جلسه برنامههای ملی پیشنهادی توسعه حملونقل و شهرسازی در راستای ایجاد یا افزایش اشتغال در سطح کشور برگزار شد و برنامههای زیربخشهای وزارت راه و شهرسازی در قالب بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۰ مورد بررسی قرار گرفت. جلسه شورای برنامهریزی استفاده بهینه از ظرفیت تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۰با هدف اشتغالزایی حداکثری […]
جلسه برنامههای ملی پیشنهادی توسعه حملونقل و شهرسازی در راستای ایجاد یا افزایش اشتغال در سطح کشور برگزار شد و برنامههای زیربخشهای وزارت راه و شهرسازی در قالب بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۰ مورد بررسی قرار گرفت.
جلسه شورای برنامهریزی استفاده بهینه از ظرفیت تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۰با هدف اشتغالزایی حداکثری از طریق توسعه پروژههای حملونقل و شهرسازی به ریاست محمود غفاری، معاون برنامهریزی و مدیریت منابع و محوریت دفتر برنامهریزی و حضور مدعوین مختلف از شرکتهای راه آهن، بازآفرینی شهری، سازمان راهداری و حملونقل جادهای و ذیحسابی ستاد وزارتخانه برگزار شد.
در این جلسه شرکت بازآفرینی شهری گزارش خود را درباره نوسازی و تولید مسکن به میزان ۱۰۰ هزار واحد در بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری با اولویتهای ایجاد اشتغال در مناطق مرزی و مناطق محروم ارایه کرد که فاکتورهای مختلفی از جمله میزان تقاضا برای دریافت تسهیلات مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
سپس سازمان راهداری و حملونقل جادهای در ارتباط با طرحهای خود در زمینه حمایت از ایجاد مجتمع های خدماتی و رفاهی بین جادهای و نوسازی ناوگان حملونقل مسافری از محل منابع بند «الف» تبصره «۱۸” توضیحاتی ارایه داد. لازم به ذکر است که برنامه سازمان راهداری بر مبنای ایجاد یا تکمیل ۳۰۰ مجتمع خدماتی رفاهی و بازسازی ۷۰۰ دستگاه اتوبوس و ۲۰۰ دستگاه مینی بوس تنظیم شده است. در ادامه جلسه شرکت راه آهن برنامههای خود در زمینه نوسازی ناوگان حملونقل ریلی برای ایجاد اشتغال ۳۰هزار نفری در سراسر کشور را ارایه کرد و مقرر شد سازمان هواپیمایی کشوری و شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران نیز برنامههای خود را در زمینه استفاده از تسهیلات مورد اشاره در چارچوبهای خواسته شده ارائه کنند.
برگزاری جلسه راهبری پروژه راهآهن شلمچه
به بصره
همچنین جلسه راهبری پروژه راه آهن شلمچه به بصره در ساختمان دادمان وزارت راه و شهرسازی برگزار شد.
به منظور پایش آخرین وضعیت و راهبری طرح راهبری راه آهن شلمچه بصره جلسهای به ریاست محمود غفاری، معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی با حضور نمایندگان شرکت سرمایهگذار، شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور، سازمان راهداری و حملونقل جادهای و شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
در این نشست و طی مذاکرات صورت گرفته ضمن بررسی آخرین اقدامات و اتخاذ برخی تصمیمات مورد نیاز درخصوص مسیرهای عبوری طرحهای ریلی و جادهای مورد ارائه توسط سرمایه گذار، مقرر شد پس از بررسیهای کارشناسی توسط دستگاه اجرایی، طرح نهایی برای ارسال به طرف عراقی جهت انعقاد قرارداد سرمایهگذاری توسط وزارت متبوع تعین تکلیف شود.