ایمنی‌زایی و کاهش تصادفات جاده‌ای  رویکرد ارائه خدمات در نوروز ۱۴۰۲ است
ایمنی‌زایی و کاهش تصادفات جاده‌ای  رویکرد ارائه خدمات در نوروز ۱۴۰۲ است

وزیر راه و شهرسازی در نشست هم‌اندیشی، برنامه‌ریزی و هماهنگی سفرهای نوروزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، ارتقای ایمنی سفرهای نوروزی را الویت مهم وزارت راه و شهرسازی و تلاشگران بخش راهداری و حمل ونقل جاده ای اعلام کرد. به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای، مهرداد بذرپاش با […]

وزیر راه و شهرسازی در نشست هم‌اندیشی، برنامه‌ریزی و هماهنگی سفرهای نوروزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، ارتقای ایمنی سفرهای نوروزی را الویت مهم وزارت راه و شهرسازی و تلاشگران بخش راهداری و حمل ونقل جاده ای اعلام کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای، مهرداد بذرپاش با بیان این مطلب اظهار داشت: مجاهدت و تلاش مضاعفی که آسایش بیشتری را برای مردم به همراه داشته باشد، مصداق عبادت است.
وی افزود: فرصت خدمتگزاری و مسؤولیت برای مدیران و مسؤولان ماموریتی است که از سوی خداوند متعال به آن‌ها واگذار شده است.
وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: در ایام نوروز وجه غالب خدمات و زحمات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای: باید رویکرد ایمنی‌زایی و کاهش تصادفات جاده‌ای، باشد.
بذرپاش با اشاره به ضرورت و اهمیت ارزیابی عملکرد ادارات کل راهداری و حمل ونقل جاده ای تصریح کرد: در نظام راهبردی مدیریتی ،ارزیابی جایگاه مهم و تعیین کننده دارد از این رو ارزیابی و رصد عملکرد ادارات کل از سوی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در شاخص‌های مختلف انجام شده، اقدامی در خور توجه است که باید الگوی دیگر سازمان‌های زیر مجموعه وزارت راه و شهرسازی قرار گیرد.
وی اضافه کرد: باید با تداوم پیگیری‌ها، شاخص‌های کاری در استان‌های موفق تداوم یافته و تقویت و بهبود عملکرد استان‌ها در شاخص‌های ضعیف در برنامه کاری قرار گیرد، تا علاوه بر ایجاد حسن رقابت، برنامه‌ریزی‌ها برای مسیر رشد و ارتقاء استان ها دیده شود.وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: اقدامات تحولی در سال ۱۴۰۲ به صورت جامع‌تر و متفاوت‌تر از امسال و سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و با جدیت بیشتری
دنبال شود.
بذرپاش با تاکید بر ضرورت توجه جدی به نوسازی ناوگان و اولویت قرار دادن این مهم در سیاست‌های کاری سال ۱۴۰۲، ادامه داد: با توجه به اینکه قیمت تمام شده واردات خودرو بالا است، باید با مذاکره با شرکت‌های سازنده داخلی، بخشی از نیاز نوسازی ناوگان از این طریق انجام شود.
وی اظهار کرد: باید تدابیری اتخاذ و از ظرفیت موجود در راستای افزایش فعالیت‌های مبتکرانه و مبتنی بر نوآوری با هدف پاسخگویی به نیاز نوگرایی در حوزه‌های کاری مرتبط با سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استفاده شود.
وزیر راه و شهرسازی گفت: می‌توان با بهره‌گیری مطلوب و حداکثری از ابزارهای موجود، فراخور پتانسیل‌های استانی و منطقه‌ای اقدامات و برنامه‌ریزی‌ها را با محوریت نوآوری اجرایی و عملیاتی کرد.
بذرپاش اصلاح نقا‌ط حادثه‌خیز و کاهش تلفات جاده‌ای را از اولویت‌های کاری وزارت راه وشهرسازی و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در راستای ارتقای ایمنی برشمرد و بیان کرد: ۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی و شریانی کشور شناسایی شده و بر اساس برنامه زمان‌بندی اصلاح می‌شوند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای یکی از بزرگترین سازمان‌های خدمت‌رسان در کشور است و باید اقدامات و خدمات ارائه شده از سوی این سازمان از طریق رسانه‌ها اطلاع‌رسانی
و بیان شود.
وزیر راه و شهرسازی تقویت ارتباط و تعاملات با عناصر موثر در سطح استان‌ها را مهم خواند و بر تقویت ارتباطات موثر و کارآمد تاکید کرد.
بذرپاش با اشاره به اجرای نهضت آسفالت در کشور، ادامه داد: کیفیت‌بخشی به اقدامات انجام شده در حوزه علائم جاده‌ای و روکش آسفالت و لکه‌گیری محورهای مواصلاتی در اولویت کاری باشد. وی تصریح کرد: بر این اساس در آستانه عید نوروز لازم است در برخی مقاطع از محورها، کار روکش آسفالت و لکه‌گیری به ویژه در مبادی ورودی شهرها و مناطق جمعیت‌پذیر مورد توجه قرار گیرد.
بر اساس این گزارش درپایان نشست هم اندیشی و هماهنگی سفرهای های نوروزی جاده ای از تعدادی از مدیران ادارات کل راهداری و حمل نقل جاده ای که در فرایند ارزیابی عملکرد سال جاری ،حائز رتبه برتر بودند با اهدای لوح تقدیر ازسوی وزیر راه و شهرسازی ،تقدیر شدند. در ارزیابی های انجام شده ادارات کل راهدار ی و حمل و حمل و نقل جاده‌ای استان‌های آذربایجان شرقی و خراسان جنوبی به ترتیب اول
و دوم شدند.
مدیران کل ادارات استان‌های اردبیل، فارس و کرمانشاه مشترکأ در جایگاه سوم ایستادند و مدیرکل استان اصفهان نیز در رتبه چهارم
قرار گرفت.
همچنین مدیران کل ادارات راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان و قزوین نیز به طور مشترک در رتبه پنجم شاخص‌ها ارزیابی قرار گرفتند