بالارفتن قیمت نهاده‌های تولید سبب دلسردی کشاورزان شد
بالارفتن قیمت نهاده‌های تولید سبب دلسردی کشاورزان شد

  رضا شریعتی / نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی در نشست خبری که صبح روز شنبه در محل سالن همایشات اداره کل استاندارد مازندران برگزار شد، از لزوم پاسخگو بودن نمایندگان مجلس شورای اسلامی سخن گفت و اظهار کرد: مهم‌ترین وظیفه نمایندگان، حوزه قانون گذاری و نظارت است، متاسفانه ما در […]

  رضا شریعتی /
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی در نشست خبری که صبح روز شنبه در محل سالن همایشات اداره کل استاندارد مازندران برگزار شد، از لزوم پاسخگو بودن نمایندگان مجلس شورای اسلامی سخن گفت و اظهار کرد: مهم‌ترین وظیفه نمایندگان، حوزه قانون گذاری و نظارت است، متاسفانه ما در حوزه نظارت در گذشته نتوانستیم انتظارات را برآورده کنیم به همین دلیل بنده متقاضی عضویت در کمیسیون اصل نود شدم.
منصورعلی زارعی با بیان اینکه  به عنوان عضو ناظر مجلس در کارگروه اشتغال مازندران فعالیت می‌کنم، اظهار کرد: مشکل اصلی ما در حال حاضر فضای کسب و کار و اقتصاد مردم است.
وی به همگرایی مجمع نمایندگان مازندران در طرح‌های کلان استانی اشاره کرد و افزود: ما در این مجمع ظرفیت‌ها و مبانی توسعه استان را بررسی می‌کنیم.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نظارت همراه با شفافیت و ایجاد عدالت اجتماعی مناسب را از شعارهای انتخاباتی و اهداف خود برشمرد و اظهار کرد: مدیران باید  در راستای شفافیت پاسخگوی مطالبات اصحاب رسانه و مردم باشند و ما نیز افتخار می‌کنیم که به مطالبات مردمی از طریق رسانه‌ها پاسخ دهیم.
زارعی حل و بررسی مشکلات اقتصادی از طریق تصویب قوانین را از اولویت‌های اول مجلس برشمرد و اظهار کرد: بخشی از مشکلات اقتصادی و معیشتی ایجاد شده در کشور ناشی از تاثیرات تحریم و جنگ اقتصادی دشمنان است، مجلس شورای اسلامی به این امر واقف است و تمامی برنامه‌های اولویت‌دار خود را ارائه طرح‌هایی قرار داده است که رونق معیشت و اقتصاد کشور را  به دنبال خواهد داشت.
   
