بانک‌ها نگذاشتند چرخ تولید کشور متوقف شود
بانک‌ها نگذاشتند چرخ تولید کشور متوقف شود

رئیس شورای هماهنگی بانک‌ها گفت: نظام بانکی با وجود منابع محدود، اجازه نداد چرخ تولید کشور در دوران تحریم متوقف شود و یا با ایجاد اختلال در روند صادرات و واردات، کشور با کمبود کالاهای اساسی مواجه شود. محمد رضا حسین زاده در دیدار اعضای شورای هماهنگی بانک ها با حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای […]

رئیس شورای هماهنگی بانک‌ها گفت: نظام بانکی با وجود منابع محدود، اجازه نداد چرخ تولید کشور در دوران تحریم متوقف شود و یا با ایجاد اختلال در روند صادرات و واردات، کشور با کمبود کالاهای اساسی مواجه شود.
محمد رضا حسین زاده در دیدار اعضای شورای هماهنگی بانک ها با حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه تاکید کرد که اقتصاد ایران بانک محور است و نیازهای بخش‌های مختلف اقتصادی و تولیدی و تجاری کشور، به جای بازار سرمایه از طریق بانک‌ها تأمین می‌شود.
وی همچنین در خصوص تملیک واحدهای تولیدی به دلیل ناتوانی در بازپرداخت اقساط تسهیلات، توضیح داد: بانک‌ها هیچ واحد تولیدی فعال را تملیک نمی‌کنند، به گونه ای که واحدهای تملیک شده توسط بانک ها، ورشکسته و تعطیل بوده اند.
حسین زاده ادامه داد: واحدهای تملیک شده، شرایطی داشته اند که حتی با وجود ارائه تسهیلات، کسی حاضر به احیای آن‌ها نبوده است و بانک‌ها برای وصول مطالباتشان به تملیک و فروش آن‌ها مجبور شده اند.
مدیرعامل بانک ملی ایران بیش از ۲۰۰ هزار نیروی انسانی شبکه بانکی کشور را سربازان اقتصادی نظام معرفی کرد و با ابزار گلایه از برخی فضاسازی‌ها علیه نظام بانکی، گفت: مدیران و کارکنان شبکه بانکی حتی در ایام کرونا یک لحظه از خدمت رسانی غفلت نکرده اند و حتی در روزهایی که دنیا با کمبود ماسک مواجه بود، نظام بانکی با حمایت از واحدهای تولیدی، نیاز کشور در این زمینه را مرتفع کرد.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن:
تمامی ظرفیت خود برای افزایش بهره به كار گرفتیم
دکترحسین مهری در حاشیه جلسه تقدیر از کارکنان این بانک که به مناسبت برگزاری مجمع عمومی سالیانه در موعد مقرر و کسب رتبه برتر در جشنواره شهید رجایی برگزار شد اظهار داشت: این بانک تمامی ظرفیت خود برای افزایش بهره وری و بهبود صورت های مالی را به کار گرفت و به نتایج مطلوبی دست یافت.
دکتر حسین مهری در این جلسه که به مناسبت تقدیر از عملکرد مدیریتهای مالی، حسابداری و بازرسی، برگزار شد، از تشریک مساعی، انسجام و همکاری تمامی کارکنان در برگزاری مجمع عمومی سالیانه و دستیابی به رتبه برتر در جشنواره شهید رجایی قدردانی کرد.
دکتر مهری اظهار داشت: منشا نتایج مطلوب بدست آمده این است که در مجموعه بانک، شایستگان انتخاب شده اند و تعادل و تعامل مناسبی میان نیروهای با تجربه و نیروهای جوان و متخصص این بانک وجود دارد.
وی افزود: همچنین پشتیبانی و همکاری خوبی در این مسیر از سوی تک تک اعضای هیات مدیره و مدیران ارشد بانک صورت گرفت که با ایجاد یک فضای سازنده توانستند موفقیت و افتخار دیگری را نصیب بانک گردانند.
دکتر مهری بیان داشت: خرسندیم که همکاران ما در این بانک بنای یک نظام هدفمند و سیستم سازمان یافته را پی ریزی نمودند که حاصل آن برگزاری مجمع بانک به بهترین شکل ممکن و همچنین کسب رتبه برتر در جشنواره شهید رجایی بود که دستیابی به این افتخارات، توان مجموعه بانک را برای انجام وظیفه بهتر و پیشبرد مأموریت­ های محوله دوچندان می کند.

