«داریوش امانی» معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در نشست وزیر راه و شهرسازی با اعضای هیات عامل سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با قدردانی از نگاه ویژه و توجه رئیس جمهوری و وزیر راه و شهرسازی به مسائل حوزه حمل و نقل جادهای و راهداری و رفع موانع […]
«داریوش امانی» معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در نشست وزیر راه و شهرسازی با اعضای هیات عامل سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با قدردانی از نگاه ویژه و توجه رئیس جمهوری و وزیر راه و شهرسازی به مسائل حوزه حمل و نقل جادهای و راهداری و رفع موانع موجود، به ارائه گزارشی از عملکرد و فعالیتهای این سازمان پرداخت.
وی اظهار داشت: اکنون بیش از ۲۲۱ هزار کیلومتر راه شامل آزادراه، راه های اصلی، فرعی و روستایی در کشور وجود دارد که لازمه نگهداری مطلوب، بهسازی و ایمنسازی مناسب و ارائه خدمات مطلوب به کاربران جادهای، اختصاص اعتبارهای مورد نیاز به این بخش است.
امانی با اشاره به آمادگی این سازمان برای اجرای مناسب عملیات راهداری زمستانی در سال جاری، تشکیل قرارگاه راهداری زمستانی، پیشبینی تمهیدات مورد نیاز، نوسازی و بازسازی ماشینآلات راهداری و تامین تجهیزات و استفاده از حداکثر توان و ظرفیت نیروهای راهداری، راهدارخانهها و ماشینآلات برای اجرای مطلوب فعالیتهای راهداری زمستانی را از جمله تمهیدات انجام شده در این زمینه عنوان کرد.
وی با اشاره به قابلیتها و ظرفیت سامانه جامع ۱۴۱، اطلاعات این سامانه که به صورت شبانهروزی و آنلاین به ارائه خدمات به هموطنان میپردازد را مبنایی برای مدیریت ایمن،علمی و مناسب سفرهای جادهای عنوان کرد.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با اشاره به این که به زودی تعداد دوربینهای جدید نظارت تصویری در راههای شریانی کشور افزایش قابل توجهی خواهد یافت، ابراز امیدواری کرد این امر منجر به رصد مطلوبتر شرایط راهها و ارتقای ایمنی سفرهای جادهای شود.
امانی تلاش و همت رانندگان و راهداران کشورمان را مثال زدنی برشمرد و گفت: یکی از مصادیق بارز این زحمات، فعالیتهای شبانه روزی رانندگان در زمینه حمل کالاهای اساسی و تامین مایحتاح هموطنان بود و بروز مسائلی همچون شیوع کرونا یا مشکلات موجود، خللی به اراده و همت رانندگان در خدمات رسانی وارد نکرد.
وی گفت: همچنین راهداران که در سرما و گرما و شرایط دشوار، خدمت به هموطنان را بر خود تکلیف دانسته و در این راه حتی از بذل جان خود دریغ نداشته اند که نمونه بارز آن از دست دادن تعدادی از راهداران یا مصدومیت آنها در حین عملیات راهداری است.
۲۲۱۲ کامیون وارداتی دست دوم ترخیص شد
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای از ترخیص ۲۲۱۲ دستگاه کامیون دست دوم وارداتی و شماره گذاری ۹۳۸ دستگاه از آنها خبر داد.
داریوش امانی درباره ترخیص کامیونهای وارداتی از گمرک اظهار کرد: با توجه به پیگیریهایی که داشته ایم و کارگروههای مشترکی که بین کارگروههای مختلف برگزار کرده ایم، روند ترخیص کامیونها از گمرک افزایش یافته است.
وی افزود: تا کنون ۲۲۱۲ دستگاه از گمرک ترخیص شده است که ۹۳۸ دستگاه آن شماره گذاری شده و مابقی در صف شماره گذاری هستند.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای ادامه داد: روند اجرایی دستگاههایی که باید مجوزها را بدهند، تسهیل شده است. سازمان استاندارد، موضوع دریافت گواهی اسقاط، گمرک، محیط زیست و… کمک کرده اند تا بتوانیم روند بسیار سریعتری را برای ترخیص کامیونها در پیش بگیریم.
وی خاطرنشان کرد: تفاهم نامه سه جانبه ای میان وزارت نفت، راه و صمت در خصوص نوسازی ناوگان جادهای از محل تولیدات خودروسازان داخلی به امضا رسیده است تا ۱۶۵ هزار ناوگان مسافری و باری از این محل نوسازی شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص آمار کامیونهای وارداتی دپو شده در گمرکات کشور گفت: بر اساس آمار گمرک ایران، ۶ هزار ناوگان تا کنون وارد گمرکات شده که ۲۲۱۲ ترخیص شده و مابقی در گمرکات در حال طی کردن فرآیند ترخیص هستند.
وی تأکید کرد: دستگاههای اجرایی مرتبط با ترخیص کامیونهای وارداتی، تمام اقداماتی که باید انجام می داده اند را طی کرده اند و حالا نوبت بخش خصوصی است تا اقدامات مربوط به خود را انجام دهند.
به گفته امانی، گرفتن مجوزهای مربوط به محیط زیست و آلاینده نبودن این کامیونها و همچنین اقدامات در خصوص دریافت کد رهگیری از بانکهای عامل برای ارائه ارز با منشأ خارجی از اقداماتی است که باید واردکنندگان انجام دهند تا کامیونها هر چه سریعتر ترخیص شوند.