بازدید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از پروژه کتابخانه مرکزی کرمانشاه
بازدید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از پروژه کتابخانه مرکزی کرمانشاه

é کرمانشاه – الهه فرهادی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سفر به استان کرمانشاه، ضمن بازدید از پروژه نیمه‌تمام کتابخانه مرکزی کرمانشاه، از حمایت‌های جذب‌شده برای تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های نیمه‌تمام استان، بخصوص کتابخانه مرکزی کرمانشاه خبرداد. محمدمهدی اسماعیلی؛ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سفر به استان کرمانشاه با همراهی سیدمحمود اسلامی؛ […]

é کرمانشاه – الهه فرهادی

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سفر به استان کرمانشاه، ضمن بازدید از پروژه نیمه‌تمام کتابخانه مرکزی کرمانشاه، از حمایت‌های جذب‌شده برای تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های نیمه‌تمام استان، بخصوص کتابخانه مرکزی کرمانشاه خبرداد.
محمدمهدی اسماعیلی؛ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سفر به استان کرمانشاه با همراهی سیدمحمود اسلامی؛ معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهمن امیری مقدم؛ استاندار کرمانشاه، علی صفدری؛ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و تعدادی از مسئولین استانی و شهرستانی از پروژه کتابخانه مرکزی کرمانشاه بازدید کرد و با توضیحات معصومه حسنی خونسار؛ مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان در جریان آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی پروژه قرار گرفت.
اسماعیلی در بازدید از کتابخانه مرکزی کرمانشاه گفت: در راستای تکمیل بسیاری از پروژه‌های استان در سفر اخیر ریاست‌جمهوری به استان کرمانشاه، اعتبار سرجمعی قرار دادیم که چنین پروژه‌هایی را به پایان برسانیم.
وی افزود: بر این اساس ۳۰۰ میلیارد ریال با پیگیری‌های استاندار در سفر ریاست‌جمهوری برای ادامه و تکمیل پروژه کتابخانه مرکزی در نظر گرفته شده است که پس از هزینه این اعتبار، برای به پایان رساندن آن از محل وزارتخانه کمک خواهیم کرد.
رئیس هیئت امنای کتابخانه‌های عمومی کشور همچنین با تأکید بر لزوم تعمیر و تجهیز کتابخانه‌های تخریب ‌شده بر اثر زلزله‌های اخیر در استان کرمانشاه، گفت: برای کتابخانه‌های زلزله‌زده و تعمیر و تجهیز سایر کتابخانه‌ها نیز اعتبار خوبی در نظر داریم. همچنین طی این بازدید معصومه حسنی خونسار؛ مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه به ارائه گزارشی از روند ساخت کتابخانه مرکزی کرمانشاه پرداخت و گفت: یکی از مطالبات مردم فرهنگی استان، تکمیل کتابخانه مرکزی است که از سال ۱۳۸۶ تاکنون پروژه به طول انجامیده است.
حسنی خونسار افزود: کتابخانه مرکزی کرمانشاه در پنج طبقه و ۱۱ هزار مترمربع زیربنا، از سال ۱۳۸۶ کلنگ‌زنی شد و تا سال ۱۳۹۱ حدود ۲۵ میلیارد ریال اعتبار برای آن صرف شد، اما به دلیل نبود اعتبارات لازم، پروژه متوقف شد و سال ۱۳۹۶ با تزریق اعتبار، پروژه را از ۳۰ درصد به ۶۰ درصد رساندیم؛ اما روند آن باز هم متوقف شد. حسنی‌ خونسار با تأکید بر اینکه تکمیل این پروژه خواسته جوانان و مردم استان است، تصریح کرد: این پروژه در ابتدا هفت طبقه با زیربنای ۱۵ هزار مترمربع بود، اما در ادامه به دلیل کمبود اعتبار به پنج طبقه و با زیربنای ۱۱ هزار مترمربع کاهش یافت.
وی بیان داشت: تاکنون از محل اعتبارات استانی بیش از ۹۰ میلیارد ریال برای این پروژه هزینه شده است.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه در خصوص کتابخانه‌های مناطق زلزله‌زده گفت: ۴ باب نیاز به مقاوم‌سازی دارد و ۲ باب از این کتابخانه‌ها نیاز به تخریب و ساخت مجدد دارد که به علت عدم اعتبار کافی هر کدام ۲۰ تا ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند.
وی همچنین در خصوص تعمیر و تجهیز ساختمان‌های کتابخانه‌های عمومی و درخواست تأمین اعتبار برای آنها گفت: بسیاری از ساختمان‌های ما قدیمی هستند و هزینه نگهداری بالایی دارند، خصوصاً ساختمان کتابخانه عمومی شهید آوینی کرمانشاه که به علت فرسودگی آسیب جدی دیده و نیاز به ساخت مجدد دارد و این آسیب باعث تعطیلی این کتابخانه شده است.
خونسار خطاب به وزیر فرهنگ و ارشاد گفت: امیدوارم با نگاه ویژه شما به حوزه کتابخانه‌های عمومی بتوانیم مشکلات موجود در استان کرمانشاه را برطرف کنیم.

