سرمایه گذار بخش خصوصی در بندر شهیدرجایی با اشاره به اینکه سازمان بنادر در دوره جدید مدیریتی نگاه ویژه ای به سرمایه گذاری بخش خصوصی دارد، گفت: در صورت فراهم بودن شرایط، بنادر ایران بهترین مکان برای سرمایه گذاری است. محمد حمودی با بیان اینکه طی سالیان گذشته با تلاش و با […]
سرمایه گذار بخش خصوصی در بندر شهیدرجایی با اشاره به اینکه سازمان بنادر در دوره جدید مدیریتی نگاه ویژه ای به سرمایه گذاری بخش خصوصی دارد، گفت: در صورت فراهم بودن شرایط، بنادر ایران بهترین مکان برای سرمایه گذاری است.
محمد حمودی با بیان اینکه طی سالیان گذشته با تلاش و با توجه به ظرفیت های اقتصادی در بندر شهیدرجایی توانستیم درآمدزایی داشته باشیم، اظهارداشت:در دوره جدید مدیریتی سازمان بنادر و دریانوردی نگاه ویژه ای به مقوله سرمایه گذاری بخش خصوصی در بنادر کشور دارد، هر چند در گذشته مشکلاتی در حوزه سرمایه گذاری وجود داشت اما طی در دوره جدید فضا بسیار تغییر کرده است و جای کار برای سرمایه گذاری بسیار زیاد است.
ویبا بیان اینکه اگر سرمایه گذاری در بنادر به عنوان یک سرمایه گذاری مطمئن تلقی شود به طور حتم با استقبال بخش خصوصی همراه خواهد شد، اظهار کرد: ثبات قوانین یکی از مهمترین مسائلی است که باید از سوی بخش حاکمیتی مدنظر قرار گیرد و اینگونه سرمایه گذار بخش خصوصی با حصول اطمینان از شرایط مطلوب به ادامه فعالیت و سرمایه گذاری در بخش های مختلف و به ویژه بنادر کشور ترغیب شوند.
وی با تأکید بر اینکه حمایت از سرمایه گذار بخش خصوصی باید به عنوان دستور ویژه ای در اقتصاد ایران و بنادر کشور تعریف شود، گفت: در برهه زمانی کنونی که اقتصاد ایران درگیر مسائل خاص و ویژه ای است و شرایط فعالیت بسیار سخت شده است، باید فضا به گونه ای پیش برود که سرمایه گذار بخش خصوصی کماکان خود را آماده فعالیت ببیند.
این سرمایه گذار بخش خصوصی با اشاره به اینکه بندر شهیدرجایی جایگاه ویژه ای در بخش سرمایه گذار دارد، اظهار کرد: بنادر کشور فضای بکری برای سرمایه گذاری بخش خصوصی دارند و از مزیت های اقتصادی بسیار مطلوبی برخوردار هستند که باید از سوی فعالان اقتصادی مورد توجه قرار گیرد.
حمودی با اشاره به اینکه تسریع فعالیت ها در بخش اقتصادی نکته بسیار مهمی است که باید از سوی متولیان مدنظر قرار گیرد، گفت: نباید زمان سرمایه گذار در بروکراسی اداری هدر برود چراکه این اتفاق در نهایت موجب هدر رفت سرمایه خواهد شد و هیچ دستاورد مطلوبی نیز به همراه ندارد.
وی افزود: علاوه بر این باید زیرساخت های لازم برای فعالیت در بنادر کشور ایجاد شود و چراکه در این صورت فعالیت های تجاری و اقتصادی به نحو مطلوب تری پیش می رود و اینگونه می توان بنادر ایران به عنوان بهترین مکان برای سرمایه گذاری بخش خصوصی به شمار می روند.
مزیت های جذاب اقتصادی بنادر برای سرمایه گذاران
سرمایه گذار بخش خصوصی در بنادر ایران با اشاره به اینکه بنادر از سه مزیت بسیار جذاب برای خصوصی برخوردار هستند، گفت: کاهش هزینه تمام شده، مدیریت بهینه زمان و وجود حجم بار زیاد در بنادر از مزیت های فوق العاده بنادر برای جذب سرمایه گذاران است.
سید محمدعلی ابطحی با اشاره به اینکه از سال ۱۳۹۲ مبادرت به سرمایه گذاری در بنادر ایران و به ویژه بندر انزلی کرده است، اظهار کرد: با توجه به اینکه در حوزه صادرات و واردات خشکبار مشغول به فعالیت بودیم، به دعوت از سازمان بنادر و دریانوردی اقدام به آغاز فعالیت در حوزه تکمیل زنجیره تامین، فراوری، صادرات و اشتغالزایی کردیم و در نهایت طی قراردادی ۱۵ ساله و به صورت BOT به منظور احداث یک سیلوی ۵۰ هزارتنی غلات و یک سیلوی ۷۵۰۰ تنی مخازن روغن پروژه را مدنظر قرار دادیم. وی ادامه داد: با اتمام پروژه حجم سرمایه گذاری به حدود ۹۵ میلیارد تومان خواهد رسید و امیدوار هستیم که در ادامه مسیر شرایط به خوبی پیش برود و بتوانیم به نحوی مطلوب فعالیت اقتصادی داشته باشیم.
این سرمایه گذار بخش خصوصی با تأکید بر اینکه ثبات در سیاست های اقتصادی و به ویژه سیاست های بنادر باید به یک رویه متداول تبدیل شود، عنوان کرد: ثبات در حوزه مدیریتی مسئله بسیار مهمی است و باید به بنادر که نقاط بسیار مهم اقتصادی هستند به صورت خاص نگاه کنیم تا بتوانیم با ثبات در بخش سیاستگذاری و اعمال قوانین شرایط مطلوب و مناسبی را برای سرمایه گذاران بخش خصوصی رقم بزنیم.
ابطحی با بیان اینکه تغییر نگرش در بخش واگذاری زمین، تجهیز زیرساخت ها و نیز مدل قراردادها باید به عنوان یک مقوله بسیار مهم مدنظر قرار گیرد، گفت: نباید شرایط به گونه ای رقم بخورد که شاهد تحمیل هزینه به سرمایه گذار باشیم.
این سرمایه گذار بخش خصوصی با اشاره به اینکه بندر از مزیت های بسیار جذابی برای سرمایه گذاران بخش خصوصی برخوردار است، گفت: کاهش هزینه ها و به ویژه هزینه حمل و نقل، کاهش زمان و مسیر و همچنین وجود حجم بار مناسب از مهم ترین ویژگی های بنادر است که برای سرمایه گذاران بخش خصوصی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. ابطحی با تاکید بر اینکه سرمایه گذاران باید فعالیت های ترکیبی در بنادر را به منظور حضور مفیدتر و کسب درآمد بیشتر مدنظر قرار دهند، خاطرنشان کرد: به سرمایه گذاران بخش خصوصی توصیه می کنم که اگر قصد فعالیت اثرگذار در بنادر کشور را دارند و در عین حال راغب به کسب درآمد بیشتر هستند، صرفا به انجام یک فعالیت اقتصادی بسنده نکنند و فعالیت ترکیبی در حوزه کاری خود را مدنظر قرار دهند و بتوانند در بخش های مختلف با خودکفایی کارها را پیش ببرند.