معاون سازمان استاندارد گفت: برای تامین الزامات استاندارد، پلتفرم خودروسازان قدیمی است و اگر بخواهیم استانداردهای ۸۵ گانه را پیاده کنیم، خودروسازان مجبور به جمع آوری تمام پلت فرم ها می شوند. مسلم بیات اظهار داشت: سیاست کلی ما در سازمان ملی استاندارد ایجاد تعادل بین تجارت و فرایند استانداردسازی است؛ به گونهای که […]
معاون سازمان استاندارد گفت: برای تامین الزامات استاندارد، پلتفرم خودروسازان قدیمی است و اگر بخواهیم استانداردهای ۸۵ گانه را پیاده کنیم، خودروسازان مجبور به جمع آوری تمام پلت فرم ها می شوند.
مسلم بیات اظهار داشت: سیاست کلی ما در سازمان ملی استاندارد ایجاد تعادل بین تجارت و فرایند استانداردسازی است؛ به گونهای که ضمن تسهیل و تسریع فرایند تجارت، حقوق مصرف کننده را هم تأمین کنیم و ایمنی و سلامتی مصرف کننده به مخاطره نیفتد.
وی ادامه داد: استاندارد برای صادرات مشکل آفرین نمیشود. صادرکننده اگر پروانه استاندارد معتبر داشته باشد بدون ارزیابی میتواند کالا را به هر مقصدی صادر کند. تولیدکننده هم اگر پروانه معتبر استاندارد داشته باشد، برای واردات مواد اولیه و واسطهای تسهیلات خوبی دریافت میکند.
معاون سازمان ملی استاندارد در مورد سیلندرهای گاز اکسیژن طبی نیز اظهار داشت: این سیلندرها مشمول استاندارد اجباری است اما باز هم در دورههای زمانی مشخصی مورد آزمون قرار میگیرد. تمام سیلندرها در دوره ۵ ساله باید تست مجدد شوند تا اطمینان حاصل کنیم شرایط ایمنی همانند روز اول برقرار است. ما به وزارت بهداشت نامه زدیم و شرکتهای بازرسی و آزمایشگاههای مجاز را معرفی کردیم و باید سیلندرها را بر اساس تاریخ تولیدشان، مورد آزمون مجدد قرار دهید.
۴۴۰۰ میلیارد تومان معوقات کادر بهداشت و درمان پرداخت شد
مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه ها از پرداخت ۴۴ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال معوقات کادر بهداشت و درمان خبر داد.
امید حاجتی مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانههای کشور، از پرداخت ۴۴ هزار و سیصد میلیارد ریال معوقات کادر بهداشت و درمان خبر داد.
وی به ایثار و مجاهدت کادر درمان و مقابله با ویروس کرونا اشاره کرد و اظهار داشت: در دو سال اخیر کادر بهداشت و درمان برای حفظ و سلامت مردم از خود جانفشانی و ایثار کردند و در این مسیر شهدای زیادی در تقدیم جامعه کردند.
حاجتی به مبلغ پیش بینی شده در قانون بودجه برای وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی اشاره کرد و عنوان داشت: در قانون بودجه سال جاری مبلغ ۵۲ هزار میلیارد ریال در جدول مصارف هدفمندی تبصره (۱۴) برای معوقات کادر بهداشت و درمان پیش بینی شده است.
مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانههای کشور ادامه داد: در سه ماهه اول ۲۹ هزار و سیصد میلیارد ریال به وزارت بهداشت و درمان پرداخت شد و با واریز ۱۵ هزار میلیارد ریال جمعاً تا شهریور ماه ۴۴ هزار و سیصد میلیارد ریال برای معوقات کادر بهداشت و درمان به حساب وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واریز شد.
رشد ۶ درصدی بخش صنعت در بهار ۱۴۰۰
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: با توجه به آمارهای بانک مرکزی در فصل ابتدایی سال جاری با تلاش صنعتگران کشورمان، رشد ۶ درصدی در این بخش محقق شد.
«مهدی صادقینیارکی» افزود: با رصد مستمر وضعیت تولید محصولات منتخب صنعتی و تسریع در تامین مواد اولیه مورد نیاز تولیدکنندگان، سعی در تداوم و حفظ روند افزایشی رشد بخش صنعت داریم.
وی گفت: در این بازه زمانی با توجه به سرمایهگذاریهای انجام شده و بهرهبرداری از بیش از ۲ هزار واحد تولیدی، برای بیش از ۵۴ هزار نفر اشتغال ایجاد شده است که در مقایسه با پارسال شاهد رشد حدود ۴۶ درصدی ایجاد اشتغال صنعتی در کشور هستیم.
صادقینیارکی همچنین با مرور وضعیت تولید ۲۴ محصول منتخب صنعت، گفت: طبق بررسیهای انجام شده، در چهار ماهه امسال از بین محصولات منتخب صنعتی، تولید ۱۳ محصول افزایشی بوده است که تولید پنج محصول روغن ساخته شده نباتی، ماشین لباسشویی، کمباین، یخچال و فریزر و دوده در صدر این محصولات قرار دارد.
معاون وزیر صنعت با اشاره به ضرورت همکاری همه دستگاهها و نهادهای مرتبط با جامعه صنعتی کشور، ابراز امیدواریکرد: روند افزایشی بخش صنعت در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۰ با جهش بیشتری محقق شود.
استخراج مجازرمزارز از ابتدای مهرماه مجدد شروع خواهد شد
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران گفت: استخراج کنندگان مجاز رمزارزها که به دستور رییسجمهوری وقت فعالیت خود را به دلیل افزایش مصرف بخش خانگی متوقف کرده بودند از ابتدای مهرماه میتوانند مجدد فعالیت خود را از سر بگیرند.
«مصطفی رجبی مشهدی» افزود: مراکز مجاز استخراج رمز ارز در ایام پیک تابستان برای همراهی با صنعت برق و بر اساس دستور رییس جمهوری وقت فعالیتهای خود را به حالت تعطیل در آورده بودند تا صنعت برق بتواند برق مورد نیاز سایر بخشها را تامین کند.
وی ادامه داد: اکنون و با کاهش دمای هوا که منجر به کاهش مصرف در بخش خانگی مراکز مجازی که غیر فعال شده بودند خواهند توانست از ابتدای مهرماه فعالیت عادی خود را از سر گیرند.
سخنگوی صنعت برق خاطرنشان کرد: صنعت برق تلاش خواهد کرد ۲۵۰ مگاوات برق مورد نیاز این مراکز را تامین کند تا آنها بتوانند برنامه های خود را دنبال کنند.
رجبی مشهدی در عین حال از تداوم برخورد با مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز خبر داد و گفت: برخورد با این نوع مراکز از دستور خارج نخواهد شد.
وی ادامه داد: این نوع مراکز در صورت شناسایی به مراج قانونی فرستاده خواهند شد و دستگاههای آنان جمع آوری شده و تا تعیین تکلیف نهایی باقی خواهند ماند.