بخش LDR بیمارستان حضرت معصومه(س) کرمانشاه افتتاح شد
بخش LDR بیمارستان حضرت معصومه(س) کرمانشاه افتتاح شد

é کرمانشاه – الهه فرهادی بلوک زایمان LDR بیمارستان حضرت معصومه(س) کرمانشاه با حضور مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کشور، رشیدی؛ نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولین استانی افتتاح شد. میرهاشم موسوی؛ مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کشور در مراسم افتتاح این بخش در جمع خبرنگاران، با اشاره به اهتمام این سازمان […]

é کرمانشاه – الهه فرهادی

بلوک زایمان LDR بیمارستان حضرت معصومه(س) کرمانشاه با حضور مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کشور، رشیدی؛ نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولین استانی افتتاح شد.
میرهاشم موسوی؛ مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کشور در مراسم افتتاح این بخش در جمع خبرنگاران، با اشاره به اهتمام این سازمان مبنی بر توسعه خدمات درمانی، اظهار کرد: حدود ۱۰ ماه پیش سفری به کرمانشاه داشتیم که طی آن مصوباتی برای توسعه ارائه خدمات این سازمان در استان در دستور کار قرار گرفت که یکی از آنها راه اندازی بخش LDR بیمارستان حضرت معصومه(س) کرمانشاه بود.
وی افزود: خوشبختانه امروز این پروژه با اعتبار ۱۴ میلیارد تومان و با ۸ اتاق زایمان مدرن و منحصر بفرد از نظر کیفیت به افتتاح رسید.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اضافه کرد: باتوجه به اینکه حدود یک سوم از موالید استان در این بیمارستان انجام می‌شود، راه‌اندازی این بخش خدمات بسیار خوبی برای مردم کرمانشاه خواهد بود و می توانیم شاهد آثار رشد جمعیت در استان باشیم.
وی از کلنگ زنی پروژه توسعه درمانگاه بیمارستان حضرت معصومه(س) نیز در ۹ ماه قبل یاد کرد و گفت: این پروژه در حال حاضر حدود ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با تقویت منابع مالی به روند تکمیل آن سرعت می‌بخشیم. موسوی با بیان اینکه توسعه درمانگاه‌های تامین اجتماعی در دیگر شهرستان‌های استان هم در دستور کار قرار دارد، عنوان کرد: احداث درمانگاه‌های هرسین و کنگاور مصوب شده و تا زمان افتتاح این دو مرکز می‌توانیم مکانی به صورت استیجاری به عنوان درمانگاه راه‌اندازی کنیم.
در ادامه محمد رشیدی؛ نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی نیز در جمع خبرنگاران حاضر در این مراسم از راه‌اندازی LDR بیمارستان حضرت معصومه(س) به عنوان یک کار کم نظیر و ارزشمند از نظر خدمات درمانی یاد کرد و گفت: باتوجه به اقدامات مثبتی که سازمان تامین اجتماعی انجام می‌دهد، امسال هم یک تفاهم‌نامه بین مجلس شورای اسلامی و این سازمان منعقد می‌شود تا به مانند سال گذشته منابع مالی خوبی به این سازمان تزریق کنیم.
به گفته این مسئول، در برنامه هفتم توسعه هم احکام مناسبی برای تقویت سازمان تامین اجتماعی و مستمری بگیران در نظر گرفته شده است.
میثم حجتی؛ مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه هم ضمن تاکید بر اینکه بخش LDR بیمارستان حضرت معصومه(س) در مدت زمان کوتاهی به بهره‌برداری رسید افزود: این مرکز، یکی از مدرن ترین و استانداردترین زایشگاه‌ها در ایران است که هرکدام از بانوانی که فرزند خود را به دنیا آورده‌اند در یک اتاق با حضور پدر خانواده خواهند بود.
این مسئول رقم صرف شده برای این پروژه را حدود ۱۴ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: اورژانس بیمارستان شهدا و درمانگاه تخصصی بیمارستان حضرت معصومه(س) از دیگر پروژه‌های درحال انجام هستند.