با دخالت در انتصاب‌ها مخالفم
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه  با دخالت در انتصاب‌ها مخالف هستم، تصریح کرد: وظیفه قوه مقننه قانون گذاری و وظیفه قوه مجریه اداره کشور (بر اساس قوانینی که قوه مقننه مصوب کرد) است اما ما نظارت بر اجرای قوانین داریم و در این بخش حساسیت داریم.
  بالارفتن قیمت نهاده‌های تولید سبب دلسردی کشاورزان شد
عضو کمیسیون آب، کشاورزی و منابع طبیعی مجلس با اشاره به اینکه در کمیسیون کشاورزی فعالیت خود را آغاز کردیم و تلاش داریم این شاخص را به وضع مطلوب برسانیم، افزود: به دنبال مطالعه مبانی توسعه استان هستیم، به این منظور کارگروه مشاوره‌ای بخش کشاورزی را در استان شکل دادیم تا در این حوزه بتوانیم رشد متوازن کشاورزی و توسعه مکانیزاسیون کشاورزی را تقویت کنیم.
زارعی به طرح دوفوریتی مجلس برای قیمت گذاری محصولات اساسی بخش کشاورزی اشاره کرد و با بیان اینکه قیمت‌گذاری محصولات اساسی بخش کشاورزی را در کمیسیون کشاورزی مجلس در قالب گروه یازده نفره متشکل از دولت، مجلس و تشکل‌های کشاورزی برای ساماندهی به حوزه قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی و نهادها در نظر گرفتیم، اظهار کرد: برای توسعه و تولید پایدار در حوزه کشاورزی، باید سیاست‌های و قانونگذاری‌های ما در راستای حمایت از تولیدات کشاورزی سوق پیدا کند.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی افزود: بالارفتن قیمت نهاده‌های تولید سبب دلسردی کشاورزان از جمله گندمکاران شده است و رسیدگی به اقتصاد اولویت اول مجلس محسوب می‌شود.
عضو کمیسیون آب، کشاورزی و منابع طبیعی مجلس با اشاره به اینکه مازندران بالغ بر ۱۱۰هزار هکتار باغ دارد و ۱۱ درصد مرغ و طیور کشور را تامین می‌کند، اظهار کرد: اما با این وجود ما در زیرساخت‌ها مشکل داریم، زمین‌های ما نیاز به زهکشی دارد و در بحث آبیاری نوین خوب عمل نکردیم.
این مسئول با بیان اینکه ۸۰ درصد خوراک دام ما وارداتی است، اظهار کرد: ما ۸۵۰ هزار تا یک تن از علوفه‌هایمان را از استان‌های دیگر تامین می‌کنیم.
زارعی  مهم‌ترین مسئله و بزرگترین سرمایه اجتماعی نظام را اعتماد مردم دانست و اظهار کرد: باید تمام تلاش‌ها انجام شود تا به این اعتماد ضربه نخورد.
  ماهیت انقلاب مبارزه با فساد بود
عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی به حواشی اتفاقات شورای شهر و شهرداری ساری و دستگیری اعضای شورای شهر اشاره کرد و افزود: مردم امروز دیگر به شورا و شهرداری اعتماد ندارند و اگر کاری در این نهادها داشته باشند به دنبال واسطه می‌گیردند تا با رانت مشکلاتشان برطرف شود.
وی از زحمات دستگاه قضایی استان، دادستان مرکز ساری، سربازان گمنام امام زمان (عج) و سایر نهادهای انتظامی در دستگیری اعضای متخلف شورا و شهرداری قدردانی کرد و اظهار کرد: ما در کشور ۱۸ دستگاه نظارتی داریم ولی باز از فساد می‌شنویم، نباید فراموش کنیم ماهیت انقلاب ما مبارزه با فساد بود، در این راستا باید تدابیری اندیشیده شود که بساط فساد بر چیده شود.
زارعی به افرادی که در ستاد انتخاباتیش حضور داشتند اشاره داشت و اظهار کرد: حضور این افراد در ستاد من به معنای تائید صلاحیت شدن آنان نیست چون من با فساد مخالف بوده و با مردم شفاف هستم و حمایت آنها در آن برهه از زمان از من به معنای حمایت من از این افراد نیست، اگر کسی دستخطی از من برای توصیه به چشم‌پوشی از خطای این افراد دارد رو کند.
وی برخی مشکلات امروز را ناشی از سیاست‌های اشتباه گذشته دانست و اظهار کرد: ما در سیاست‌های ارزی خوب عمل نکردیم، گرانی کود شیمیایی نمونه‌ای از بی‌تدبیری ما در بخش ارزی است.
عضو کمیسیون آب، کشاورزی و منابع طبیعی مجلس با اشاره به تخصیص ارز ترجیحی در واردات برنج اظهار کرد: وارد کننده برنج را با هزینه حمل و نقل حدود کیلویی سه هزار تومان وارد می‌کند و در بازار به مبلغ بالایی می‌فروشد که این مسئله باعث زیان به کشاورزان می‌شود .
  کم کاری برخی دستگاه‌ها در مخالفت با احداث سد فینسک
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی به احداث سد فینسک هم اشاره‌ای کرد و افزود: ما بر اساس ساعت‌ها کارشناسی از وزیر نیرو طرح سوال کردیم و به رئیس قوه قضائیه نامه نوشتیم تا احداث این سد متوقف شود.
زارعی با انتقاد از برخی دستگاه‌ها که در این زمینه کم کاری می کنند، اظهار کرد: در راستای وظیفه نظارتی در مقابل افرادی که که حتی یک نامه در اعتراض به احداث این سد ننوشتند و اهمال میکنند می‌ایستیم.
عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی از مدیرانی که به سوالات خبرنگاران پاسخ نمی دهند انتقاد کرد و افزود: مدیری که پاسخگوی رسانه‌ها نباشد یعنی توانمند نیست و برنامه ندارد.
  طرح سوال از رئیس جمهور
این نماینده مجلس در بخش دیگری از سخنانش به طرح سوال ۷۰ نفر از نمایندگان از رئیس جمهور اشاره و اظهار کرد: این طرح در مجلس در حال بررسی است و هر هفته وزیران در کمیسیون‌های تخصصی و مجلس حضور دارند.
عضو ناظر مجلس در کارگروه اشتغال مازندران در بخش دیگری از سخنانش به عقب ماندگی مازندران در بخش صنعت اشاره داشت و اظهار کرد: در شهرستان ساری و میاندرود ۴۵۰ واحد صنعتی داریم در حالی که تنها ۲۵ درصد آن فعال است و باید برای آن فکری کرد.
زارعی در بخش دیگری از سخنانش به جمعیت سه میلیون و ۴۰۰ هزار نفری مازندران اشاره کرد و افزود: ما در پنج شنبه‌ها و جمعه‌ها جمعیتی شناور به میزان دو برابر از این تعداد در استان ساکن داریم و به همین دلیل خواهان بودجه بیشتری هستیم .
وی از اقدامات انجام شده برای تاسیس شهرک صنایع تبدیلی و شهرک کشاورزی در مازندران نام برد و اظهار کرد: علیرغم همسایگی مازندران با کشورهای همسایه ما نتوانستیم از این ظرفیت به خوبی استفاده کنیم.
 عضو کمیسیون آب، کشاورزی و منابع طبیعی مجلس با اشاره به ایجاد نظام هماهنگ در حوزه کشاورزی برای خدمت بیشتر به مردم، اظهار کرد: تعیین قیمت کالاهای اساسی بخش کشاورزی نظام مند می‌شود.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس یادآور شد: در بخش کشاورزی باید توسعه پایداری داشته باشیم و بسیاری از سیاست‌های اشتباه سبب مهاجرت از روستاها و رهاکردن مزارع شده است.
وی با عنوان اینکه نتوانستیم زندگی کشاورز را تأمین کنیم، افزود: اگر به کشاورز می‌گوئیم زمین خود را نفروش باید به گونه‌ای حمایت کنیم که مجبور به فروش زمین و دامداری نباشد.