 

 

 

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان همدان :
صندوق های سرمایه گزاری وزارت رفاه در استان طرح های جاندار ایجاد کنند

é همدان خیرنگار روزنامه جمله

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان همدان گفت:با توجه به اینکه استان همدان از طرح های اشتغالزی جان دار محروم است ، باید مسولین و نمایندگان استان از صندوق های سرمایه گزاری وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی برای ایجاد طرح های بزرگ در استان دعوت کنند.
یوسف شعبانی در جمع خبرنگاران،که همزمان با اغاز هفته تعاون برگزار شده بود اظهار داشت: یکی از چالش های اشتغال استان همدان این است که فرصت های شغلی استان خالی است به طوریکه شغل وجود دارد اما کارگر نداریم و یکی از مطالبات کارفرمایان از ما نیروی کار است.
وی با اشاره به بیکاری عمومی در استان، افزود: استان همدان از وجود طرح های اشتغالزایی جان دار که تأثیر خوبی در فضای کسب و کار داشته باشد، محروم است. شعبانی با بیان اینکه جمعیت فعال استان همدان ۵۵۷ هزار و ۵۸۸ نفر است،افزود: بیکاری فارغ التحصیلان چالش اساسی استان همدان است.
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان همدان افزود: ۲۹.۶ درصد از جمعیت فعال استان در حوزه کشاورزی فعال هستند، یادآور شد: ۲۹.۵ درصد از جمعیت فعال استان در حوزه صنعت، ۴۰.۹ درصد در حوزه خدمات و بیش از ۱۳ هزار نفر در حوزه تعاون فعالیت دارند.
شعبانی افزود: در استان همدان ۲۵۶ هزار و ۴۵۰ بیمه شده وجود دارد که از این تعداد ۱۳۸ هزار و ۳۶۵ نفر بیمه شده اجباری است.
وی با تأکید بر اینکه پوشش بیمه ای استان خوب است، بیان کرد: تأثیرگذاری واحدهای بزرگ در اشتغال استان بیشتر است در حالیکه در استان همدان ۹۴۲۲ واحد اشتغال یک نفره، ۱۵۹۴ واحد ۱۱_۴۹ نفر و ۳۹۱ واحد بیش از ۵۰ نفر اشتغال دارند. مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان همدان با بیان اینکه ۲۴ هزار و ۲۱۲ واحد مشمول قانون کار هستند، تصریح کرد: ۱۳۰۰ واحد صنعتی و ۴۴۳۹ واحد کشاورزی و مابقی در حوزه خدمات هستند. وی با اشاره به اینکه در سال‌جاری بیش از ۴۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در استان همدان پرداخت شده است، تأکید کرد: ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات توسعه اشتغال روستایی در استان همدان پرداخت شده است. شعبانی با بیان اینکه در سال گذشته ۵۹۶۲ مجوز مشاغل خانگی صادر شده است، مطرح کرد: در بخش مشاغل خانگی ۷۴ میلیارد تومان در سال گذشته توسط ۲۱۳۵ طرح مشاغل خانگی جذب و پرداخت شد و امسال نیز ۱۱۰ میلیارد تومان سهمیه استان همدان در تسهیلات مشاغل خانگی درنظر گرفته است.
وی درباره به‌کارگیری اتباع خارجی در استان همدان، خاطرنشان کرد: در حال حاضر به‌کارگیری اتباع خارجی در استان همدان غیرمجاز است اما بیش از ۱۲۰۰ تبعه خارجی شناسنامه دار در استان شناسایی شدند که در واحدهای دامداری، آجرپزی، سیلیس کوبی و گلخانه‌ها فعال هستند که فرصت دادیم تا استان را ترک کنند. شعبانی با بیان اینکه ۷۹۰ هزار و ۶۷۴ نفر بیمه شده تأمین اجتماعی در استان همدان وجود دارد، ادامه داد: غریب به ۸۰۰ هزار نفر در تأمین اجتماعی با ما ارتباط دارند،همچنین یک میلیون و۳۰۰ هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش تعاونی‌های استان همدان هستند.
وی با اشاره به اینکه ۶۵۰۰ شکایت کارگری کارفرمایی در استان همدان در۱۵ هیئت تشخیص رسیدگی شده است، یادآور شد: ۵۱۵۱ رأی در این هیئت های تشخیص رسیدگی شده که ۸۳۳ مورد سازشی بوده است.
شعبانی با بیان اینکه تا پارسال چهار هیئت‌ حل اختلاف در استان وجود داشت که امسال به هفت هیئت رسیده است، خاطرنشان کرد: در یک سال اخیر ۱۰۶۷ رأی صادر شده که ۱۰۲ رأی سازشی بوده است. مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان همدان با اشاره به اینکه در یک سال اخیر ۲۲۸۶ نفر در استان همدان مقرری بیمه بیکاری دریافت می‌کنند، گفت: با توجه به اینکه اشتغال در دوره برقراری بیمه بیکاری ممنوع است،۱۰۴۳ مورد کشف اشتغال صورت گرفته و مقررسی ۱۷۷۳ نفر قطع شده است و نیروهای جدید به کار گرفته شده است
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان از راهیابی ۸ تعاونی در استان به بخش ملی جشنواره تعاونی‌های برتر خبر داد و افزود:فرایند هفدهمین جشنواره تعاونی‌های برتر سال جاری از ابتدای خردادماه آغاز شده است که تعداد ۹۱ تعاونی در سامانه جامع و هوشمند بخش تعاون ثبت نام کردند.
شعبانی اظهار داشت: از این تعداد ۵۰ تعاونی موفق به کسب امتیازات استانی شده و هشت تعاونی استان همدان نیز امتیازات لازم برای حضور در بخش ملی رقابت‌های تعاونی‌های برتر را به دست آوردند. مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان خاطرنشان کرد: هفدهمین جشنواره تعاون‌های برتر همدان در هفته تعاون از هفتم تا سیزدهم شهریور، برگزار می‌شود.