 

 

 

 

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان همدان :
صندوق‌های سرمایه‌گذاری وزارت رفاه در استان طرح‌های جان‌دار ایجاد کنند

é همدان
é خیرنگار روزنامه جمله
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: با توجه به اینکه استان همدان از طرح‌های اشتغالزای جان‌دار محروم است باید مسولان و نمایندگان استان از صندوق‌های سرمایه گذاری وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی برای ایجاد طرح‌های بزرگ در استان دعوت کنند.
یوسف شعبانی در جمع خبرنگاران که به مناسبت هفته تعاون برگزار شده بود اظهار داشت: یکی از چالش‌های اشتغال استان همدان این است که فرصت‌های شغلی استان خالی است به طوریکه شغل وجود دارد اما کارگر نداریم و یکی از مطالبات کارفرمایان از ما نیروی کار است.
وی با اشاره به بیکاری عمومی در استان، افزود: استان همدان از وجود طرح‌های اشتغالزای جان‌دار که تأثیر خوبی در فضای کسب و کار داشته باشد، محروم است.
شعبانی با بیان اینکه جمعیت فعال استان همدان ۵۵۷ هزار و ۵۸۸ نفر است، افزود: بیکاری فارغ التحصیلان چالش اساسی استان همدان است.
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان همدان با بیان اینکه ۲۹.۶ درصد از جمعیت فعال استان در حوزه کشاورزی فعال هستند، یادآور شد: ۲۹.۵ درصد از جمعیت فعال استان در حوزه صنعت، ۴۰.۹ درصد در حوزه خدمات و بیش از ۱۳ هزار نفر در حوزه تعاون فعالیت دارند.
شعبانی افزود: در استان همدان ۲۵۶ هزار و ۴۵۰ بیمه شده وجود دارد که از این تعداد ۱۳۸ هزار و ۳۶۵ نفر بیمه شده اجباری است.
وی با تأکید بر اینکه پوشش بیمه‌ای استان خوب است، بیان کرد: تأثیرگذاری واحدهای بزرگ در اشتغال استان بیشتر است در حالیکه در استان همدان ۹۴۲۲ واحد اشتغال یک نفره، ۱۵۹۴ واحد ۱۱_۴۹ نفر و ۳۹۱ واحد بیش از ۵۰ نفر اشتغال دارند.
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان همدان با بیان اینکه ۲۴ هزار و ۲۱۲ واحد مشمول قانون کار هستند، تصریح کرد: ۱۳۰۰ واحد صنعتی و ۴۴۳۹ واحد کشاورزی و مابقی در حوزه خدمات هستند.
وی با اشاره به اینکه در سال‌جاری بیش از ۴۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در استان همدان پرداخت شده است، تأکید کرد: ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات توسعه اشتغال روستایی در استان همدان پرداخت شده است.
شعبانی با بیان اینکه در سال گذشته ۵۹۶۲ مجوز مشاغل خانگی صادر شده است، مطرح کرد: در بخش مشاغل خانگی ۷۴ میلیارد تومان در سال گذشته توسط ۲۱۳۵ طرح مشاغل خانگی جذب و پرداخت شد و امسال نیز ۱۱۰ میلیارد تومان سهمیه استان همدان در تسهیلات مشاغل خانگی در نظر گرفته است.
وی درباره به‌کارگیری اتباع خارجی در استان همدان، خاطرنشان کرد: در حال حاضر به‌کارگیری اتباع خارجی در استان همدان غیرمجاز است اما بیش از ۱۲۰۰ تبعه خارجی شناسنامه‌دار در استان شناسایی شدند که در واحدهای دامداری، آجرپزی، سیلیس کوبی و گلخانه‌ها فعال هستند که فرصت دادیم تا استان را ترک کنند.
شعبانی با بیان اینکه ۷۹۰ هزار و ۶۷۴ نفر بیمه شده تأمین اجتماعی در استان همدان وجود دارد، ادامه داد: قریب به ۸۰۰ هزار نفر در تأمین اجتماعی با ما ارتباط دارند، همچنین یک میلیون و۳۰۰ هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش تعاونی‌های استان همدان هستند.
وی با اشاره به اینکه ۶۵۰۰ شکایت کارگری کارفرمایی در استان همدان در۱۵ هیئت تشخیص رسیدگی شده است، یادآور شد: ۵۱۵۱ رأی در این هیئت‌های تشخیص رسیدگی شده که ۸۳۳ مورد سازشی بوده است.
شعبانی گفت: تا پارسال چهار هیئت‌ حل اختلاف در استان وجود داشت که امسال به هفت هیئت رسیده است.
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان همدان با اشاره به اینکه در یک سال اخیر ۲۲۸۶ نفر در استان همدان مقرری بیمه بیکاری دریافت می‌کنند، گفت: با توجه به اینکه اشتغال در دوره برقراری بیمه بیکاری ممنوع است،۱۰۴۳ مورد کشف اشتغال صورت گرفته و مقرری ۱۷۷۳ نفر قطع شده است و نیروهای جدید به کار گرفته شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان از راهیابی ۸ تعاونی در استان به بخش ملی جشنواره تعاونی‌های برتر خبر داد و افزود: فرایند هفدهمین جشنواره تعاونی‌های برتر سال جاری از ابتدای خردادماه آغاز شده است که تعداد ۹۱ تعاونی در سامانه جامع و هوشمند بخش تعاون ثبت نام کردند.
شعبانی اظهار داشت: از این تعداد ۵۰ تعاونی موفق به کسب امتیازات استانی شده و هشت تعاونی استان همدان نیز امتیازات لازم برای حضور در بخش ملی رقابت‌های تعاونی‌های برتر را به دست آوردند.

