باران‌های فصلی هند بیش از ۲ هزار کشته بر جا گذاشت
باران‌های فصلی هند بیش از ۲ هزار کشته بر جا گذاشت

  وزارت کشور هند اعلام کرد، آخرین آمار نشان می دهد، تلفات انسانی ناشی از سیل در فصل بارانی سال جاری این کشور به ۲ هزار و ۱۲۰ تن رسیده است. نشریه “ تایمز او ایندیا” نوشت: وزارت کشور هند در گزارش خود افزود: در سال جاری ۴۶ نفر به دلیل وقوع سیل همچنان مفقود […]

 

وزارت کشور هند اعلام کرد، آخرین آمار نشان می دهد، تلفات انسانی ناشی از سیل در فصل بارانی سال جاری این کشور به ۲ هزار و ۱۲۰ تن رسیده است.

نشریه “ تایمز او ایندیا” نوشت: وزارت کشور هند در گزارش خود افزود: در سال جاری ۴۶ نفر به دلیل وقوع سیل همچنان مفقود هستند در حالی که بیش از ۲۵ میلیون نفر در ۲۲ ایالت تحت تاثیر سیل و باران های فصلی شدید قرار گرفته اند. همچنین ۷۳۸ نفر نیز به دلیل حوادث مرتبط با سیل مجروح شده اند.

در میان ایالت های هند ماهاراشترا با ۳۹۹ کشته دارای بیشترین تلفات و ایالت بنگال غربی با ۲۲۷ کشته در جایگاه دوم قرار دارد.

در این گزارش آمده است: سیل و رانش زمین در سال جاری ۱۰۹ هزار واحد مسکونی را در سراسر هند کاملا تخریب کرده و به بیش از ۲۰۰ هزار خانه دیگر آسیب زده است. همچنین یک میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در این کشور نابود شده است.

سازمان هواشناسی هند اعلام کرده است که در طول چهار ماه فصل بارانی سال جاری، این کشور بیشترین میزان بارندگی از سال ۱۹۹۴ تاکنون را دریافت کرده است.تلفات سیل در هند در سال های اخیر افزایش داشته است به طوریکه در سال ۲۰۱۶ این تلفات ۹۳۶ نفر  و در سال ۲۰۱۷،  ۱۲۰۰ نفر بوده است.

 

 

 

 

تاکید بر اهمیت توسعه یادمان ها و موزه ها در شهر

شهردار تهران در آیین افتتاح خانه‌موزه معمار لرزاده بر اهمیت توسعه یادمان‌ها و موزه‌هایی از قبیل این خانه موزه تأکید کرد.

پیروز حناچی با اشاره به خانه‌موزه معمار لرزاده گفت: تاثیرات این گونه موزه‌ها و یادمان‌ها این است که تازه شمعی روشن شود و اقدامات بعدی در پی آن شکل بگیرد. با روشن شدن این شمع تمام کسانی که اثری و ردی از مرحوم دارند، آن را ارائه می‌دهند تا ان‌شاءالله حق این استاد که در شناخت معماری ایران نقش بسزایی داشتند، به درستی برآورده شود.

او به خانه لرزاده اشاره کرد و گفت: در همین اثر می‌شود درایت و ذکاوت ایشان را دید؛ از آثار باقیمانده از ایشان می‌توانیم معماری سنتی ایران را ردگیری کنیم. در این‌جا با یک اثر مهم مواجهیم. این‌جا را می‌توانیم یک اثر مدرن به حساب بیاوریم؛ از طراحی نرده‌ها تا شیوه طراحی فضا.او گفت: در این اثر می‌توانیم با دقت در سیستم تهویه هوا، معماری ایرانی را ببینیم. ایشان درک درستی از معماری ایران داشتند و در کنار آثار باقیمانده از ایشان آثار مکتوب زیادی نیز باقیست که یادگار ایشان به حساب می‌آید.او در ادامه به چند کتاب از حسین لرزاده اشاره کرد: درک روح معماری ایرانی، احیای هنرهای از یاد رفته، نغمه‌های لرزاده، صد امید و ماجرای معماری سنتی ایران از جمله کتب به جا مانده از کسی است که معماری معاصر ایران به او مدیون است. ان‌شاءالله خداوند به واسطه همان قولی که در آیه شریفه اشاره شد، در جوار رحمت حق برای ایشان جایگاه خوبی درنظر بگیرد.

شهردار تهران در بخش دیگری از این مراسم گفت: افتتاح سامانه‌های حوزه شهرسازی قدم اول برای استفاده از خدمات هوشمند کردن شهر تهران است که امیدواریم مورد رضایت شهروندان قرار گیرد و ارتباط و درگیری بدنه شهرداری را با ارباب رجوع، به حداقل برساند.او افزود: موضوع کمیته نما بسیار مهم است. در قدیم نیز در شهرهایمان شبیه این پدیده را داشتیم. اصطلاح معمارباشی یا سرمعمار به همین پدیده اشاره داشت؛ معماران فرهیخته و باتجربه‌ای که ساخته‌های شهر باید به تایید آن‌ها می‌رسید تا انسجام معماری شهر حفظ شود. ان‌شاءالله دوستان پیگیری کنند تا این موضوع مهم به بهترین نحو پیگیری شود.

 

از رفتارهای عجیب و غریب ترافیکی تا معابر ناایمن پایتخت

 

رفتارهای عجیب و غریب ترافیکی، قانون‌گریزی و موانع گسترش حمل و نقل عمومی، مشکلاتی بود که از سوی صاحبنظران حوزه ترافیک به مدیران ترافیکی شهر تهران منتقل شد.

محمد علیخانی گفت: در نمایشگاهی نیز با موضوع «حمل و نقل در خیابان ولیعصر» در این روز به بهره‌برداری رسید. همچنین نشستی را با اساتید و متخصصان حوزه حمل و نقل و ترافیک برگزار کردیم که در این جلسه مباحث مختلفی در حوزه حمل و نقل مطرح شد. علاوه بر این، برگزاری هجدهمین کنفرانس بین‌المللی مهندسی ترافیک نیز مورد بررسی قرار گرفت و برای انتخاب شعار این همایش، پیشنهاداتی مطرح که تصمیم‌گیری نهایی موکول به آینده شد. این کنفرانس در ششم و هفتم آذرماه در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: همه اساتید، دانشجویان و صاحبنظران حوزه حمل و نقل می‌توانند با ارائه مقاله همانند سال‌های گذشته در این همایش حضور داشته باشند. متأسفانه سال گذشته این همایش برگزار نشد اما با پیگیری‌هایی که انجام دادیم، امسال دوباره برگزاری آن از سر گرفته می‌شود.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با اشاره به اینکه مقالات و مباحثی که در این کنفرانس ارائه می‌شود، مباحثی کاربردی است که می‌تواند در اصلاح مدیریت این حوزه مؤثر باشد، گفت: سال‌های گذشته نیز از مباحث مطرح شده در این کنفرانس استفاده‌های کاربردی شده است.