رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: متأسفانه مصوبات دولت به طور کامل برای کسب و کارهایی که به دلیل شیوع ویروس کرونا آسیب دیدند به ویژه در بخش گردشگری عملیاتی نشده است به این منظور مجلس شورای اسلامی به طور جدی پیگیر رفع مشکلات آنهاست. محمدرضا پورابراهیمی درباره موضوعات مطرح شده در این نشست گفت: نشست […]
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: متأسفانه مصوبات دولت به طور کامل برای کسب و کارهایی که به دلیل شیوع ویروس کرونا آسیب دیدند به ویژه در بخش گردشگری عملیاتی نشده است به این منظور مجلس شورای اسلامی به طور جدی پیگیر رفع مشکلات آنهاست.
محمدرضا پورابراهیمی درباره موضوعات مطرح شده در این نشست گفت: نشست بسیار خوبی با مونسان داشتیم و مشکلات فعالان بخش خصوصی در ارتباط با سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مطرح شد. او افزود: در این نشست وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و معاونان او گزارش هایی از فعالیت های این سه بخش ارائه کردند و در ادامه فعالان بخش خصوصی مشکلات و آسیب هایی که به دلیل شیوع ویروس کرونا دیدند مطرح کردند. نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی گفت: بسیاری از کسب و کارها به ویژه بخش گردشگری آسیب بسیاری از شیوع ویروس کرونا دیدند که باید هر چه زودتر مشکلات آن ها در این زمینه رفع شود و تصمیمات لازم در این خصوص گرفته شود. او افزود: متأسفانه تا به امروز مصوبات دولت برای حمایت از کسب و کارها به طور کامل عملیاتی نشده و با کمترین میزان اجرا شده است.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار کرد: در این نشست مقرر شد مجلس شورای اسلامی در بحث مالیات و بیمه بخش گردشگری و صنایع دستی هر چه سریعتر مشکلات را رفع کند به این منظور قرار شد وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گزارش هایی از وضعیت فعلی سه بخش که به دلیل شیوع ویروس کرونا آسیب دیدند به کمیسیون اقتصادی مجلس ارائه کند و ما هر چه سریعتر در این زمینه اقدام کنیم.
قرنطینه ۱۴ روزه حجاج با دستبند الکترونیکی
افرادی که امسال در مراسم حج شرکت کرده بودند به مدت ۱۴ روز قرنطینه می شوند و در این مدت توسط دست بندهای الکترونیکی ردیابی و رصد خواهند شد.
مراسم حج امسال با وجود بحران شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان و با حضور حدود هزار نفر از عربستانی ها و خارجی های مقیم این کشور و با تدابیر سختگیرانه برگزار شد و براساس اعلام وزارت حج عربستان هیچ گزارشی از ابتلای زائران به ویروس کرونا گزارش نشده است.
با این وجود پس از پایان مراسم، حجاج برای ۱۴ روز به قرطینه می روند و پس از بازگشت به خانه توسط دست بندهای الکرونیکی مورد رصد قرار می گیرند. این دست بندها برای نظارت بر حجاج درباره چگونگی پیروی از دستورهای قرنطینه ای و همچنین نظارت و بررسی وضعیت سلامتی آنها از طریق یک اپلیکیشن طراحی شده است. زائران کم شمار مراسم حج تمتع امسال پیش از آغاز این آئین مذهبی نیز به مدت یک هفته به قرنطینه رقته بودند و رعایت قوانین قرنطینه ای از سوی آنها از طریق این دست بندها ارزیابی شد.
این اولین بار در تاریخ معاصر بود که مراسم حج با چنین تعداد کمی از زائر و بدون حضور حجاج از دیگر کشورهای جهان برگزار می شد. در شرایط معمول سالانه حدود ۲.۵ میلیون نفر در این مراسم شرکت می کنند.