بانک تجارت و ایران خودرو تفاهم نامه همکاری امضاکردند
بانک تجارت و ایران خودرو تفاهم نامه همکاری امضاکردند

    بانک تجارت در راستای تحقق شعار جهش تولید، در زمینه تامین مالی بخشی از پروژه های شرکت ایران خودرو تفاهم نامه همکاری امضاء کرد. در راستای منویات مقام معظم رهبری و شعار جهش تولید، رضا دولت آبادی مدیر عامل این بانک و فرشاد مقیمی مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو تفاهم نامه همکاری […]

 

 

بانک تجارت در راستای تحقق شعار جهش تولید، در زمینه تامین مالی بخشی از پروژه های شرکت ایران خودرو تفاهم نامه همکاری امضاء کرد.

در راستای منویات مقام معظم رهبری و شعار جهش تولید، رضا دولت آبادی مدیر عامل این بانک و فرشاد مقیمی مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو تفاهم نامه همکاری در زمینه تامین مالی بخشی از ۱۴ پروژه بومی سازی قطعات با فناوری بالا، کمک به سرمایه در گردش سازندگان ، خرید دین خودروهای تجاری با بانک تجارت امضاء کردند. این تفاهم نامه در راستای توسعه نهضت داخلی سازی قطعات و جلوگیری از خروج ارز و ایجاد اشتغال منعقدشده است.

بانک تجارت در این تفاهم نامه نسبت به اعطای تسهیلات بلند مدت و میان مدت به اشخصاص حقوقی تامین کننده قطعات خودرو و معرفی شده از سوی ساپکو اقدام می کند. در این تفاهم نامه تعدادی از پروژه های داخلی سازی قطعات تامین مالی می شوند که این تعداد پروژه از جمله قطعاتی است که دارای ارزبری بالایی بوده و برای اولین بار در تاریخ صنعت خودرو ، داخلی سازی آنها در دستور کار ایران خودرو قرارگرفته و این امر صرفه جویی ارزی را به دنبال خواهد داشت. همچنین براساس تفاهم نامه دیگری میان بانک تجارت و شرکت ساپکو قرار شد این بانک برای تامین سرمایه در گردش قطعه سازان تسهیلاتی پرداخت کند. از دیگر تفاهمات به عمل آمده میان گروه صنعتی ایران خودرو و بانک تجارت ارائه خدمات در باز گشایی ال سی داخلی و صدور اوراق گام برای خودرو های تجاری و خودکفایی در ساخت و تولید قطعات خودروهای باری و مسافری است. در پایان مراسم، رضا دولت آبادی مدیر عامل و عباس اشرف نژاد عضو هیات مدیره بانک تجارت به همراه مدیران ارشد شرکت ایران خودرو از چند دستگاه از تولیدات جدید این شرکت بازدید کردند.

 

بانک مرکزی در کنترل نقدینگی و نرخ ارز آگاهانه عمل می‌کند

رئیس‌ کل بانک مرکزی در یادداشتی اینستاگرامی تاکید کرد که بانک مرکزی در هر دو مقوله کنترل نقدینگی و نرخ ارز آگاهانه عمل می‌کند.