 

 

فرمانده سپاه ناحیه امامت تبریز؛
جهاد تبیین رسالت دینی، ملی و انقلابی خبرنگاران است

فرمانده سپاه ناحیه امامت تبریز گفت: رسانه ها به عنوان زبان گویای جامعه، باید به مطالبه گری واقعی و بیان حقیقت بپردازند.
به گزارش روح اله عبدالعلی زاده خبرنگار ما از تبریز، سرهنگ پاسدار حسین پور اسماعیل در مراسم تجلیل از خبرنگاران و رسانه ها که در سالن اجلاس شرکت سایپای تبریز برگزار شد، با پاسداشت هفته دولت اظهار داشت: اگر اصحاب رسانه و خبرنگاران، به شکل واقعی و دلسوزانه، به نقد و مطالبه گری بپردازند، دیگر رسانه های ضد انقلاب نمی توانند بر مسائل و مشکلات داخلی موج سواری کنند.
وی توجه جدی به جهاد تبیین را از دیگر اولویت رسانه ها دانست و گفت: دشمنان انقلاب با استفاده از حدود ۳۲۰ شبکه رسانه ای وسیع، در حوزه های مختلف فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و … به شکل هدفمند، دستاوردهای نظام را وارونه جلوه می دهند که مقابله با چنین حملاتی نیازمند شناسایی و با برنامه عمل کردن رسانه ها است.
فرمانده سپاه ناحیه امامت تبریز در ادامه با بیان اینکه بیانیه گام دوم انقلاب که از سوی رهبر فرزانه، صادر شده است، راهگشای مشکلات کشور است گفت: اگر همه نهادها، سازمانها و ارگانها، به این بیانیه و رهنمودهای آن توجه بکنند، مشکلات و موانع کشور حل خواهد شد. وی افزود: در این زمینه هم رسانه ها وظیفه دارند با پیگیری و مطالبه گری از مسئولین و متولیان، از آنها بخواهند که گزارش و نتیجه اقدامات خود را در خصوص عمل به بیانیه گام دوم انقلاب، بیان کنند. پوراسماعیل با اشاره به ارزش و جایگاه خبرنگاران و رسانه ها در پیشبرد اهداف انقلاب گفت: این قشر با تمام مشکلات و دغدغه هایی که خودشان دارند، همواره بدون توجه به آمال و خواسته های شخصی، برای حل مشکلات جامعه پیشقدم بوده اند و بدون شک اگر پیگیری ها، تلاش ها و مطالبه گری های این قشر نبود، بسیاری از موانع و مشکلات کشور، حل نمی شد. وی گفت: البته رسانه ها هم باید در بیان مشکلات و مطالبه گری ها، مثل همیشه، انصاف را رعایت کرده و در کنار پرداختن به کمبود ها و مشکلات، دستاوردها و اقدامات کم نظیری که بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی انجام شده است را هم بیان بکنند.
فرمانده سپاه ناحیه امامت تبریز ادامه داد: برای نمونه و همزمان با آغاز هفته دولت، حدود ۱۶۰۰ طرح و پروژه در استان افتتاح خواهد شد که رسانه ها این عملکردهای مثبت را هم به منظور افزایش روحیه امید و نشاط، پوشش مطلوب بدهند.
