برای واکسیناسیون کرونا از کسی تعهد نمی‌گیریم
برای واکسیناسیون کرونا از کسی تعهد نمی‌گیریم

    سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: برای انجام واکسیناسیون کووید ۱۹ هیچ اجباری وجود ندارد و ما از کسی تعهدی نمی‌گیریم و هرکسی که بخواهد می‌تواند داوطلبانه واکسینه شود و اجباری در کار نیست. علی رضا رییسی درباره برخی موارد مطرح شده در فضای مجازی مبنی بر اجباری بودن واکسیناسیون یا اخذ […]

 

 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: برای انجام واکسیناسیون کووید ۱۹ هیچ اجباری وجود ندارد و ما از کسی تعهدی نمی‌گیریم و هرکسی که بخواهد می‌تواند داوطلبانه واکسینه شود و اجباری در کار نیست.
علی رضا رییسی درباره برخی موارد مطرح شده در فضای مجازی مبنی بر اجباری بودن واکسیناسیون یا اخذ تعهد برای تزریق واکسن کرونا افزود: واکسیناسیون کووید ۱۹ کاملا رایگان بوده و از طریق شبکه بهداشت و درمان انجام خواهد شد. گروه هدف برای انجام واکسیناسیون در شبکه بهداشت مشخص بوده و بر اساس سند ملی واکسیناسیون عمل خواهد شد.
وی بیان کرد: تا پایان سال ۹۹، گروه آسیب پذیر فاز یک که حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر هستند برای کرونا واکسینه می‌شوند.

واردات واکسن کرونا
معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره واردات واکسن کووید ۱۹ گفت: پنجشنبه هفته گذشته اولین محموله واکسن کرونا از روسیه وارد کشورمان شد و برنامه ریزی شده که بر اساس اولویت ها، واکسیناسیون انجام شود. وی افزود: اولویت بندی واکسیناسیون طبق سند ملی واکسیناسیون کووید ۱۹ مصوب ستاد ملی مقابله با کرونا بوده و در فاز اول، کادر بهداشت و درمان و گروهی از سالمندان، معلولان و جانبازان که در مراکز نگهداری می‌شوند واکسینه خواهند شد.

اولین گروهی که واکسینه می‌شوند
رییسی اظهار کرد: اولین گروهی که واکسینه می‌شوند، پرسنل بخش کرونا و پرسنل آی سی یوهایی هستند که مستقیم با افراد مبتلا به کووید ۱۹ سروکار دارند و بعد از آن به سراغ مراکز نگهداری سالمندان، معلولان و جانبازان می‌رویم.

واکسن از منبع دیگری نیز به دستمان خواهد رسید
معاون بهداشت وزارت بهداشت بیان کرد: خبر خوش دیگر اینکه واکسن از منبع دیگری نیز به دستمان خواهد رسید و تا پایان سال ۹۹، گروه آسیب پذیر فاز یک که حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر هستند، واکسینه می شوند.

میزان واردات واکسن کرونا
وی درباره میزان واردات واکسن کووید ۱۹ گفت: تاکنون ۲۰ هزار دوز واکسن کووید ۱۹ وارد شده و هفته آینده نیز ۱۰۰ هزار دوز دیگر وارد خواهد شد و به همین ترتیب محموله‌های بعدی نیز وارد خواهند شد.

۷۰۰ هزار کرونایی از جمعیت کشور جدا می‌شوند
رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور گفت: اوایل اسفندماه امسال بیماریابی هدف دار و هوشمند در کشور اجرا می‌شود که از این راه ۷۰۰ هزار نفر بیمار کووید ۱۹ ظرف ۲ هفته از جمعیت کشور جدا می‌شوند و عیدی سالم خواهیم داشت.
شاهین محمدصادقی روز یکشنبه در نشست هم اندیشی طرح سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در استانداری کرمان افزود: کنترل مبتلایان راحت تر از تحت فشار گذاشتن ۸۰ میلیون انسان در قالب تعطیلی بخش‌های مختلف ایران است.
وی اظهار داشت: طرح شهید سلیمانی ارزان و کم هزینه است که بیش از ۲۰۰ هزار بسیجی سینه به سینه کادر درمان در مقابله با کرونا در قالب این طرح ایستادند. رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور گفت: اگر سپاه و دولت قادر به حمایت از مردم نباشند مردم چه برداشتی در مورد نظام خواهند داشت لذا شاهد کاهش قدرت ملی خواهیم بود. وی عنوان کرد: کرونا یک پدیده ای است که رتبه ما را در دل مردم و جایکاه بین المللی مشخص می‌کند و در این زمینه عملکرد صحیح مسئولان مبین قدرت ما است. وی ادامه‌داد: اواخر آذرماه امسال حدود ۵۰۰ نفر از هموطنان را روزانه به علت کرونا از دست می‌دادیم و هرروز تعداد مرگ و میر افزایش و بخش های بیمارستانی در حال تکمیل شدن بود.
محمدصادقی افزود: کرونا پدیده‌ای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی است و برخی کشورها بخشی قابل توجه از بودجه را خرج بیماری کرونا کردند. وی با بیان اینکه ۸۵۰ میلیون دلار تجهیزات کرونا در کشور خریداری شد گفت: این ویروس پدیده ای وحشتناک محسوب می شود که باید در مقابل آن به صورت صحیح برخورد کنیم. وی با اشاره به پیش بینی های سازمان‌های جهانی در مورد کرونا در ایران بیان‌ داشت: برعکس پیش‌بینی‌ها با همبستگی ناشی از طرح شهید سلیمانی شاهد کاهش آمار کرونا شدید در کشور بودیم که این آمار نشان می دهد مسئولان در اداره کشور و مردم موفق عمل کرده اند. رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور گفت: مجموعه تصمیمات نظام، کشور و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و در مرکز آن طرح شهید سلیمانی موجب عملکرد موفق در مقابله با کرونا شد و این در حالی بود که تحریم ها و محدودیت هایی برای ما ایجاد شده است.

