بهره‌برداری تالاب بزرگ موزیرج گام مهم شهرداری بابل در احیای تالاب‌ها
بهره‌برداری تالاب بزرگ موزیرج گام مهم شهرداری بابل در احیای تالاب‌ها

    تالاب ۲۰ هکتاری موزیرج با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال با حضور حجت الاسلام روحانی امام جمعه بابل، قربانعلی ولی‌زاده فرماندار و سید مجتبی حکیم شهردار بابل، فرامرز ابوالحسنی رییس و اعضای شورای اسلامی شهر، سرهنگ جعفری فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان بابل، معاونان، مدیران شهرداری و اهالی محترم منطقه موزیرج به بهره‌برداری […]

 

 

تالاب ۲۰ هکتاری موزیرج با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال با حضور حجت الاسلام روحانی امام جمعه بابل، قربانعلی ولی‌زاده فرماندار و سید مجتبی حکیم شهردار بابل، فرامرز ابوالحسنی رییس و اعضای شورای اسلامی شهر، سرهنگ جعفری فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان بابل، معاونان، مدیران شهرداری و اهالی محترم منطقه موزیرج به بهره‌برداری رسید.
سید مجتبی حکیم، شهردار بابل در این مراسم با بیان اینکه بی‌تردید نگاه شهرداری‌ بابل در احیای بافت‌های فرسوده و به‌کارگیری از ظرفیت و‌ پتانسیل موجود در این مناطق نگاه ویژه‌ای است، اظهار کرد: شهرداری بابل جهت بهسازی بافت‌های فرسوده برنامه‌های گسترده‌ و متنوعی را در دستور کار خود قرار داد که از جمله آنها می‌توان به احیای تالاب ۲۰ هکتاری موزیرج در غرب بابل اشاره کرد. وی با اشاره به اینکه تالاب بزرگ موزیرج یکی از پتانسیلها و ظرفیت‌هایی است که برای سال‌های بسیاری زیاد در غرب بابل به حال خود رها شده و‌ هیچ بهره‌برداری بهینه از این نعمت خدادادی صورت نگرفته بود، اظهار کرد: بهره‌برداری از این تالاب بزرگ به منظور ارتقا کیفیت توسعه و سطح زندگی اهالی این منطقه یکی از برنامه‌های کاربردی شهرداری در این منطقه بود که با همت و همراهی شهرداری و شورای اسلامی شهر، بهسازی ونوسازی پارک تالاب موزیرج در مساحتی به طول ۲۰ هکتار با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال در دستور کار قرار گرفت. شهردار بابل از جمله مهم‌ترین اهداف بهسازی این تالاب را ایجاد فضای تفریحی و‌ گردشگری و‌ رفاه حال شهروندان در این منطقه دانست و اعلام کرد: به اهالی محترم منطقه بزرگ موزیرج این نوید را می‌دهیم که خدمات شهرداری بابل در این منطقه ادامه خواهد داشت. عدم توجه کافی به مناطق فرسوده و‌ کم درآمد یکی از مشکلاتی است که بسیاری از ساکنان این مناطق را جهت اعلام نارضایتی به سمت شهرداری سوق داده بود که البته با حمایت و نگاه ویژه شهردار محترم جهت بهره‌برداری از تالاب ۲۰ هکتاری موزیرج، امیدی تازه در دل اهالی این منطقه روشن شد.

 

پیش بینی تولید ۷.۵ میلیون قطعه انواع کپور ماهیان در آذربایجان غربی

مدیرشیلات و آبزیان آذربایجان غربی از آغاز تکثیر و پرورش ماهیان گرمابی (کپورماهیان) در مرکز بازسازی ذخایر ژنتیکی شهید کاظمی پلدشت خبر داد.
محمد باقر قریشی افزود: در این راستا همه ساله به منظور حفظ و بازسازی ذخایر ارزشمند آبزیان منابع آبی استان انواع کپور ماهیان از جمله کپور، فیتوفاک، بیگ هد و آمور در مرکز بازسازی ذخایر ژنتیکی شهید کاظمی پلدشت تکثیر و در دریاچه‌‌های پشت سدهای استان و سایر منابع رهاسازی می‌شود. قریشی با بیان اینکه پیش بینی می‌شود در سال جاری در این مرکز ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه انواع کپور ماهیان تکثیر و پرورش یابد، اظهار کرد: این بچه ماهیان بعد از طی ۵ ماه دوره پرورش و رسیدن به اوزان ۱۰گرم در ده منبع آبی استان و منابع آبی استان‌های همجوار و بیش از ۲۲۰ مزرعه پرورش ماهی و استخرهای ذخیره آب کشاورزی در سطح استان رهاسازی می‌شوند. وی خاطر نشان کرد: امسال سقف تولید لارو از ۳۴ میلیون قطعه به ۳۵  میلیون قطعه افزایش یافته و هدف تنوع بخشی به گونه‌های ماهیان اقتصادی در سال جهش تولید است. این مسئول اضافه کرد: تولیدات آبزیان استان علاوه بر مصرف داخلی، مازاد تولید به استان‌های همجوار و کشورهای همسایه از جمله عراق، نخجوان  و ارمنستان صادر می‌شود و برآورد می‌شود در سال جاری یک میلیون دلار از محل صادرات آبزیان عاید کشور شود.

 

آب‌های گرم معدنی اردبیل تا اطلاع ثانوی
تعطیل است

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: به دلیل افزایش تعداد مراجعان بیماری کرونا به مراکز درمانی استان و امکان شیوع گسترده و دوباره آن، آب‌های گرم معدنی تا اطلاع ثانوی همچنان تعطیل خواهند بود.
دکتر شهرام حبیب‌زاده اظهار کرد: تصمیم درباره بازگشایی آب‌های گرم استان با توجه به شرایط خاص در اختیار ستاد ملی کرونا بوده و با سفید شدن وضعیت منطقه در این زمینه تصمیم‌گیری خواهد شد. وی تاکید کرد: به دلیل اینکه سالانه جمعیت شناوری میلیونی در این شهر توریستی حضور می‌یابند، در صورت عدم تعطیلی آبگرم‌ها و صنوف مختلف، این شهرستان تبدیل به مرکز انتشار کرونا شده و کنترل آن غیرممکن خواهد بود و به همین خاطر با تصمیم ستاد ملی کرونا و تصمیمات وزارتی، بنا بر این شد که کسب و کارهای این شهر از جمله آب‌های‌گرم معدنی تا اطلاع ثانوی تعطیل باشند. رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: از مردم و متولیان آبگرم‌های شهرستان سرعین به جهت همکاری مناسب قدردان و در کنار آن  بسیار متاسف هستیم که با بروز کرونا اصناف و اهالی این شهرستان دچار ضرر و زیان هنگفت مالی و اقتصادی شده‌اند. وی ادامه داد: شهرستان سرعین با کمبود فضای بهداشت و درمانی مواجه است به طوری که در نقشه تفصیلی این شهر، ۳۰ هزار متر مربع زمین با کاربری بهداشتی درمانی پیش‌بینی شده است. حبیب‌زاده افزود: به خاطر توریستی بودن منطقه و با توجه به ضرورت موضوع یک دستگاه سونوگرافی برای سرعین اختصاص یافته و بزودی در مرکز جامع خدمات سلامت شهر راه‌اندازی خواهد شد.