وزیر اقتصاد با بیان این که بانکها در سالهای پیش رو، باید پیشقراول گشودن جبهههای جدید در سرمایه گذاریهای بزرگ در کشور باشد گفت این امر، مستلزم خروج از بخش بزرگی از سرمایه گذاریهای غیر ضرور است. سید احسان خاندوزی گفت: افزایش سرعت حرکت به سمت عدالت محوری و حمایت از تولید و تحقق کامل […]
وزیر اقتصاد با بیان این که بانکها در سالهای پیش رو، باید پیشقراول گشودن جبهههای جدید در سرمایه گذاریهای بزرگ در کشور باشد گفت این امر، مستلزم خروج از بخش بزرگی از سرمایه گذاریهای غیر ضرور است.
سید احسان خاندوزی گفت: افزایش سرعت حرکت به سمت عدالت محوری و حمایت از تولید و تحقق کامل بانکداری بدون ربا، در صدر مطالبات دولت سیزدهم از نظام بانکی کشور قرار دارد.
وزیر اقتصاد با اشاره به نامه اخیر خود به رییس کل بانک مرکزی تصریح کرد: آنچه در این نامه مطرح شد، مربوط به یکی از لایههای بسیار کوچک حقوق اعتباری و بانکی کشور است که متضمن دسترسی فعالان اقتصادی و تسهیلات گیرندگان به قراردادهای خود و نحوه محاسبه سودها در سیستم بانکی، تضامین و وثائق، جرائم و … است که باید به شکلی شفاف، عادلانه و با قابلیت دادخواهی در اختیار آنها قرار گیرد.
خاندوزی اجرای مصوبات شورای پول و اعتبار و تسریع حرکت به سمت اهداف توسعهای بانکی از جمله خروج از بنگاهداری غیر ضرور و حرکت به سمت سرمایهگذاریهای بزرگ را از دیگر انتظارات وزارت اقتصاد از نظام بانکی خواند و افزود: بانک سپه مفتخر است به اینکه در زمانی که کشور نیازمند به سرمایه گذاری در پروژه هایی، چون گل گهر، چادر ملو، سیمان هرمزگان، بید بلند و بویژه موضوع انتقال آب از خلیج فارس بود مشارکت خوبی کرده است.
وی از سایر بانکها نیز خواست، توانمندیهای خود را به سمت پروژههای پیشران توسعهای جدید در کشور هدایت کنند.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون:
تعامل با شرکتهای تعاونی تولیدی تقویت شود
مدیرعامل بانک توسعه تعاون بر تعامل با شرکتهای تعاونی تولیدی تاکید کرد.
حجت اله مهدیان در گفت وگوی هفتگی خود با مدیران شعب شهرستان ها بر فعالیت مضاعف در نیمه دوم سال تاکید کرد و گفت: برای دستیابی به راهبردهای تدوین شده از سوی هیات مدیره بانک که در ابتدای سال جاری ابلاغ شده نیاز است که همکاران در سراسر کشور فعالیت خود را افزایش دهند.
وی افزود: بانک توسعه تعاون به عنوان یک بانک توسعه ای برای تقویت بخش تعاون اهداف بلندی را برای خود ترسیم کرده است.
مهدیان ادامه داد: شرکت های تعاونی و در راس آنها شرکت های تعاونی تولیدی باید در اولویت پرداخت تسهیلات قرار داشته باشند.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون همچنین با تشریح اهداف اعتباری بانک در سال جاری گفت: میزان تسهیلات پرداختی در سال ۱۴۰۰ به رقم ۲۵۰ هزار میلیارد ریال خواهد رسید که نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافته است.
مهدیان یادآور شد: شعب علاوه بر اینکه می توانند خدمات و محصولات متنوع بانک را معرفی کنند می توانند اقدام به یک تعامل مثبت و اثر گذار کنند.
به گفته مدیرعامل بانک توسعه تعاون، در راستای هم افزایی با دولت سیزدهم و در چارچوب راهبرد های بانک نیاز است که تامین اعتبار طرح های اشتغالزا در اولویت قرار گیرد.
وی با بیان اینکه طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری نیز باید با قدرت ادامه یابد، گفت:اقدامات و تلاش های همکاران موجب شده است که برای بیش از ۲۶ هزار طرح در سراسر کشور تامین اعتبارانجام شود.
اعطای ۳۱۰۰میلیارد تومان تسهیلات بانک تجارت به شرکتهای دانشبنیان
بانک تجارت در شش ماهه نخست امسال به ۳۳۱ شرکت دانش بنیان کشور تسهیلات ارزان قیمت پرداخت کرده است.
در اجرای تفاهم نامه با صندوق نوآوری و شکوفایی و در اجرای تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۰، با هدف اعطای تسهیلات ارزانقیمت به شرکتهای دانشبنیان، بانک تجارت از ابتدای سال جاری تا پایان شهریور بیش از ۳۱ هزار و هشتصد و چهار میلیارد ریال تسهیلات به ۳۳۱ شرکت دانش بنیان پرداخت کرده است. این در حالی است که تسهیلات پرداختی این بانک به ۳۲۹ شرکت دانش بنیان در سال ۹۹ نیز معادل ۱۹ هزار و یکصد و چهل و شش میلیارد ریال بوده است.
بانک تجارت با اشراف کامل به این مهم که یکی از راهکارهای پیشرفت اقتصادی کشور در گرو رشد شرکتهای دانش بنیان است، بویژه در سالهای اخیر با مشارکت در مسیر اهداف توسعه محور دولت و برای حمایت از سیاست های اقتصادی کشور قدم های مثبتی را برداشته است.