سرهنگ پاسدار حسین پور اسماعیل در خاتمه با گرامیداشت یاد و خاطره شهید صارمی و دیگر شهدای خبرنگار گفت: جامعه رسانه و خبر، از زمان آغاز جنگ تحمیلی با تقدیم بیش از ۲۰۰ شهید، ۵۰ جانباز و حدود ۱۵۰۰ آزاده خبرنگار ، نشان داده است که برای حفظ انقلاب اسلامی ایران ، علاوه بر قلم، از جانشان هم مایه می گذارند.

é افزایش ۳۵ درصدی تولیدات همگن سایپا در استان
مدیرعامل شرکت سایپا آذربایجان شرقی گفت: در شرایط کنونی و با توجه به تحریم های ظالمانه علیه کشور، تولیدات همگن در شرکت سایپا آذربایجان شرقی، افزایش ۳۶ درصدی را شاهد هستیم.
روح الله زینالی در مراسم تجلیل از خبرنگاران استان به مناسب گرامیداشت روز خبرنگار و هفته دولت، اظهار داشت: در کنار افزایش تولیدات همگن محصولات سایپا در استان، از لحاظ صادراتی هم شاهد افزایش ۱۰۹ درصدی محصولات سایپا با ارز آوری بیش از ۱ میلیون دلاری هستیم که با توجه به شرایط کشور، قابل تحسین است.
وی افزود: در سال ۱۴۰۱ هم تاکنون، بیش از ۳۰۰ هزار دلار ارز آوری ناشی از صادرات محصولات سایپا به کشور عراق داشته ایم و امیدواریم تا پایان سال، رکورد سال قبل را بشکنیم.
زینالی در ادامه با اشاره به بهبود کیفیت تولیدات این شرکت گفت: در حوزه ها و معیارهای مختلف، به افزایش تولید محصولات توجه ویژه داریم چرا که معتقد هستیم با افزایش کیفیت، طبیعتاً شاهد افزایش فروش و صادرات خواهیم بود.
مدیرعامل شرکت سایپای آذربایجان شرقی، توجه به مسائل رفاهی و کرامت انسانی کارکنان در این شرکت را یک اصل مهم دانست و گفت: خدمات رفاهی و مالی خوبی به کارکنان ارائه می دهیم و علاوه بر افزایش حقوق مصوب وزارت رفاه، خود شرکت هم درصدی قابل توجه به حقوق کارکنان خود اضافه می کند و به همین خاطر هست که تاکنون موردی از نارضایتی و اعتراض کارگری در این شرکت گزارش نشده است.
زینالی با تاکید بر اینکه تبریز قطب صنعت تولید خودروی کشور است، گفت: تبریز ظرفیت های بی همتایی در قطعه سازی و مجموعه سازی دارد و نمایندگان مجلس و مدیران استان این مهم را پیگیری می کنند و شرکت سایپا آذربایجان نیز برای تکمیل زنجیره تولید خودرو در تبریز هر وظیفه ای محول شود را به نحو احسن اجرا خواهد کرد.
وی از برنامه ریزی برای افزایش صادرات و تنوع بخشی به محصولات و بازار مشتریان سایپا آذربایجان خبر داد و اظهار داشت: سعی داریم سبد مشتریان سایپا آذربایجان را تنوع ببخشیم و در همین راستا پمپ هیدرولیک تیبا را که پیش از این وارداتی بود، با طراحی و داخلی سازی، تولید کردیم.