 

 

مدیرامور شعب بانک توسعه تعاون گلستان خبر داد؛
افزایش ۱۹۵ درصدی تسهیلات پرداختی بانک توسعه تعاون گلستان

é گلستان، سینا غریب
شریفی، مدیرامور شعب بانک توسعه تعاون از افزایش ۱۹۵ درصدی پرداخت تسهیلات این بانک در پنج ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.
موسی الرضا شریفی در گفتگو با خبرنگاران با بیان این نکته که رویکرد بانک توسعه تعاون پرداخت تسهیلات به تعاونی‌ها است، اظهار کرد: ۷۰ درصد منابع تسهیلات برای بخش تعاون و ۳۰ درصد پرداخت تسهیلات این بانک برای اقشار آسیب پذیر جامعه است.
مدیرامور شعب بانک توسعه تعاون گلستان ضمن یادآوری اینکه در پنج ماهه نخست سال جاری سه هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده، گفت: بیش از ۷۰ درصد این تسهیلات در بخش تعاون بوده است.
شریفی با اشاره به اینکه یکی از وظایف اصلی این بانک حمایت از تعاونی‌ها است، تصریح کرد: با انعقاد تفاهم‌نامه با بانک توسعه ملی هرساله برای کمک به بخش تعاون فعال هستیم و در تکالیف دولت و قانون بودجه‌ای که ابلاغ می‌شود معمولا این بانک یک پای ثابت همه ردیف‌های اعتباری از جمله اشتغال پایدار و روستایی است.
وی با بیان اینکه بانک توسعه تعاون بانک فعال در همه بخش‌های اقتصادی است، گفت: بخش تعاون می‌تواند از همه مزایایی این بانک برای توسعه این حوزه استفاده کند. مدیرامور شعب بانک توسعه تعاون گلستان افزود: تعاونی‌هایی که می‌خواهند طرحی اجرا کنند اما برای پرداخت تسهیلات از ضمانت‌نامه برخوردار نیستند از صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری بخش تعاون کمک بگیرند تا این ضمانت در اختیار تعاونی‌ها قرار بگیرد.
وی ادامه داد: یکی از اعتبارات بانک توسعه تعاون ماده ۵۲ است که در این راستا سال گذشته هزار میلیارد ریال تسهیلات از این بخش به مشتریان خود پرداخت کردیم. شریفی گفت: اکنون ۱۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کردیم که از این تعداد بیش از ۷۵ درصد تسهیلات پرداختی مربوط به بخش تعاون است. وی با بیان اینکه در حوزه مشاغل خانگی که متولی اصلی آن وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی است، یادآور شد: در سال گذشته ۳۵ میلیارد تومان بودجه به بانک توسعه تعاون اختصاص یافت که در پرداخت تسهیلات این بانک ۹۰ درصد تحقق برنامه داشته است. وی گفت: تسهیلات مشاغل خانگی با سقف یک میلیارد ریال و بازپرداخت هفت ساله با نرخ چهار درصد به متقاضیان پرداخت می‌شود. وی با اشاره به برنامه‌های هفته تعاون تصریح کرد: طرح سپرده کارگشا، اجرای طرح کوثر به منظور توسعه فرهنگ قرض الحسنه و بخشودگی جرایم و دیرکرد تسهیلات از برنامه‌های این بانک به مناسبت هفته تعاون در سال جاری است.

 

 

مدیرکل تعاون گلستان:
۸۰ عنوان برنامه طی هفته تعاون در گلستان برگزار می‌شود
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان از برگزاری ۸۰ عنوان برنامه طی هفته تعاون در استان خبرداد.
حسین خواجه مظفری، در نشست خبری با اصحاب رسانه گلستان اظهارکرد: بیش از سه هزار تعاونی فعال در گلستان داریم که ۹۷۰ تعاونی در بخش کشاوزی، ۸۳۵ فقره در بخش خدمات و بقیه در بخش صنعت فعال هستند.
طبق گفته مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان ۱۴۴ تعاونی روستایی در استان وجود داشته که ۶ هزار و ۴۴۸ نفر در آن عضو هستند. خواجه مظفری گفت که از ابتدای سال تاکنون ۲۴ تعاونی در استان ثبت شده و رشد ۱۹۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته‌ایم. وی ادامه داد: در هفته تعاون ۸۰ عنوان برنامه در سطح استان تدارک دیده شده که ۱۵ مورد آن استانی هستند و یک برنامه هم به صورت متمرکز در کشور با حضور مسئولان وزارت، برگزار می‌شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان از تشکیل ۲۴ تعاونی فراگیر ملی برای سه دهک پایین جامعه خبرداد و گفت: ۱۲ شرکت دانش بنیان تعاونی در استان داریم و یک شرکت دانش بنیان هم در هفته تعاون به بهره برداری می‌رسد.
وی عنوان کرد که تاکنون ۱۴۵ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان به تعاونی‌ها تسهیلات پرداخت شده و از محل تفاهمنامه با صندوق کارآفرینی هم یک میلیارد تومان به متقاضیان وام اعطا شده است.