در یادداشت اینستاگرامی «عبدالناصر همتی» آمده است: بانک مرکزی و سیاستگذاری پولی و ارزی در شرایط عادی کاری پیچیده است، البته این به معنی عدم بیان آنچه بانک مرکزی انجام می دهد، نیست و من نیز بر این اساس ، همواره تلاش کرده ام تا صادقانه، سیاست ها را به مردم عزیز توضیح دهم تا خطای شکل گیری واقعی انتظارات را کاهش دهم. این بخشی از وظیفه من است. ۱- درمقوله رشد نقدینگی، علیرغم اینکه در سیاست پولی جدید، کانال انتقال سیاست ‌پولی، حجم نقدینگی نیست، ولی در هر صورت بار دیگر یادآور می شوم که رشد نقدینگی از ابتدای امسال تا نیمه خرداد، در مجموع با احتساب خرید ارز ، منابع مقابله با کرونا و تنخواه دولت، به ۶.۲ درصد رسیده است. حتی اگر در بدبینانه ترین حالت همین روند را تا آخر سال داشته باشد (که بسیار بعید است)، نرخ رشدنقدینگی کمتر از رشد سال گذشته بوده و در راستای همان هدف تورمی است. بی اطلاعی برخی از اطلاعات واقعی نباید دستاویزی برای تشویش اذهان و دمیدن بی ثباتی شود. ۲- دلایل نوسانات بازار ارز را توضیح دادم. بدیهی است برای چنین دوره هایی که تکانه های کوتاه مدت را در اقتصاد تجربه می کنیم، هیچ بانک مرکزی متعهد و آگاهی، منابع خود را در بازار «نمی پاشد». بانک مرکزی، قطعا با نوسانات سفته بازی مقابله می کند و روند سه روز اخیر نیز نشان داد که بازار سازی قدرتمند در بازار، از هرگونه بی ثباتی و تلاطم جلوگیری خواهد کرد. خیرخواهان می دانند که ارز پاشی با مقابله با جریانات سفته بازی متفاوت است. تکانه اخیر موقتی است و در حال گذار و بانک مرکزی بدون هیچ هیجانی، حرکت بازار ارز  را رصد کرده و همانند دو سال گذشته با مدیریت نوسانات، بازار را به سمت تعادل هدایت خواهد کرد.

رشد ۹ برابری سود انباشته بانک سامان

بانک سامان صورت های مالی تلفیقی (حسابرسی نشده) منتهی به پایان اسفند ماه سال ۹۸ را منتشر کرد.

براساس  این گزارش صورت های مالی شرکت اصلی حاکی از افزایش ۳۱ درصدی درآمدهای مشاع است این بانک در سال گذشته چهار هزار ۶۹ میلیارد تومان در آمد مشاع داشته است که یک هزار ۱۶۳ میلیارد تومان سود حاصل از سرمایه گذاری و سپرده گذاری بود که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن ۵۵درصد افزایش داشته است و دو هزار ۹۰۷ میلیارد تومان سود وجه التزام تسهیلات اعطایی کسب کرد که نسبت به سال قبل از آن ۲۴ درصد افزایش داشته است. بانک سامان در سال ۹۸ ، در مجموع  یک هزار ۷۸۶ میلیارد تومان در آمد غیر مشاع  داشت که در آمد کارمزدی ۲۵ درصد نسبت به سال ۹۷ افزایش داشته است و به رقم ۳۰۰ میلیارد تومان رسید و همچنین مجموع درآمدهای این بانک در سال گذشته یک هزار ۵۶۱ میلیارد تومان رسید که نسبت به سال قبل از آن چهار درصد افزایش داشته است. “سامان ” در ۱۲ ماه ۹۸ توانست برای هر سهم ۲۵۱ ریال سود شناسایی کند و سود هر سهم در صورت های مالی تلفیقی ۳۳۵ ریال گزارش شده است، سود خالص این شرکت در سال گذشته ۲۰۱ میلیارد تومان ثبت شد و سود انباشته آن با رشد ۹۴۰ درصدی نسبت به سال قبل از آن به رقم ۱۹۱  میلیارد تومان رسید. سهام بانک سامان که فرابورس معامله می شود در سال ۹۸ همراه با فضای مثبت بازار سرمایه و همچنین عملکرد مطلوب بانک در سود آوری رشد چشمگیر ی داشت و با افزایش ۴۶۵ درصدی از قیمت یک هزار ۳۴۵ ریال به قیمت شش هزار ۲۰۸ ریال رسید و در سال جاری این رشد قیمت شتاب بیشتری گرفت و در نخستین فصل سال ۲۳۳ درصد افزایش یافت و قیمت هر سهم این بانک به ۱۴ هزار ۴۷۰ ریال در نخستین روز تابستان ۹۹ رسید .