رييس هيات مديره و مديرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبري هوايي ايران به منظور بازديد از پروژه هاي فرودگاه شهداي ساري و ديدار و گفتگو با استاندار مازندران به اين شهر عزيمت کرد. به گزارش روابط عمومی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران؛ در این بازدید که صبح روز سوم آذر و با همراهی مصطفی صفایی […]
رييس هيات مديره و مديرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبري هوايي ايران به منظور بازديد از پروژه هاي فرودگاه شهداي ساري و ديدار و گفتگو با استاندار مازندران به اين شهر عزيمت کرد.
به گزارش روابط عمومی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران؛ در این بازدید که صبح روز سوم آذر و با همراهی مصطفی صفایی معاون عملیات فرودگاهی و احمد ایزدبین مدیرکل حوزه مدیرعامل و روابط عمومی صورت گرفت، سیاوش امیرمکری مدیرعامل شرکت فرودگاهها از وضعیت پروژههای این فرودگاه دیدن کرد.
همچنین سعداله وطن خواه مدیرکل فرودگاههای استان مازندران در این بازدید به ارائه گزارش از پروژههای انجامشده و در حال اجرای فرودگاه شهدای ساری پرداخت.
پروژه زهکشی و آبهای سطحی، سایت GPو بلوار ورودی، دستگاه کمک ناوبری ILS و ترمینال ورودی پروازهای داخلی و خارجی فرودگاه ساری از جمله پروژه هایی بود که در این سفر مورد بازدید قرار گرفت. دیدار با استاندار مازندران از دیگر برنامههای سیاوش امیرمکری در این سفر بود.
عملکرد ۳ ماه نخست دولت سیزدهم در حوزه حملونقل هوایی؛
رشد ۱۱۸ درصدی پروازهای داخلی و بینالمللی
هواپیما هماپروازهای داخلی و بینالمللی کشور در ۳ ماه نخست فعالیت دولت سیزدهم رشدی ۱۱۸ درصدی را تجربه کرده است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، وزارت راه و شهرسازی با انتشار گزارشی به ارائه دستاوردهای این وزارتخانه در سه ماه فعالیت دولت مردمی در حوزه های مختلف، از جمله اقدامات انجام شده و آتی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران پرداخته است.
در ۳ ماه نخست فعالیت دولت سیزدهم شاخص پروازها در اثر تلاشهای شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران، سازمان هواپیمایی کشوری و شرکتهای هواپیمایی تغییرات گستردهای داشته، به طوری که پروازهای عبوری با افزایش ۳۴ درصدی و پروازهای داخلی و بینالمللی با افزایش ۱۱۸ درصدی روبهرو بوده است. قرارداد بهسازی ترمینال فرودگاه رامسر به مساحت ۲۷۰۰متر مربع و توسعه اپرون به مساحت ۴۰۰۰ متر مربع با مبلغ ۴۵۵ میلیارد ریال، قرارداد فنسکشی فرودگاه داراب به طول ۱۰ کیلومتر به مبلغ ۹۵ میلیارد ریال و قرارداد تکمیل هواشناسی فرودگاه بندر لنگه به میزان ۳۰۰ متر مربع با مبلغ ۲۸ میلیارد ریال از جمله شاخصهای پروژهای عمرانی انجام شده در فرودگاههای کشور است.
همچنین با تکمیل پروژههای نیمه تمام در ۶ ماهه دوم سال جاری ۴۲ هزار متر مربع مساحت اپرون، ۳۰هزار متر مربع مساحت ترمینالها و ۸۶۷ هزار متر مربع سطوح پروازی تکمیل شده که موجب افزایش ظرفیت ۲ استند هواپیما و ۷۱/۴ میلیون نفر مسافر در سال خواهد شد.
در شاخص آموزشهای تخصصی بینالمللی نیز با عنایت به اینکه شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران یکی از اعضای مهم اتحادیه بین المللی فرودگاهها ( ACI) بوده، همکاریهای گستردهای را با هدف ارتقای سطح کیفی خدمات فرودگاهی کشور و مطابقت با استانداردهای جهانی با آن نهاد انجام داده است. پس از اعمال تحریمهای بانکی واریز حق عضویت سالانه برای ۸ فرودگاه بین المللی متوقف و به تبع آن شرکت از مزایای آن محروم شد، اما با تلاش مضاعف صورت گرفته عضویت معوق برای ۳ سال پرداخت و عضویت شرکت تمدید شد.