تحویل ۳ دستگاه اکسیژن ساز اهدایی بانک دی به بیمارستان‌ها
سه دستگاه اکسیژن ساز اهدایی کارکنان بانک دی در مراسمی رسمی تحویل دانشگاه‌های علوم پزشکی ایرانشهر، زابل و زهک شد. طی مراسمی با حضور نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی و بانک دی، دستگاه‌های اکسیژن‌ساز اهدایی همکاران بانک دی جهت استفاده در بیمارستان‌های ایرانشهر، زابل و زهک تحویل مقامات درمانی استان شد.
در این مراسم حمید علیزاده، رئیس شعبه شهرستان زاهدان بانک دی اظهار کرد: با توجه به همه‌گیری ویروس کرونا و شرایط بحرانی منطقه در ماه اخیر، همکاران بانک دی در سراسر کشور به صورت خودجوش با راه‌اندازی کمپین «قدم‌های کوچک حیات‌بخش سیستان و بلوچستان» اقدام به جمع آوری کمک‌های نقدی برای تأمین دستگاه اکسیژن‌سازکردند.
وی افزود: با مشارکت چشمگیر همکاران ارزش‌آفرین بانک دی موفق شدیم ۳ دستگاه اکسیژن ساز برقی با اعتباری نزدیک به یک میلیارد ریال تهیه و در اختیار مردم استان قرار دهیم. وی همچنین از اهدای بسته‌های معیشیتی کارکنان بانک دی به شهرستان‌های کم برخوردار نیز خبر داد و گفت: پیش‌تر در اردیبهشت ماه سال جاری، همزمان با سالروز تأسیس بانک دی بستههای معیشتی بین ۱۶۰ خانوار در مناطق کم برخوردار شهرستانهای زابل، ایرانشهر و زاهدان توزیع شد. در این مراسم نماینده دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: دستگاه‌های اکسیژن‌ساز یکی از اقلامی است که در استان سیستان و بلوچستان با توجه به شیوع بالای ویروس کرونا به‌شدت مورد نیاز است و از همدلی همکاران بانک در اهدای این دستگاه‌ها سپاسگزاریم.
عضو اتاق بازرگانی شهرکرد مطرح کرد:
حمایت بانک توسعه صادرات ضامن شکوفایی ظرفیت های صادراتی
عضو اتاق بازرگانی شهرکرد ضمن اشاره به ظرفیت های صادراتی استان چهارمحال و بختیاری، گفت: بانک توسعه صادرات در شهرکرد ارتباط مطلوبی با فعالان اقتصادی دارد و پیش بینی می شود با حمایت های بیشتراین بانک از تولید کنندگان صادرات محور، شاهد رشد بیشتر صادرات استان باشیم.
خلیل شریفی در نشست مجازی معرفی خدمات بانک توسعه صادرات ایران در شهرکرد، افزود:استان چهارمحال و بختیاری در زمینه باغداری از پتانسیل های بسیار مطلوبی برخوردار است؛ این استان در حال حاضر قطب تولید بادام در کشور است که بخش عمده ای از آن صادر می شود. وی همچنین از ظرفیت تولید ماهیان سردابی، خوراک آبزیان، لوازم خانگی، ورق فولادی به عنوان حوزه های درخشان تولید صادراتی استان یاد کرد واظهار داشت: مسیر بخش تولید در شرایط تحریم و شیوع کرونا، ناهموار بوده و لازمه تسهیل فعالیت بخش های تولیدی، تامین نقدینگی و تزریق سرمایه در گردش به بنگاه های تولیدی صادرات محور است.
شریفی اذعان داشت: با توجه به روند رو به رشد تولید صادرات محور در استان، افزایش سقف تسهیلات شعبه شهرکرد بانک توسعه صادرات ایران ضروری است.
عضو اتاق بازرگانی شهرکرد خواستار تسهیل بیشتر وثائق برای شرکت های کوچک و متوسط شد و گفت: sme های فعال در استان ظرفیت های خوبی در زمینه اشتغالزایی و رشد تولید صادراتی دارند و از آنجاییکه بانک توسعه صادرات همواره در زمینه حمایت از این شرکت ها پیشگام بوده، خواستار توجه و حمایت بیشتر این بانک در حوزه های یاد شده هستیم.