بلندمرتبه سازی قائمشهر را نجات می‌دهد
بلندمرتبه سازی قائمشهر را نجات می‌دهد

    شهردار قائمشهر با بیان اینکه بلندمرتبه سازی شهر را نجات می دهد، گفت: از همه سرمایه‌گذاران حوزه ساخت و تولید مسکن حمایت می‌کنیم. عباس صالح زاده در مراسم آئین کلنگ زنی اولین ساختمان بلندمرتبه قائم شهر، اظهار داشت: قائم‌شهر، با وجود اینکه دومین شهر پرتراکم کشور محسوب می‌شود اما ساختمان‌های ساخته شده در […]

 

 

شهردار قائمشهر با بیان اینکه بلندمرتبه سازی شهر را نجات می دهد، گفت: از همه سرمایه‌گذاران حوزه ساخت و تولید مسکن حمایت می‌کنیم.
عباس صالح زاده در مراسم آئین کلنگ زنی اولین ساختمان بلندمرتبه قائم شهر، اظهار داشت: قائم‌شهر، با وجود اینکه دومین شهر پرتراکم کشور محسوب می‌شود اما ساختمان‌های ساخته شده در آن با حداکثر ارتفاع چهار طبقه کمترین تراکم را دارند.
وی با بیان اینکه بلندمرتبه سازی قائمشهر را نجات می‌دهد، افزود: در سیاست گذاری شورای دوره پنجم برنامه‌ریزی اصولی ساخت‌وسازها در اولویت قرار گرفت.
شهردار قائمشهر عنوان کرد: منافع قائمشهر برای مردم این شهر است و در سیاست‌های بلند مرتبه سازی تراکم‌ها، معابر و دسترسی‌ها در حوزه شهرسازی انجام خواهد شد.
صالح زاده عنوان کرد: در ساخت و ساز اصولی و ساختار مدار در قائمشهر بلندمرتبه سازی را شروع خواهیم کرد و اعتقاد داریم با استفاده حداکثری از زمین می‌توان مشکل تراکم را حل کرد و همچنین ساختمان‌هایی که در بلند سازی طراحی می‌شوند با اهمیت دادن به اولین و مهمترین آیتم که ضریب امنیتی ساختمان است، طراحی و مقاوم سازی می‌شوند.
شهردار قائمشهر تأکید کرد: برای کسانی که بلند مرتبه سازی در شهر قائمشهر را آغاز کنند در فاز اول شهرداری سهم خودش را از پیش فروش واحدها خواهد گرفت و تا ۵۰ درصد عوارض را تخفیف می‌دهد.

 

رتبه دوم گلستان در تصادفات رانندگی
با موتور سیکلت

سرهنگ عباس مهاجر بسطامی رییس پلیس راهنمایی و رانندگی به اتفاق سرهنگ شایان رییس اداره آموزش و ترافیک راهور گلستان و جمعی از همکاران با حضور در مجتمع رسانه‌ای نغمه استرآباد از نزدیک با دست اندرکاران و خبرنگاران دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار مدیر مسئول نشریه نغمه استرآباد و سرپرستی روزنامه‌های جام جم و سایه در استان ضمن تشکر و قدردانی از حضور سرهنگ بسطامی و همراهان به بیان خلاصه‌ای از وضعيت فعالیت رسانه‌ای پرداخت و افزود: رسانه‌های استان در انجام وظایف اجتماعی و رسالت حرفه‌ای خود از همه ظرفیت و امکانات موجود در حد در راستای انعکاس استعداد و پتانسیل‌های استان به‌منظور تلاش در جهت توسعه بهره گرفته و در جریان بحران کرونا نیز سهم به‌سزایی در اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی جامعه بر عهده داشته است.
اعظم دستجردی در ادامه ضمن قدردانی از روحیه رسانه‌ای مجموعه راهور استان با استقبال از ایجاد ارتباط و تعامل با مدیران و مسوولان استانی بر آمادگی خود در راستای تقویت ارتباطات متقابل تاکید کرد.
سرهنگ بسطامی رییس پلیس راهنمایی و رانندگی گلستان نیز با قدردانی از تلاش رسانه‌های گروهی استان به‌ خصوص این مجموعه در جهت انعکاس اخبار فعالیت این حوزه، ترویج و بهبود فرهنگ ترافیک، از رسانه و فعالان این عرصه به عنوان یک عنصر مهم و تاثیرگذار در جهت تحقق اهداف و وظایف پلیس یاد کرد.
رییس پلیس راهور گلستان در ادامه با اشاره به برخی مسایل و مشکلات فعالان رسانه اظهار کرد : به نظر می‌رسد اگر دولتمردان متناسب با نقش و جایگاه هر حوزه در راستای توجه و حمایت‌های لازم به وظایف خود عمل کنند جامعه رسانه فعال، پویا و منسجم‌تری خواهیم داشت.
سرهنگ بسطامی همچنین به نقش موثر رسانه در ارتقاء سطح آگاهی و فرهنگ صحيح ترافیکی جامعه افزود: مردم نیز باید آموخته‌های خود را رعايت کنندکاهش چشمگیر تصادفات رانندگی را شاهد هستیم.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی اوقات معدود والدینی ناخواسته با در اختیار گذاشتن خودرو قصد دارند فرزندان خود را تشويق کنند که شاهد هستیم جای پیست با خيابان عوض شده و ممکن است هم خود و دیگران را در معرض خطر قرار دهند که بهتر است والدین عزیز به این مهم توجه بیشتری داشته باشند.
رییس پلیس راهور گلستان در بخش دیگری از سخنانش به هم استانی‌ها توصیه کرد تا با بروزرسانی اطلاعات مالکیت اتومبیل خود در سامانه به خصوص اعلام شماره تلفن همراه فعال از هرگونه ابلاغ و اعمال جرایم با دریافت پیامک مطلع شوند.
این مقام مسوول در ادامه با تاکید بر رتبه دوم گلستان پس از گیلان در تصادفات رانندگی موتور سیکلت از شهروندان استان و راکبان این وسیله نقلیه خواست با استفاده از کلاه ایمنی خود و سرنشین را از صدمات در حوادث احتمالی مصون نگه دارند.
سرهنگ شایان رییس اداره آموزش و ترافیک راهور گلستان نیز در این نشست با تاکید بر نقش رسانه در کمک به پلیس در انجام وظایف و خدمت رسانی بهتر از همکاری خبرنگاران این مجموعه در توجه به ارتقاء فرهنگ ترافیکی تقدیر و خواستار استمرار این ارتباط دوسویه شد.
وی با اشاره به اینکه گلستان رتبه دوم کشور در فوتی تصادفات موتورسیکلت را دارا است، ابراز امیدواری کرد با کمک اهالی رسانه و تلاش برای ارتقای فرهنگ ترافیک و ترويج فرهنگ صحيح رانندگی به خصوص استفاده از کلاه ایمنی توسط راکب و سرنشین موتور سیکلت شاهد کاهش آمار فوتی و ارتقاء رتبه گلستان در بهبود وضعیت باشیم.