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین مخابرات و فنی و حرفه‌ای گلستان
تفاهم‌نامه همکاری بین مخابرات منطقه گلستان و اداره کل فنی و حرفه ای استان منعقد شد .
با حضور مخابرات منطقه در اداره کل فنی و حرفه‌ای استان‌، تفاهم‌نامه همکاری بین مخابرات و این اداره کل منعقد شد .
مدیر مخابرات منطقه گلستان افزود: این تفاهم‌نامه با موضوعاتی همچون اجرای تمامی خدمات فنی و سرویس ونگهداری ماشین آلات‌، استفاده از ظرفیت دفاتر ICT روستایی در جهت ایجاد اشتغال پایدار‌، برگزاری دوره‌های مهارتی، توانمند سازی نیروی انسانی که از اهم آن است، تنظیم و به امضای مدیران این دوستگاه رسیده است .
وی هدف از امضای این تفاهم نامه را تعمیق و گسترش آموزش های فنی و حرفه ای در مناطق کم برخوردار روستایی، ایجاد روحیه اشتغال به کار و فراهم نمودن بستر فعالیت‌های اجتماعی و ترویج فرهنگ بهره‌مندی از امکانات و خدمات الکترونیکی پیشخوان دولت در جامع روستائی دانست و گفت: مقرر شده است درقالب این تفاهم‌نامه تعهدات ذکر شده به خوبی از سوی دو طرف انجام شود و امیدواریم بتوانیم با همکاری ایجاد شده و افزایش تعاملات گام بزرگی در کسب مهارت‌، آموزش و ارتقاء سطح دانش ذینفعان برداریم .

مدیرکل امور مالیاتی گلستان:
۵۰ درصد درآمدهای گلستان معاف از مالیات است
مدیرکل امور مالیاتی گلستان با اشاره به معافیت مالیاتی بخش کشاورزی و شرکت‌های واقع در شهرک‌های صنعتی استان، گفت: ۵۰ درصد درآمدهای گلستان معاف از مالیات است.
قربان حاجی مشهدی در نشست خبری با اصحاب رسانه گلستان اظهار کرد: در پنج ماهه امسال سهم درآمدی امور مالیاتی گلستان ۷۴۰ میلیارد تومان بود که ۱۱۰ درصد آن یعنی معادل ۸۱۳ میلیارد تومان محقق شد.
مدیر‌کل امور مالیاتی گلستان افزود: این رقم در مدت مشابه سال قبل ۴۷۰ میلیارد تومان بود که امسال به ۸۱۳ میلیارد تومان رسیده و رشد ۷۰ درصدی را شاهد هستیم.
وی گفت: در عوارض ارزش افزوده هم سال گذشته ۱۵۱ میلیارد تومان به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و مناطق کم برخوردار واریز شده که این عدد در چهار ماهه سال جاری ۴۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان واریز شده که سهم گرگان از این عدد ۱۲ میلیارد تومان است.
حاجی مشهد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تسلیم اظهارنامه مالیاتی مشاغل افزود: ۱۱۶ هزار و ۱۹۰ مودی نسبت به تسلیم اظهارنامه مالیاتی اقدام کردند که نسبت به مدت مشابه سال قبل با ۷۴ هزار و ۶۶ مورد بود، ۵۷ درصد رشد داشتیم. طبق گفته وی از نظر مالیات ابرازی هم ۴۶۱ مورد رشد داشته‌ایم. مدیرکل امور مالیاتی گلستان بیان کرد که در سال گذشته مجموع مالیات ابرازی صاحبان مشاغل ۳۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان بوده که در سال جاری به ۱۷۸ میلیارد تومان رسیده است. وی گفت: حجم اعظم درآمدهای گلستان از محل کشاورزی بوده و معاف از مالیات است و صنایع استان هم بسته به تأسیس در شهرک‌های صنعتی و مناطق مرزی و دانش بنیان‌ها به صورت دوره زمانی چند ساله از پرداخت مالیات معاف هستند. حاجی مشهدی عنوان کرد: با در نظر گرفتن این مسائل می‌توان گفت که ۵۰ درصد درآمدهای گلستان معاف از مالیات هستند.