 

با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست کشور انجام شد؛
آغاز عملیات اجرای خط انتقال پساب تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس به صنایع غرب
در سومين روز از هفته دولت با حضور معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان محيط زيست كشور، استاندار هرمزگان و مدیرعامل آب و فاضلاب هرمزگان عمليات اجرايى خط انتقال پساپ تصفيه شده فاضلاب بندرعباس به صنايع غرب این شهر آغاز شد.
طرح بزرگ ساماندهی فاضلاب شهر بندرعباس و انتقال پساب تصفیه‌شده به صنایع غرب استان یکی از پروژه‌های مهم و زیرساختی در بندرعباس است که در قالب چند فاز اجرا می‌شود و امروز در سومین روز از هفته دولت عملیات اجرایی خط انتقال پساب این طرح آغاز شد.
علی سلاجقه معاون رییس جمهور و رییس سازمان محیط زیست کشور با قدردانی از اجرای طرح انتقال پساب به صنایع غرب بندرعباس افزود: بندرعباس از مشکلات فاضلاب رنج می برد و دولت خود را متعهد به کاهش این رنج و به سرانجام رسیدن طرح انتقال پساب به صنایع غرب می داند. وی با تاکید بر مشارکت حداکثری صنایع غرب شهر بندرعباس در تکیمل این پروژه و استفاده از ظرفیت پساب تصفیه شده تصریح کرد، صنایع نیز برای تعهد به مسئولیت های اجتماعی خود در قبال مردم مرکز استان باید در تسریع این پروژه مشارکت کنند. رئیس سازمان محیط زیست با بیان این که سالیانه ۳۶ میلیون متر مکعب از این شهر فاضلاب وارد دریا می‌شود، ابراز امیدواری کرد، این مجموعه تصفیه‌خانه سریع‌تر مورد بهره برداری قرار گیرد. مهدی دوستی استاندار هرمزگان نیز در این آیین اظهارداشت: طرح ساماندهی پساب فاضلاب شهر بندرعباس یک مطالبه عمومی بود و از ابتدای دولت سیزدهم کار با جدیت آغاز شده که در حال حاضر با پیشرفت خوبی در حال انجام است.
وی افزود: تا به امروز حدود ۱۳۵۰ میلیارد تومان قرارداد برای اجرای این پروژه بسته‌ایم که ۹۰۰ میلیارد تومان از آن در دهه فجر سال گذشته کلنگ‌زنی شد و منابع به خوبی در جهت تسریع در پیشبرد پروژه‌ ساماندهی فاضلاب بندرعباس تخصیص پیدا کرده است. استاندار هرمزگان با اشاره به پیشرفت فاز دوم طرح ساماندهی پساب فاضلاب بندرعباس و انتقال آن به صنایع غرب استان گفت: بیش از ۷۰ درصد نیازهای خط انتقال فراهم شده است و پوشش کار هم بالای ۹۰ درصد است از این‌ رو الان می‌توانیم بگوییم که کل پروژه بیش از ۷۰ درصد پیشرفت داشته است. در ادامه این مراسم عبدالحمید حمزه پور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان با قدردانی از توجه ویژه دولت بویژه استاندار هرمزگان در تسریع فرایند اجرای این پروژه افزود: انتقال پساب به صنایع غرب بندرعباس با اجرای ٢٢ كيلومتر خط انتقال و هزينه اجرايى بالغ بر ٢٥٠ ميليارد تومان به روش بيع متقابل آغاز شد. به گفته وی، با تکمیل این طرح، پساب حاصل از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس وارد دریا نخواهد شد و با تصفیه تکمیلی در صنایع بزرگ بندرعباس مورد استفاده قرار خواهد گرفت. حمزه پور گفت: این پروژه توسط شرکت تامین و توسعه زیر ساخت خلیج فارس متشکل از شرکت ها و صنایع بزرگ واقع در غرب بندرعباس در حال انجام است. شهروز شجاعی مدیرعامل شرکت تامین و توسعه زیر ساخت خلیج فارس نیز در این مراسم به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در اجرای این پروژه پرداخت. گفتنی است، معاون رئیس جمهور در این روز از محل تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس نیز بازدید و روند اجرای فاز دوم تصفیه خانه را از نزدیک بررسی کرد.

