بیستوششمین آزمون تأسیس شرکتهای حملونقل بینالمللی کالا صبح روز جمعه ۳۰ اردیبهشتماه سالجاری به روال سنوات قبل بهصورت متمرکز در تهران برگزار میگردد. به گزارش روابطعمومی سازمان راهداری و حملونقل جادهای، جواد هدایتی، مدیرکل دفتر ترانزیت و حملونقل بینالمللی این سازمان با اعلام این خبر اظهار داشت: هرگونه اطلاعات تکمیلی و موارد لازم نیز […]
بیستوششمین آزمون تأسیس شرکتهای حملونقل بینالمللی کالا صبح روز جمعه ۳۰ اردیبهشتماه سالجاری به روال سنوات قبل بهصورت متمرکز در تهران برگزار میگردد.
به گزارش روابطعمومی سازمان راهداری و حملونقل جادهای، جواد هدایتی، مدیرکل دفتر ترانزیت و حملونقل بینالمللی این سازمان با اعلام این خبر اظهار داشت: هرگونه اطلاعات تکمیلی و موارد لازم نیز از جمله کارت ورود به جلسه متقاضیان واجد شرایط در تارنمای آزمون(transit.rmto.ir)، اطلاعرسانی خواهد شد
سازمان بنادر و دریانوردی اعلام کرد؛
رشد ۱۴ درصدی تخلیهوبارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی در بنادر طی سال ۱۴۰۰
میزان تخلیه و بارگیری کالا در بنادر مالکیتی و حاکمیتی سازمان بنادر و دریانوردی طی سال ۱۴۰۰ در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۳۹۹، ۱۴ درصد افزایش یافت.
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، میزان تخلیه کالاهای نفتی طی سال ۱۴۰۰ در بنادر مالکیتی و حاکمیتی سازمان بنادر و دریانوردی ۲۴ میلیون و ۸۷۳ هزار و ۱۰۴ تن بوده و همچنین میزان تخلیه کالاهای غیرنفتی ۴۹ میلیون و ۵۱۷ هزار و ۲۰۷ تن و مجموع تخلیه کالاهای نفتی و غیرنفتی معادل ۷۴ میلیون و ۳۹۰ هزار و ۳۱۱ تن ثبت شد که حاکی از رشد ۶ درصدی در بخش کالاهای نفتی، رشد ۱۹ درصدی در بخش کالاهای غیرنفتی و رشد ۱۴ درصدی در بخش کالاهای نفتی و غیرنفتی است.
میزان بارگیری کالاهای نفتی در بنادر مالکیتی و حاکمیتی سازمان بنادر و دریانوردی طی سال ۱۴۰۰ معادل ۷۳ میلیون و ۲۵۲ هزار و ۳۱۳ تن، میزان بارگیری کالاهای غیرنفتی ۵۷ میلیون و ۶۹۸ هزار و ۴۳ تن و مجموع بارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی معادل ۱۳۰ میلیون و ۹۵۰ هزار و ۳۵۶ تن بوده است.
میزان بارگیری کالاهای نفتی نیز طی سال گذشته در قیاس با سال ۹۹ رشد ۱۹ درصدی و کالاهای غیرنفتی رشد ۷ درصدی را تجربه کرده است.
جمع تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی در سال گذشته ۹۸ میلیون و ۱۲۵ هزار و ۴۱۷ تن و جمع تخلیه و بارگیری کالاهای غیرنفتی ۱۰۷ میلیون و ۲۱۵ هزار و ۳۵۰ تن بوده است. همچنین مجموع تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی در مدت مذکور معادل ۲۰۵ میلیون و ۳۴۰ هزار و ۶۶۷ تن بوده که حاکی از رشد ۱۵ درصدی در بخش کالاهای نفتی و رشد ۱۳ درصدی در بخش کالاهای غیرنفتی است.
به گزارش سازمان بنادر و دریانوردی، تخلیه و بارگیری صورت گرفته در بخش عملیات کانتینری نیز طی سال ۱۴۰۰، معادل ۲ میلیون و ۲۱۶ هزار و ۵۲۴ TEU بود که در قیاس با عملیات کانتینری یک میلیون و ۹۷۲ هزار و ۵۱۷ TEU طی سال ۹۹، رشد ۱۲ درصدی را نشان میدهد.
طی سال گذشته صورت پذیرفت؛
کشف ۳ هزار و ۷۹۰ تخلف اضافه تناژ
شناسایی شده در جادههای مازندران
رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای مازندران اظهار داشت: طی سال گذشته در راستای طرح تشدید برخورد با متخلفین اضافه تناژ، ۳ هزار و ۷۹۰ تخلف اضافه تناژ شناسایی و اعمال قانون گردید.
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از مازندران ناهید شهرامی نیا اظهار داشت : با توجه به اهمیت نقش بار حمل شده بیش از ظرفیت مجاز وسیله نقلیه در کاهش ایمنی تردد، طرح شناسایی برخورد با متخلفین اضافه تناژ با رویکرد شناسایی و برخورد با موارد تخلف تناژ بالا که آسیب بیشتری بر بستر و ابنیه فنی راه وارد می کند ، از ابتدای سالجاری با جدیت بیشتری در دستور کار قرار گرفت .
وی ادامه داد : طرح مذکور در قالب گشت های مشترک به اتفاق پلیس راه استان و انجمن های صنفی شرکت های حمل و نقل کالا، در کلیه محورها به خصوص در مبادی بارگیری (معادن) انجام شد.
رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای مازندران اظهار داشت : طبق بررسی های به عمل آمده در سال گذشته ، مقدار ۸ هزار تن بار بیش از ظرفیت مجاز توسط وسایل نقلیه مورد شناسایی و اعمال قانون قرار گرفت.
شهرامی نیا خاطر نشان کرد: با توجه به سهم بسیار زیاد این دسته از وسایل نقلیه در ترددهای روزانه استان، به منظورتشدید برخورد با متخلفین در محورهای پرتخلف از جمله هراز ، سوادکوه و ساری – نکا، ضمن نظارت و کنترل توسط باسکولهای ثابت و سیار در مبادی بارگیری، اقدامات پیشگیرانه ای نیز به جهت جلوگیری از تکرار تخلف و خسارت به سرمایه ملی با همکاری پلیس راه از جمله توقیف وسیله نقلیه در پارکینگ ، لغو کارت هوشمند راننده و ناوگان و…. در دست اجرا است.