمایت تسلیحاتی از انصارالله یمن گفت که این امر منبع نگرانی برای واشنگتن است.

لیندرکینگ در پاسخ به این سوال که در صورت ارتباط مستقیم جنگ یمن به سیاست های ایران و برنامه ریزی‌ این کشور در منطقه، آیا تعامل مستقیم با ایران به جای انصارالله بهتر نیست گفت: با شما توافق نظر دارم، نه من و نه دولت آمریکا شاهد چیزی نبودیم که نشان دهد ایران آماده ایفای نقش مثبت در یمن باشد. چه بسا زمان مناسبی وجود دارد که ایران در این روند سیاسی مشارکت کند اما ایران ابتدا باید حسن نیت خود را ثابت کند و این مساله به طور کلی تاکنون نبوده است. فرستاده ویژه آمریکا در امور یمن همچنین مدعی شد: همانطور که گفتم حمایت ها و آموزش هایی که ایران به حوثی ها می دهد به طور کامل امری منفی است و در واقع این مساله به تشدید تنش ها کمک می کند بنابراین ما این مساله را نگران کننده می بینیم. من گفته ام و دیگران نیز تاکید کرده اند که اگر ایران می خواهد چهره خوبی از خود به منطقه نشان دهد و حسن نیت خود نسبت به ثبات در منطقه را ثابت کند، یمن نقطه آغاز خوبی برای آنان است. اجازه دهید تا منتظر بمانیم و تغییر رفتار ایران در خصوص یمن را ببینیم و ما از این تغییر استقبال خواهیم کرد.

وی در پایان با اشاره به افزایش حملات انصارالله یمن به عربستان گفت که آمریکا صد درصد پایبند به دفاع از عربستان است.

هماهنگ‌کننده مذاکرات هسته‌ای در وین سفرش به ریاض را “بسیار پرثمر” خواند

انریکه مورا با اشاره به رایزنی خود با مسئولان سعودی درخصوص توافق هسته‌ای ایران، این سفر را بسیار پرثمر توصیف کرد.

به گزارش العربیه، انریکه مورا، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ‌کننده مذاکرات هسته‌ای با ایران در وین در صفحه توییتر خود نوشت: سفرم به ریاض “بسیار پر ثمر” بود. وی همچنین نوشت: در این سفر درخصوص روابط اتحادیه اروپا با عربستان و رویکرد اتحادیه اروپا نسبت به منطقه خلیج(فارس) و همچنین توافق هسته‌ای ایران تبادل نظر کردیم.

بر اساس این گزارش، پیش از این فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان با انریکه مورا دیدار و درخصوص برخی مسائل از جمله ایران رایزنی کرد. بنا بر اعلام طرف سعودی، در این دیدار درخصوص “آخرین تحولات مذاکرات هسته ای با ایران و تلاش های بین المللی برای تضمین عدم نقض معاهدات و توافقات بین المللی از سوی ایران” بحث و تبادل نظر شد.

انریکه مورا یک هفته پیش نیز برای رایزنی درباره روابط دوجانبه، موضوعات منطقه‌ای از جمله تحولات در افغانستان و یمن و نیز مذاکرات برای لغو تحریم‌های ظالمانه به تهران سفر کرده بود.

بازدید اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از نیروگاه بوشهر

اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی از نیروگاه اتمی بوشهر بازدید کردند.

نیروگاه اتمی بوشهر صبح دیروز میزبان اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی بود.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در بدو حضور در نیروگاه اتمی بوشهر با حضور در مقبره مطهر دو شهید گمنام ضمن زیارت و قرائت فاتحه، به این شهیدان و شهدای صنعت هسته‌ای ادای احترام کردند.

در ادامه این رویداد جلسه‌ای با حضور اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی و شماری از مسؤولین شرکت تولید و توسعه انرژی اتمی ایران و مدیران نیروگاه اتمی بوشهر برگزار شد و حاضرین در جلسه با تأکید بر لزوم توسعه‌ی فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای و تأمین نیاز روزافزون کشور به انرژی الکتریکی، به بحث و تبادل نظر پیرامون گسترش همکاری‌های فی‌مابین پرداختند.