پروژه مخزن ۵هزار مترمکعبی شهر دلوار و روستاهای نوار ساحلی تنگستان به بهره برداری رسید
حسین ابراهیمی ،استان بوشهر پروژه مخزن ۵هزارمترمکعبی شهر دلوار و روستاهای نوار ساحلی تنگستان روز پنجشنبه همزمان با دومین روز هفته دولت در آیینی با حضور استاندار بوشهر به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر، ابوالحسن عالی در این آیین با گرامیداشت هفته دولت اظهار کرد: مخزن دخیره آب شهر دلوار و ۱۶ روستای نوار ساحلی شهرستان تنگستان ۱۰هزار و ۴۷۳خانوار را با جمعیت ۳۶ هزار و ۴۸۱ نفر تحت پوشش قرار می‌دهد.
وی بیان کرد: ارزش روز پروژه ۱۰۰ میلیارد تومان است که ظرف مدت ۲۰ ماه احداث شده که منبع تامین آب آن نیز خط انتقال کوثر است.
عالی ادامه داد:این مخزن که از سال ۹۱ عملیات اجرایی آن آغاز شده بود که با تاخیر ۱۰ ساله به دلیل کمبود اعتبار هفته دولت امسال به بهره برداری می‌رسد که در صورت قطع شدن آب، ب موردنیاز دلوار را تا ۴۸ و روستاهای نوار ساحلی را تا ۲۴ ساعت تامین خواهد کرد. عالی ادامه داد: ویژگی شاخص های بارز این پروژه پایداری شبکه آب در نوار ساحلی تنگستان است که در سنوات اخیر در عمده روزها و بویژه فصل تابستان با مشکل شدید کم آبی مواجه بودند. وی اضافه کرد: در هفته دولت امسال مجموع پروژه‌های شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر ۸ پروژه با سرمایه‌گذاری بیش از ۴ هزار ۷۷۲ میلیارد ریال افتتاح و یا عملیات اجرایی آن آغاز می شود. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: همزمان با هفته دولت همچنین فاز نخست آب‌شیرین‌کن شماره ۴ بوشهر به ظرفیت ۷ هزار مترمکعب و با سرمایه‌گذاری یک هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال با مشارکت بخش خصوصی به بهره‌برداری خواهد رسید.
وی یادآور شد: در هفته دولت همچنین عملیات اجرایی آبشیرین کن دیر و اخند عسلویه و همچنین مخزن ذخیره آب ۵ هزار مترمکعبی برازجان آغاز می‌شود.
عالی افتتاح مخزن ذخیره آب ۲ هزار مترمکعبی انارستان و تأسیسات جانبی آن در شهرستان جم با ۱۰۰ میلیارد ریال را از دیگر پروژه‌های شرکت آبفا استان بوشهر در هفته دولت اعلام کرد.