جریمه ۵۰۰ هزار تومانی ترمز مسافرت به مازندران را کشید
فرمانده پلیس راه مازندران گفت که با بررسی‌های آماری صورت گرفته مشخص شده است که تعیین جریمه ۵۰۰ هزار تومانی برای ورود خودروهای پلاک غیربومی به استان‌های دارای وضعیت زرد کرونایی در مازندران اثرگذار بوده و آمار ورود به این استان را کاهش داده است. طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، ورود خودروهای دارای پلاک غیربومی به استان های دارای وضعیت نارنجی و زرد کرونایی از شنبه ممنوع شده و این دسته از متخلفان در صورت ورود به استان های دارای وضعیت زرد ۵۰۰ هزار تومان جریمه می شوند. سرهنگ علیرضا قدمی افزود: از دیروز که این مصوبه به اجرا گذاشته شد دیگر مانند گذشته خودروهای دارای پلاک غیربومی را از مبادی ورودی استان برگشت نمی دهیم بلکه به آنها اعلام می کنیم در صورت ورود به مازندران جریمه مصوب برای پلاک خودروی آنان اعمال خواهد شد و به همین دلیل هم بسیاری از مالکان خودروهای غیربومی پس از کسب اطلاع از اعمال جریمه، به صورت داوطلبانه به استان محل سکونتشان بر می‏گردند. وی گفت: البته وضعیت شکننده کرونایی مازندران که بیشتر شهرستان هایش در وضعیت نارنجی و تعدادی هم در وضعیت زرد قرار دارند، در کنار بازدارندگی اعمال جریمه برای سفر به این استان اثرگذار بوده است. سرهنگ قدمی افزود: خوشبختانه بسیاری از شهروندان این وضعیت را درک می کنند و به محض این که نسبت به تهدیدزا بودن شرایط کرونایی مازندران مطلع می شوند، از ورود به این استان صرف نظر می کنند.

جریمه کرونایی بیش از ۴۳ هزار دستگاه خودروی غیربومی
سرهنگ قدمی با تاکید بر این که مصوبات ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا در مبادی ورودی مازندران از آغاز اجرای طرح محدودیت ها در آذر ماه امسال تاکنون به صورت جدی اجرایی شده است ، گفت که از ابتدای آذر ماه تاکنون ۸۷ هزار و ۳۰۰دستگاه خودروی دارای پلاک غیربومی از مبادی ورودی استان به مبدا حرکت بازگردانده شدند. وی افزود که در این مدت جریمه کرونایی مصوب ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا هم برای ۴۳ هزار و ۳۱۰ دستگاه خودرو دارای پلاک غیربومی در استان اعمال شده است. رییس پلیس راه مازندران با اعلام این که دوربین های ثبت تخلفات در جاده های استان فعال است، گفت: اگر راننده خودرویی بخواهد به دور از چشم پلیس وارد جاده های استان شود، از این طریق شناسایی و جریمه می شود. سرهنگ قدمی نسبت به خطر خلوتی جاده های مازندران که زمینه افزایش سرعت خودروها را فراهم کرده است، هشدار داد و افزود: رانندگان بویژه خودروهای سنگین باید در این شرایط و البته به لحاظ لغزندگی جاده ها بیش از پیش مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند. طرح جامع اعمال محدودیت ها برای کنترل کرونا با سطح بندی شهرها به مناطق قرمز، نارنجی و زرد از اول آذر ماه در سراسر کشور به اجرا درآمد. ستاد ملی مقابله با کرونا از شنبه تمامی محدودیت های کرونایی مربوط به شهرستان های نارنجی و زرد را با هدف کاهش ترددها و مسافرت در تعطیلات دهه فجر اجرایی کرد. بر اساس این مصوبات ورود سفر به استان هایی که دارای وضعیت نارنج و زرد کرونایی هستند ممنوع است و متخلفان ۵۰۰ هزار تومان جریمه خواهند شد. همچنین تردد خودرویی در شهرهایی که دارای وضعیت زرد و نارنجی کرونایی هستند از ساعت ۲۱ تا سه بامداد ممنوع است و دور کاری یک سوم کارکنان دولت هم اعمال می شود. طبق ارزیابی کرونایی، شهرستان هایی در وضعیت زرد کرونایی قرار می گیرند که آمار بیماران قطعی کووید- ۱۹ آنها در روز به ازاء هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت ساکن حداکثر چهار نفر باشد.

کرونا جان ۵۷ نفر دیگر را در ایران گرفت
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون یک میلیون و ۴۶۶ هزار و ۴۳۵ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۵۷ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۵۸ هزار و ۴۶۹ نفر رسیده است.
سیما سادات لاری روز یکشنبه با اعلام آخرین آمار مبتلایان و جانباختگان کرونا در ایران افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز (۱۹ بهمن ۱۳۹۹) بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۷ هزار و ۶۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و ۵۴۴ نفر بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۴۶۶ هزار و ۴۳۵ نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون یک میلیون و ۲۵۳ هزار و ۵۵۴ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین ۳۷۸۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون ۹ میلیون و ۶۶۷ هزار و ۲۶۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.