لذا در سال ۱۴۰۰ برنامه آموزشی بین المللی در سطح مدیران و کارشناسان شرکت با هماهنگی ACI برنامهریزی شد و اکنون ۳۴ نفر از پرسنل شرکت در ۱۷ سرفصل آموزشی در حال گذراندن پیشرفته ترین و با کیفیتترین دورههای بین المللی فرودگاهی هستند .
عملکرد ۳ ماه نخست دولت سیزدهم در حوزه حملونقل ریلی:
انجام ۵۷ کیلومتر زیرسازی و ۶۴ کیلومتر ریلگذاری راهآهن
انجام ۵۷ کیلومتر زیرسازی، ۶۴ کیلومتر ریلگذاری راهآهن و احداث ۴۵۴۵ مترمربع ایستگاه از جمله اقدامات دولت سیزدهم در سه ماه نخست فعالیت در حوزه توسعه خط آهن در کشور بوده است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، وزارت راه و شهرسازی با انتشار گزارشی به ارائه دستاوردهای این وزارتخانه در سه ماه فعالیت دولت سیزدهم در حوزه های مختلف، از جمله اقدامات انجام شده و آتی شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور در حوزه ساخت راهآهن پرداخته است.
بر اساس این گزارش، احداث ۲۵۰ کیلومتر راهآهن در برنامه سال ۱۴۰۰ شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور بوده که در سه ماهه گذشته ۵۷ کیلومتر زیرسازی، ۶۴ کیلومتر ریلگذاری و احداث ۴۵۴۵ متر مربع ایستگاه انجام شده است.
در بخش زیرسازی، انجام زیرسازی ۲۲ کیلومتر از برنامه اتصال چابهار به شبکه ریلی، ۵ کیلومتر از طرح اتصال سبزوار به شبکه، ۱۰/۵ کیلومتر از طرح اتصال سراب به شبکه، ۱/۸ کیلومتر از طرح جوین-اسفراین، ۰/۳ کیلومتر از طرح اراک-اصفهان، ۱/۷ کیلومتر از طرح اصفهان-ازنا، ۰/۵ کیلومتر از طرح زاهدان-بیرجند، ۱۱/۵ کیلومتر از طرح شیراز-بوشهر، ۷ کیلومتر از طرح گلگهر-شیراز و آنتنی داراب-زادمحمود، ۳/۶ کیلومتر از طرح مبارکه -شهرکرد، ۱ کیلومتر از طرح اتصال فردوس به شبکه ریلی و ۱/۴ کیلومتر از طرح همدان-ملایر از جمله دستاوردهای این شرکت در سه ماهه گذشته بوده است.
همچنین ریلگذاری ۱۶/۱۹ کیلومتر از طرح میانه-اردبیل، ۳/۱۵ کیلومتر از طرح بستانآباد-خاوران، ۸/۲۶ کیلومتر از طرح یزد-اقلید، ۱۵/۸۰ کیلومتر از طرح چابهار-زاهدان، ٢٠/۵ کیلومتر از طرح همدان-سنندج و ۰/۳ کیلومتر از طرح ملایر-کرمانشاه در این مدت انجام شده است.
امضا و ابلاغ تفاهمنامه برای تأمین مالی و احداث پروژه راه آهن زاهدان- بیرجند به روش فاینانس یا مدلهای مشارکتی و انجام فرایند مذاکرات و عقد قرارداد ظرف مدت ۶ ماه، تمدید مدت شروع و قطعیت قرارداد برای تأمین مالی، احداث، راه اندازی، اجاره و انتقال پروژه راه آهن بیرجند -یونسی از طریق استفاده از تسهیلات صندوق توسعه ملی و ظرفیت بخش خصوصی و تمدید اعتبار موافقتنامه قرارداد طرح راه آهن دوخطه برقی اصفهان-اهواز تا اسفندماه سال جاری به شرکت گروه مپنا به منظور انجام مذاکرات، توافقات قراردادی و قیمتی و اخذ مجوزهای مربوطه برای تأمین مالی و اجرا از طریق فاینانس خارجی از جمله اقدامات انجام شده در حوزه تامین مالی طرحهای احداث راهآهن در این بازه سه ماهه بوده است.